banner cu maxbet pariuri sportive online
Blog  /   PARIURI SPORTIVE  /   august 10, 2020   /   Mihai Babciuc

Maxbet Pariuri Sportive – Un ghid complet

Maxbet pariuri sportive este una dintre cele mai bune variante pe care le poți alege în jocul online al cotelor. Ai aici extrem de multe discipline sportive pe care poți miza, de la clasicul fotbal, la spectaculosul tenis, și până la emoțiile oferite de meciurile de baschet. Pentru toate acestea, operatorul are pregătit un Maxbet bonus pariuri, de care ar fi bine să profiți și tu.

Acest articol cuprinde tipurile de bonusuri de pariuri disponibile la casa pariuri Maxbet, principalele sporturi pe care plasa bilete de pariuri, modalități de plată (depunere și retragere), dar și o secțiune despre jocul responsabil. Pariuri sportive Maxbet înseamnă toate acestea și încă mai multe, pe care și le prezentăm în continuare.

Dacă ești interesat de secțiunea Maxbet Casino de pe site-ul acestui operator, găsești în articolul din link o recenzie în detaliu pentru aceasta.

Tipuri de bonusuri pe pariuri – Maxbet bonus pariuri

De multe ori te întrebi ce poate face diferența între o casă de pariuri online foarte bună și una cu oferte de nerefuzat. Un cazinou sau un bookmaker foarte bun îți va oferi două sau maxim trei oferte remarcabile, de multe ori nediferențiate între cazinou și sport. Oferte de nerefuzat găsești în schimb la Maxbet pariuri sportive, un operator care știe că iubitorul de sloturi este cu totul și cu totul o altă persoană decât pasionatul de cote de fotbal, tenis, handbal, baschet sau snooker.

Ofertă Maxbet Pariuri Sportive

100% până la 700 RON

Cod bonus: BUNVENIT

Profită de cel mai mare bonus de bun venit la pariuri Maxbet! Ai parte de până la 700 RON bani bonus pe care îi poți paria la cele mai tari competiții sportive și de eSports!

La o trecere sumară prin site-ul Maxbet sport, am identificat nu mai puțin de cinci variante gândite special pentru îndrăgostiții de sporturi. Avem opțiunea de 700 de lei pentru clienții noi, un program special pentru pasionații de Liga Campionilor, o opțiune interesantă pentru fanii sporturilor americane, un combo pentru iubitorii de e-sports, dar și o variantă surpriză cu două pariuri surpriză în valoare de 50 de lei.

Cote pariuri Maxbet nu are grijă doar de nou veniți, oferind combo-uri interesante și pentru cei mai fideli dintre participanți, dovedind încă o dată (dacă mai era nevoie) că partea dificilă nu este achiziționarea unui partener, ci crearea unei relații temeinice cu acesta. Jucătorii adevărați de la Maxbet pariuri sportive câștigă pe termen lung alături de operator, având parte de cea antrenantă și mai revoluționară platformă online pentru cote de excepție. Îți prezentăm în continuare cum poți deveni un câștigător alături de acest operator.

700 de lei bonus pentru clientii noi

Maxbet bonus pariuri înseamnă în primă fază o primire regească. Ai de urmat doar trei pași extrem de simpli:

 1. Faci prima depunere de cel puțin 50 de lei (sau echivalentul în euro, 10 EUR), folosind un cod de bun venit. El este foarte intuitiv, BUNVENIT.
 2. Intră în joc și plasează câte cinci pariuri de 50 de lei. Vei merge pe evenimente diferite cu Maxbet pariuri sportive. Pentru această suită vei primi un un free bet de 100 de lei.
 3. Poți beneficia de șapte free beturi, practic vei fi recompensat cu pariuri Maxbet gratuite în valoare de 700 de lei.

Vei ține cont de câteva reguli extrem de simple. Bonusul e valabil timp de 30 de zile de la acordare, iar cotele eligibile pentru ca pariurile să se califice pentru free bet sunt după cum urmează:

 • 1.85 – cota pentru mizele single
 • 1.35 – pentru combo-uri

Pariurile gratuite vor fi activate în cont doar în momentul în care suitele de cinci pariuri vor fi omologate de către operator. Și pentru aceste free beturi există cote maxime:

 • 2 – pentru beturile single
 • 1.5 în cazul celor multiple (pariurile gratuite sunt valabile 3 zile de la activare). 

UCL: 100 RON pariuri gratuite

Liga Campionilor e acel gen de competiție pe care orice parior serios o ia întotdeauna în calcul.

Nici Maxbet pariuri sportive nu putea să facă excepție de la regulă și te încurajează să joci biletele tale cele mai inspirate pe meciuri ale unor echipe precum Barcelona, Bayern, Manchester City sau Atletico Madrid. E vorba despre două free beturi în valoare de 50 de lei fiecare. Totul doar pentru meciurile din cea mai puternică competiție de fotbal din Europa, dar și la nivel global.

Ai de urmat câțiva pași extrem de simpli:

 1. Folosește codul UCL100 din categoria Bonusuri Disponibile.
 2. Apoi plasează cel puțin trei beturi diferite cu miza de 100 de lei. Este vorba de bani reali, din balanța ta reală a contului de jucător. Meciurile alese cu maxbet bonus pariuri trebuie să facă parte din cele care se desfășoară în UEFA Champions League (Liga Campionilor).
 3. Vor fi eligibile doar acele pariuri care respectă cotele:
 • Cota minimă pentru biletul single este de 1.85
 • Cota minimă pentru pariurile multiple este de 1.35 per fiecare selecție
 • Ultimul pas, la fel de important și el, se referă la acordarea pariurilor gratuite doar după omologarea biletelor plasate.

Casa pariuri Maxbet face diferența și transformă orice meci într-un spectacol adevărat. Nu aveai destulă adrenalină cu UEFA Champions League, acum nu mai există această scuză!

Câștigă 50 RON cu sporturile americane

NBA? NFL? NHL? MLB? Sau MLS? Le ai pe toate aici, cu acest tip de joc pe sporturile nord-americane. Dacă ești fan adevărat al sporturilor nord-americane, atunci aici e șansa ta. Maxbet bonus pariuri înseamnă în acest caz baschet, baseball, hochei pe gheață, fotbal din liga nord-americană, dar și fotbal american. Iată care sunt pașii pe care e bine să îi urmezi pentru a fi parte din visul american, pe care îl scriem împreună cu tine.

 1. Folosește codul SUA50 în rubrica de bonusuri disponibile.
 2. Alege să lansezi cel puțin trei pariuri de timp combo pe evenimente care să fie incluse în urmtoarele campionate: NHL, MLB, MLS, NBA și NFL.
 3. Fiecare dintre selecțiile de pe combo trebuie să aibă o cotă minimă de 1.50
 4. Fiecare astfel de bilet va fi plasat cu o sumă din bani reali de 50 de lei.
 5. Vei primi pariul gratuit după ce rezultatele acestor competiții vor fi omologate. 
 6. Free bet-ul cu care vei fi recompensat de pariuri sportive Maxbet va fi lansat tot pe sporturile americane.

Trăiește acum visul american și bucură-te de jocul online alături de cel mai bun operator online.

Pariezi 50 RON ai încă 2 Pariuri Gratis de 50 RON

Pariuri Maxbet nu și-au spus ultimul cuvânt, astfel că îți fac cu ochiul cu o nouă ofertă. Matematica se schimbă, iar un bilet de 50 de lei, îți generează două free beturi de câte 50 de lei fiecare. Ce trebuie să faci ca să fii parte din această superbă aventură? Nimic mai simplu. Urmează pașii următori, fără a sări vreunul.

 1. Vei depune o sumă minimă de 50 de lei și apoi vei folosi codul ESPORTS din cadrul rubricii Bonusuri Disponibile.
 2. Apoi vei plasa un bet cu miza minimă 50 de lei pe orice eveniment din zona de esports. Cum ai aflat deja, COVID-19 nu poate întrerupe campionatele online de CS GO, Dota 2 sau FIFA.
 3. La scurt timp după ce ai lansat acest bet, Maxbet pariuri sportive te va credita cu cele două free beturi în valoare fiecare de 50 de lei.

Posibilitățile sunt practic nesfârșite, ai foarte multe competiții online de sporturi electronice pe care îți poți rula banii din balanța reală, dar și pe cei din balanța de bonus. Tot anul 2020 e plin de astfel de competiții, care te invită să le descoperi și să le devii fan.

500 RON bonus pe eSports

La momentul scrierii acestui articol, mai toate competițiile sportive internaționale erau înghețate, din cauza pandemiei de COVID-19. Astfel, competiții de fotbal precum Serie A, Bundesliga, Premier League, UEFA Champions League sau Euro 2020, toate sunt întrerupte de răspândirea virusului ucigaș. Nici alte sporturi nu au scăpat de amânări, turnee de tenis, campionate de baschet sau sezonul de snooker, toate au fost afectate într-o măsură mai mică sau mai mare. 

Maxbet pariuri sportive are soluția cu acest hashtag #staiacasă. Ei te invită să mizezi banii din contul tău pe e-sports, competiții care se desfășoară prin comunicații la distanță și nu au fost amânate pe termen nedeterminat,. Poți beneficia de două ori de promoția  100% până la 250 de lei, urmând pașii de mai jos.

 1. Vei intra în cont și vei depune o sumă minimă de 50 de lei, folosind codul voucher 100ESPORTS.
 2. Folosește promoția de sporturi electronice de două ori și adaugă în contul tău de user 500 de lei.
 3. Apoi nu mai rămâne decât să te distrezi, pariind dublul sumei depuse de tine. Pentru depuneri de 250 de lei, vei avea în cont 500 de lei, și așa mai departe.
 4. Printre sporturile electronice cu care te poți distra se numără Dota 2, CS GO, LOL, FIFA

#staiacasă, joacă FIFA și rotunjește-ți veniturile. Așa procedează toți marii campioni.

Bonus eSports Fără Depunere

50 RON Gratis

Cod bonus: 50ESPORTS

Ai parte de 50 RON gratuiți pe care îi poți folosi pentru a paria la cele mai tari competiții eSports din lume!

Bonus eSports Cu Depunere

100% până la 700 RON

Cod bonus: BUNVENIT

Dacă alegi să efectuezi o depunere, ai până la 700 RON bonus la pariurile eSports de pe Maxbet!

Sporturi pe care poți miza la Maxbet pariuri sportive

Există foarte multe discipline sportive pe care poți miza atunci când ești logat în contul tău de Maxbet pariuri. Poți merge pe fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, snooker, curse de cai, Formula 1, Moto GP, dar și șah, e-sports sau darts. În funcție de calendarul sportiv al anului îți poți construi propriile strategii cu care să ataci cote pariuri Maxbet. Poate fi o metodă foarte simplă de a face un ban în plus în această perioadă. Maxbet pariuri sportive te provoacă la spectacol indiferent pe ce sport vei dori să plasezi biletele tale.

Sunt câteva lucruri de care să ții cont. Pentru a putea juca bilete online, e nevoie să alimentezi contul de pariuri Maxbet cu suma pe care o dorești. De asemenea, trebuie să urmărești cu atenție evoluția cotelor, pentru a alege cele mai bune momente pentru lansarea biletelor de pariuri. Nu există o strategie unică pentru a obține satisfacții foarte mari în jocul tău. În continuare ne uităm pe mai multe variante de joc, pe mai multe discipline sportive. 

Pașii de urmat pentru completarea unui bilet la casa pariuri Maxbet

Indiferent dacă alegi să joci live, prelive, pe fotbal, pe tenis sau pe pariuri care nu au legătură directă cu sportul, trebuie să urmezi niște pași simple pentru a plasa biletul respectiv.

Pasul 1

Alegi meciul pe care vrei să joci un bilet simplu, multiplu sau sistem.

Pasul 2

Selectezi marketul pe care vrei să plasezi pariul cu un simplu click.

Pasul 3

Alegi varianta propusă. Fiecare market vine cu cel puțin două opțiuni de pariere (over/under 2.5, 1X2, marja la victorie – 1,2,3 etc.)

Pasul 4

Pașii se opresc aici în cazul în care vrei să joci un bilet single, însă pentru un joc multiplu sau sistem, vei repeta pașii de la 1 la 3. Pentru pariul single vei alege și miza pe care vrei să o ai pe bilet, de la un minim de 1 leu, până la un maxim reprezentat de suma pe care o ai în cont.

Pasul 5

După ce ai adăugat și al doilea, al treilea, al patrulea (ș.a.m.d), vei opta pentru bilet multiplu sau pentru pariu sistem.

Pasul 6

La pariul sistem, vei alege varianta preferată, Poți merge pe ⅗, 2/4, 6/8 sau orice altă variantă consideri că te-ar putea ajuta să obții profi.

Pasul 7

La final, nu uita să apeși butonul Plasează pariuri.

Pasul 8

Nu mai rămâne decât să aștepți deznodământul de la Maxbet bonus pariuri.

Tipuri de pariuri prelive pe fotbal

Pariurile de tip prelive pe fotbal sunt printre cele mai vechi de pe piață la momentul actual. Ele au existat în România încă de la începutul anilor 2000, când se înființau primele agenții stradale de betting. Aici erau populare și încă sunt pariurile 1X2, under/over, dar și cele handicap. Pe acestea le găsești și în prezent la pariuri sportive Maxbet, un site care este la curent cu ultimele tendințe din industria de gambling online.

Maxbet sport înseamnă foarte multe marketuri în ceea ce privește fotbal prelive. Poți alege pariuri pe cartonașe, pe cornere, pe handicapuri, pe goluri, pe reprize (pauză/final, doar prima repriză, doar a doua repriză), pe jucători, dar și piețe rapide. Acestea din urmă sunt o abordare mai nouă la Maxbet pariuri sportive.

De exemplu poți alege care dintre echipe ajunge prima la două goluri. Acest pariu are trei opțiuni de mizare: echipa gazdă ajunge prima la două goluri, echipa oaspete ajunge prima la două sau niciuna dintre echipe nu ajunge la două goluri. În acest ultim caz, avem la finalul meciului scoruri precum 0-0, 1-0, 1-1 sau 0-1.

Mai există pentru piețele prelive și acele cote combinate, care vor genera cote mai bune. De exemplu, poți alege la cote pariuri Maxbet marketul Rezultat și ambele echipe să înscrie. Practic, și aici există trei opțiuni pe care poți câștiga pariul. Victoria gazdelor cu ambele echipe marcând (de exemplu 2-1 pentru gazde), egal și ambele marchează sau victorie și ambele echipe înscriu. În cazul în care ai mizat pe victoria gazdelor și pe ambele marchează, iar rezultatul este 2-0 sau 3-0, pariul va fi pierdut.

De asemenea, Maxbet pariuri propune și pariuri mixte între over/under și 1X2. Dacă le combini vei câștiga sume mai mari. Exemple de astfel de pariuri pot fi: Peste 1.5 și victorie a gazdelor, Sub 3.5 și meci egal sau chiar Peste 2.5 și victorie a oaspeților. Există foarte multe variante prin care poți combina aceste două marketuri diferite, aici la casa pariuri Maxbet.

Tipuri de pariuri live pe fotbal

Acestea sunt probabil cele mai populare opțiuni pentru pariorii experimentați. Pariuri live Maxbet înseamnă să poți înțelege dinamica jocului și cum se poate schimba această în numai câteva secunde. Marile competiții europene sunt cele mai cerute atunci când vine vorba de pariuri live Maxbet sport. Maxbet pariuri sportive înseamnă în acest caz 1X2, însă în alte condiții decât în jocul prelive. Practic, scenariile pot fi extrem de variate. Dacă la prelive vei ști care este raportul de forțe între cele două combatante, la pariuri live Maxbet pot interveni foarte multe scenarii.

Poate exista un penalty sau un cartonaș roșu în primele minute, ceea ce ar dereglaraportul de forțe. De exemplu, dacă avem un meci al unei favorite (să zicem Real Madrid) cu o echipă mai slabă (să spunem că ne referim la Mallorca), un cartonaș roșu pentru portar sau pentru unul dintre fundașii Realului poate echilibra cotele de 1X2, în sensul creșterii cotei la victorie pentru madrileni. Un alt pariu foarte popular în live și la pariuri Maxbet este cine marchează următorul gol (echipă, jucător). 

De asemenea, pot exista variațiuni ale acestui tip de pariu de tipul primul marcator sau ce echipă înscrie ultimul gol. E foarte important să știi că autogolurile nu punctează la acest tip de pariuri, primul gol considerându-se al doilea, dacă prima reușită a fost un autogol. Alte opțiuni tentante de pariuri live pe fotbal la casa pariuri Maxbet sunt cele pe golurile marcate (over/under), unde liniile pot urca sau coborî în funcție de modul în care se desfășoară partida. 

Nici pariurile live pe handicap nu sunt ocolite de tipsteri. Ele merg mai ales acolo unde favoriții înscriu foarte mult. De exemplu, dacă Bayern Munchen conduce pe Paderborn cu 3-0 în minutul 20, linia de handicap de echilibru se va duce poate la o limită cu Bayern la -4.5 sau chiar -6.5. Maxbet bonus pariuri înseamnă un surplus de adrenalină pentru biletele tale câștigătoare.

Tipuri de pariuri prelive pe tenis

Tenisul sau sportul alb este considerat de foarte mulți cel mai nobil și mai special sport din lume. Nici Maxbet pariuri sportive nu face rabat de la a pune acest sport în prim plan, astfel că cotele oferite pe turneele de tenis sunt extrem de importante în economia strategiei oricărui parior pasionat. Prelive-ul este foarte important pentru Maxbet sport. Poți alege să joci pe învingător sau pe învingătoare (1 sau 2, în cazul tenisului nu există meci egal), poți alege câștigătorul unui anumit set, poți miza pe numărul de game-uri dintr-un set sau din întreg meciul. 

De asemenea, vor apărea diferențe semnificative în turneele masculine la meciurile de 3 din 5 seturi față de cele de 2 din 3. Practic, la 3 din 5 handicapurile la game-uri pot merge mai sus. Astfel, la un meci al lui Novak Djokovic la Wimbledon putem vorbi de handicap (-9.5) sau chiar (-11.5) pentru un meci cu un jucător din afara topului 50 (outsider). 

De asemenea, meciurile de grand slam sau de Cupa Davis (și acolo se poate aplica sistemul cu 3 seturi din 5) permit și mai multe opțiuni pe pariurile pe scor la seturi. Există pariuri pe 3-0, 3-1, 3-2, 2-3, 1-3 și 0-3, sensibil mai multe variante decât la meciuri de 2 din 3, unde ai doar patru opțiuni. Singurul aspect în care pariuri sportive Maxbet prelive nu pot concura cu cele live în ceea ce privește tenisul, este zona de pariuri pe următorul punct sau pe următorul break.

Tipuri de pariuri live pe tenis

Avantajul pariurilor live pe tenis este acela că poți miza pe fiecare punct din fiecare game, al fiecărui set. Cote pariuri Maxbet fluctuează foarte mult în acest inverval, de aceea e bine să ai o strategie și să nu te lași purtat de val. Foarte populare în rândul jucătorilor experimentați sunt tacticile bazate pe breakuri (pariu contra serviciului) în turneele de tenis feminin. E o abordare care merită încercată, mai ales la nivelul de ITF sau în turneele mai mici, care nu includ neapărat jucătoare de top 10, precum Naomi Osaka, Simona Halep sau Elina Svitolina.

Deși riscant, acest tip de abordare pariuri live Maxbet te poate recompensa la finalul unei sesiuni. Este foarte important să îți iei pauze și să iei aer în acest interval. Poți combina jocul live la tenis pe breakuri cu un joc live bazat pe un handicap asiatic de game-uri. De obicei, poate fi o idee foarte bună când diferența de valoare între favorit sau favorită și outsider nu este atât de mare precum o arată cotele. Marginile de profit în acest sens pot fi semnificative pentru Maxbet pariuri sportive.

Foarte bune pot fi și cotele în care în modulul de live pariezi ca un jucător sau jucătoare să întoarcă meciul fiind condus la seturi cu 1-0 sau cu 2-0 (numai în cazul meciurilor băieților). Aici flerul tău de profesionist se poate dovedi decisiv. Poate că Dominic Thiem a avut două prime seturi în care nu s-a simțit fizic bine, însă tu observi un reviriment, care va întoarce partida la 180 de grade. Și plasezi biletul norocos cu Maxbet sport. Poate fi una dintre acele zile norocoase pe zgura pariziană de la Roland Garros și, de ce nu, un pas important spre primul titlu de grad-slam pentru jucătorul originar din Austria.

Tipuri de pariuri prelive și live  pe baschet – 70% pe NBA

Baschetul este al treilea cel mai pariat sport în mediul online și nici maxbet bonus pariuri nu face excepție de la această regulă. Și ca lucrurile să fie încă și mai speciale, voci din industria de pariuri ne spun că doar NBA, campionatul nord-american de baschet reprezintă cam 70% din ponderea totală de pariuri pe baschet. Nicio altă competiție din sporturile cele mai mizate (fotbal, tenis, baschet) nu adună un volum atât de mare pentru jocul online. Nici Serie A, Euro sau Cupa Mondială nu se pot lăuda cu asemenea cifre.

Cele mai apreciate marketuri pe baschet, atât pentru live, prelive, sunt cele de tip handicap asiatic, over/under (incluzând timpul suplimentar în caz de egalitate, OT), dar și Home/Away (1 sau 2). Toate aceste pariuri, fie ele live sau prelive, conțin la pariuri Maxbet și timpul suplimentar. Vorbim desigur de pariuri de baschet pe NBA american.

Dacă vrei să te bucuri de spectacol alături de jucători precum Stephen Curry, LeBron James, James Harden sau Russell Westbrook, acum e momentul să plasezi pariuri pe cel mai important campionat de baschet din lume, National Basketball League. Nu aștepta doar playofful. Și sezonul regulat îți poate rotunji considerabil veniturile.

