Classic Blackjack

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Classic Blackjack

Categorii joc
blackjack
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

A venit în sfârșit timpul să oferim pasionaților de BlackJack un joc pe care să nu îl uite niciodată. Regulile de BlackJack sunte simple deci voi trece foarte repede prin ele. Trebuie să învingi dealer-ul la un joc de puncte, iar principalul tău obiectiv este să realizezi BlackJack, adică suma cărților din mâna ta să însumeze 21 de puncte. 

Joacă Classic BlackJack la supercazino acum și profită dea cea mai mare șansă de câștig

Grafica și ecranul de joc de la Classic BlackJack

Microgaming au vrut să dezvolte unul dintre cele mai simplu de înțeles jocuri de BlackJack gratis  făcând din Classic BlackJack unul dintre topurile listelor de jocuri gratis de BlackJack din lume. Ecranul de joc se prezintă foarte simplu în care masa este privită din perspectiva jucătorului. Imediat ce ai început jocul, ai în față ta o masă de BlackJack cu mochetă verde, chipsuri, tabela de comenzi din josul mesei și pachetul de cărți pe care îl folosește dealerul.

Cărțile de joc pot fi văzute în același timp. Vezi câte cărți ai și câte cărți are dealerul. Dar dacă știi regulile unui joc de Classic BlackJack, probabil nu te deranjează acest aspect. M-au impresionat foarte tare aspectele grafice și calitatea cu care au fost realizate. Nu arată ca un joc ieftin și se poate vedea foarte clar că s-a investit destul de mult în acest detaliu.

Classic BlackJack – cea mai mică rată de câștig a casei

Da, House Edge-ul din Classic BlackJack este unul dintre cele mai mici din lume, dar până să ajungem la valoarea exactă, lasă-mă să îți spun cum poți câștiga mai eficient și mai rapid la BlackJack folosind doar câteva trucuri simple. În primul rând, trebuie să cunoști regulile generale dintr-un joc de Classic BlackJack gratis. Fiecare plată va fi acordată la sfârșitul fiecărei mâini în funcție de câștigător. Dacă tu vei fi câștigătorul, vei primi plata, dacă nu, nu.

Prima regulă pe care te încurajez să o respecți este pariul de siguranță care de cele mai multe ori nu aduce decât o șansă de câștig mai mare în favoarea dealer-ului. A doua regulă care trebuie să îți între în reflex sunt deciziile importante pe care le iei în funcție de numărul de puncte pe care le ai deja în mâna. Știu că obiectivul este să nimerești 21 de puncte, dar asta nu înseamnă că nu poți fi câștigător și cu mai puțin. 

Ține minte, trebuie doar să ai mai multe puncte decât dealer-ul. Deci, dacă ai reușit să acumulezi în mâna un număr de 17, 18, 19 sau chiar de 20 de puncte, sfatul meu ar fi să menții numărul așa și să nu ceri încă o carte. Dacă vei depăși numărul 21, vei pierde, iar cu o suma de 18 sau 20 de puncte, șansele să pierzi sunt destul de mici.Rata de câștig a casei sau house edge-ul cum este cunoscută în lumea pasionaților de BlackJack gratis este de 0.13%. Practic, trebuie doar să îți faci griji ca jocul trebuie jucat corect și vei avea de câștigat.

Comenzile de pe ecranul de joc și cum joci Classic BlackJack gratis

La Classic BlackJack gratis, nu ai nevoie de foarte multe comenzi și controale ci mai degrabă de o atitudine de învingător și o minte calmă pentru a nu lua decizii nechibzuite. În partea de jos a ecranului, pe marginea mesei de joc există două butoane care sunt practic cele mai importante mișcări pe care le poți face într-un joc de BlackJack. Hit și Stand sunt cele două mutări. Hit-ul este comanda pentru a cere o carte în cazul în care să zicem că ai în mâna 10 puncte și probabil mai poți cere încă o carte. Este reprezentată de o iconiță verde cu un as de inimă neagră pe ea.

Stand-ul este mișcarea pe care o faci atunci când nu îți mai dorești nicio altă carte și urmează să lansezi numărarea cărților pentru a putea vedea dacă ești sau nu câștigătorul rundei.. 

În partea din stânga a mesei vei vedea foarte frumos așezate patru chipsuri de poker. Începând de la cea mai mică la valoare la cea mai mare, acestea te pot ajuta să determini suma pe care vrei să o pariezi în continuare.

Câteva sfaturi pentru un joc mai eficient

Deja dacă alegi să te joci Classic BlackJack gratis vei face o alegere potrivită. Este probabil unul dintre jocurile de BlackJack care îți acordă cele mai mari șanse de câștig împotriva dealer-ului.

Un alt sfat important ar fi că la orice mână în care tu ai un număr de puncte de 17 sau mai mare să alegi un Stand. Știu că este probabil complicat, dar calculat în funcție de șansele de câștig pe care le ai, Stand-ul pe 17 puncte este cea mai bună alegere.

Orice mâna de 10 sau 11 ar trebui să fie jucată folosind strategia Double Down dacă una dintre cărțile dealer-ului este între 2 și 9. Dacă acesta are în mâna un 10 sau un aa, va trebui să dai un Hit și să nu alegi niciodată funcția de asigurare. Nu vei face decât să acorzi casei câteva șanse de câștig în plus.

Concluzie

Classic BlackJack este un joc ce poate fi încercat pe gratis, dar și pe bani reali dacă vrei să ai parte și de câștiguri adevărate. Intră acum pe supercazino.ro și joacă-te unul dintre cele mai populare jocuri de BlackJack cu cel mai mic House Edge. Te așteptăm!

Încearcă și un alt joc de blackjack de la Netent!

shining king gratis logo
5/5 - (1 vote)
Shining King
Joaca Gratis
diamond strike slot gratis
4.5/5 - (2 votes)
Diamond Strike
Joaca Gratis
kitty wild demo
4.4/5 - (5 votes)
Kitty Wild
Joaca Gratis
logo columbus deluxe
5/5 - (1 vote)
Columbus Deluxe
Joaca Gratis

Autori