banner pariuri sportive winbet online
Blog  /   PARIURI SPORTIVE  /   septembrie 2, 2020   /   Mihai Babciuc

Pariuri Sportive Winbet – Ghidul complet al jucătorului

Ce îți vine prima dată în gând atunci când norocul îți bate la ușa? Care este primul loc unde consideri că îți vor fi fructificate toate șansele? Poate nu erai la curent cu toate noutățile, dar există o casă de pariuri Winbet online Winbet unde nu vei găsi decât oportunități și moduri variate de a câștigă câțiva bani în plus.

Winbet pariuri este o casă de pariuri Winbet online Winbet sportive și nu numai, care excelează la acest capitol reușind să ofere garanția că vei avea parte de o sesiune de pariere interactivă, ușor de realizat și cu șanse mari de câștig. Pe lângă bonusurile impresionante pe care le oferă, Winbet pariuri sportive este una dintre acele case de pariuri online Winbet sportive online care îți fură imediat privirile cu aspectul unui website și al unei platforme de pariere excelent realizate. Coloristică, simplitatea navigării printre opțiuni și jocuri și gama variată de sporturi pe care poți paria, fac din Winbet pariuri una dintre cele mai bune soluții pentru pariorii pasionați.

În această recenzie îți voi vorbi în cele mai mici detalii despre cum poți să devii un jucător și un parior pe cinste în timp ce te bucuri de toate serviciile pe care o casă de pariuri Winbet sportive online precum Winbet le poate oferi. Mai mult decât atât, vei afla care sunt cele mai bune bonusuri pe care aceștia le oferă, care sunt pariurile disponibile, ce include oferta de Winbet pariuri sportive, opinii și păreri Winbet, care sunt cele mai sigure metode de depunere și de retragere a banilor pe care tu îi câștigi, dar și cum poți să păstrezi un regim de pariere sigur și care să nu se dezvolte într-un obicei dăunător atât din punct de vedere financiar cât și din punct de vedere al sănătății. Dacă vrei să aflii mai multe informații, citește în continuare!

Tipuri de bonusuri și promoții pe Winbet pariuri

Pentru a păstra un regim de pariere de tip Premium, Winbet pariuri se încadrează în categoria furnizorilor de jocuri de noroc care te vor bucura încă de la început oferindu-ți bonusuri de înregistrare. Mai mult decât atât, pe website-ul Winbet pariuri, imediat ce intri și urmărești prima pagină, vei observa în mijlocul meniului un buton galben care conține textul „Promoții”, unde ai acces să urmărești toate promoțiile disponibile în acel moment. Iată informații despre câteva dintre cele mai importante bonusuri și promoții de pe Winbet.

Bonus de înregistrare de 50 RON fără depunere!

Multe case de pariuri online Winbet oferă bonusuri de înregistrare, dar foarte puține îți vor oferi bani gratuiți fără să trebuiască să faci absolut nimic. Winbet pariuri sportive este una dintre agențiile de pariuri online care oferă un bonus de 50 RON la înregistrarea unui cont nou, iar tu nu va trebui să faci decât să înregistrezi și să activezi un cont nou de jucător. Iată cum obții bonusul:

Pasul 1

Cel dintâi pas pentru a putea profita de bonusul Winbet pariuri sportive este să îți creezi un cont nou. Intră pe oferta noastră de mai jos dând click pe butonul „Profită Acum” și urmărește în continuare cu atenție completarea formularului de înregistrare Winbet.

Pasul 2

Al doilea pas este verificarea contului, lucru care este obligatoriu. Dacă nu vei verifica și valida contul, nu vei putea primi bonusul de înregistrare de 50 RON. Pentru a verifica și valida contul, după înregistrare, va trebui să accesezi secțiunea „Profil” – Verificarea Documentelor – Buletin/pașaport. Aici va trebui să încarci o copie sau o fotografie al unuia dintre documentele menționate pentru a-ți putea fi verificată identitatea.

Bonus Fără Depunere

50 RON Gratis Fără Depunere

Bucură-te de 50 RON gratuiți la înregistrarea unui nou cont Winbet! Mai multe jocuri, mai multe bilete câștigătoare!

De obicei, procesul de verificare Winbet și validare a documentelor nu durează mai mult de 24 de ore în zilele lucrătoare obișnuite. Aprobarea validării contului va fi transmisă printr-un email trimis la adresa aferentă contului. Dacă ai dificultăți în a înregistra un cont nou la Winbet pariuri, ți-am scris mai jos pașii necesari ce trebuie urmați pentru a crea un cont nou pe platformă.

După ce ai primit validarea documentelor, mergi din nou la „Profil” – Bonusuri – Bonusuri disponibile. Aici vei putea să-ți primești bonusul de 50 RON, iar în doar câteva minute, banii vor fi apărea în contul tău.

Cum retragi banii câștigați din bonusul de înregistrare de pe Winbet pariuri

Ca orice alt bonus, acesta îți poate aduce câștiguri, iar pentru a te putea bucura pe deplin de aceste câștiguri, va trebui să îndeplinești câteva condiții necesare extragerii câștigurilor.

Printre principalele condiții ce ar trebui respectate dacă îți dorești să extragi câștigurile acumulate din bonus casino, va trebui să rulezi bonusul de 50 de ori, iar rulajul trebuie făcut doar în cadrul jocurilor de tip slot. Ține minte că bonusul de 50 de RON nu necesită nicio depunere din partea ta. Acest lucru înseamnă că nu poți extrage orice sumă doar folosind bonusul.

Deoarece cei 50 de RON sunt obținut gratuit, suma maximă pe care o poți retrage ca fiind câștiguri din bonus este de maxim 300 RON. Lucru care ar trebui să te bucure deoarece, puține bonusuri fără depunere îți oferă șansa de a extrage de până la 6 ori bonusul.

Bonus de înregistrare VIP de până la 2000 RON

Bonusul de înregistrare VIP este valabil tot pentru cei care înregistrează conturi noi, dar de data aceasta va trebui să respecți câteva condiții diferite dacă îți dorești să primești până la 2000 RON pentru a te putea juca la pariuri online Winbet.

Acest bonus din pachetul VIP poate fi obținut numai prin respectarea unui proces de depunere compus din 3 pași simpli.

Depunerea 1

Pentru prima depunere vei primi 100% bonus din aceasta, iar pragul maxim este de 500 RON. Acest lucru înseamnă că dacă vei depune 500 RON în prima ta depunere, bonusul va fi tot de 500 RON, dacă vei depune 600 RON, bonusul va fi tot de 500 RON

Depunerea 2

A două depunere îți poate aduce un bonus de 150%, iar pragul maxim este de 600 RON. Fapt ce înseamnă faptul că, spre exemplu, dacă alegi să depui 100 RON, te vei juca de 250 RON, adică vei primi un bonus total de 150 RON.

Depunerea 3

A treia depunere este și cea mai consistentă, valoarea bonusului fiind de 200%, pragul maxim fiind reprezentat de suma de 900 RON. Adunate, cele toate 3 bonusuri de depunere pentru jucătorii nou înregistrați sunt de 2000 RON

Bonus Pariuri Sportive

200% Bonus Până la 2000 RON

Cod bonus: WINBET1 WINBET2 WINBET3

Primele trei depuneri la Winbet pariuri sportive îți aduc un bonus de până la 2000 RON! Utilizează codurile promoționale și joacă-te mai mult pe mai puțin!

Pentru a putea revendica fiecare dintre cele 3 bonusuri, nu trebuie să faci altceva decât ca înainte de orice depunere să mergi în secțiunea Profil – Bonusuri – Confirmă Oferta sau să introduci următoarele coduri bonus: WINBET1, WINBET2 și WINBET3 în câmpul „Cod Promoțional” din secțiunea de depuneri.

Cerințele de rulaj sunt mai mici decât la bonusul de 50 de RON, rulajul fiind doar de 35 de ori necesar pentru a putea retrage câștigurile. Suma maximă pe care o poți retrage este de 5000 RON.

Sporturi pe care poți paria la Winbet pariuri

winbet pariuri sportive la fotbal

Pentru a putea consulta întreaga ofertă de sporturi și Winbet pariuri sportive de pe Winbet, poți accesa website-ul celor de la Winbet, iar în meniul principal, apasă pe butonul „Sport”.

Instantaneu ți se va deschide o interfață unde se întâmplă toată magia pariurilor sportive. În partea din stânga a paginii poți vedea întreaga listă de sporturi, dar și butoane cu comenzi rapide către cele mai importante statistici de care ai nevoie ca să construiești biletul perfect. Ai butoane separate pentru topul ligilor și buton separat pentru a vedea cele mai pariate evenimente în momentul în care creezi biletul.

Așa cum te așteptai deja, cel mai popular sport pe care se pot efectua  Winbet pariuri sportive la Winbet pariuri, este Fotbalul. Cu toate acestea, oferta de sporturi nu se oprește aici, iar tu poți efectua pariuri și pe Tenis, Tenis de masă, Baschet, Hochei, Darts, Șah și multe altele, dar și alte sporturi despre care vom vorbi într-o secțiune.

O funcționalitate importantă ce se regăsește în secțiunea de „Sporturi” de pe Winbet pariuri este o secțiune prin care poți filtra evenimentele în funcție de momentul în care acestea se vor juca. Pentru acest lucru ai butoane precum: „1H”, „3H”, „6H”, „Astăzi”, iar filtrele pot continua pentru fiecare zi din săptămână, dar poți selecta și perioade mai înaintate.

Cum poți plasa un bilet la Casa de pariuri Winbet

Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a plasa un pariu pe Winbet pariuri sunt foarte simplu de urmat. Pentru a mă asigura că nu vei avea nicio problema în a plasa un pariu, ți-am vorbit despre fiecare în parte.

Pasul 1

Mergi în secțiune cu sportul tău preferat și deschide oferta.

Pasul 2

Fiecare eveniment este prezent în ofertă, iar tot ce va trebui tu să faci este să apeși pe cota evenimentului pe care vrei să pariezi. Făcând acest lucru, vei adăuga automat evenimentul pe bilet.

Pasul 3

După ce ai adăugat toate evenimentele pe care le preferi, va trebui să introduci suma pe care dorești să o pariezi și să apeși butonul „Pariază Acum”.

Secțiunea Pariuri Winbet

Toate pariurile de pe Winbet

Accesează rapid cele mai importante pariuri pe care le poți regăsi pe platforma Winbet. Fotbal, baschet, volei sau chiar și eSports!

Biletul Simplu

Există mai multe tipuri de bilete ce pot fi realizate pe Winbet pariuri sportive, iar biletul simplu este acel bilet care va conține minim și maxim un eveniment. De obicei acest gen de bilete este reprezentat de o strategie pe care pariorii o folosesc atunci când vor să parieze pe un singur eveniment sume mai mari de bani. Șansele de câștig ale unui astfel de bilet sunt exponențial mai mari.

Biletul Sistem

Când optezi pentru plasarea unui bilet căruia i se aplică un sistem, trebuie să ții minte că în funcție de cât de mare este sistemul ales de tine, cu atât se va micșora și câștigul. În esență, sistemul îți poate asigura câștigarea biletului chiar dacă nu ai toate evenimentele câștigătoare. Dacă sistemul tău îți va oferi oportunitatea să interpretezi greșit 2 evenimente, de exemplu, biletul tău va fi câștigător chiar dacă oricare dintre aceste 2 evenimente nu se termină cu un pronostic ales de tine. După ce ai ales evenimentele, sistemul și ai introduși și suma pe care îți dorești să o pariezi, apasă butonul „Pariază Acum”

Cum te poți înregistra la pariuri Winbet

Procesul de înregistrare este unul dintre obiectivele tuturor caselor și agențiilor de pariuri online. Spun asta pentru că din ce în ce mai mult toate companiile de top precum Winbet sportive pariuri încearcă să simplifice etapele pentru ca jucătorii să nu întâmpine probleme. Deși este vorba de siguranța datelor personale și siguranța tranzacțiilor financiare, Winbet pariuri reușește să păstreze un regim de siguranță, dar să îți lase și spațiu pentru a te descurca singur atunci când creezi un cont nou pe platforma.

Cu toate acestea, ca să mă asigur că nu vei avea dificultăți, ți-am enumerat mai jos toți pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a crea corect un cont la Winbet pariuri.

Pasul 1

Intră pe oferta de mai jos dând click pe butonul „Profită Acum”, vei fi redirecționat către pagina bonusului principal unde vei continua procesul de înregistrare.

Pasul 2

După ce ai accesat butonul, imediat îți va apărea un formular scurt în care va trebui să introduci datele necesare creării contului tău de jucător pe Winbet. Aici îți vor fi cerute date precum: Nume de utilizator, Adresa de email, Parolă, Numărul de telefon. Adresa de mail va fi folosită pentru că tu să primești emailul de confirmare al contului. Asigură-te că introduci o adresa de email corectă.

Pasul 3

Al doilea formular este și mai simplu decât primul. Aici va trebui să introduci câteva date personale. Acestea sunt obligatorii pentru verificarea identității jucătorilor și evitarea implicării minorilor în activitățile de gambling.

Pasul 4

Ultimul pas este la fel de important ca și primele două, dar acesta trebuie tratat cu și mai multă seriozitate. Aici vei primi tot un formular de completat cu cele mai importante date ale contului. Aceste informații garantează modul în care tu vei depune bani și vei retrage câștiguri de pe platformă. Va trebui să introduci informații precum: Codul Numeric Personal, Data nașterii și sexul, dar și să confirmi faptul că ai vârsta peste 18 ani.

Pasul 5

Apasă butonul „Creare Cont”, iar tot ce mai trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile din emailul pe care îl vei primi și să îți revendici și bonusurile.

Bonus Pariuri Sportive

200% Bonus Până la 2000 RON

Cod bonus: WINBET1 WINBET2 WINBET3

Primele trei depuneri la Winbet pariuri sportive îți aduc un bonus de până la 2000 RON! Utilizează codurile promoționale și joacă-te mai mult pe mai puțin!

Tipuri de pariuri disponibile pe pariuri Winbet

Am stabilit deja că pariuri Winbet îți poate oferi șansa de a paria cam la toate sporturile la care te poți gândi, dar în același timp, face și parte din gama furnizorilor de pariuri sportive online care îți dau mai mult decât poți duce. De ce spun asta? pariuri Winbet nu oferă doar pariuri sportive pentru pariorii care sunt pasionați doar de sporturile clasice. Pe pariuri Winbet ai șansa să devii un membru cu toate decorațiile chiar și dacă pasiunea ta stă ascunsă pe alte meleaguri. Astfel, pariuri Winbet va face disponibilă pentru tine și o gamă de pariuri mai diferite.

Pariuri E-sports

Datorită sistemului prin care pariuri Winbet îți afișează mereu categoriile de sporturi unde au loc meciuri, am fost surprins să observ că sporturi din noua generație precum CS:GO, Dota 2, League of Legends, Call of Duty, StarCraft sau chiar Hearthstone sunt titluri care se regăsesc în oferta celor de la pariuri Winbet.

Pariuri Live

Pe lângă toate acestea, pariuri Winbet oferă și un sistem de pariere în regim live unde același sistem de afișare a tuturor evenimentele în curs de derulare este afișat tuturor jucătorilor. Vei putea paria live, pre-live pe cele mai populare sporturi cum ar fi Fotbalul, Tenisul, Baschetul, dar poți intră și în meciuri mai speciale de Darts sau Tenis de masă. CS:GO este încă un sport electronic care poate fi abordat și în pariuri live.

Cum efectuezi o depunere la casa de pariuri Winbet?

În ceea ce îi privește pe cei de la pariuri Winbet, aceștia oferă tuturor jucătorilor o flexibilitate și o libertate de joc destul de consistentă. Acest lucru se reflectă în suma minimă care îți este permisă pentru depunere. Aceasta este de 10 RON, deci chiar dacă ai nevoie să te relaxezi puțin, dar nu ai foarte mulți bani la îndemână, pe pariuri Winbet, o poți face și doar cu 10 RON.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a putea face o depunere corectă îți voi spune chiar aici.

Pasul 1

Contul tău trebuie să fie înregistrat corect și să fie activat și validat. Loghează-te pe website folosind datele de conectare și apasă pe butonul “Depunere” din colțul ecranului.

Pasul 2

Acum va trebui să alegi prin ce metodă vei depune bani în contul tău de pe pariuri Winbet, să introduci valoarea sumei care urmează să fie depusă și să efectuezi tranzacția

Pasul 3

Cel mai important pas este acesta. Aici va trebui să completezi toate câmpurile cu informațiile relevante care îți sunt solicitate. Acestea pot să difere în funcție de metoda de depunere pe care ai ales-o.

Pentru a-ți ușura procesul, îți voi spune câteva detalii despre depunere Winbet folosind cardul bancar.

Cum depui bani la pariuri Winbet folosind cardul bancar

În cazul în care îți vei dori să depui bani folosind un card bancar, ți se vor cere informații legate de cardul de pe care vei depune suma de bani. Aceste informații pot fi: Tipul de card pe care îl folosești, Numărul cardului(16 cifre de pe fața cardului), Data expirării, Codul CVV(ultimele 3 cifre de pe spatele cardului), Numele deținătorului cardului.

După ce vei completa toate aceste date, apasă pe butonul de Aprobare a plății. Fii cu băgare de seama, toate datele introduse trebuie să fie corect, iar la finalizarea tranzacției este posibil să ți se ceară o confirmare prin SMS.

Cum retragi bani de pe Winbet pariuri

Pasul 1

În ceea ce privește retragerile câștigurilor, lucrurile stau mai simplu. Mergi la secțiunea “Profil” din meniul de utilizator.

Pasul 2

Accesează comandă de depuneri și retrageri, iar după ce vei alege metodă de retragere, metodă care îți recomand să fie aceeași cu cea de depuneri, nu trebuie decât să introduci suma pe care îți dorești să o retragi și să apeși butonul “Retragere”.

Pasul 3

Suma minimă pe care o poți retrage de pe pariuri Winbet pariuri este de 30 RON, iar de obicei, tranzacția durează între 2 și 10 zile lucrătoare. Ai grijă la câștigurile care provin din bonusuri și promoții. Înainte de a încerca să retragi, asigură-te că îndeplinești acele condiții de rulaj Winbet pentru bonusurile primite.

Reguli de conduită și de siguranță atunci când pariezi

Știam sigur că cei de la pariuri Winbet aplică în mod constant reguli și măsuri preventive pentru a asigura o atmosfera de pariere prielnică atât jucătorilor, dar și sănătății acestora.

Fiecare sesiune de pariere trebuie să respecte regulile de siguranță, iar așa cum ne recomandă și cei de la pariuri Winbet, niciun jucător nu ar trebui să parieze mai mult decât își permite să piardă. Fiecare partidă de joc trebuie să respecte un buget bine stabilit.

Măsuri de prevenire a dependenței de jocurile de noroc

Pariuri Winbet este printre puținii furnizori de astfel de servicii care sunt activi și iau măsuri practice pentru a preveni dependența de jocurile de noroc. O echipă specială de la pariuri Winbet a fost instruită pentru a verifica, dar și pentru a oferi cea mai bună asistență pentru toți jucătorii, întreaga corespondență fiind verificată.

La cel mai mic semn de prezență a dependenței față de jocurile de noroc, pariuri Winbet acționează pentru a împiedica agravarea anumitor situații financiare sau de sănătate a jucătorilor lor.

Dacă tu, în calitate de jucător simți că poți face avere sau te poți îmbogăți din jocuri de noroc, că trebuie să pariezi zilnic, că nu mai ai control asupra situației tale financiare, pariuri Winbet îți recomandă să iei măsuri pentru a nu dezvolta o dependență de jocuri de noroc.

Concluzii

Pariuri Winbet este una dintre cele mai bune case de pariuri online pentru jucătorii din România. Îți recomand să acorzi o șansă ofertei de pariuri sportive. Cu toate acestea, sigur vei găsi și mai multe motive să rămâi conectat la comunitatea de pariori de acolo.

Oferte, promoții, jackpot-uri și o interfață intuitivă te vor face să te îndrăgostești de mediul de pariuri sigur și interactiv pe care pariuri Winbet a reușit să îl creeze. Recomand pariuri Winbet și îți recomand și ție să alegi cu grijă furnizorul pe care îl preferi atunci când ai nevoie de o sesiune de pariere. Mult noroc!

Bonus Pariuri Sportive

200% Bonus Până la 2000 RON

Cod bonus: WINBET1 WINBET2 WINBET3

Primele trei depuneri la Winbet pariuri sportive îți aduc un bonus de până la 2000 RON! Utilizează codurile promoționale și joacă-te mai mult pe mai puțin!

Alte Articole

oferta superbet 199 rotiri

Superspin Superbet – 199 Rotiri Sizzling Hot + Premii

Deschide-ți un cont Superbet, validează-l și primești 199 de rotiri Sizzling Hot cu rulaj 1x! Joacă apoi zilnic la Roata Norocului pentru premii suplimentare! Cum primești rotirile gratuite Iată ce trebuie să faci pentru a primi rotirile gratuite la Sizzling Hot! Asta e tot! Vei primi automat rotirile gratuite după ce contul este validat, în […]

Citeste mai mult
oferta bonus superspin superbet casino

SuperSpin Superbet – Bonusuri atractive fără depozit

Vorbim despre SuperSpin Superbet care îți oferă câștiguri zilnice Superbet de care să profiți la maximum. Chiar dacă pare greu de crezut, este cât se poate de real ceea ce îți spunem. Timp de 2 luni, adică până la finele lui Mai, poți câștiga bonusuri uriașe în fiecare zi la SuperSpin Superbet precum un bonus […]

Citeste mai mult
oferte si promotii vlad cazino cu premii online

Promoții Vlad Cazino cu Premii – extragere cu 300 premii

Extragere Vlad Cazino cu premii La Vlad Cazino sezonul caștigurilor nu se oprește niciodată, astfel că și începutul de an este plin cu premii, rotiri și bani gratis. În perioada 18 ianuarie – 28 februarie 2021 sunt puse la bătaie gadgeturi de ultimă generație, televizoare de lux, espressoare, dar și sute de rotiri la jocurile […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă