winbet 100 rotiri fara depunere
Blog  /   ROTIRI GRATUITE  /   septembrie 14, 2020   /   Mihai Babciuc

Winbet Bonus Fără Depunere – 100 Rotiri Gratuite

Rating Slot

Winbet este de departe unul dintre cele mai apreciate cazinouri online datorită gamei largi de jocuri, platformei optimizate și bine lucrate, dar mai important, a bonusurilor acordate jucătorilor săi. Azi este vorba despre bonusul Winbet 100 rotiri fara depunere care îți poate aduce câștiguri de până la 300 RON.

Bonus Fără Depunere

Winbet 100 Rotiri Gratuite

Ai parte de 100 de rotiri gratuite la Shining Crown!

În acest articol vei afla toate detaliile despre bonusul Winbet 100 rotiri gratuite, cum poți profita de el, unde îl poți folosi, dar și ce condiții de rulaj trebuie să îndeplinești pentru a-l putea retrage din contul tău de jucător.

Cum revendici bonus Winbet 100 rotiri fara depunere

winbet 100 rotiri fara depunere validare

Cel mai important aspect despre bonusul Winbet 100 rotiri fara depunere este cum îl poți revendica. Trebuie să știi faptul că acești pași sunt extrem de simpli de urmat și îți pot aduce 100 rotiri gratuite la cele mai tari sloturi. Iată care sunt pașii revendicării bonusului:

Pasul 1

Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul Profită Acum

Pasul 2

Înregistrează-te pe site-ul Winbet completând formularul de înregistrare

Pasul 3

Verifică-ți contul trimițând o copie după buletin împreună cu o poză selfie cu tine și buletinul

Așa cum am precizat, pașii revendicării noului bonus Winbet 100 rotiri fara depunere sunt extrem de simpli de urmat. În cazul în care întâmpini probleme la procesele de înregistrare și de verificare al contului tău Winbet, ți-am pregătit două ghiduri care te vor parcurge pas cu pas prin aceste două procese. Le poți accesa dând click pe: înregistrare Winbet sau verificare KYC.

Bonus Fără Depunere

Winbet 100 Rotiri Gratuite

Ai parte de 100 de rotiri gratuite!

În ce constă bonus Winbet 100 rotiri gratuite?

Așa cum cel mai sigur ți-ai dat deja seama, este vorba despre un bonus de 100 de rotiri gratuite la Winbet pe care îl poți accesa după verificarea contului tău, acest lucru însemnând că vei primi rotirile gratuite după ce trimiți copia buletinului împreună cu un selfie cu tine și buletinul. Se creditează un singur bonus Winbet 100 rotiri fara depunere per cont de jucător, astfel fiind un bonus unic.

Te poți folosi de bonus doar la slotul Shining Crown!

După cum poți observa, este vorba un slot Winbet la care te poți juca cu bonusul de 100 de rotiri gratuite bonus fără depunere. Aceste rotiri gratuite îți pot aduce câștiguri foarte mari pe care le poți folosi pentru a le transforma în altele și mai mari! Te poți folosi de acest bonus și pe mobile Winbet.

Am menționat la începutul articolului de faptul că poți câștiga până la 300 RON, ei bine, într-adevăr câștigul maxim pe care îl poți obține de pe urma acestor Winbet 100 rotiri fara depunere este de 300 de lei. Însă, îți putem garanta faptul că cel mai sigur vei atinge acest prag dat fiind faptul că este vorba de 100 de rotiri.

Condiții de Rulaj – Winbet 100 Rotiri Fara Depunere

Orice bonus de la orice cazino va avea cel mai sigur așa-zisele condiții de rulaj. Acestea au fost create pentru a putea înlătura din comunitatea cazinoului, jucătorii cu intenții rele, supranumiți și vânători de bonusuri, care doresc doar să profite de bonus, iar apoi să plece, fără să aibă intenții de a juca în continuare. Condițiile de rulaj îi ajută pe jucătorii adevărați să profite de bonusuri avantajoase pentru ei.

Aceste fiind spuse, condițiile de rulaj pentru bonusul Winbet 100 rotiri fara depunere sunt de 30 x valoarea câștigului tău de pe urma rundelor gratis. Dacă spre exemplu ai obținut 100 RON de pe urma Winbet 100 rotiri gratuite, atunci va trebui să rulezi 30 x 100, adică 3000 RON. Știm că pare o sumă mare, însă te poți folosi și de banii obținuți de pe urma rotirilor gratuite.

Pentru a îndeplini aceste condiții de rulaj pentru noul bonus Winbet 100 rotiri fara depunere ai la dispoziție 24h. Totodată, așa cum am precizat mai sus, poți retrage maxim 300 RON de pe urma rotirilor gratuite, iar pentru acest lucru trebuie să efectuezi o depunere Winbet de minim 50 RON.

Cod Bonus Winbet – trebuie introdus?

Nu, nu ai nevoie de un cod bonus Winbet pentru această promoție fără depunere. Pentru a fi eligibil trebuie doar să îți deschizi un cont și apoi să îl validezi cu documentele solicitate. Poți cumula acest bonus cu pachetul de bun venit, unde, într-adevăr, e necesar să introduci în momentul depunerii anumite coduri bonus: WBC1, WBC2, WBC3, WBC4, WBC5.

Pe Scurt – Winbet 100 Rotiri Gratuite

  • Noul bonus Winbet 100 rotiri gratuite este valabil pentru toți jucătorii noi Winbet care efectuează procesul de verificare Winbet
  • Pentru a profita de el trebuie să trimiți o copie după buletin și o poză cu tine și buletinul
  • Bonusul constă în 100 de rotiri gratuite fără depunere
  • Condițiile de rulaj pentru acest bonus sunt de 30 x câștigurile de pe urma rotirilor gratuite, de exemplu 30 x 100, adică 3000 RON
  • Câștigurile maxime pe care le poți retrage de pe urma rotirilor sunt de 300 RON
  • Pentru a putea retrage câștigurile trebuie să efectuezi o depunere de minim 50 RON

Concluzii Winbet 100 rotiri fără depunere

Acestea sunt cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre noul bonus Winbet 100 rotiri fara depunere. Acesta poate fi profitat de toți jucătorii noi care doresc să își deschidă un cont la acest cazino. Așa că acesta este momentul tău în care poți profita de 100 de rotiri gratuite fără depunere. Echipa SuperCazino îți dorește succes la joc!

Bonus Fără Depunere

Winbet 100 Rotiri Gratuite

Ai parte de 100 de rotiri gratuite!

Revendică:

Descoperă și oferta:

Alte Articole

unibet promoții

Promoții Unibet cu premii – Advent Unibet

5/5 – (1 vote) An de an, Unibet organizează o promoție festivală numită Calendar Advent Unibet. Este o promoție plină de surprize și voie bună, adresată cu drag jucătorilor de jocuri de noroc. Află din acest articol în ce constă promoția Advent Calendar Unibet 2021, ce premii se dau, cum intri în posesia lor, și […]

Citeste mai mult
winbet ofertă august banner

Promoții Winbet cu depunere – Winbet 200 rotiri gratuite

5/5 – (1 vote) Ofertă disponibilă: 200 rotiri gratis Mod de revendicare: Depunere Winbet cod promoțional: WBX3 Valabilitate: 31 decembrie 2021 Luna decembrie se anunță a fi plină de surprize pentru jucători. Oferta lunii Winbet a fost lansată și este mai convenabilă decât niciodată. Ai de două ori un bonus de 100% și un pachet […]

Citeste mai mult
filme de crăciun netflix 2020

Filme de Crăciun 2021 pe care să le vezi pe Netflix

5/5 – (1 vote) Recomandări filme de Crăciun Netflix 2021 Am făcut o selecție cu filme de Crăciun Netflix 2021 și sperăm să îți coloreze serile din această iarnă. Aduceți mai aproape o ciocolată caldă și ceva ronțăieli pentru că sigur se va lăsa cu apăsarea butonului play. Vizionare plăcută! Iată lista oficială cu filme […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă