maxbet cu depunere
Blog  /   BONUS LA DEPOZIT  /   februarie 23, 2021   /   Mihai Babciuc

Promoții Maxbet cu Depunere – 300 rotiri gratuite Maxbet

Dacă așteptai un semn care să îți confirme că anul 2021 va fi cel mai bun pentru câștiguri, a venit timpul să îți prezentăm promoțiile pe care Maxbet le-a lansat și care pot să îți ofere premii zilnice și multe câștiguri frumoase. În acest articol vei regăsi toate ofertele cu depunere de la Maxbet casino, iar în partea de sus vor fi afișate cele mai recente. Astăzi îți vom vorbi despre o promoție Maxbet 2021, în cadrul căreia poți câștiga 300 rotiri gratuite în fiecare zi de miercuri.

Câștigă 300 rotiri gratuite Maxbet

Bonusul de 300 rotiri gratuite este valabil pentru jucătorii care au mai depus bani reali la Maxbet, deci deja știți ce trebuie să faceți. De data aceasta, Maxbet a pornit un bonus pentru a-i răsplăti pe jucătorii fideli.

Maxbet este gata să îți facă săptămâna mai frumoasă și ce zi mai potrivită pentru 300 rotiri gratuite Maxbet dacă nu în mijlocul săptămânii când ai cea mai mare nevoie de o doză mică de relaxare și poate chiar și câteva câștiguri ca să mai ridice moralul. Oferta de Maxbet 300 rotiri gratuite a fost lansată, iar astăzi îți spunem și ție cum funcționează.

Pe scurt, în fiecare miercuri din orice săptămână, poți intra pe Maxbet pentru a profita de 300 rotiri gratuite pe care le poți folosit la orice slot din oferta celor de la NetEnt. Maxbet 300 rotiri gratuite este un bonus ce poate fi activat numai prin depunere, dar la numărul acesta de rotiri, sumele ce trebuie depuse sunt foarte mici.

Pentru a activa bonusul va trebui să folosești un Maxbet cod bonus. Cele 300 de rotiri pot fi revendicate cu ajutorul a trei depuneri separate, iar pentru fiecare dintre acestea va trebui să folosești un cod bonus Maxbet 2021 diferit. Ai la dispoziție toată ziua de Miercuri începând cu ora 00:00 și până la 23:59 pentru a face depunerile, dar noi credem că este suficient timp și pentru a juca rotirile.

Cum revendic Maxbet 300 rotiri gratuite?

Așa cum au scris și cei de la Maxbet, pentru că Miercuri este a treia zi din săptămână, trebuie să efectuezi trei depuneri pentru a primi trei bonusuri. Pentru a te putea bucura de rotirile gratuite, trebuie să revendici bonusul urmând pașii următori:

Pasul 1:

De data aceasta, contul tău este deja creat deci nu trebuie să faci altceva decât să te loghezi în contul tău de pe telefon, PC sau tabletă prin click pe oferta de mai sus și să te pregătești să profiți de 300 rotiri gratuite Maxbet ce pot fi folosite la toate sloturile NetEnt.

Pasul 2:

Bonusul este activat cu o primă depunere deci va trebui să depui bani pentru a primi rotirile. Pentru prima depunere din totalul de trei trebuie să depui 50 RON sau echivalentul acestei sume în euro (10 euro). Depunerile se pot face direct din pagina bonusului sau din secțiunea DEPUNERI ce poate fi accesată din meniul de jucător. Prima depunere va trebui efectuată și sub introducerea unui cod bonus Maxbet 2021 “MIERCURI50”. Acest cod trebuie introdus în câmpul specific pentru coduri promoționale. Aici vei primi 50 de rotiri din cele 300 rotiri gratuite Maxbet

Pasul 3:

Poți să treci direct la a doua depunere. Vei observa că fiecare depunere va aduce cu ea și recompense mai mari. Procesul se repetă la fel doar că a doua depunere are nevoie de 100 RON sau 20 euro, iar acel Maxbet cod bonus ce trebuie introdus este puțin mai diferit. “MIERCURI100”. Această a doua depunere aduce cu ea alte 100 Maxbet rotiri gratuite.

Pasul 4:

Ultimul pas este și ultima depunere din acest bonus care acordă și cele 150 de rotiri de care mai ai nevoie pentru a putea avea o sesiune de rotiri prelungită. Pentru a treia depunere, trebuie să folosești un Maxbet cod bonus “MIERCURI150” și să alimentezi contul cu 150 RON sau echivalentul în euro (30 euro).

Termenii și condițiile Maxbet rotiri gratuit

Dacă ai urmat toți pașii cum trebuie, acum ai 300 rotiri gratuite Maxbet gata să fie folosite la jocurile dezvoltate de NetEnt. Pentru a fi cât mai sigur că vei folosi corect rotirile, iar la final vei putea să și retragi câștigurile, trebuie să te informăm despre câteva condiții și termeni ce trebuiesc respectate și stau la baza acestui bonus. Fiecare dintre cele 3 rotiri nu va acorda nicio rotire gratuită dacă cele trei coduri bonus nu vor fi introduse.

Depunerea 1 – MIERCURI50
Depunerea 2 – MIERCURI100
Depunerea 3 – MIERCURI150

Absolut toate depunerile trebuie efectuate în ziua de Miercuri. Dacă vei face acest lucru Marți la ora 22:00, nu vei primi nicio rotire gratuită. Mai mult decât atât, toți jucătorii noi care se vor înregistra și vor face prima lor depunere nu sunt calificați pentru acest bonus. Este posibil ca și acești jucători să poată accesa bonusul începând cu a doua depunere de pe cont. Toate cele 300 de rotiri gratuite pot fi revendicate în orice ordine, deci vei putea să depui 150 RON pentru cele 150 de rotiri gratuite și abia apoi să faci depunerea pentru cele 50 de rotiri.

Cerințele de rulaj pentru 300 rotiri gratuite Maxbet

Când ai terminat sesiunea cu cele 300 rotiri gratuite Maxbet, vei fi nerăbdător să retragi toate câștigurile acumulate. Pentru a face acest lucru trebuie să rulezi câștigul înainte de a-l retrage. Conform termenilor și condițiilor acestui bonus, orice câștig trebuie rulat de 40 de ori, iar jucătorul are la dispoziție 7 zile pentru a face acest lucru.. În timpul rulajului, orice sumă pariată mai mică de 25 RON nu va fi luată în considerare.

Așadar,

300 rotiri gratuite Maxbet ce pot fi folosite la orice slot NetEnt ne-a bucurat ziua de Miercuri și acum este rândul tău. Poți juca la Starburst, Narcos, King of 3 Kingdoms, Jungle Spirit, Gonzos Quest și multe altele. Rămâi informat și verifică zilnic blogul nostru. Suntem primi care anunță toate bonusurile tari din România.

Urmează o altă promoție Maxbet (valabilă până pe 28 februarie 2021)

Drops Wins Maxbet

Drops Wins Maxbet este o promoție în care este implicat un set de sloturi. Acestea au un număr limitat și sunt precizate atât pe pagina promoției, dar și în lista următoare: Wolf Gold, Mustang Gold, Sweet Bonanza, John Hunter Scarab Queen, Great Rhino Megaways, John Hunter and the Book of Tut, The Dog House, The Dog House Megaways, Chilli Heat, Hot to Burn, Curse of the Werewolf Megaways, Sweet Bonanza Xmax, Ultra hold and Spin, Wild west Gold și Cowboys Gold. Înainte de a trece la condițiile de participare și ce premii te așteaptă, trebuie să știi că aceste promoții Maxbet sunt disponibile până la data de 28 Februarie 2021, iar pentru a fi eligibil pentru participare, trebuie să pariezi bani reali la sloturile menționate anterior. Citește ghidurile noastre despre Înregistrare Maxbet și Verificare cont Maxbet pentru a afla toți pașii necesari!

Drops Wins Maxbet

Premii zilnice de până la 23.000

Înregistrează-te și joacă unul dintre sloturile menționate!

Poziționează-te cât mai sus în clasament și câștigă premii zilnice!

Fondul de premiere săptămânal: 162.500 RON.

Pașii pentru a participa la promoții Maxbet

Dacă vrei să te înscrii la Drops Wins Maxbet, va trebui doar să joci cu bani reali unul dintre sloturile din lista de mai sus. Pentru a face acest lucru, vei avea nevoie de un cont înregistrat la Maxbet de pe care să îți poată fi luați banii pe care îi depui. Înregistrarea unui cont nou la Maxbet promoții nu este un proces anevoios și nu ai nevoie decât de câteva minute pentru a duce la bun sfârșit întreg procesul. După ce contul tău este înregistrat și activat, va trebui să accesezi unul dintre sloturile incluse în promoție și să confirmi faptul că urmează să pariezi. Acest lucru se face prin simpla apăsare a butonului “OK”

Pasul 1

Accesează oferta de mai sus și înregistrează-te pe Maxbet sau conectează-te dacă ai deja un cont!

Pasul 2

Depune o sumă minimă de bani și joacă unul din sloturile menționate!

Pasul 3

Jucătorii vor fi premiați zilnic până pe 28 Februarie 2021!

Care sunt premiile oferite în Maxbet promoții Drops Wins?

Premiile sunt împărțite pe fonduri de premiere și perioade în care acestea sunt acordate jucătorilor în mod aleator. Fondul de premiere acordat zilnic până la data de 28 Februarie este de 23.000 RON, iar zilnic vor fi premiați câte 80 de jucători care respectă condițiile de participare. În funcție de multiplicatorul de câștig al jucătorului, acesta va primi premiul.

 • Fondul de premiere total săptămânal este de 162.500 RON.

Drops Wins nu este doar un mod de a distribui aleator un fond de premii. În fiecare săptămână va avea loc și un turneu care va premia alți 350 de participanți în funcție de un clasament. Pentru a fi premiat cu o valoare a premiului cât mai mare, trebuie să te clasezi cât mai sus în clasament. Pentru a te clasa cât mai sus în clasament, trebuie să ai un câștig dintr-o singură rundă cât mai mare. Dacă vei fi câștigătorul unuia dintre premii, acestea îți vor fi acordate ca bani cash și vor fi adăugați direct în contul tău de jucător. Partea și mai bună la aceste promoții Maxbet este că ești scutit de condiții de rulaj și orice alte restricții privind retragerea câștigurilor.

Condiții importante din Maxbet promoții

 • Trebuie să fii un jucător ce deține un cont înregistrat pe platforma de la Maxbet.
 • Toate pariurile care sunt luate în considerare sunt cele efectuate cu bani reali.
 • Clasamentul decide câștigătorii, iar scorul obținut în sesiunile de pariere vor decide cine se află în clasament și cine nu.
 • Premiile care sunt oferite zilnic sunt valabile pentru orice jucător, iar acestea se vor acorda aleator
 • Dacă te afli pe același loc al clasamentului cu un alt jucător, premiul va fi obținut de către cel care a obținut câștigul primul.
 • Nu există nicio condiție care să impună jucătorilor o miză minimă pentru oricare dintre jocurile implicate în promoție. Jucătorii pot paria cu mizele pe care aceștia și le doresc.
 • Vei putea vedea oricând pe ce poziție din clasament te afli deoarece acesta se actualizează în timp real.

Concluzie

Drops Wins Maxbet este una dintre acele promoții Maxbet pe care nu trebuie să le ratezi. Sunt premii oferite pentru sute de jucători, iar câștigurile nu au condiții de rulaj. Acest ansamblu de reguli este întâlnit mai rar la operatorii de jocuri de noroc. Este timpul să profiți. Înregistrează-te și participă la sloturile promoției!

Află și despre:


INFORMAȚII GENERALE

Mai jos găsești toate informațiile despre promoțiile Maxbet cu depunere


Bine ai venit pe pagina unde poți să afli toate informațiile despre cele mai tari oferte Maxbet cu depunere disponibile pe toată perioada unei zile sau a unei săptămâni obișnuite. Maxbet are un obicei foarte benefic pentru comunitatea de gambleri din România din a crea și oferi mereu surprize. De această dată vom lua pe rând fiecare tip de ofertă pe care o putem găsi aici, ce bonus promoțional Maxbet poți să câștigi și cum poți să rămâi mereu la curent cu toate noutățile, datele când apar oferte noi și care sunt condițiile de participare pentru acestea.

Promoții Maxbet cu Depunere – Unde le pot găsi?

promotii maxbet cu depunere unde gasesc oferte

Dacă principala condiție pentru a putea participa în mod eficient la aceste promoții este să ai un cont înregistrat, ei bine, nu vei putea niciodată să participi într-un mod eficient la toate promoțiile dacă nu știi când apar acestea și ce trebuie să faci pentru a participa la ele. Așadar, iată două metode pentru a rămâne la curent cu cele mai noi oferte și promoții Maxbet cu depunere și cum poți afla care dintre acestea sunt disponibile.

 • Conectează-te mereu în contul tău de jucător pe care deja îl ai înregistrat și activat. Dacă ai deja un cont, ceea ce îți și recomand, poți vizita secțiunea deMaxbet promoții și promoții zilnice pentru a citi detaliile de participare pentru fiecare dintre ele. Foarte simplu, doar te conectezi și verifici ofertele.
 • A doua metodă este ceva mai eficientă și mai simplu de pus în aplicare. De ce? Pentru că ai mai mult de câștigat și poți să primești mai multă informație. Vorbesc despre faptul că pe supercazino.ro poți să urmărești și să citești foarte multe detalii despre Maxbet oferta cu depunere. Vei beneficia și de informații suplimentare deoarece nu scriem numai despre Maxbet ci și despre alți furnizori din România.

50 RON Gratis + 30 Maxbet rotiri gartuite

Ofertă cu Depunere

Cod bonus: CASINO250

 • 50 RON Gratis după înregistrarea și validarea contului
 • 30 Rotiri Gratuite cadou la depozit
 • Cod bonus: CASINO250

Maxbet oferta cu depunere și ce conține o astfel de ofertă

Un furnizor de servicii de cazino online care își respectă comunitatea de jucători va crea mereu oportunități de câștiguri pentru toți oamenii care sunt activi în mod regulat pe website. Secțiunea de promoții de la Maxbet cu depunere are câte o ofertă pentru fiecare jucător. Dacă vânezi premii în vouchere, Maxbet rotiri gratuite, jackpoturi sau vrei să participi la turnee pentru a pune mâna pe unul dintre acele premii mari, locul tău este aici, iată ce fel de promoții îți pot aduce un bonus promoțional Maxbet.

Oferte care au că bonus promoțional Maxbet rotiri gratuite

Dacă deja ai un cont înregistrat pe Maxbet, poți să să te înscrii la acele oferte care sunt disponibile în fiecare săptămână dintr-un an obișnuit. De exemplu:

În fiecare miercuri, pe Maxbet este pus în joc un premiu de 300 de rotiri gratuite. Având în vedere că vorbim despre Maxbet oferta cu depunere, pentru a te putea înscrie la o astfel de oferta, va trebuie să efectuezi depuneri de cantități diferite.

Maxbet promoții care pornesc la ocazii speciale

promotii maxbet cu depunere ocazinonale

Crăciunul vine mereu cu o surpriză specială pentru jucătorii care au un cont deja înregistrat la Maxbet, Cadourile pot să provină și din mediul de pariere online. Bonus promotional Maxbet sunt cunoscuți pentru ofertele și platforma intuitivă pe care le-au creat.

Crăciunul Maxbet poate să vină de obicei cu un turneu de sloturi sau cu un concurs care se va întinde pe câteva zile oferind drept premiu lucruri scumpe precum: un autoturism, o vacanță exotică sau electronice și gadgeturi pe care ni le dorim, dar sunt mult prea scumpe pentru bugetul nostru. iPhone 11 Pro este un exemplu foarte bun pentru un astfel de câștig la promoții Maxbet cu premii.

Tot la aceste sărbători speciale sunt pornite și celebrele turnee de sloturi unde va trebui să depui puțin efort pentru a câștiga premiul cel mare. Avantajul jucătorilor la aceste turnee este că va fi premiat un număr foarte mare de jucători fideli care au deja conturi înregistrate și activate.

Turneele funcționează pe baza unui clasament care la sfârșitul turneului va decide câștigătorii. Clasamentul unui asemenea turneu de sloturi este determinat de cele mai multe ori de modul în care tu te vei juca la sloturile online incluse în turneu. Exemplu: Dacă un turneu are în vizor doar Microgaming, va trebuie să te joci sloturi numai de la Microgaming pentru a putea acumula puncte. 

O condiție care se adaugă la aceste turnee este că trebuie să pariezi o suma minimă de bani pe fiecare rotire.

Ce premii poți câștiga la Maxbet cu depunere

promotii maxbet cu depunere premii

Premiile pe care le poți câștiga la o promoție Maxbet fac parte din toate categoriile de premii. Și premii mari și premii mici. De cele mai multe ori, evenimentele importante premiază foarte mulți jucători și există o șansă foarte mică pentru nu prinde niciun premiu.

Totuși, dacă vrei să știi ce poți să primești la aceste oferte săptămânale, ocazionale sau care se repetă zilnic, iată aici o listă:

 • Rotiri gratuite, începând de la 10 Maxbet rotiri gratuite și până la câteva sute.
 • Vouchere pe care le poți folosi în locurile care au parteneriate cu furnizorul
 • Bani cash care vor fi adăugați în balanța de jucător
 • Electronice
 • Vacanțe exotice
 • Autoturisme

Ține minte că pentru a participa la toate ofertele trebuie să fii un jucător cu un cont deja înregistrat. Ne vedem la Maxbet oferta cu depunere!

Alte Articole

Bonus bingo Unibet fără depunere

Pariază la poker ca la aparate Betano

Ce ne atrage pe noi la jocurile de video poker online sunt ratele de plată super profitabile. Iar dacă ești începător și nu ai mai jucat până acum poker ca la aparate online poți să încerci jocurile și varianta demo. Cu o strategie eficientă de joc și cu puțină practică, ai toate șansele să generezi […]

Citeste mai mult
Bonus bingo Unibet fără depunere

Baccarat Betano – Gama de Jocuri

Dacă ești fan jocuri de masă, atunci jocurile Betano baccarat vor fi tocmai bune pentru tine. Având în vedere că acestea nu sunt prea cunoscute publicului din România, vom începe cu o descriere scurtă a modului de joc. Reguli de joc la Baccarat Betano Fiecare mână va avea maxim trei cărți, iar valoarea lor este […]

Citeste mai mult
banner cu unibet ofertă august

Promoții Unibet cu depunere – 50 rotiri gratuite săptămânal

Promoțiile Unibet sunt vânate de către toți jucătorii din România datorită premiilor mari și diversității pe care acestea o oferă. Mai nou, Unibet a hotărât că toată săptămâna, toți jucătorii pot avea câteva zile în care să se bucure de promoții Unibet cu depunere și cu premii rapide. Articolul va fi actualizat în mod constant […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă