Avalon

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Avalon

Nume Joc

Avalon

Categorii joc
clasice
speciale
Producator joc
microgaming
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Avalon gratis este unul dintre cele mai populare jocuri de sloturi online de la Microgaming. Acesta este inspirat din legenda regelui Arthur. Iată care sunt elementele pe care trebuie să le știi despre Avalon slot gratis!

Avalon gratis – atmosfera medievală

Acest joc de la Microgaming are o grafică foarte atractivă și simboluri care susțin foarte bine povestea. Printre acestea se numără o coroană, o amuletă, o fantomă, o insignă și un pahar de argint. Vei găsi de asemenea și simbolurile standard de la poker (10, J, Q, K).

Partea atractivă este că ai parte de 2 simboluri wild, în loc de unul singur, cum se întâmplă în mod obișnuit. Primul simbol este marcat logo-ul jocului. Acesta este activ în orice rundă și plătește cu 30000 de monede pentru o serie de 5. Al doilea simbol este un cufăr, activ doar în timpul rotirilor gratuite.

Rotiri gratuite și multiplicatori

Jocul Avalon gratis are o rundă bonus cu 12 rotiri gratuite și un multiplicator 7x. Simbolul scatter este reprezentat de fantomă. Atunci când prinzi 3 simboluri de acest tip, primești rotirile gratuite. În timpul acestor rotiri, toate câștigurile sunt înmulțite cu 7. De asemenea, reține că în timpul acestor rotiri ai parte de 2 simboluri wild. Șansele să formezi câștiguri sunt astfel mult mai mari.

Jocul are o variație medie spre mare, ceea ce înseamnă că vei prinde câștiguri într-un ritm destul de bun. Momentele de așteptare vor fi răsplătite pe deplin, cu premii pe măsură. Ai la dispoziție 20 de linii de plată, iar pariurile pot avea valori între 0.01 și 200.

Cu un potențial foarte bun de câștig (slotul are un payout de 97%) și diverse elemente speciale menite să te ajute să completezi liniile de plată, Avalon este cu siguranță un joc ce merită încercat.

Pentru a juca pe bani reali, nu uita să îți revendici bonusul cu depunere de la Netbet! Vei beneficia astfel de 150% până la 1000 RON, alături de 50 de rotiri gratuite. Dă click pe oferta din dreapta sau intră în pagina Cazinouri Recomandate pentru a vedea și alte bonusuri jocuri casino!

america express castigatori
5/5 - (3 votes)
America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
Entropiq VS Copenhangen Flames
Rate this post
Entropiq VS Copenhagen Flames: Elisa Invitational Summer 2021
Joaca Gratis
clubul jucatorilor netbet
5/5 - (2 votes)
Program fidelitate Netbet – Clubul jucătorilor Netbet
Joaca Gratis
cum să scapi de ghinion
3.7/5 - (7 votes)
Cum să scapi de ghinion – 7 soluţii eficiente
Joaca Gratis
stud poker reguli
5/5 - (2 votes)
Stud Poker Reguli – Ghid Complet de Joc
Joaca Gratis