Mojo Spin

Joacă acum Mojo Spin cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

Sloturi online Mojo Spin
Mojo-spin

Apasă START pentru a începe
Mojo Spin

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Mojo Spin este un joc de sloturi online plin de mister și acțiune. Jocul de sloturi online este de tip video și este compus din 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată. Simbolul Wild, numit Masca Mojo, înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului Bonus. Dacă jucătorul obține 5 simboluri Bonus pe o linie, câștigurile acestuia se vor mări.

Rotiri bonus la sloturi online

Cea mai mică sumă pe care o puteți paria este de 0.80 RON, iar suma cea mai mare este de 100 RON.  Jocul are numeroase simboluri speciale care vă pot aduce câștiguri senzaționale, motiv pentru care acesta este unul dintre jocurile de sloturi online extrem de apreciate de amatori.

3 simboluri Bonus în grilă înseamnă 10 Rotiri Gratuite. Rotirile Gratuite declanșează diferite fuioare de foc, care pot transforma orice simbol într-unul Wild. Aceste rotiri se joacă automat și există posibilitatea rotirilor suplimentare dacă se fac alte combinații câștigătoare, rotiri ce vor fi adăugate celor deja existente. Fuioarele de foc invocate de simbolul Baron Samedi sunt importante pentru că oferă simboluri Wild în timpul rotirilor.

În acest joc de cazino, fiecare simbol are o valoare proprie. Pentru a forma combinații câștigătoare este nevoie ca simbolurile din role să fie aliniate. Liniile de plată se iau în considerare și se plătesc dacă sunt de la stânga spre dreapta.

Jocul este prevăzut și cu funcția de Autoplay, adică vă oferă posibilitatea de a juca mai multe runde fără oprire și fără să fiți nevoiți să apăsați de fiecare dată buton Spin. Cu toate acestea, jocul nu este prevăzut cu un sistem foarte bun de control al acestei funcții, deci va trebui să monitorizați fiecare rotire și să vă opriți atunci când considerați că ați câștigat suficient sau când nu mai sunteți dispuși să pierdeți monezi.

Mojo Spin este un joc de sloturi online potrivit pentru cei care sunt interesați de un joc cu o structură simplă, dar efecte complexe de animație. Jocul este concentrat pe practica Voodoo și aduce o serie foarte atractivă de simboluri și personaje, având o tematică extrem de atractivă și fiind deosebit de haios! Intră și tu în lumea magică a jocului și prinde câștigurile! Joacă și tu sloturi casino gratis!