promotii maxbet cu depunere logo
Blog  /   mai 13, 2022   /   Mihai Babciuc

Promoții Maxbet cu Depunere – Maxbet 100 Rotiri

5/5 - (4 votes)

Ești gata să-ți pui norocul la încercare și să revendici câștiguri maxime? Cea mai nouă promoție cu depunere de la Maxbet îți oferă șansa de a obține câștiguri extraordinare cu Maxbet 100 rotiri gratuite iSoftBet. Citește mai departe pentru a afla ce trebuie să faci ca să profiți de ofertă!

Maxbet 100 rotiri gratuite iSoftBet

Cod bonus: MAXISOFT21

 • Depune minimum 50 RON
 • Folosește codul promo
 • Joacă la Golden Gallina, Outback Gold Hold&Win și altele

Maxbet 100 Rotiri Gratuite iSoftBet – În Ce Constă?

maxbet 100 rotiri gratuite isoftbet promotie

Oferta îți pune pe tavă Maxbet 100 rotiri pentru o depunere minimă de doar 50 RON, folosind codul bonus MAXISOFT21. Simplu, nu? Poți folosi rotirile la cele mai tari sloturi participante la promoție. Poți juca la Golden Gallina, Outback Gold Hold&Win, Tyrant King Megaways, Moriarty Megaways și Queen of Wonderland Megaways. Folosește funcția specială Hold&Win și te vei bucura de câștiguri pe măsură. Nu degeaba Maxbet 100 rotiri gratuite iSoftBet se mai numește și oferta de aur!

După cum vezi, te poți distra cu aceste Maxbet rotiri gratuite 2022 la cele mai captivante sloturi Megaways. Iar dacă vrei să vezi cum e să prinzi ouăle de aur pe bune, te așteaptă slotul cu ferma animalelor. Mai departe îți vom arăta și ce să faci ca să profiți de astfel de promoții Maxbet cu depunere 2022!

Dacă vrei să fii pregătit să scoți câștiguri maxime din rotitul la aceste jocuri, ți-ar prinde bine puțin antrenament înainte. Distrează-te cu sloturi gratis pe SuperCazino!

Maxbet Rotiri Gratuite – Cum Le Revendici?

Doar câțiva pași stau între tine și minunatele câștiguri pe care le vei avea folosind Maxbet 100 rotiri la sloturile din promoție. Nu-i nimic complicat, însă trebuie să urmezi cu atenție instrucțiunile și să nu omiți niciun pas pentru a fi eligibil. Iată ce ai de făcut:

 • Pasul 1: Ca să intri rapid pe pagina cu Maxbet 100 rotiri gratuite iSoftBet, apasă butonul „Profită Acum”.
 • Pasul 2: Fă o depunere de cel puțin 50 RON (10 EURO).
 • Pasul 3: Introdu și cod bonus MAXISOFT21, absolut necesar pentru a putea revendica Maxbet 100 rotiri.

Asta e tot! După cum vezi, aceștia sunt niște pași standard pe care îi ai de îndeplinit în cadrul oricărei promoții Maxbet cu depunere. Odată ce îndeplinești condițiile de eligibilitate din cadrul acestei Maxbet promoții, nu mai rămâne decât să treci la învârtit rolele.

Maxbet Promoții 2022 – Condiții de Rulaj

Astfel de promoții Maxbet cu depunere au și niște condiții de rulaj care trebuie îndeplinite pentru a putea retrage câștigurile din rotiri. Maxbet 100 rotiri gratuite iSoftBet are cerință de rulaj de 40x pentru sumele pe care le câștigi. Asta înseamnă că dacă din cele Maxbet 100 rotiri câștigi 100 RON, de exemplu, va trebuie să rulezi suma x 40. Așadar, vei avea de rulat 100 x 40 = 4000 RON.

Ai un termen de 3 zile pentru a rula câștigurile, iar dacă nu reușești să îndeplinești condițiile de rulaj la timp, pierzi bonusul și câștigurile din el. De asemenea, ca să îndeplinești cerința de rulaj, suma pe care o pariezi nu trebuie să fie mai mare de 80 RON (16 EURO). Astfel, dacă pariezi mai mult de atât, nu se va lua în calcul la rulaj. Citește și ghidul nostru despre cerințe rulaj Maxbet!

Maxbet 100 Rotiri – Ce Mai Trebuie Să Știi

 • Doar jucătorii notificați pot beneficia de această promoție cu Maxbet rotiri gratuite.
 • Promoția poate fi activată de trei ori în ziua notificării.
 • După ce termini rulajul, poți revendica maximum 1000 RON (200 EURO) din acest bonus. Dacă ai câștiguri care depășesc această sumă, ți se vor retrage din contul de jucător după finalizarea rulajului.
 • Acest bonus este disponibil doar în secțiunea Cazino. Dacă încerci să folosești suma depusă și să faci rulajul în altă secțiune decât la casino, bonusul și câștigurile vor fi anulate.
 • Dacă ai o tranzacție de retragere în așteptare, bonusul nu este disponibil.
 • La această promoție Maxbet se aplică Termenii și Condițiile Generale valabile în cazul bonusurilor.

Pe SuperCazino te mai așteaptă multe promoții Maxbet cu depunere, dar și alte oferte la fel de avantajoase. Vezi ce câștiguri frumoase te așteaptă dacă revendici promoții zilnice Maxbet sau promoții Maxbet fără depunere! Iar dacă te interesează să pui mâna pe premii cash și rotiri gratuite garantate, s-ar putea ca promoții Maxbet cu premii să fie ceea ce cauți.

Concluzii Promoții Maxbet cu Depunere

Astfel de promoții Maxbet cu depunere nu i-au dezamăgit niciodată pe jucătorii noștri. Maxbet 100 rotiri îți vor îndeplini dorința, fie că vrei câștiguri surprinzătoare la sloturile Megaways sau un ou de aur norocos la Golden Gallina. Depune, folosește codul promo și spin!

Maxbet 100 rotiri gratuite iSoftBet

Cod bonus: MAXISOFT21

 • Depune minimum 50 RON
 • Folosește codul promo
 • Joacă la Golden Gallina, Outback Gold Hold&Win și altele

Urmează o altă promoție Maxbet valabilă!

Promoții Maxbet cu Depunere – Bonus Maxbet 10 Rotiri

Maxbet nu încetează niciodată să le ofere jucătorilor atât noi, cât și vechi, unele dintre cele mai bune bonusuri de pe piață. De această dată poți primi Maxbet 10 rotiri gratuite dacă realizezi o verificare telefon Maxbet în perioada 22 septembrie 2021 – 31 decembrie 2022. În acest articol găsești toate informațiile de care ai nevoie despre promoții Maxbet cu depunere!

Bonus Verificare Telefon Maxbet

 • Verifică-ți numărul de telefon
 • Depune minim 20 RON
 • Primești 10 rotiri gratuite la Sweet Bonanza

Promoție Maxbet 2022 – În Ce Constă?

verificare telefon maxbet rotiri gratuite

Atât cei mai noi jucători, dar și cei mai vechi, se pot bucura acum de un nou bonus. Dacă realizezi o simplă verificare telefon Maxbet vei primii 10 rotiri gratuite pentru slotul Sweet Bonanza. Dar nu uita că pe site găsești o mulțime de jocuri la care te poți relaxa, așa că după ce epuizezi bonusul te invităm să încerci și alte sloturi Maxbet, pentru că, până la urmă, ce poate fi mai frumos decât să te distrezi și să obții câștiguri în același timp!

Cum Faci Verificare Telefon Maxbet

Dacă ești un parior înrăit probabil că te-ai obișnuit deja cu ușurința cu care poți obține bonusurile cazinoului Maxbet, iar această ofertă nu face excepție. În doar câțiva pași super rapizi vei putea intra în posesia celor Maxbet 10 rotiri gratuite.

 • Pasul 1 – Apasă pe butonul „Profită Acum” de mai sus pentru a fi redirecționat pe pagina ofertei de pe site-ul cazinoului.
 • Pasul 2 – Asigură-te că ești conectat în contul tău. Dacă ești un jucător nou, noi te ajutăm pentru a realiza o înregistrare Maxbet.
 • Pasul 3 – Intră în secțiunea „Profilul Meu” și verifică-ți numărul de telefon.
 • Pasul 4 – Acceptă comunicările de marketing prin bifarea tuturor opțiunilor. Astfel, vei fi mereu la curent cu orice nouă promoție Maxbet primind informațiile pe telefon, email și SMS.
 • Pasul 5 – Realizează o depunere de minim 20 RON pentru a-ți putea activa bonusul obținut prin verificare telefon Maxbet.

Maxbet este unul dintre cazinourile care pune foarte mult preț pe jucătorii înregistrați, motiv pentru care au creat chiar un Club VIP Maxbet, pentru a le oferite pasionaților de jocuri de noroc cât mai multe beneficii și pentru a le arăta că ei contează pentru echipa Maxbet.

Verificare Telefon Maxbet – Alte Informații

 • Trebuie să ai împlinită vârsta de 18 ani și să ai un singur cont înregistrat la acest cazino. Jucătorii cu conturi multiple nu sunt eligibili pentru bonus.
 • Maxbet 10 rotiri gratuite este un bonus de care pot beneficia doar jucătorii care își verifică numărul de telefon în perioada 22 septembrie 2021 – 31 decembrie 2022.
 • Este necesar să bifezi toate comunicările personalizate de marketing din profilul tău de jucător. Fără acestea nu vei putea beneficia și activa bonusul de 10 rotiri.
 • Înainte de a activa bonusul trebuie să realizezi o depunere de minim 20 RON.
 • Bonusul va fi valabil doar timp de 3 zile. Cele Maxbet 10 rotiri gratuite pot fi folosite doar în cadrul slotului Sweet Bonanza.
 • Pentru a retrage câștigurile generate de acest bonus, ele sunt supuse unei condiții de x30, în termen de 7 zile. De exemplu, dacă ai câștigat 100 RON cu ajutorul acestui bonus, va trebui să joci 100 x 30 = 3.000 RON.
 • Suma maximă pe care o poți retrage în urma rulajul este de 500 RON. Orice câștig care depășește această sumă va fi retras din contul jucătorului.
 • Pentru a retrage câștigurile obținute, trebuie să faci depuneri în valoare de minim 50 RON până la momentul la care dorești să îți scoții banii din balanță.
 • Miza maximă pe care o poți juca prin aceste rotiri oferite gratuit la verificare telefon Maxbet este de 80 RON.

Concluzii Promoții Maxbet cu Depunere

Dacă până acum credeai că nu ai nevoie să realizezi verificare telefon Maxbet, acum e momentul să o faci! În urma acestei acțiuni vei primi un bonus de 10 rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza. Nu uita că poți beneficia de acest bonus doar dacă îți verifici numărul de telefon în perioada 22 septembrie 2021 – 31 decembrie 2022.

Bonus Verificare Telefon Maxbet

 • Verifică-ți numărul de telefon
 • Depune minim 20 RON
 • Primești 10 rotiri gratuite la Sweet Bonanza

Urmează o altă ofertă valabilă!

Maxbet 333 Rotiri Gratuite – Bonus de Bun Venit

Surprizele se țin lanț, iar Maxbet se alătură acestui carusel plin de surprize care vin cu dedicație specială pentru jucătorii pasionați de sloturi și premii mari în bani. Cifra 3 este cifra norocoasă din această perioadă, iar bonusul este reprezentativ cifre. Profit acum de 333 rotiri gratuite Maxbet și 3333 RON Maxbet bonus. Toate detaliile despre cea mai nouă ofertă le ai chiar în rândurile de mai jos.

Câte avantaje mai poți să dorești? Un surprinzător bonus oferit de Maxbet este și acordat respectând doar condițiile unui bonus de bun venit obișnuit. Deja te-ai obișnuit cu aceste tipuri de promoții. Bonusurile de bun venit sunt speciale pentru jucătorii care nu au încă un cont înregistrat la Maxbet, iar dacă se vor înregistra și vor respecta condițiile bonusului, vor fi norocoșii care vor porni cu dreptul, având în cont un Bonus Maxbet 3333 RON sau chiar o ofertă de Maxbet 333 rotiri gratuite.

350 Rotiri Gratuite Maxbet

Cod bonus: TDH350

 • 350 rotiri gratuite
 • Bonus la validarea contului de jucător
 • Cod promo: TDH350

Bonus 3333 RON Maxbet – Detalii Principale

Acolo unde vei observa cifra 3, tot acolo va trebui să te fii și foarte atent la premiile care te așteaptă. Pachetul de bun venit conține atât un Bonus Maxbet 3333 RON, dar și cele 333 rotiri gratuite Maxbet, deci singura ta opțiune este și cea mai bună.

Nu poți câștiga decât întreg bonusul cu totul. Singurul aspect care nu este asemănător altor bonusuri de bun venit este modul prin care va trebui să revendici acest Maxbet bonus 3333 RON. Pentru a primi bonusurile formate doar din cifra 3, va trebui să folosești 3 coduri promoționale la trei praguri de depunere Maxbet diferite.

Fiecare prag te duce mai aproape de ultimul premiu. Numai dacă vei folosi toate cele 3 coduri promoționale vei primi și cele 333 rotiri gratuite Maxbet.Bonusul Maxbet 333 rotiri gratuite poate fi folosit numai la Burning Hot, deci aceasta este și una dintre cele mai importante condiții ale bonusului. Haide să vedem care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a revendica bonusul Maxbet bonus 3333 RON.

Cum Revendici Maxbet Bonus 3333 RON?

Așa cum ai citit și în rândurile de mai sus, va fi nevoie să folosești trei coduri promoționale pentru a debloca întreg bonusul. Deși lucrurile par a fi puțin complicate, am simplificat tot procesul și l-am redus la câțiva pași pe care dacă îi vei urma cum se cuvine, vei revendica și tu bonusul.

Pasul 1: Accesează oferta noastră și înregistrează-te

Primul bonus reprezintă 900 RON din cei 3333 RON Maxbet total disponibili. Acesta poate fi deblocat printr-o primă depunere efectuată pe cont și care are o limită la 900 RON. Bonusul este de 100%, iar pentru a-l primi pe tot trebuie să folosești codul MAX1.

Pasul 2: Realizează o depunere

Al doilea pas este prezentat și el de o depunere, de data aceasta ceva mai mare. Bonusul pentru a doua depunere este tot de 100%, dar limita este ridicată până la 1.100 RON. Foarte mare atenție. Bonus Maxbet 3333 RON va putea fi obținut numai de către jucătorii care fac depunerile maxime. Teoretic este în avantajul jucătorilor. Cu cât depunerile sunt mai mari, cu atât bonusul dublat va fi mai mare. Codul pentru a doua depunere este MAX2.

Pasul 3: Repetă depunerea

A treia, ultima și cea mai avantajoasă depunere este oferită tot în baza unui bonus de 100%. Limita pentru cea de a treia depunere este de 1.333 RON, iar dacă și de data aceasta vei efectua depunerea maximă, bonusul acumulat va fi de 3333 RON Maxbet. Pentru fiecare dintre cei trei pași, depunerea minimă trebuie să fie de 50 RON, altfel, depunerile nu vor fi luate în considerare, deci bonusul nu va fi acordat. Dar cum rămâne cu cele 333 rotiri gratuite Maxbet?

Pasul 4: Revendică 333 rotiri gratuite Maxbet

Acum este timpul să îți revendici și bonusul Maxbet 333 rotiri gratuite. Pentru a te bucura de ele, nu trebuie să depui niciun ban, nu trebuie să rulezi niciun ban și nu trebuie să faci nimic altceva decât să mai introduci un ultim cod promoțional.

Dacă vei introduce codul MAX333 vei primi automat și cele 333 rotiri gratuite Maxbet pentru a te juca direct la Burning Hot. Mai multe coduri bonus Maxbet pentru alte oferte găsești în link-ul atașat!

Condiții Importante la Bonus Maxbet 3333 RON

Fiecare bonus sau promoție organizate de Maxbet este ținut sub control de anumite condiții. Nu sunt foarte multe, dar sigur vei dori să le cunoști. De exemplu, promoție Maxbet 333 rotiri gratuite este disponibilă și va putea fi accesată în perioada promoțională 04.05.2021 – 30.06.2021.

Jucătorii au la dispoziție doar acest interval de timp pentru a putea urma toți pașii de mai sus și a revendica cei 3333 RON Maxbet. Este foarte important ca acest Bonus Maxbet 3333 RON să fie revendicat în ordine. Adică depunerile trebuie efectuate în ordinea pașilor. Dacă vei începe cu depunerea de 1.333 RON, se va activa doar depunere de 900 RON.

Dacă ești unul dintre jucătorii care a activat acel bonus de la Maxbet 333 rotiri gratuite, vei avea la dispoziție doar 7 zile pentru a le revendica. Va trebui să fii atent la aceste termene limită. Important! Maxbet bonus 3333 RON vine cu obligația unui rulaj minim de 35 x ori bonusul plus depunerea. În momentul în care ai pornit acest proces de rulaj, va trebui să ai în vedere faptul că jocurile de Blackjack Maxbet sau Ruletă Maxbet oferă procente de rulaj diferite.

Concluzie Bonus Maxbet 3333 RON

Cifra 3 este din nou norocoasă pe platforma celor de la Maxbet. Înregistrează un cont nou, parcurge pașii pe care ți i-am menționat în acest articol, fă tot posibilul pentru a îndeplini depunerile și pentru a atinge maximul din acel Maxbet bonus 3333 RON, iar la final revendică și rotirile și începe să câștigi premiile la care visezi dintotdeauna!

350 Rotiri Gratuite Maxbet

Cod bonus: TDH350

 • 350 rotiri gratuite
 • Bonus la validarea contului de jucător
 • Cod promo: TDH350

Urmează o ofertă care nu mai este activă!

Promoții Maxbet cu Depunere – Maxbet Happy Hour

SuperCazino îți prezintă cea mai nouă ofertă din seria promoții Maxbet cu depunere. Este vorba despre Maxbet Happy Hour, o promoție care-ți aduce un bonus avantajos la unul dintre cele mai captivante sloturi. Citește mai departe pentru a afla cum să revendici această promoție Maxbet!

125% bonus până la 1000 RON

Maxbet Happy Hour

Cod bonus: HAPPYPLAYSON

 • Depune minimum 100 RON
 • Folosește codul promoțional
 • Revendică un bonus de 125% până la 1000 RON

În Ce Constă Maxbet Happy Hour?

maxbet happy hour bonus

Nu-i așa că ți-ai dori să existe un interval de timp în care bonusurile și avantajele să crească miraculos? Acum se poate la Maxbet Happy Hour! În perioada 1-31 mai 2022, între orele 20.00-02.00, poți revendica un bonus de 125% până la 1000 RON. Trebuie doar să folosești codul promoțional HAPPYPLAYSON când faci următoarea depunere în valoare de 100 RON.

Ai liber apoi la distracție cu sloturi populare de la producătorul Playson. Buffalo Power: Hold and Win te așteaptă cu simboluri speciale aducătoare de noroc și de câștiguri uimitoare. Poți să profiți de oferta cu 125% bonus până la 1000 RON de două ori pe zi. De asemenea, toți jucătorii pot revendica oferta. Mai departe, îți vom prezenta pașii de urmat pentru a profita la maximum de Maxbet Happy Hour.

Descoperă și alte jocuri Playson Maxbet!

Cum Te Înscrii la Maxbet Happy Hour?

Dacă vrei ca bonusul de 125% până la 1000 RON să fie al tău, ai de făcut următorii pași, de altfel foarte simpli. Iată ce trebuie să faci ca participant în cadrul acestei promoții Maxbet cu depunere:

 • Pasul 1: Mai întâi, trebuie să ajungi pe pagina acestei promoții Maxbet. Apasă pe butonul „Profită Acum” și vei ajunge pe pagina promoțională Maxbet Happy Hour.
 • Pasul 2: Fă o depunere de minimum 100 RON (20 EUR)
 • Pasul 3: Introdu codul promoțional HAPPYPLAYSON.

Bonus Maxbet 2022 – Condiții de Rulaj

După ce obții bonusul și joci, vei avea de retras și niște câștiguri. Înainte de a le retrage, trebuie să îndeplinești, însă, condițiile de rulaj ale bonusului. Acest Maxbet bonus are cerință de rulaj de 40x pentru bonus și depunere. Astfel va trebui să rulezi (Bonus + Depunere) x 40, iar apoi vei putea să retragi câștigurile din cont. Ai la dispoziție 30 de zile pentru a îndeplini rulajul. Dacă nu sunt îndeplinite condițiile de rulaj la timp, bonusul și câștigurile obținute din acesta se retrag din cont.

Alte Informații Despre Happy Hour Maxbet

 • Acest bonus Maxbet este disponibil la următoarele sloturi de la Playson: Diamond Fortunator Hold&Win, Book of Gold Multichance, HotCoins Hold&Win, 5 Fortunator, Eagle Power Hold&Win, Book of Gold 2.
 • După ce a fost activat, acest Maxbet bonus este valabil timp de 3 zile.
 • Suma pe care o pariezi pentru a îndeplini cerințele de rulaj nu trebuie să depășească 80 RON (16 EUR).
 • Bonusul poate fi folosit doar la Cazino. Astfel, dacă activezi bonusul în secțiunea de Cazino, trebuie să faci depunerea de 100 RON și să finalizezi rulajul tot la Casino. Dacă folosești bonusul în altă secțiune, riști să fie anulat.
 • Dacă ai o tranzacție de retragere aflată încă în status de așteptare, bonusul nu este disponibil.

Concluzii

În luna mai, îți poți petrece zilnic serile revendicând bonusul de 125% până la 1000 RON cu codul promo HAPPYPLAYSON. Participă la Maxbet Happy Hour chiar începând cu această seara și nu rata niciun bonus Maxbet din această perioadă!

125% bonus până la 1000 RON

Maxbet Happy Hour

Cod bonus: HAPPYPLAYSON

 • Depune minimum 100 RON
 • Folosește codul promoțional
 • Revendică un bonus de 125% până la 1000 RON

Urmează o ofertă care nu mai este activă!

Promoții Maxbet cu Depunere – Maxbet 150% Bonus

 • Tip bonus: cu depunere
 • Mod de revendicare: depunere minimă 50 RON
 • Valabilitate: 9-31 mai 2022
 • Cod bonus Maxbet: GT150

Știi deja că pe SuperCazino te așteaptă cele mai noi promoții Maxbet cu depunere 2022 prin care poți obține bonusuri avantajoase. De data aceasta, Maxbet te premiază cu un bonus dublu la prima depunere pe care o faci pe platformă. Citește mai departe și află totul despre ofertă: cum revendici, condiții de rulaj și multe altele!

Maxbet 150% Bonus până la 1500 RON + 150 Rotiri Gratuite

Cod bonus: GT150

 • Depune minimum 50 RON
 • Folosește codul bonus GT150
 • Primești 150% bonus și 150 rotiri gratuite la sloturile Greentube

Maxbet Bonus Dublu – Ce Presupune?

maxbet 150 bonus si 150 rotiri gratuite

Avem pentru tine o promoție specială cu o mulțime de bani bonus și rotiri gratuite Maxbet, valabilă între 9-31 mai 2022. Cu o depunere minimă de doar 50 RON și cod bonus GT150, poți revendica și tu Maxbet 150% bonus până la 1500 RON și 150 rotiri gratuite. Dacă vrei ca bonusul tău să fie și mai mare, poți depune și mai mulți bani și îi vei primi înapoi în proporție de 150% până la 1500 RON. De asemenea, te așteaptă și Maxbet 150 rotiri gratuite la sloturile Greentube, un furnizor cu jocuri excelente. Dacă îți place acest furnizor, află și unde poți juca sloturi Greentube. În secțiunile următoare îți vom explica ce pași să urmezi ca să profiți de ofertă!

Cum Revendici Maxbet 150% Bonus și 150 Rotiri?

În caz că deja te-am convins să depui și să revendici bonusul, îți prezentăm mai departe pașii de urmat pentru a profita de Maxbet 150% bonus până la 1500 RON și de cele 150 rotiri gratuite. Atâta timp cât urmezi pașii exact, te vei putea bucura de bonus așa cum se cuvine. Hai să vedem ce ai de făcut mai exact:

 • Pasul 1: Intră pe pagina acestei promoții Maxbet cu depunere apăsând pe butonul „Profită Acum”.
 • Pasul 2: Intră în contul de jucător Maxbet.
 • Pasul 3: Fă o depunere de minimum 50 RON folosind codul bonus GT150. Nu uita, însă, că ai bonus 150% până la 1500 RON, așa că poți depune și mai mult dacă vrei un bonus mai consistent.

Probabil că este unul dintre cele mai simple procese de revendicare a unei Maxbet promoții din câte ai întâlnit. După ce îndeplinești acești pași, vei primi Maxbet 150% bonus și 150 rotiri gratuite la sloturile de la furnizorul Greentube.

Află și cum să faci o verificare cont Maxbet!

Maxbet 150% Bonus – Condiții de Rulaj

 • Pentru Maxbet 150% bonus până la 1500 RON, ai de îndeplinit o cerință de rulaj de 35x. Asta include bonusul + depunerea. Să presupunem că depui 100 RON la această promoție Maxbet. Primești în plus 150 RON, așa că vei avea în total o sumă de 250 RON. Această sumă trebuie rulat x 35.
 • Ca să îndeplinești cerința de rulaj, suma pariată nu poate fi mai mare de 80 RON (16 EUR). Dacă depui mai mult de 80 RON, nu se va lua în considerare.
 • După ce îndeplinești rulajul, poți retrage câștiguri în valoare de până la 5000 RON (1000 EURO) în termen de 30 de zile de la activarea bonusului.

Vrei mai multe rotiri gratuite? Consultă oferta completă de la toate cazinourile și alege!

Maxbet 150 Rotiri Gratuite – Cerințe de Rulaj

 • Există cerință de rulaj ce trebuie îndeplinită și pentru Maxbet 150 rotiri gratuite pe care le primești în cadrul bonusului.Acestea au condiție de rulaj de 40x valoarea câștigurilor obținute.
 • Condiția de rulaj trebuie îndeplinită în cel mult 7 zile din momentul în care rotirile au fost activate.
 • Mizele mai mari de 80 RON (16 EUR) nu vor conta la rulaj.
 • Aceste rotiri gratuite Maxbet 2022 sunt valabile exclusiv la sloturile Greentube. Nu-ți face griji, însă, pentru că vei avea acces la sloturi cu RTP mare și cu grafici atractive, așa că nu te vei plictisi!
 • Din câștigurile generate de rotiri vei putea retrage maximum 2000 RON (400 EUR).

Citește și despre Greentube eSports!

Concluzii Maxbet Promoții 2022

Aceasta este una dintre cele mai mari și mai ofertante promoții Maxbet cu depunere. Cu doar 50 RON depunere minimă, banii bonus și rotirile gratuite pot fi ale tale! Revendică-le chiar acum!

Maxbet 150% Bonus până la 1500 RON + 150 Rotiri Gratuite

Cod bonus: GT150

 • Depune minimum 50 RON
 • Folosește codul bonus GT150
 • Primești 150% bonus și 150 rotiri gratuite la sloturile Greentube

INFORMAȚII GENERALE

Mai jos găsești toate informațiile despre promoții Maxbet cu depunere.

Bine ai venit pe pagina unde poți să afli toate informațiile despre cele mai tari promoții Maxbet cu depunere disponibile pe toată perioada unei zile sau a unei săptămâni obișnuite. Maxbet are un obicei de a crea și oferi mereu surprize pentru comunitatea de gambleri din România. De această dată vom lua pe rând fiecare tip de ofertă pe care o putem găsi aici, ce bonus promoțional Maxbet poți să câștigi și cum poți să rămâi mereu la curent cu toate noutățile, datele când apar oferte noi și care sunt condițiile de participare pentru acestea.

Promoții Maxbet cu Depunere 2022 – Unde Le Pot Găsi?

Principala condiție pentru a putea participa în mod eficient la aceste promoții este să ai un cont înregistrat ca să știi când apar acestea și ce trebuie să faci pentru a participa la ele. Așadar, iată două metode pentru a rămâne la curent cu cele mai noi oferte și promoții Maxbet cu depunere 2022 și cum poți afla care dintre acestea sunt disponibile.

 • Conectează-te mereu în contul tău de jucător pe care deja îl ai înregistrat și activat. Dacă ai deja un cont, ceea ce îți și recomandăm, poți vizita secțiunea Maxbet promoții 2022 și promoții zilnice pentru a citi detaliile de participare pentru fiecare dintre ele. Foarte simplu, doar te conectezi și verifici ofertele.
 • A doua metodă este ceva mai eficientă și mai simplu de pus în aplicare. De ce? Pentru că ai mai mult de câștigat și poți să primești mai multă informație. Vorbim despre faptul că pe supercazino.ro poți să urmărești și să citești foarte multe detalii despre promoții Maxbet cu depunere. Vei beneficia și de informații suplimentare, deoarece nu scriem numai despre Maxbet, ci și despre alți furnizori din România.

Maxbet Ofertă cu Depunere și Ce Conține

Un furnizor de servicii de cazino online care își respectă comunitatea de jucători va crea mereu oportunități de câștiguri pentru toți oamenii care sunt activi în mod regulat pe website. Secțiunea de promoții Maxbet cu depunere 2022 are câte o ofertă pentru fiecare jucător. Dacă vânezi premii în vouchere, Maxbet rotiri gratuite 2022, jackpoturi sau vrei să participi la turnee pentru a pune mâna pe unul dintre acele premii mari, locul tău este aici. Iată ce fel de promoții îți pot aduce un bonus promoțional Maxbet!

Oferte cu Maxbet Rotiri Gratuite

Dacă deja ai un cont înregistrat pe Maxbet, poți să te înscrii la acele oferte care sunt disponibile în fiecare săptămână dintr-un an obișnuit. Având în vedere că vorbim despre Maxbet oferta cu depunere, pentru a te putea înscrie la o astfel de ofertă, va trebui să efectuezi depuneri de sume diferite.

Maxbet Promoții Valabile La Ocazii Speciale

Crăciunul vine mereu cu o surpriză specială pentru jucătorii care au un cont deja înregistrat la Maxbet, iar cadourile pot să provină și din mediul de pariere online. Crăciunul Maxbet poate să vină, de obicei, cu un turneu de sloturi sau cu un concurs care se va întinde pe câteva zile, oferind drept premiu lucruri scumpe, precum un autoturism, o vacanță exotică sau electronice și gadgeturi pe care ni le dorim, dar sunt mult prea scumpe pentru bugetul nostru. iPhone 11 Pro este un exemplu foarte bun pentru un astfel de câștig la promoții Maxbet cu premii 2022.

Tot la aceste sărbători speciale sunt pornite și celebrele turnee de sloturi unde va trebui să depui puțin efort pentru a câștiga premiul cel mare. Avantajul jucătorilor la aceste turnee este că va fi premiat un număr foarte mare de jucători fideli care au deja conturi înregistrate și activate.

Turneele funcționează pe baza unui clasament care la sfârșitul turneului va decide câștigătorii. Clasamentul unui asemenea turneu de sloturi este determinat de cele mai multe ori de modul în care tu te vei juca la sloturile online incluse în turneu. Exemplu: dacă un turneu are în vizor doar Microgaming, va trebui să te joci sloturi numai de la Microgaming pentru a putea acumula puncte. 

Ce Premii Poți Câștiga la Promoții Maxbet cu Depunere

Premiile pe care le poți câștiga la o promoție Maxbet fac parte din toate categoriile de premii. Și premii mari și premii mici. De cele mai multe ori, evenimentele importante premiază foarte mulți jucători și există o șansă foarte mică să nu prinzi niciun premiu. Totuși, dacă vrei să știi ce poți să primești la aceste oferte săptămânale, ocazionale sau care se repetă zilnic, iată aici o listă:

 • Rotiri gratuite, începând de la 10 Maxbet rotiri gratuite și până la câteva sute
 • Vouchere pe care le poți folosi în locurile care au parteneriate cu furnizorul
 • Bani cash care vor fi adăugați în balanța de jucător
 • Electronice
 • Vacanțe exotice
 • Autoturisme

Ține minte că pentru a participa la toate ofertele trebuie să fii un jucător cu un cont deja înregistrat. Revendică și tu promoții Maxbet cu depunere ori de câte ori ai ocazia!

Află mai multe și despre:

Alte Articole

promotii betano cu depunere 2021

Promoții Betano cu Depunere – Betano Marea Păcăneală și 30% Cashback

5/5 – (4 votes) Marea Păcăneală Betano este în toi. În fiecare zi, o felie de pepene savuroasă îți deblochează o serie de surprize și o colecție de promoții de care poți profita pentru a mai suplimenta câștigurile pe care le obții zilnic la păcănelele tale favorite. Un Calendar Betano Zilnic găzduiește promoțiile pe care […]

Citeste mai mult
Marcel la mare

Epopeea lui Marcel – Sezon 2 Ep. 2

5/5 – (7 votes) Iată că am ajuns și la episodul 2 din al doilea sezon Epopeea lui Marcel! Ghici unde îl duce aventura pe eroul nostru? Un indiciu ar fi nisip fierbinte sub picioare și soare torid… Da, ai ghicit! Marcel și Șeptarul pleacă într-un concediu de neuitat la mare și bineînțeles că lucrurile […]

Citeste mai mult
jocuri de carti in 2

Jocuri de Cărți – Idei de Jocuri Pentru Serile cu Prietenii 2022

5/5 – (4 votes) Descoperă cele mai bune jocuri de cărți pentru serile cu prietenii! ✅ Vezi lista de idei de jocuri cu cărți pentru 1, 2, 3 sau mai mulți jucători! Înainte de apariția internetului, jocurile de cărți erau unul dintre cele mai populare moduri de petrecere a timpului liber. Pentru nostalgici și cei […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă