Crystal Hot 40

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 4 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Crystal Hot 40

Categorii joc
fructe
noi
Producator joc
Fazi
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Descoperă jocul unic marca Fazi, Crystal Hot 40 slot! În articolul de astăzi, îți arătăm toate amănuntele de care ai nevoie pentru a te juca fără probleme. Îți prezentăm câte ceva despre aspectul inedit al jocului, dar și despre funcțiile de joc și plăți. Citește recenzia noastră și joacă-te Crystal Hot 40 gratis pe SuperCazino!

Crystal Hot 40 demo – grafică și muzică

Așa cum am zis încă de la introducere, grafica Crystal Hot 40 gratis este una inedită. În cea mai mare parte, simbolurile sunt fructe, dar acestea sunt făcute din cristale. Acestea au un aspect lucios și sunt realizate în detaliu, asemenea jocurilor noi. Fundalul este și el spectaculos, cu lumini și reflexii roșii.

Structura Crystal Hot 40 free este de 5 role a câte 4 rânduri fiecare. Fiind un joc mai mare, vei avea mai multe șanse de plată, dar despre acest aspect vom discuta cu altă ocazie. Alte simboluri încântătoare sunt stele și șeptari. Așadar, din acest punct de vedere, îl putem considera un slot clasic. De asemenea, și sunetele jocului în timpul rotirilor și câștigurilor indică tema clasică.

Creatorul Crystal Hot 40 online este Fazi, un producător care devine din ce în ce mai popular pe piața din România. Are multe jocuri similare, cu o grafică excelentă și cu un mod de joc simplu. De fapt, există o întreagă serie de Crystal Hot, acesta fiind originalul. Are versiuni precum Crystal Hot 40 Max sau Crystal Hot 40 Deluxe.

Crystal Hot 40 demo este creat în HTML5, deci este optimizat atât pentru jocul pe desktop, cât și pe mobil.

Crystal Hot 40 slot – rata de plată

Așa cum spune și numele, Crystal Hot 40 gratis are 40 de linii de plată fixe. Plătește numai de la stânga spre dreapta, iar rata de câștig teoretic este de 96,6%. Alt aspect pozitiv este volatilitatea medie. Plătește destul de des, iar plățile sunt consistente.

Încearcă acum Koi Princess demo!

Crystal Hot 40 free – cum se joacă?

Fazi a implementat un mod de joc extrem de intuitiv pentru produsele sale, inclusiv pentru Crystal Hot 40 gratis. Să vedem unde sunt butoanele și ce fac ele:

Crystal Hot 40 online – simboluri și plăți

Crystal Hot 40 gratis are plăți foarte bune pe liniile sale de plată. Să vedem câștigul pentru fiecare simbol, la miza de 100 de fise:

Aceste câștiguri la Crystal Hot 40 free sunt pentru 5 simboluri de-un fel pe o linie de plată.

Joacă mai multe sloturi noi și sloturi speciale pe site, gratuit!

Crystal Hot 40 gratis – caracteristici speciale

Crystal Hot 40 demo are și câteva funcții și simboluri speciale, iar mai departe, vom oferi mai multe detalii:

Concluzii

Crystal Hot 40 slot este un joc excelent pentru cei care preferă clasicul. Are câteva funcții speciale care plătesc foarte bine, alături de simboluri precum Wild și Scatter. Merită așadar încercat și cu miză reală și poate cine știe, vei câștigca și un jackpot. Joacă Crystal Hot 40 gratis pe SuperCazino pentru a testa toate funcțiile acestui slot captivant semnat de Fazi!

Joacă și:

jolly fruits gratis image
3.7/5 - (4 votes)
Jolly Fruits
Joaca Gratis
blue heart gratis logo
3.5/5 - (6 votes)
Blue Heart
Joaca Gratis
jewels 4 all logo
3.6/5 - (8 votes)
Jewels 4 All
Joaca Gratis
logo Divine Fortune gratis Slot
5/5 - (2 votes)
Divine Fortune
Joaca Gratis

Autori