Peking Luck

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 28 noiembrie 2022

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Peking Luck

Nume Joc

Peking Luck

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Peking Luck slot este un joc distractiv, în stilul celor de la Pragmatic Play. În acest articol, îți prezentăm tot ce trebuie să știi despre un slot distractiv, cu speciale care plătesc de la excelent în sus și cu grafică impecabilă. De asemenea, aici îl poți juca și în varianta sa demo, pentru a prinde mai bine toate funcțiile sale. Așadar, joacă Peking Luck gratis pe Supercazino pentru distracție garantată!

Peking Luck demo – grafică și muzică

Peking Luck gratis are o temă de inspirație asiatică. Fundalul este în culori vii, cu flori, lămpi și un cer de noapte. Multe dintre simbolurile slotului sunt de inspirație asiatică, astfel că vei găsi dragoni, măști, tobe și altele, ornate în stilul caracteristic. Pentru completare, Peking Luck free are și simbolurile clasice ale cărților de joc, de la 9 la As.

Formatul slotului este de 3×5, deci, din acest punct de vedere, este un joc clasic. Pentru completarea experienței, jocul are și o muzică de fundal, care, desigur, se încadrează în temă.

Peking Luck slot – rata de plată

Coeficientul RTP al Peking Luck gratis este excelent, de 96,5%. Acesta este peste media sloturilor de 96%. Jocul are 25 de linii de plată, iar volatilitatea este ridicată, ceea ce înseamnă că plătește de obicei mai rar, dar sunt șanse mai bune pentru câștiguri mari într-un timp mai scurt.

Vezi și ce bonusuri Pragmatic poți revendica!

Peking Luck gratis – cum se joacă?

Peking Luck gratis funcționează după regulile cunoscute ale sloturilor. Astfel, tu trebuie doar să setezi miza și să pornești runda. În continuare, vom vedea mai în detaliu butoanele:

Peking Luck free – simboluri și plăți

Acum că am văzut cum se joacă Peking Luck gratis, urmează să vorbim și despre plățile simbolurilor:

Dintre acestea, primele 2 simboluri menționate plătesc și când sunt doar 2 într-o combinație. Toate celelalte simboluri ale Peking Luck online plătesc de la minim 3 în sus. Plățile de mai sus sunt pentru pariul maxim de 250 de fise și pentru combinații câștigătoare formate din 5 simboluri.

Peking Luck online – caracteristici speciale

Peking Luck demo face parte din categoria de sloturi speicale, astfel că are caracteristici speciale care pot aduce câștiguri colosale. Să vedem așadar la ce să te aștepți:

Concluzii

Peking Luck free este un joc interactiv, unde rotirile gratuite pot aduce câștiguri consistente datorită multiplicatorilor. Plăți excelente sunt și în jocul de bază, unde simbolul Wild apare des și dublează câștigul. De aceea, credem că vei dori să-l joci și cu pariuri reale. Jocul este disponibil pe multe platforme online, dar până atunci, joacă Peking Luck gratis pe Supercazino!

Joacă și:

lucky lady charm deluxe 6 gratis logo
4.5/5 - (11 votes)
Lucky Lady’s Charm Deluxe 6
Joaca Gratis
logo crown of egypt
5/5 - (2 votes)
Crown of egypt
Joaca Gratis
logo the king isoftbet gratis
5/5 - (1 vote)
The king
Joaca Gratis
logo super wild megaways gratis
4/5 - (1 vote)
Super Wild Megaways
Joaca Gratis

Autori