winbet 100 rotiri fara depunere
Blog  /   ROTIRI GRATUITE  /   septembrie 14, 2020   /   Mihai Babciuc

Winbet Bonus Fără Depunere – 100 Rotiri Gratuite

Winbet este de departe unul dintre cele mai apreciate cazinouri online datorită gamei largi de jocuri, platformei optimizate și bine lucrate, dar mai important, a bonusurilor acordate jucătorilor săi. Azi este vorba despre bonusul Winbet 100 rotiri fara depunere care îți poate aduce câștiguri de până la 300 RON.

Bonus Fără Depunere

Winbet 100 Rotiri Gratuite

Profită de noul bonus de bun venit fără depunere de la Winbet! Ai parte de 100 de rotiri gratuite la 5 sloturi populare prin care poți câștiga până la 300 RON.

În acest articol vei afla toate detaliile despre bonusul Winbet 100 rotiri gratuite, cum poți profita de el, unde îl poți folosi, dar și ce condiții de rulaj trebuie să îndeplinești pentru a-l putea retrage din contul tău de jucător.

Pașii revendicării bonusului Winbet 100 rotiri fara depunere

winbet 100 rotiri fara depunere validare

Cel mai important aspect despre bonusul Winbet 100 rotiri fara depunere este cum îl poți revendica. Trebuie să știi faptul că acești pași sunt extrem de simpli de urmat și îți pot aduce 100 rotiri gratuite la cele mai tari sloturi. Iată care sunt pașii revendicării bonusului:

Pasul 1

Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul Profită Acum

Pasul 2

Înregistrează-te pe site-ul Winbet completând formularul de înregistrare

Pasul 3

Verifică-ți contul trimițând o copie după buletin împreună cu o poză selfie cu tine și buletinul

Așa cum am precizat, pașii revendicării noului bonus Winbet 100 rotiri fara depunere sunt extrem de simpli de urmat. În cazul în care întâmpini probleme la procesele de înregistrare și de verificare al contului tău Winbet, ți-am pregătit două ghiduri care te vor parcurge pas cu pas prin aceste două procese. Le poți accesa dând click pe: înregistrare Winbet sau verificare KYC.

Bonus Fără Depunere

Winbet 100 Rotiri Gratuite

Profită de noul bonus de bun venit fără depunere de la Winbet! Ai parte de 100 de rotiri gratuite la 5 sloturi populare prin care poți câștiga până la 300 RON.

În ce constă mai exact noul bonus Winbet 100 rotiri gratuite?

winbet 100 rotiri fara depunere bonus

Așa cum cel mai sigur ți-ai dat deja seama, este vorba despre un bonus de 100 de rotiri gratuite la Winbet pe care îl poți accesa după verificarea contului tău, acest lucru însemnând că vei primi rotirile gratuite după ce trimiți copia buletinului împreună cu un selfie cu tine și buletinul. Se creditează un singur bonus Winbet 100 rotiri fara depunere per cont de jucător, astfel fiind un bonus unic.

Te poți folosi de bonus la mai multe sloturi cu renume din gama Winbet, majoritatea având RTP-uri bune și multe linii de câștig. Sloturile despre care vorbim acum sunt:

 • Egyptian Dreams Deluxe
 • Wizards Want War!
 • Gangsters
 • Roman Empire
 • Kane’s Inferno

După cum poți observa, este vorba de 5 sloturi Winbet la care te poți juca cu bonusul de 100 de rotiri gratuite bonus fără depunere. Aceste rotiri gratuite îți pot aduce câștiguri foarte mari pe care le poți folosi pentru a le transforma în altele și mai mari! Te poți folosi de acest bonus și pe mobile Winbet.

Am menționat la începutul articolului de faptul că poți câștiga până la 300 RON, ei bine, într-adevăr câștigul maxim pe care îl poți obține de pe urma acestor Winbet 100 rotiri fara depunere este de 300 de lei. Însă, îți putem garanta faptul că cel mai sigur vei atinge acest prag dat fiind faptul că este vorba de 100 de rotiri.

Condiții de Rulaj – Winbet 100 Rotiri Fara Depunere

Orice bonus de la orice cazino va avea cel mai sigur așa-zisele condiții de rulaj. Acestea au fost create pentru a putea înlătura din comunitatea cazinoului, jucătorii cu intenții rele, supranumiți și vânători de bonusuri, care doresc doar să profite de bonus, iar apoi să plece, fără să aibă intenții de a juca în continuare. Condițiile de rulaj îi ajută pe jucătorii adevărați să profite de bonusuri avantajoase pentru ei.

Aceste fiind spuse, condițiile de rulaj pentru bonusul Winbet 100 rotiri fara depunere sunt de 30 x valoarea câștigului tău de pe urma rundelor gratis. Dacă spre exemplu ai obținut 100 RON de pe urma Winbet 100 rotiri gratuite, atunci va trebui să rulezi 30 x 100, adică 3000 RON. Știm că pare o sumă mare, însă te poți folosi și de banii obținuți de pe urma rotirilor gratuite.

Pentru a îndeplini aceste condiții de rulaj pentru noul bonus Winbet 100 rotiri fara depunere ai la dispoziție 24h. Totodată, așa cum am precizat mai sus, poți retrage maxim 300 RON de pe urma rotirilor gratuite, iar pentru acest lucru trebuie să efectuezi o depunere Winbet de minim 50 RON.

Pe Scurt – Winbet 100 Rotiri Gratuite

 • Noul bonus Winbet 100 rotiri gratuite este valabil pentru toți jucătorii noi Winbet care efectuează procesul de verificare Winbet
 • Pentru a profita de el trebuie să trimiți o copie după buletin și o poză cu tine și buletinul
 • Bonusul constă în 100 de rotiri gratuite fără depunere
 • Rotirile pot fi folosite la următoarele sloturi: Egyptian Dreams Deluxe, Wizards Want War!, Gangsters, Roman Empire și Kane’s Inferno
 • Condițiile de rulaj pentru acest bonus sunt de 30 x câștigurile de pe urma rotirilor gratuite, de exemplu 30 x 100, adică 3000 RON
 • Câștigurile maxime pe care le poți retrage de pe urma rotirilor sunt de 300 RON
 • Pentru a putea retrage câștigurile trebuie să efectuezi o depunere de minim 50 RON

Concluzii

Acestea sunt cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre noul bonus Winbet 100 rotiri fara depunere. Acesta poate fi profitat de toți jucătorii noi care doresc să își deschidă un cont la acest cazino. Așa că acesta este momentul tău în care poți profita de 100 de rotiri gratuite fără depunere. Echipa SuperCazino îți dorește succes la joc!

Bonus Fără Depunere

Winbet 100 Rotiri Gratuite

Profită de noul bonus de bun venit fără depunere de la Winbet! Ai parte de 100 de rotiri gratuite la 5 sloturi populare prin care poți câștiga până la 300 RON.

Alte Articole

bonus las vegas

Bonus de bun venit Las Vegas – Pana la 2500 RON

Bonusurile de bun venit sunt oferite de cazinourile online persoanelor care își înregistrează un cont și îndeplinesc anumite condiții. Există bonusuri de bun venit cu depunere și bonusuri fără depunere, fiecare aducându-ți anumite avantaje. Descoperă în continuare cum primești un bonus Las Vegas cu depunere. Bonus Las Vegas – Cum obții oferta Pentru că e […]

Citeste mai mult
verificare cont las vegas

Validare Cont Las Vegas – Verificare KYC

Procesul de validare cont Las Vegas este esențial. Fără acesta, numit și verificarea KYC (know your customer), nu te poți bucura din plin de jocurile de noroc oferite de operator. De aceea, în acest text îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre verificare cont Las Vegas pentru a te putea delecta cu jocurile […]

Citeste mai mult
mâini poker

Ierarhia mâinilor de poker – cine câștigă jocul?

Pokerul este cel mai popular joc de noroc din lume. Ai nevoie de noroc pentru a prinde o mână bună cu care să câștigi, însă te poți juca și cu diverse strategii pentru a te asigura că ești pe drumul cel bun. Astăzi îți vom povesti despre ierarhia mâinilor de poker, care sunt cele mai […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă