pariuri game of thrones lannister Blog   /   30 martie 2018   /   Silviu Gherbeleu

Cele mai noi pariuri Game of Thrones

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 29 decembrie 2022

5/5 - (1 vote)

După ce a lansat campania cu 50 de lei gratis pentru pariuri Game of Thrones, ofertă despre am te-am anunțat deja aici, Maxbet pariuri lovește din nou urmărind firul epic al celui mai iubit serial produs de HBO. Suntem în al optulea și ultimul sezon din Urzeala Tronurilor și tensiunea atinge cote inimaginabile. Maxbet Game of Thrones înseamnă să anticipezi ce se va întâmpla cu principalele personaje din faimosul show de televiziune. Dacă nu ai testat până acum cotele pariuri Game of Thrones, e momentul să beneficiezi de oferta încă activă. Nu uita nici de codul bonus 50GOT, fără de care nu vei putea să te bucuri în mod deplin de toate aceste avantaje.

Care sunt cele mai noi pariuri pe care le propune Maxbet Game of Thrones

Față de scenariile pe care ți le propuneam în articolul anterior, acum venim cu câteva noi pariuri pe care să le lansezi, fie din cei 50 de lei gratis de la Maxbet pariuri, fie din alte fonduri, mai ales că tu ești un fan înrăit al serialului și în același timp un parior prin excelență. Vei vrea de exemplu să răspunzi la întrebări despre soarta membrilor din familiile Stark, Lannister și Clegane.

Familia Stark

cote pariuri game of thrones casa stark

Variantele de răspuns pentru Care Stark va muri primul? (fără să îți dăm cotele sau alte spoilere) are următoarele variante de răspuns: Arya Stark, Sansa Stark sau Bran Stark. Cotele pentru cei trei protagoniști sunt extreme de echilibrate, semn că scenariștii și regizorul și-au făcut foarte bine treaba și nu dau indicii cum că ar muri unul sau altul dintre personaje. Dacă tot am ajuns aici, ne-ar plăcea să știm care este personajul tău preferat din serialul Urzeala Tronurilor?

Familia Lannister

cote pariuri game of thrones casa lannister

A doua întrebare pe care Maxbet Game of Thrones ți-o lansează se referă la altă casă importantă din serial. Vorbim de Lannister și avem tot trei opțiuni, nici de această dată nu-ți vom da spoiler. Poți alege să pariezi pe cine va muri primul dintre Cersei Lannister, Jamie Lannister sau Tyrion Lannister. Și aici avem de a face cu cote foarte, foarte echilibrate.

Familia Clegane

cote pariuri game of thrones clegane vs mountain

Nici Casa Clegane nu a fost uitată de cei de la Maxbet, de data aceasta ai de ales doar dintre două opțiuni, Gregor Clegane (cunoscut și sub pseudonimul de The Mountain) sau sando Clegane.

Nu uita nici de celelalte pariuri, pe care operatorul ți le-a pregătit deja și despre care am mai vorbit anterior. Poți plasa pariuri pe cine va conduce Westeros la sfârșitul sezonului al optulea (care coincide și cu finalul serialului) sau îți poți încerca norocul și să indici dacă va muri sau nu va muri încă un dragon în timpul acestui sezon. Pe SuperCazino găsești constant variante de pariere interesante, mai ales bonusuri fără depunere Maxbet. Fii pregătit din vreme de replica You know nothing Jon Snow.

Termenii și condițiile

Pentru cei care sunt mai puțin familiarizați cu campania Urzeala Tronurilor, reamintim care sunt pașii prin care poți primi cei 50 de lei cu care să pariezi pe cote pariuri Game of Thrones.

Cum să ai success cu Maxbet pariuri

Pentru a fi sigur că noul cont creat îți va fi alimentat cu cei 50 de lei, vei trimite un mail la adresa support@maxbet.ro sau vei transmite un mesaj text pe profilul de Facebook Meessenger arondat Maxbet pariuri,. Mailul tău va conține o fotografie cu buletinul sau cu cartea de identitate. Acest bonus de verificare este oferit o singură data per adresă și per IP. De asemenea, Maxbet Game of Thrones se supune și el bonusului de verificare. Campania este disponibilă până la data de 18 mai 2019 și este în plină desfășurare.

Ai și posibilitatea pe a paria și pe alte sporturi, nu ești condiționat să joci pe cote pariuri Game of Thrones. Poți juca live, prelive sau chiar pe sporturi virtuale cu cei 50 de lei obținuți prin codul 50GOT. Foarte important este și durata de valabilitate a bonusului. Ai șapte zile să îndeplinești condițiile de rulaj. Pariurile plasate în timpul turnoverului trebuie să aibă cote cuprinse între doi și douăzeci. Asta dacă vorbim de pariurile single. Pentru combo-uri sau pariuri multiple, condiția este ca fiecare selecție să aibă o cotă de 1.50.

Condiții de rulaj pentru pariuri Game of Thrones

pariuri maxbet game of thrones rulaj

Operatorul s-a gândit la tine când a decis să alnseze această campanie GoT. Vei juca banii rezultați în urma pariului din Urzeala Tronurilor de 10 ori pe 10 pariuri distncte, la cotele pe care le am precizat puțin mai sus. Doar mizele de maximum 10 lei sunt luate în calcul în rulajul bonusului GoT. La finalul acestei sesiuni de șapte zile (cât este valabil bonusul) vei putea retrage cel mult 250 de lei, sumă rezultată în urma îndeplinirii condițiilor de rulaj.

Dacă alegi să pariezi pe altceva decât cote pariuri Game of Thrones, ai nevoie de câteva informații suplimentare. De exemplu, vorbim de faptul că pariurile închise cu opțiunea cash-out (stabilirea pariului înainte de încheierea timpului regulamentar) nu face obiectul acestei campanii.

De asemenea, nici pariurile de tip impar/par, handicap asiatic sau draw no bet și nici alte tipuri de marketuri care pot fi omologate cu  cotă finală 1.00 nu fac nici ele obiectul bonusului de verificare. Mai mult, Maxbet pariuri mai înseamnă în cazul de față și primul pariu plasat pe un eveniment, nu și al doilea sau al treilea. De exemplu, dacă ai ales victoria lui Liverpool în meciul cu Arsenal (și pariul a fost inclus în bonusul de verificare), pariul pe golul lui Salah în aceeași dispută Liverpool vs Arsenal nu va contribui pentru rulaj.

Câteva cuvinte despre serial

maxbet game of thrones khaleesi

Explozia Urzeala Tronurilor se datorează scriitorului George R.R. Martin, autorul ciclului de romane Cântec de gheață și foc. De asemenea, e bine să știi că povestea din Game of Thrones se învârte în jurul mult râvnitului Tron de Fier. Familiile sau casele care populează acest univers și aceste regate fac deliciul serialului. Suntem siguri că ai auzit de Stark, Baratheon, Lannister sau Clegane. Serialul poate fi urmărit România prin intermediul HBO, iar diminețile de după difuzare nasc comentarii aprinse în social media. Facebook, Twitter și forumurile specializate aduc discuții aprinse după fiecare nou episode difuzat.

Așa că bucură-te cât mai este timp de Maxbet Game of Thrones și de suspansul acestui film. Nu uita nici de codul bonus, 50GOT, și nici de noile variante de pariere alături de Casele Stark și Lannister.

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
ponturi pariuri K23 VS Entropiq

K23 VS Entropiq – Analiză și ponturi pariuri

26 mai 2021

Evenimentul Epic League CIS este un turneu RMR, care le oferă echipelor puncte importante pentru obținerea unui loc în cadrul turneului PGL Major, care oferă un fond de premiere în valoare de 2 milioane de dolari. Competiția se desfășură în perioada 12 – 30 mai și are un fond de premiere în valoare de 40.000 […]

Citeste mai mult
promotii sportingbet cu premii banner

Promoții Sportingbet cu Premii – Cotă Mărită Sportingbet

24 noiembrie 2022

Campionatul Mondial vine cu cele mai bune oferte la Sportingbet! În perioada 24 – 26 noiembrie poți beneficia de promoție Cotă mărită Sportingbet pentru a-ți maximiza șansele de câștig. Continuă să citești pentru a afla mai multe despre cele mai noi promoții Sportingbet cu premii! În Ce Constă Promoția Cotă Mărită Sportingbet? Cu ajutorul acestei […]

Citeste mai mult
banner tombola betano craciun

Tombola Betano de Crăciun – câștigă o excursie de 20.000 lei

28 noiembrie 2019

[text6]Ce ai spune de un Crăciun într-un loc de vis? Joacă la tombola Betano până pe 1 decembrie și poți câștiga un voucher de călătorie de 20.000 RON, vouchere eMAG și rotiri gratuite. S-ar putea ca moșul să fie mai generos ca niciodată anul acesta![/text6] Promoția de Crăciun îți poate schimba cu totul sărbătorile. Tombola […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!