Extra Chilli

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 23 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Extra Chilli

Categorii joc
fructe
speciale
Producator joc
nyx gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Ești cu gândul la o petrecere plină de viață sau la o excursie exotică, însă deocamdată niciuna dintre variante nu se întrevede la orizont? Nu-i nimic, te poți distra chiar și de acasă, ba mai mult, poți câștiga și bani pentru o viitoare excursie în toată regula. Secretul este simplu: joacă Extra Chilli slot de la NYX.

Extra Chilli Slot – la ce să te aștepți

Dacă te gândești că Extra Chilli este unul dintre acele jocuri statice, unde doar vei roti o manetă și vei aștepta rezultatul, o să ai o surpriză: slotul este plin de viață și de culoare, la fel ca o zi de sărbătoare într-un cartier mexican. Vei fi impresionat cu siguranță atât de aspectul slotului, foarte bine realizat din punct de vedere al animației, cât și de partea audio, care te face să te simți în mijlocul unei petreceri.

Dacă nu vrei să pariezi din prima sume reale, poți oricând începe prin a juca Extra Chilli gratis. Ecranul de joc și regulile sunt aceleași, așa că vei avea timp să te familiarizezi cu slotul.

Simbolurile se regăsesc pe mijlocul ecranului, iar sub liniile de joc vei observa o rolă suplimentară, care se activează odată cu rotirea. Partea de spin, mizele și setările jocului Extra Chilli slot pot fi găsite în partea dreaptă a ecranului.

Vezi și lista de sloturi cu fructe!

Rata de plată a jocului Extra Chilli

La fel ca în cazul altor jocuri de cazino, Extra Chilli slot are un procent de payout de care poți ține cont orientativ, pentru a vedea care sunt șansele tale de câștig. Rata de plată – sau RTP-ul – se calculează pornind de la 100%, procent ce ar însemna că ai șanse egale cu ale casei. Cu cât ai un RTP mai apropiat de 100%, cu atât crește probabilitatea de a câștiga.

Extra Chilli este un slot cu RTP variabil între 96.15 – 96.82%. Motivul variației îl reprezintă faptul că de-a lungul jocului poți alege să cumperi rotiri suplimentare, ce îți cresc considerabil șansele de câștig.
Liniile de plată pentru Extra Chilli slot sunt fixe, ceea ce înseamnă că nu le vei putea modifica în cadrul jocului. Soldul și câștigul îți vor apărea întotdeauna în partea de jos a ecranului, chiar și în varianta gratuită.

Cum se joacă Extra Chilli gratis sau cu mize reale

Pentru ca tu să te bucuri de Extra Chilli slot chiar și fără a paria bani reali, varianta gratuită conține exact aceleași comenzi, bonusuri și opțiuni, despre care vei afla mai multe în continuare. În primul rând, este important să știi că panoul principal de joc se află în partea dreaptă a ecranului. Acolo vei găsi toate butoanele de care ai nevoie în timpul jocului.

Butonul verde de jos, pe care se află simbolul “play” este cel de pe care acționezi rotirile, în cazul în care nu vrei să apelezi la rotiri automate. Dacă ești începător și vrei să îți urmărești eficient pariurile și câștigurile, este recomandat să folosești acest buton, cel puțin la primele câteva jocuri. Odată ce ai pornit rotirea, urmărește simbolurile care apar pe role. Poți obține combinații câștigătoare, ce variază ca valoare a premiului, în funcție de simboluri.

Deasupra butonului de rotire, ai două alte butoane importante: cel cu trei linii orizontale și cel cu semnul rotirii automate. Ambele îți oferă acces la valoarea simbolurilor câștigătoare, precum și la informații cu privire la regulile de joc, dar și la posibilitatea de a opri sau porni sunetul jocului. De fiecare dată când simți nevoia să revezi aceste detalii, doar dă click și citește-le. Tot pe aceste butoane găsești și posibilitatea de a seta numărul de rotiri automate, limita de pierdere și limita de câștig unic.

Deasupra butoanelor de rotire și de informații se află câmpul din care îți poți seta miza și butonul de cumpărare a rotirilor bonus. E interesant de știut că și în varianta Extra Chilli gratis ai acces la aceste funcții.
Simboluri, plăți și caracteristici speciale ale slotului Extra Chilli are șase role, iar numărul de rânduri variază de la o rotire la alta, ceea ce te va împiedica să te plictisești în timpul jocului. Sub rolele de bază există un rând suplimentar cu simboluri, aflat în dreptul rolelor 2, 3, 4 și 5.

Simbolurile de aici se mută pe restul rolelor, pentru a te ajuta să obții mai ușor combinații câștigătoare.

Slotul este alcătuit în așa fel încât să îți sporească șansele de câștig. Plata se efectuează de la stânga la dreapta, atunci când obții o combinație de mai multe simboluri, cu precizarea că ardeii iuți – chilli, cum li se spune – sunt cei mai valoroși. Combinațiile câștigătoare se însumează în momentul plății. Dacă nimerești 3 simboluri Scatter, te vei bucura de opt rotiri gratuite, iar Wild îți va înlocui orice alt simbol de pe role, cu excepția Scatter-ului.

Dacă ai mai jucat și alte sloturi până acum, știi cu siguranță că majoritatea dintre ele au o rundă specială, care aduce dublaje. Extra Chilli nu face excepție, însă aici specialele se declanșează în mod diferit, adică în timpul rotirilor gratuite. De aceea, e bine de știut că în partea dreaptă a ecranului ai un buton numit Feature Drop, care îți permite să achiziționezi rotiri gratuite.

Odată ce l-ai apăsat și ți-ai ales suma de care vrei să cumperi rotirile, ți se va declanșa o rundă specială bonus, în cadrul căreia vei vedea pe ecran o roată pe care trebuie să o învârți. Înainte de fiecare rotire a acesteia, ai două opțiuni: să pariezi sau să retragi ce ai câștigat. Dacă pariezi, iar roata se oprește într-o zonă verde, ai câștigat. Dacă se oprește într-o zonă neagră, ai pierdut și revii la joc. Funcția Feature Drop este disponibilă inclusiv în varianta Extra Chilli gratis.

Concluzii

Așa cum probabil ți-ai dat seama deja, indiferent că joci Extra Chilli gratis sau cu mize reale, slotul te va distra și te va face să evadezi pentru o perioadă din rutină, intrând în lumea plină de veselie a Mexicului. Joacă și tu Extra Chilli și pregătește-te de fiesta!

Încearcă și jocurile:

the final countdown gratis online
4.3/5 - (3 votes)
The Final Countdown
Joaca Gratis
wild west gold online
5/5 - (1 vote)
Wild West Gold
Joaca Gratis
classic blackjack gratis logo
4.7/5 - (3 votes)
Classic Blackjack
Joaca Gratis
logo slot crazy cows gratis
5/5 - (2 votes)
Crazy Cows
Joaca Gratis

Autori