Big Bass Splash

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Big Bass Splash

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
Bonus 4300 RON + 860 Rotiri Gratuite
  • Pur și simplu deschizi cont la Elite Slots
  • Îți verifici identitatea (cu pașaport sau CI)
  • Te bucuri de 200 rotiri gratis fără depunere

Big Bass Splash este un joc unde distracția este cuvântul de ordine. Pescuiește cele mai mari câștiguri la unul dintre cele mai tari sloturi Pragmatic Play! Noi îți arătăm cum te joci, care sunt plățile simbolurilor și ce funcții speciale are jocul. Delectează-te cu Big Bass Splash gratis pe SuperCazino și vezi ce câștiguri poți avea!

Big Bass Splash gratis – grafică și muzică

Big Bass Splash este un joc cu structură clasică de 5X3. Tema jocului este pescuitul, deci găsești multe elemente care te duc cu gândul la o aventură în natură. Grila de joc este în apă, și poți vedea fundul unui lac.

De asemenea, Big Bass Splash free are și simboluri tematice, precum mai multe feluri de pești, libelula, trusa de pescuit și undița. Animațiile sunt spectaculoase, iar muzica de fundal este stimulantă, deci te bucuri de cea mai bună experiență la sloturi.

Pragmatic Play este unul dintre cele mai tari nume din industria de gambling online. A creeat multe jocuri cu teme inedite, iar Big Bass Splash demo se încadrează în această categorie. Furnizorul mai este renumit și pentru optimizarea sa excelentă a jocurilor. Astfel, poți să joci și de pe mobil, iar ecranul de joc se adaptează fără probleme după dimensiuni. 

Big Bass Splash – rata de plată

Big Bass Splash slot plătește foarte bine pe cele 10 linii de plată fixe. Coeficientul RTP este de 96,71%, iar volatilitatea este ridicată. Nu oferă foarte des câștiguri, dar atunci când o face, plățile sunt foarte generoase. Câștigul cel mai mare este de 5.000 x pariul plasat.

Simbolurile plătesc numai de la stânga spre dreapta și ai nevoie de cel puțin 3 simboluri de un fel pentru un câștig. Excepție este simbolul mașină – acesta plătește și la două simboluri de un fel.

Big Bass Splash demo – cum te joci?

Nu e nicio inginerie să joci la Big Bass Splash. Trebuie doar să stabilești valoarea unui pariu și să pornești o rundă. În versiunea de calculator, butoanele se află în partea de jos și au următoarele funcții:

Big Bass Splash slot – simboluri și plăți

Așa cum am spus mai sus, Big Bass Splash plătește de la stânga la dreapta. Simbolurile îți aduc următoarele câștiguri:

Plățile de mai sus de la Big Bass Splash demo sunt pentru 5 simboluri de un fel și pentru pariul maxim de 100 de fise.

Încearcă și Battle Maidens Cleopatra demo!

Big Bass Splash online – caracteristici speciale

Big Bass Splash aduce plăți excelente și datorită specialelor sale. Aici se remarcă secvența de runde bonus, dar și câteva simboluri.

Concluzii

Big Bass Splash îți acordă plăți consistente cu funcțiia sa bonus, care conține multiplicatori și premii. Ai parte de multă distracție datorită temei sale foarte interesante create de Pragmatic. Dacă ești pasionat de pescuit, poți să încerci și alte sloturi din aceeași familie, precum Big Bass Bonanza și Bigger Bass Bonanza. Până atunci, joacă Big Bass Splash gratis pe SuperCazino și familiarizează-te cu funcțiile slotului!

Joacă mai mult:

sweet bonanza gratis logo
4.2/5 - (5 votes)
Sweet Bonanza
Joaca Gratis
astro newts megaways gratis demo
4/5 - (2 votes)
Astro Newts Megaways
Joaca Gratis
retro reels gratis imagine
5/5 - (1 vote)
Retro Reels
Joaca Gratis
logo joc beowulf gratis
3/5 - (2 votes)
Beowulf
Joaca Gratis

Autori