Pariuri de tip antepost

Deși nu aduc satisfacție imediat, pariurile antepost de la casa pariuri Maxbet, pot fi opțiuni foarte bune pe termen lung. Un exemplu în acest sens este și Euro 2020 (care deja s-a mutat în 2021). Alte exemple sunt mizele plasate pe câștigătoarele unor competiții precum Liga Campionilor, Europa League, Campionatul Mondial, Premier League, Serie A, Bundesliga, Roland Garros sau Campionatul Mondial de Formula 1.

Mecanismul este unul destul de simplu: se pariază pe învingătoarea unei competiții sau pe alte aspecte care țin de o durată mai lungă a unei competiții. Cel mai bun marcator dintr-un turneu, cei mai mulți ași într-un grand slam de tenis, echipa din Campionatul Mondial de Formula 1 care acumulează cele mai multe puncte, toate acestea sunt variante de pariuri antepost. Oare cine va fi următoarea campioană mondială? Plasează acum un pariu cu Maxbet pariuri sportive.

Pariuri speciale 

Tot un tip de pariuri pe termen lung sau antepost sunt și cele numite speciale. Un exemplu în acest sens sunt și pariurile pe alegerile locale 2020 din București, dar și alte cote oferite pentru diverse scrutine. Anul acesta vor fi alegeri în Statele Unite și vom afla care va fi raportul de forțe între președintele Donald Trump (președintele actual și candidatul propus de Republicani) și contracandidatul care va fi propus de Democrați. La momentul scrierii acestui material, șansele cele mai mari erau de partea lui Joe Biden, însă nici șansele lui Bernie Sanders nu erau încă nule.

Pe site-ul pariuri live Maxbet exista la momentul scrierii acestui articol o serie de pariuri cel puțin inedite. Pe fondul crizei de coronavirus, pariuri sporitve Maxbet propune următorul pariu: 

Care ligă din SUA va juca mai întâi după suspendarea Coronavirus?

Favorită pleacă liga nord-americană de baschet, NBA. Aceasta a primit o cotă de 2.50 de la bookmakerii americani. La o cotă de trei sunt cotate MLB (liga de baseball) și NHL (liga de hochei), iar o cotă de cinci a primit MLS, campionatul de fotbal (european, nu american). Există și o serie de pariuri amuzante oferite de Maxbet sport.

Toate lumea cunoaste legenda metroului din Drumul Taberei și a pariurilor care se fac pe momentul în care acest cartier din București va avea metrou. Operatorul a creat un pariu special care îi întreabă pe jucători ce ajunge mai repede în Drumul Taberei:

 • Antidot COVID-19 – Cota 1.50
 • Metroul – Cota 10
 • Niciuna – Cota 2.40 (pariul e valabil până la sfârșitul anului)

Pariurile speciale pot fi combinate în foarte multe feluri, imaginația mergând foarte departe. Pentru Maxbet pariuri sportive, the sky is the limit.

Pariuri pe esports 

Foarte populare de ceva timp sunt și pariurile pe așa-numitele e-sports. Acestea sunt de fapt bilete plasate de jocuri pe calculator, jocuri care au devenit populare de-a lungul timpului în mediul online. Vom avea cote pariuri Maxbet pentru CS-GO (Counter Strike – Global Offensive), Dota 2, King of Glory, LOL (League of Legends), Overwatch, Rocket League, Starcraft 2, Star Craft Broodwar și chiar FIFA. Toate aceste variante erau în portofoliul Maxbet pariuri sportive la momentul scrierii acestui material.

Spre deosebire de sporturile tradiționale, aceste competiții pot avea loc și în perioada de pandemie COVID-19, meciurile disputându-se prin comunicații la distanță. Astfel, un campionat de DOTA 2 nu va fi afectat de noul coronavirus în modul în care este afectat de exemplu Premierul League-ul din Marea Britanie. Pe e-sports se poate paria atât live, cât și prelive, cele mai populare marketuri fiind cele de tip cine câștigă meciul (1 sau 2). Interesante sunt și pariurile de tip handicap, acolo unde echilibrul între cele două combatante este greu de atins la un tip de pariu învingător 1 sau 2.

Bonus eSports Fără Depunere

50 RON Gratis Fără Depozit pe eSports

Cod bonus: 50ESPORTS

Ai parte de 50 RON gratuiți pe care îi poți folosi pentru a paria la cele mai tari competiții eSports din lume!

De asemenea, se pot plasa pariuri sportive Maxbet și doar pe hărți, care pot fi subsumate cu reprizele de la un meci de fotbal sau chiar cu seturile din tenis sau volei. Există și mize de tipul over/under pe hărți, dar și variante de a plasa bet-uri pe scorul final al meciului respectiv. Cotele pot varia în cazul acestui tip de pariuri sportive Maxbet între 2 și 6 sau chiar 8. Chiar îți recomandăm în această perioadă să te specializezi pe variantele propuse de competițiile de e-sports, pentru a face perioada carantinării mai suportabilă.

Modalități de depunere și de retragere la Maxbet Sport

Niciun joc de pariuri Maxbet nu este complet fără niște operațiuni securizate de depunere și de retragere. Acestea sunt practic mijloacele fără de care jocul online nu ar fi posibil în varianta pe bani. Cu alte cuvinte, nu poți câștiga și nu poți să-ți rotunjești veniturile fără a deține o cartelă Paysafe Card, un portofel electronic Neteller sau Skrill sau carduri bancare de credit sau de debit de la Maestro, Mastercard sau VISA. Înainte de a vorbi despre fiecare metodă în parte, trebuie să vezi pașii necesari pentru a ajunge să efectuezi prima ta depunere în contul de jucător.

 1. Te loghezi în contul tău de Maxbet pariuri sportive. Dacă nu ai cont, îți creezi unul. Poți obține avantaje sporite dacă alegi să mergi cu una dintre ofertele noastre exclusive. Pariuri Maxbet înseamnă în primul rând profit.
 2. Folosești butonul ‘’Depunere’’, aflat în colțul din dreapta sus a site-ului.
 3. Vei selecta metoda de plată dorită, urmând întru totul instrucțiunile specifice fiecăreia în parte.

Paysafe Card, Skrill, Neteller – portofele electronice

Portofelele electronice sunt una dintre cele eficiente și mai elegante metode de joc, atât la depunere, cât și la retragere. Neteller, Skrill și Paysafe funcționează în mod asemănător, cu amendamentul că Paysafe Card funcționează doar la depunere (acvem o cartelă preplătită cu valori fixe), pentru retragere va fi nevoie de o altă variantă.

Pentru a face depuneri cu aceste e-walleturi, vei fi redirecționat pe pagina fiecărui comerciant în parte. Acolo te vei loga cu datele contului tău preexistent de Skrill, Neteller sau Paysafe Card. Pentru Skrill și Neteller există o depunere minimă de 10 lei, iar retragere trebuie să fie de măcar 50 de lei. Un avantaj major față de transferul bancar este acela că portofelele electronice au o retragere instantanee. Practic nu vei aștepta 2-3 zile ca să-ți intre banii în cont. 

VISA, Maestro, Mastercard

Cardurile bancare sunt și ele un instrument foarte util și important, pe care mulți dintre jucătorii de la Maxbet pariuri sportive îl preferă. La acest operator online de top, există trei tipuri de carduri agreate. Vorbim de VISA, Maestro și Mastercard. Când ai decis să mergi cu metoda cărții de credit și de debit, trebuie să urmezi câțiva pași obligatorii.

Pasul 1

Ai nevoie de câteva date importante când ai bifat opțiunea cu card bancar de credit sau de debit. Vei introduce numele și prenumele complete, numărul de pe card, data de expirare a acestui card (luna și anul), dar și codul CVV (cele trei cifre afișate pe spatele cărții bancare).

Pasul 2

Următorul pas se referă la suma pe care dorești să o introduci în joc în contul tău de la pariuri live Maxbet. Poți alege opțiuni prestabilite (sume fixe) sau poți merge pe depuneri customizabile.

Pasul 3

La sfârșit, vei apăsa butonul ‘’Depunere’’, iar depozitul tău va fi efectuat cât ai clipi. Mai poate exista un pas. Astfel, în funcție de banca ce ți-a emis cardul, mai poate exista un pas de securitate. Ai putea primi de exemplu un cod unic (valabil câteva zeci de secunde) prin SMS

Ca și în cazul portofelelor electronice, și în cazul cardurilor bancare există sume minime de depunere și de retragere. 10 lei este minimul la depunere și 50 de lei minimul la retragere. De asemenea, suma maximă ce poate fi depusă la casa pariuri Maxbet cu cardul bancar Maestro, Mastercard sau VISA este de 46.000 de lei, semnificativ mai mare decât în cazul Neteller sau Paysafe Card (23.000 RON).

E bine de știut și faptul că operatorul de pariuri online impune ca retragerile de fonduri din cont să fie făcute prin aceeași metodă folosită la depunere. Este vorba de rațiuni de securitate pe care Maxbet pariuri sportive le aplică. De asemenea, suma maximă ce poate fi retrasă în interval de 48 de ore, indiferent de metoda aleasă, este de 10.000 de lei.. Sume mai mari de 100.000 de lei nu vor putea fi scoase din cont într-un interval de o lună.

Joc responsabil

Indiferent dacă alegi să joci pe live sau pe prelive, indiferent dacă alegi să joci strategii complicate în pariuri sistem sau că joci live pe puncte la tenis, e foarte important să alegi un joc cât se poate de responsabil. Pauzele lungi, pariuri pe care ți le permiți și neamestecarea bugetului familiei cu banii de pariuri sunt idei foarte bune pe care ar fi potrivit să le aplici și tu.

Maxbet pariuri sportive îți dă câteva sfaturi utile de joc responsabil, printre care:

 • Alege-ți banca pe care ți-o permiți și nu o depăși sub nicio scuză. Bugetul respectiv e important să nu se modifice;
 • Încadrează-te într-un interval de timp precis. Nu îl depăși sub nicio scuză;
 • Nu împrumuta bani pentru a juca. Limitează-te doar la bugetul pe care ți-l permiți să îl pierzi;
 • Nu juca pentru a recupera banii pierduți anterior, poți ajunge în situația de a acumula datorii încă și mai mari;
 • Nu juca atunci când ești trist, deprimat sau stresat. Nu folosi pariurile în momentele în care judecata îți este afectată;

Concluzii – Maxbet Pariuri Sportive

Aceasta a fost călătoria noastră prin universul pariuri Maxbet online. Am vorbit despre tipurile de bonusuri pe care le primesc jucătorii de acest cazinou și casă de pariuri, dar și despre principalele ramuri sportive pe care poți găsi variante extrem de atractive. Tenisul, fotbalul, baschetul (toate în live și prelive), dar și pariurile antepost sau cele speciale completează un tablou extrem de spectaculos pentru orice jucător care-și începe aventura printre Maxbet pariuri.

Am acordat un spațiu semnificativ pariurilor pe e-sports, care capătă un avans tot mai mare pe seama amânării competițiilor sportive din pricina COVID-19. Cel puțin așa stăteau lucrurile la momentul scrierii acestei recenzii. La final, ne-am uitat cu mare atenție la modul în care funcționează metodele de depunere și retragere atât în cazul portofelelor electronice (e-wallets), cât și în cazul cardurilor bancare. Am încheiat recenzia noastră de la cote pariuri Maxbet cu un îndemn pentru un joc cât se poate de responsabil.

Ofertă Maxbet Pariuri

100% Până la 700 RON

Cod bonus: BUNVENIT

Profită de cel mai mare bonus de bun venit la pariuri Maxbet! Ai parte de până la 700 RON bani bonus pe care îi poți paria la cele mai tari competiții sportive și de eSports!

Alte Articole

winbet ofertă august banner

Promoții Winbet cu depunere – 100 rotiri gratuite și 100% bonus

Dacă ai un cont de jucător la Winbet atunci cu siguranță te vei bucura să afli că în luna martie 2021 prima depunere îți aduce 100 rotiri gratuite, iar cea de a doua un bonus de 100% până la 500 RON! Rămâi cu noi pentru a afla toate detaliile. Articolul Promoții Winbet cu depunere va […]

Citeste mai mult
admiral ruletă

Admiral ruletă 2021 – tipuri de jocuri

Bine ai venit în pagina dedicată ofertei de Admiral Roulette unde vei afla fiecare detaliu din această ramură a cazinoului de la Admiral ruletă. După ce parcurgi textul și afli care sunt diferențele dintre tipurile de ruletă, cum să navighezi mai ușor pe website și ce jocuri oferă Admiral ruletă, vei găsi și informații despre […]

Citeste mai mult
admiral jocuri

Admiral jocuri ca la aparate – gama sloturi 2021

De ce este gama de Admiral jocuri atât de îndrăgită de jucători? Dacă ai auzit deja de celebrele sloturi Sizzling Hot, Book of Ra sau Lucky Ladys Charm, trebuie să știi că Novomatic sunt răspunzători de succesul pe care aceste jocuri Admiral l-au avut. În acest articol am sintetizat esența Admiral slots și am oferit […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă