banner sloturi winbet ghid Blog   /   10 martie 2021   /   Paul Anghelescu

Sloturi Winbet 2024 – Jocuri Ca La Aparate Winbet

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 2 februarie 2024

5/5 - (2 votes)

Am analizat și identificat toți operatorii de jocuri Winbet, sloturi populare sau sloturi care au fost lansate foarte recent sau chiar categorii și am ajuns la concluzia că absolut toate sloturile pe care obișnuiai să le joci în sala de cazino, sunt disponibile și aici la sloturi Winbet, în mediul online. Dacă ești un iubitor al produselor lansate de EGT, te vei bucura să auzi că la Winbet sunt disponibile pentru jucători majoritatea sloturilor create de aceștia. Te invităm să citești prezentarea completă și să alegi la ce slot vei da SPIN!

winbet logo white

200 Rotiri Gratuite Fără Depunere

  • Înregistrează-te și verifică-ți contul
  • Primești 200 rotiri gratuite fără depunere
  • Rotiri valabile la slotul Royal Secrets de la Amusnet

Jocuri Winbet de la EGT și alți producători

Gama de jocuri ca la aparate Winbet poate fi accesată extrem de rapid, direct din prima pagină, cu un simplu click pe butonul „Slots”. Winbet este probabil operatorul cu cele mai multe jocuri dezvoltate de EGT. Oferta nu se oprește însă nicidecum aici. Cei de la EGT sunt doar startul albumului de jocuri Winbet care poate fi accesat de pe orice device.

În categoria Slots despre care îți vorbeam sunt disponibile mai bine de 350 de sloturi unice! Platforma este atât de bine optimizată încât toate cele 350 de titluri de jocuri Winbet sunt găzduite de o singură pagină, iar tu ai acces la toate. EGT nu este singurul producător partener cu Winbet. În lista sutelor de sloturi Winbet vei găsi titluri ce aparțin de Novomatic, Habanero, Evoplay, GAM MAT, Kalamba Games sau CT Gaming. Cu siguranță lista va continua să se extindă și să aducă tot mai multe titluri frecvent.

Vezi și ghidurile de înregistrare Winbet și verificare cont Winbet!

Sloturi Winbet din săli – EGT

Ne ținem de cuvânt pănâ în pânzele albe și îți vorbim despre toate categoriile de sloturi Winbet. Cele care se pot juca la aparate sau în sălile de joc ori în agenții sunt cu siguranță disponibile și pe website-ul de la Winbet. Ceea ce este și mai grozav este că în online ai acces la mai mult decât atât, iar despre asta vorbim chiar în rândurile de mai jos. Iată câteva dintre sloturile EGT disponibile la jocuri Winbet:

100 Super Hot – Jocuri Winbet

superhot jocuri winbet

Seria Super Hot este foarte apreciată de toți pariorii care au investit timp și bani în plăcerea de roti tamburii unui joc de slot. Toată gama de jocuri este ca un serial la care aștepți un episod nou. Totul a început de la un prim episod, iar de atunci, fiecare slot Super Hot care a apărut, a adus mai multă valoare jocului. 20 Super Hot, 40 Super Hot și 100 Super Hot și-au primit numele în urma funcțiilor pe care acest slot le are. 100 provine de la numărul de linii de plată pe care acest slot le are disponibile.

Ecranul de joc este plin de fructe, iar de la stânga la dreapta pe cei 5 tamburi, se pot crea combinații exacte care plătesc cu o rată incredibil de mare fiecare jucător. Pentru a fi în ton cu tematica, vei vedea că 100 Super Hot are în bara de sus a ecranului de joc cele patru categorii de Jackpot care au și indicatori pentru câștigurile pe care le-au acumulat.

Tematica de fructe o cunoaștem cu toții, Super Hot fiind unul dintre sloturile în care fructele sunt frecvent în flăcări! RTP-ul pentru 100 Super Hot a fost stabilit încă de la lansare, la un procent de 95.53% și continuă să ofere bani buni pariorilor.

Află totul despre cerințe de rulaj Winbet sau plăți Winbet!

Burning Hot – Sloturi Winbet

slots jocuri winbet

În momentul în care a fost găsită rețeta succesului, cuptoarele merg la foc continuu. Acest principiu a fost aplicat de EGT cu toată categoria de sloturi Hot. Burning Hot a fost lansat cu un RTP considerabil crescut față de cel din 100 Super Hot. Evident, cele 100 de linii de plată din precedentul nu se compară, dar la un RTP de peste 96%, Burning Hot poate ușor să îți ofere un partidă de rotiri de fructe cum nu ai mai avut.

Ecranul de joc din Burning Hot are cele mai frumoase fructe pe care o să le vezi vreodată. Spre deosebire de majoritatea sloturilor cu această tematică, Burning Hot are ecranul verde, cu ramele și panoul de comenzi tot verzi. Pe bara superioară cresc la fiecare clipă cele patru jackpoturi specifice EGT, iar pentru a porni rotirile, trebuie să apeși pe una dintre valorile pariurilor sau pe butonul SPAȚIU de la tastatura laptopului sau calculatorului. Cele 5 linii de plată ale jocului sunt fixe.

Joacă sloturi la fel de simplu și de pe mobile Winbet!

Flaming Hot – Jocuri ca la aparate Winbet

flaming hot sloturi winbet

Pentru a completa un trio de succes, includem în ghidul nostru și Flaming Hot. Fructele sunt în centrul atenției și de data aceasta. Încrederea în acest slot a crescut odată cu majorarea funcțiilor și bonusurilor pe care le poți primi în timpul unui joc.

Flaming Hot este unul dintre acele jocuri ca la aparate Winbet cu simboluri WILD în care se poate obține o specială bonus, dar care ține mereu un jackpot activ. Făcând parte din seria Hot, flăcările sunt la ordinea zilei, ecranul de joc fiind un generator de animații și efecte grafice luminoase.

RTP-ul plătit de acest slot este de 95.53 peste care mai adăugăm și posibilitatea câștigării unuia dintre cele 4 jackpoturi a căror valoarea crește non-stop. Acestea pot fi urmărite direct pe ecranul de joc. Deși simbolul Scatter nu oferă rotiri gratuite, acesta oferă cea mai mare plată din joc. În pariu maxim, 5 simboluri de scatter oferă 400000 de credite, adică de 500x pariul plasat pe rotire.

Apelează la suport Winbet pentru orice fel de problemă legată de sloturi!

Rise of Ra – sloturi Winbet

jocuri winbet ra

Pentru o experiență incitantă la un joc de slot, Rise of Ra te va purta direct într-o călătorie spre lumea egiptului antic unde fiecare rotire este un semn pentru zeitățile care sunt alături de tine purtând noroc la fiecare pas. Evident, jocul are o tematică egipteană, ecranul de joc fiind plasat direct în mijlocul deșertului.

Din fața ecranului vei putea observa piramide în timp ce te bucuri de o atmosferă relaxantă cu mici reprize de suspans. Simbolurile care se învârt pe cei 5 tamburi reprezintă artefacte specifice erei egiptenilor, hieroglife și reprezentările zeilor. EGT a decis să păstreze și pentru aceste jocuri Winbet egiptene bara informativă despre jackpoturi.

Rise of Ra oferă rotiri câștigătoare bazate pe cele 15 linii de plată la o rată de returnare către jucător de 95.97% ajungând foarte aproape de 96%, ceea ce ne place să vedem la un slot cu 5 tamburi, dar și cu jackpoturi active. În joc poți profita de simbolurile WILD, Scattere, dar și de rotiri gratuite. Dacă nu ai avut până acum curajul să intri în mediul egiptenilor, acum ai ocazia perfectă pentru a încerca.

Citește și despre metodele de joc responsabil Winbet!

Lucky Wild

lucky wild sloturi winbet

Am afirmat că toate tipurile de jocuri ca la aparate Winbet care se pot juca la mașinile de slot din agențiile fizice sau cazinouri sunt disponibile online pe Winbet.ro și ne ținem de cuvânt. Lucky Wild este un joc din seria unor sloturi Winbet care a fost foarte accesat și jucat de-a lungul anilor mulțumită interacțiunii pe care jucătorii o au cu acest joc. Fructele au invadat și de data aceasta ecranele de joc, dar reușesc să creeze o atmosferă primitoare cu ajutorul animațiilor de rotire și a calității incredibile pentru elementele grafice.

Portocalele, cireșele, strugurii, pepenii, clopoțeii, șeptarii, potcoavele și trifoiul sunt responsabile de norocul tău la o partidă jucată la acest slot. Simbolurile care aduc noroc probabil ți-au atras atenția, ele sunt și cele responsabile pentru numele acestui slot. Trifoiul apare numai pe tamburii 2 și 4, dar se poate extinde pe pozițiile învecinate devenind un WILD foarte puternic ce poate înlocui toate simbolurile exceptând Scatterul.

Vezi și secțiunea loto Winbet!

Sloturi Winbet noi

Deși cele mai populare jocuri Winbet sunt cele care i-au consacrat pe aceștia. Adică fructele și ecranele de joc unde fiecare jucător cu experiență a realizat o linie de 5 șeptari sau un tablou de fructe, acest operator lansează produse frecvent, iar acestea pot fi și ele încercate la Winbet. Dacă 100 Super Hot este una dintre alegerile tale la orice rundă de pariere, de ce nu ar fi și sloturile mai noi? Haide să vedem împreună care sunt acestea:

Lucky Wood

Cumva, cei de la Winbet aleg să se folosească foarte mult de simbolistica norocului atunci când numesc sloturile create. De data aceasta, ne aflăm într-un slot care poate fi foarte ușor identificat ca fiind un produs specific EGT datorită ecranului care oferă informații despre liniile de plată sau jackpoturi chiar de lângă tamburii cu simboluri. Dacă EGT s-au lansat cu fructe, de data aceasta au schimbat mediul din care s-au inspirat și vin către audiență cu fructe de pădure, mure, zmeură, ghinde, conuri de brad, flori, ciuperci, fluturi și case de poveste.

Deși ecranul de joc pare a fi amplasat într-o pădure, senzația pe care ți-o dă acest slot este destul de științifico-fantastică. Jocul are 243 de linii de plată, 4 jackpoturi, simboluri WILD, simboluri Scatter și o funcție foarte interesantă. Orice linie câștigătoare va face simbolurile să dispară pentru a face loc altora mărind șansele de câștig. Înlocuirea simbolurilor câștigătoare are loc în aceeași rotire fără a fi nevoie de plăți extra.

RTP-ul din Lucky Wood încadrează aceste jocuri ca la aparate Winbet în categoria celor peste media, cu un procent de 95.98%.

Ancient Dynasty

Realizat sub tutela celor de la EGT, Ancient Dynasty este un exemplu perfect de slot clasic pe 5 tamburi în care ai toate șansele să te ridici fericit de la birou după încheierea sesiunii de joc. În joc sunt active bonusuri cu rotiri gratuite și un joc de dublaj unde poți risca și dubla câștigul de la fiecare linie realizată pe ecran.

Ancient Dynasty se încadrează în categoria acelor jocuri Winbet retro din care poți să obții și un jackpot pentru care nu trebuie să faci altceva decât să continui să joci normal.

Simboluri cu tematică asiatică se află pe fiecare tambur, cele care plătesc mai puțin sunt clasicele 10, J, Q, K, A, iar simbolurile preferate de toată lumea sunt statueta de aur, lampioanele, vasul ceramic, peștele ying yang și dragonul. Slotul, la fel ca și restul, poate fi jucat atât pe laptop sau PC, dar și pe telefonul mobil. Simbolul de Scatter reprezentat de un tigru poate porni un bonus de 15 rotiri gratuite în timp ce WILD-ul este mereu pe ecran pentru a te ajuta să scazi procentul de risc.

Joacă și la blackjack Winbet sau ruletă Winbet!

Sloturi din sălile de joc de la Novomatic

Un conglomerat de producători și jocuri diverse a făcut din Winbet unul dintre cei mai cunoscuți operatori de jocuri de noroc din România. Pe platformă găsim sloturi Winbet de la mai mulți producători, listă ce poate fi găsită la începutul acestui ghid. Acum însă, vom da doar câteva exemple de sloturi de la Novomatic foarte jucate în sălile fizice, care pot fi jucate online pe Winbet.

Columbus Deluxe – jocuri Winbet

columbus winbet jocuri

Celebrul Columbus Deluxe care și acum trezește amintiri datorită orelor petrecute în sălile de joc. Aceste jocuri Winbet produse de Novomatic au ceva aparte care reușesc să te bucure. Rar ajungi să fii în pierdere într-o sesiune prelungită la un astfel de slot.

Tematica din joc îl are ca personaj principal pe Columb, descoperitorul Americii exact așa cum îl cunoaștem din istorie. Ai toate șansele să obții o funcție de rotiri gratuite în timpul partidei, dar slotul mai oferă și șansa de retrigger, adică repetarea rotirii. Este un slot cu varianță mică spre medie, deci vei avea o grămadă de timp să te tot distrezi.

Columbus Deluxe se prezintă cu 10 linii de plată, un ecran clasic de 5 tamburi, un jackpot, funcții bonus, dar și rotiri gratuite. Toate acestea combinate într-un RTP de peste 95% transformă jocul într-o mașină de generat linii de plată. Partea și mai bună este că te poți înregistra la Winbet și juca acest slot direct din propria casă, online.

Află mai multe despre pariuri sportive Winbet și despre cum se face verificare bilet Winbet!

Sizzling Hot 6 – jocuri ca la aparate Winbet

winbet jocuri hot

Sunt foarte multe de spus despre cât de bine este optimizat Sizzling Hot 6. Va fi foarte simplu să te atașezi poate prea mult de cei 6 tamburi aflați pe ecranul de joc. Ne întâlnim din nou cu simbolurile de cireșe, struguri, lămâi, prune, pepeni și portocale însoțite de Scatteri și simbolul 7 care a primit și o ușoară schimbare de design.

Un lucru demn de menționat despre simbolul 7 este modul în care acesta plătește. De obicei, în jocuri ca la aparate Winbet, șeptarii plătesc pe linie de la stânga la dreapta. În Sizzling Hot 6, dacă prinzi 3 șeptari de la dreapta la stânga, aceștia vor plăti oricum.

Cu toate că slotul are un ecran ce găzduiește 6 tamburi cu simboluri, jucătorul are posibilitatea de a opri această funcție pentru a juca în modul clasic de 5. Un tambur în plus nu înseamnă decât șanse mai multe de câștig, deci alege cu grijă. Jocul este retro clasic, cu o funcție de dublaj și cu un RTP de 95.09% care te va chema mereu înapoi pentru o partidă pe profit.

Flame Dancer

flame dancer jocuri winbet

Pentru cei care apreciază categoria de jocuri ca la aparate Winbet cu un strop de culoare, avem pregătit pentru tine un titlu la fel de celebru ca toate celelalte din acest top. Flame Dancer este disponibil atât în agențiile și sălile fizice, dar și online pe Winbet, pe telefon mobil sau desktop, pentru toți jucătorii înregistrați.

Cu o tematică hawaiiană, Flame Dancer este unul dintre acele sloturi Winbet care nu sunt pentru orice jucător, dar care oferă la fel de multe linii de plată ca și cele mai bune sloturi din industrie. 20 de linii de plată disponibile pe acest ecran de joc, runde bonus și multiplicatori pentru rotirile gratuite vor fi caracteristicile speciale pentru partida ta.

Simbolurile de pe cărțile de joc deja le cunoști, iar în mod special, vei întâlni pe tamburi instrumente cu specific hawaiian, un vulcan, băuturi exotice din nuci de cocos, specificile torțe de spectacol și dansatorii la bustul gol. Aici, RTP-ul menține nivelul de peste 95% și se prezintă cu un procent de 95.29%.

Always Hot Deluxe

deluxe jocuri ca la aparate

Încheiem lista noastră de sloturi Winbet într-un mod la fel de grandios. Always Hot Deluxe va rămâne mereu la temperaturi ridicate la Winbet, așa cum spune și numele. Un ecran simplu de 3×3 care ne-a făcut pe noi toți să înțelegem ce înseamnă o partidă de succes la sloturi. Pe clasicul ecran de joc sunt prezente fructele reprezentative modului de joc. Pepeni, Struguri, portocale, clopoței, lămâi sau cireșe, cu o grafică exact așa cum ne-o amintim din sălile fizice.

Comenzile pentru jocul online se află în partea inferioară a ecranului, iar de la stânga la dreapta avem butoane pentru funcția de autoplay, customizarea sumei pariate și până la butonul de SPIN. Rata de returnare pentru jucători este de 95.36%, iar liniile de plată sunt în număr de 5 având în vedere ecranul de joc redus al acestui joc. Tematica retro și sunetele audio de modă veche îți vor da fiori!

Înainte de orice partidă de pariere la orice slot, jucătorul este obligat să își seteze valoarea pariată pentru fiecare rotire. Acest lucru poate fi foarte ușor făcut folosind butoanele și comenzile de pe ecranul de joc. Pentru cele mai multe sloturi, miza se plătește per linie de plată, deci trebuie în primul rând să alegi câte linii de plată vei juca. Apoi trebuie să setezi și pariul pentru fiecare linie de plată. La jocuri ca la aparate Winbet, miza minimă pentru fiecare linie de plată este de 10 bani.

Cum găsești repede sloturile pe care vrei să le joci?

Când un operator are peste 350 de sloturi în ofertă, este posibil să nu găsești foarte repede jocul pe care îl cauți. De aceea, Winbet a creat o platformă intuitivă și foarte simplu de folosit pentru ca toți jucătorii să găsească foarte repede toate sloturile pe care le caută.

1. Meniul principal

Una dintre uneltele folosite de jucători tot timpul este meniul principal care împarte website-ul în categoriile principale de jocuri disponibile. Acest meniu principal se află pe mijlocul primei pagini, în partea de sus. Din meniul principal, jucătorul poate ajunge în mai multe secțiuni din platformă: Sport, Live, Cazino, Cazino Live Winbet, Virtuale, Virtuale Winbet sau Promoții.

Pentru a ajunge în secțiunea care conține jocurile de slot, accesează Cazino din meniul principal. Este foarte posibil ca la accesarea website-ului, Winbet să te trimită direct pe pagina de Cazino.

2. Meniul secundar

În meniul secundar se pot observa câteva secțiuni diferite față de cele din meniul principal. Aici avem deja Favorite, EGT, Nou, Recomandate, Jackpot, Slots, Roulette sau Table Games. Pentru a ajunge în pagina cu peste 350 de titluri de sloturi, fă un click pe “Slots”.

EGT este butonul dedicat sloturilor de la EGT, iar platforma îți va oferi numai jocurile care provin de la acest operator. Pentru a vizualiza sloturile de la alți operatori, există câte un buton de filtrare pentru fiecare dintre aceștia chiar sub meniul secundar.

3. Funcția de căutare

Meniul secundar parcurge ecranul de la stânga la dreapta unde se află și un mic spațiu pentru căutarea avansată. Această unealtă este folosită atunci când jucătorul știe deja ce joc își dorește să joace, iar acesta nu este la îndemână. Vrei să joci direct Ancient Dynasty sau orice alt slot imediat ce intri pe platformă? Trebuie doar să tastezi numele în acel câmp și să apeși Enter. Winbet îți va oferi imediat rezultatele sau jocul pe care îl cauți.

Bonus fără depunere la Winbet prin SuperCazino

Înregistrarea unui cont nou la Winbet vine cu un bonus generos, iar printre condițiile de revendicare nu se află nicio obligație de efectuare a unei depuneri. Bonusul este de 200 rotiri gratuite fără depunere. Trebuie să accesezi link-ul nostru, iar în pagina care îți va apărea, trebuie să dai click pe butonul „Joacă acum”. Vei fi redirecționat către formularul de înregistrare. Apoi, verifică-ți contul și îndeplinește condițiile bonusului, iar rundele gratuite sunt ale tale. Află mai multe despre bonus fără depunere Winbet în articolul atașat!

winbet logo white

200 Rotiri Gratuite Fără Depunere

  • Înregistrează-te și verifică-ți contul
  • Primești 200 rotiri gratuite fără depunere
  • Rotiri valabile la slotul Royal Secrets de la Amusnet

Concluzii – sloturi Winbet

Oferta de peste 350 de sloturi Winbet este poate una dintre cele mai impresionante de pe piața din România și unul dintre cele mai rapide, sigure și eficiente servicii de slots. CU greu putem identifica dacă există vreun mod de joc de slot care să lipsească din această ofertă, cu atât mai mult că Winbet colaborează cu mai mulți dezvoltatori de sloturi simultan.

Te invităm să încerci sloturile de la fiecare operator, să acorzi atenție categoriei de la EGT și să te distrezi de minune profitând de bonusurile noastre fără sau cu depunere. Spor la joc și mult succes!

winbet logo white

Până la 9000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

  • Creează un cont pe Winbet și verifică-ți identitatea
  • Primești bonusuri și rotiri gratuite la primele 3 depuneri
  • Rotiri gratuite la Book of Magic, Shining Crown și Big Bass Bonanza

Află mai multe și despre:

Citește și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
promotii netbet cu depunere logo

Promoții Netbet cu Depunere 2024 – Rotiri NetBet Ziua Îndrăgostiților

12 februarie 2024

De ziua îndrăgostiților, portofoliul de promoții NetBet cu depunere se mărește cu o ofertă atractivă pentru orice pasionat de sloturi. Dacă alegi să o revendici, vei primi runde gratuite și îți vei putea încerca norocul în luna iubirii. Nu uita că această promoție NetBet este limitată, așa că te sfătuim să pui mâna pe ea […]

Citeste mai mult
manhattan casino depunere

Manhattan Casino Depunere și Retragere – Metode de Plată Manhattan

29 iunie 2023

Ca să poți să faci plăți rapide și sigure, citește ghidul nostru în care îți prezentăm tot ce trebuie să cunoști despre Manhattan Casino depunere și Manhattan Casino retragere. Pașii pe care trebuie să-i faci sunt foarte simpli, după cum urmează să vezi. De asemenea,îți prezentăm și ce metode de plată Manhattan Casino ai la […]

Citeste mai mult
live casino superbet

Live Casino Superbet – Jocuri Superbet live cu dealeri

17 februarie 2022

Jocul de Live Casino este unul plin de palpitație și adrenalină, îți oferă șansa să ai parte de o experiență atutentică a unui casino real, însă direct de la tine acasă. Foarte mulți jucători aleg să se joace la variantele live de casino tocmai datorită faptului că este foarte comod, iar experiența este unică. Câștigurile […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!