anul nou chinezesc 2021
Blog  /   ianuarie 4, 2021   /   Cristian Rotaru

Ce ne rezervă anul nou chinezesc 2021?

Rating Slot

Zodiacul chinezesc este unul dintre cele mai vechi și populare instrumente de prezicere a viitorului, iar zodiile sunt împărțite în acesta în funcție de anul nașterii. Dacă te întrebi când începe anul nou chinezesc, e bine să știi că data de debut nu este 1 ianuarie, ci abia 12 februarie 2021. Anul nou chinezesc 2021 va dura până pe 30 ianuarie 2022.

Anul 2020 nu a fost unul ușor, iar cei mai mulți dintre noi așteaptă cu nerăbdare să se bucure de un nou început, pășind cu dreptul în 2021. În cazul în care dorești să descoperi ce îți rezervă viitorul, ți-am pregătit o surpriză: o incursiune completă în lumea astrologiei asiatice, din care vei afla ce te așteaptă în anul nou chinezesc 2021. 

anul nou chinezesc 2021 bivol de metal

Anul nou chinezesc 2021 – privire de ansamblu

Anul nou chinezesc 2021 este considerat anul bivolului de metal. Ce înseamnă acest lucru? Simplu: din momentul în care debutează anul nou chinezesc pe data de 12 februarie, cu toții vom fi oarecum influențați de energia semnului guvernant, adică bivolul de metal. În mare, anul 2021 va fi unul în care toți nativii pot evolua profesional, atâta timp cât se ambiționează și se dedică muncii. Bivolul este un semn al perseverenței și hărniciei, deci persoanele care decid să lase comoditatea deoparte și să se implice în ceea ce fac vor fi avantajate. Din punct de vedere al relațiilor, anul bivolului de metal 2021 va favoriza angajamentele serioase, bazate pe fidelitate.

Culorile norocoase în anul bivolului de metal 2021 sunt argintiu, gri, alb, verde și galben. Le poți folosi în vestimentație sau în aranjamentele interioare, astfel încât să atragi norocul de partea ta. 

Dacă nu știi încă ce zodie ești în horoscopul chinezesc, vei găsi mai jos o corelație între anul nașterii și semnul care te caracterizează. Află în continuare ce rezervă anul nou chinezesc pe zodii, pentru a avea o imagine cât mai clară asupra evenimentelor care te așteaptă în 2021.

Horoscop chinezesc 2021 – ce rezervă anul pentru fiecare semn zodiacal?

horoscop chinezesc 2021 general

Anul nou chinezesc 2021 pentru Șobolan

Șobolanul se va confrunta cu numeroase provocări pe plan profesional în anul nou chinezesc 2021, așa că trebuie să se pregătească moral pentru activități intense. Va trebui să facă față unui volum mai mare de muncă, să aloce mai mult timp proiectelor de la serviciu și să depună  ceva mai mult efort pentru a-și finaliza planurile. Totuși, acesta nu este deloc un lucru rău, pentru că ambiția Șobolanului îl va ajuta să ducă la bun sfârșit provocările și chiar să obțină o promovare sau o creștere salarială.

Din punct de vedere financiar, Șobolanul nu va avea mari neplăceri, pentru că este o persoană organizată și știe să economisească și să se bazeze pe rezerve atunci când e cazul. Pe plan personal, viața Șobolanului alături de partener va fi una liniștită și plăcută, fără evenimente majore. Optimismul și energia vor fi la cote maxime pentru Șobolan în anul nou chinezesc 2021. În plus, relațiile interpersonale se vor dovedi mai utile ca niciodată și îi vor putea aduce multe oportunități.

Iată anii în care sunt născute persoanele care fac parte din zodia Șobolanului: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020.

Zodiac chinezesc 2021 pentru Bivol

Așa cum ai aflat deja, Bivolul ocupă un loc central în materie de zodiac chinezesc 2021. Anul care începe va fi unul plin de realizări pentru nativul din Bivol, acesta simțindu-se plin de viață și de energie pozitivă în tot ceea ce face. Bivolul va reuși să își folosească abilitățile și puterea de muncă în 2021, așa că va avea parte de recunoaștere profesională și de recompense financiare. Nativii care au afaceri sau se gândesc să pună pe picioare un business vor avea parte de colaborări binevenite.

Bivolul va avea o viață socială destul de plină în 2021. Va călători, va fi inclus în diverse activități și va trebui să lase deoparte dorința de a sta solitar. Familia va fi foarte importantă pentru Bivol în anul nou chinezesc 2021. Mulți nativi singuri își vor întâlni jumătatea și se vor căsători, iar cei care au deja familie ar putea deveni părinți sau bunici.

Anii în care s-au născut persoanele care fac parte din zodia Bivolului sunt: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009. Cei care se vor naște în anul nou chinezesc 2021 vor fi încadrați în zodia Bivol.

Horoscop chinezesc 2021 pentru Tigru

Tigrul va avea un 2021 cu adevărat provocator – poate unul dintre cei mai provocatori ani de până acum. De aceea, Tigrii sunt sfătuiți ca în anul nou chinezesc 2021 să fie foarte prudenți când vine vorba de afaceri și parteneriate, pentru că este posibil să întâmpine rezistență și să nu fie lăsați să își ducă planurile la bun sfârșit. Persoane aflate în poziții superioare pot încurca planurile Tigrilor, făcându-i să devină confuzi și să se lanseze în confruntări inutile, mai ales dacă se lasă conduși de încăpățânare.

Tigrul ar trebui să înfrunte toate situațiile dificile din 2021 cu răbdare și mult calm, pentru a evita problemele. Totuși, lupta nu este pierdută, iar perioada plină de provocări nu va dura la nesfârșit și va putea fi traversată cu succes. În plus, orice moment de instabilitate reprezintă pentru Tigru un prilej de a învăța lucruri noi și de a se dezvolta, devenind stăpân pe reacțiile sale. Provocările sunt valabile nu doar pe plan profesional, ci și în relații, unde Tigrii ar trebui să trateze totul cu tact și să nu intre în conflicte.

Iată anii în care sunt născute persoanele din zodia Tigrului: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010.

Anul chinezesc 2021 pentru Iepure

Anul nou chinezesc 2021 aduce pentru nativii din zodia Iepurelui o serie de amânări, care au legătură cu colaboratorii de la muncă sau chiar cu persoanele apropiate. De aceea, Iepurele ar trebui să se bazeze mai mult pe el însuși și mai puțin pe ajutorul celorlalți, pentru a nu risca să fie dezamăgit. Planurile și proiectele vor fi finalizate cu succes, însă acest lucru se va întâmpla oricum, fără a depinde de factori externi. Nativii Iepure vor reuși să își îndeplinească dorințele și să termine cu bine orice activitate, atâta timp cât nu își schimbă planurile în funcție de alții.

Pe plan amoros, Iepurele va avea dificultăți în a-și menține relațiile, pentru că dorința sa de a avea stabilitate ar putea îndepărta partenerii mai puțin pregătiți de un angajament serios. Cu un dram de noroc și de optimism, Iepurele își va găsi adevărata jumătate în 2021 și se va putea dedica unei vieți de familie. Atenție la stres, care ar putea duce la probleme de sănătate.

Anii în care s-au născut persoanele care fac parte din zodia Iepurelui sunt: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011.

Zodiac chinezesc 2021 pentru Dragon

Anul nou chinezesc 2021 înseamnă pentru Dragon o perioadă de creștere, de dezvoltare și poate chiar de împlinire a potențialului. Pe măsură ce va depăși o serie de provocări și obstacole, Dragonul va câștiga stabilitate și se va dezvolta, datorită forței sale și a puterii de stăpânire. Chiar dacă întâlnesc în calea lor persoane nesincere sau dornice de a le face rău, Dragonii sunt destul de puternici încât să nu se lase manipulați sau puși la pământ.

Deși sunt de obicei rebeli, este important ca nativii din zodia Dragonului să fie cât mai atenți și mai meticuloși atunci când se ocupă de câte un proiect în anul nou chinezesc 2021. Făcând asta, vor reuși să obțină un profit mai mare. Pe plan sentimental, Dragonul se va dovedi la fel de puternic și de ambițios, gata să facă orice pentru persoana iubită. E bine să acorde însă atenție modului în care își demonstrează sentimentele, pentru a nu exagera și a nu se expune prea mult, generând situații incomode.

Iată în ce ani s-au născut persoanele din zodia Dragonului: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012.

Anul nou chinezesc 2021 pentru Șarpe

Șarpele poate avea un 2021 dificil, dacă nu este dispus să facă schimbări considerabile. De aceea, ar trebui să se gândească de două ori înainte de a începe noi proiecte, pe care ar putea să nu le finalizeze. Fiind o zodie foarte comodă, predispusă la lipsă de acțiune, Șarpelui îi este greu să reușească în proiectele personale sau profesionale atâta timp cât nu vrea să depună efort.

Anul bivolului de metal 2021 favorizează persoanele ambițioase și muncitoare, așa că Șerpii ar trebui să țină cont de asta și să muncească mai mult decât de obicei ca să obțină ce își doresc. De asemenea, Șarpele va trebui să fie empatic și să lase deoparte încăpățânarea și pornirile iraționale, pentru a putea colabora cu ceilalți și a obține succesul. Dacă va face aceste eforturi, nativul din zodia Șarpe va avea toate șansele să reușească în ceea ce-și propune. Șerpii se vor bucura de un an echilibrat și plin de afecțiune pe plan sentimental, mai ales dacă își vor ignora pornirile rebele și vor alege să investească emoțional în relația cu persoana iubită.

Anii în care s-au născut persoanele din zodia Șarpe sunt: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025.

Zodiacul chinezesc 2021 pentru Cal

Anul nou chinezesc 2021 este o perioadă destul de favorabilă pentru persoanele născute în zodia Calului. Acestea vor avea un an marcat de noroc pe plan profesional, unde vor reuși să facă afaceri profitabile, să își atingă obiectivele și să câștige sume considerabile. De aceea, Calul se poate aventura în investiții și în afaceri, ascultând de intuiție și urmându-și ambiția, mai ales datorită faptului că este o persoană muncitoare, puternică și rațională.

Planul personal este totuși ușor defavorizat în 2021 pentru cei din zodia Calului. Relațiile sentimentale, precum și cele cu angajații, colegii sau familia vor avea de suferit. Pentru a evita conflictele, Calul ar trebui să aibă grijă la modul de abordare a fiecărei relații și să încerce să nu se lase condus de primul impuls. Per ansamblu, situația va fi una mult mai bună decât în 2020, cel puțin din punct de vedere financiar, așa că persoanele din zodia Calului pot răsufla ușurate: ce a fost mai greu a trecut.

Anii în care s-au născut persoanele care fac parte din zodia Calului sunt: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014.

Anul 2021 pentru Capră

Nativii din zodia Caprei se vor confrunta cu destul de multe provocări în următorul an. Anul nou chinezesc 2021 le va aduce acestora unele probleme pe plan financiar, neînțelegeri, confuzii și nemulțumiri. Capra se va vedea pusă în fața unei perioade lipsite de o viziune clară, se va întreba ce îi aduce viitorul și nu va simți prea mult entuziasm față de locul de muncă. Pentru a-și păstra stabilitatea, va trebui să se mulțumească și cu joburi mai puțin interesante. Acest lucru poate fi plăcut pentru persoanele care iubesc rutina și nu consideră că o viață lipsită de evenimente este plictisitoare.

Acasă, nativii din zodia Caprei se vor confrunta cu ceva mai mult stres decât de obicei și vor avea parte de conflicte, pe care le vor putea aplana dacă reușesc să fie atenți și să trateze cu grijă fiecare situație. De asemenea, prietenii și colaboratorii ar putea fi un sprijin de bază. Din fericire, finalul anului 2021 va fi pentru Capră mult mai reușit decât restul anului și va compensa neplăcerile.

Persoanele care se află în zodia Caprei sunt născute în următorii ani: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015.

Zodiacul anului 2021 pentru Maimuță

Chiar dacă Maimuța nu va avea un an extraordinar sau ieșit din comun, 2021 va fi cu siguranță o perioadă mai favorabilă decât 2020. Nu se întrevăd schimbări mari pe plan profesional și nici creșteri considerabile de venit, însă nativii din Maimuță vor reuși să își adapteze așteptările și să nu se dea bătuți. Secretul reușitei în 2021 constă în stabilitate, ambiție și bună comunicare.

În ceea ce privește relațiile, anul nou chinezesc 2021 este unul chiar satisfăcător pentru Maimuță: lucrurile par să se așeze, iar înțelegerea devine un cuvânt cheie. Persoanele din zodia Maimuței se vor simți bine alături de partener și de familie, compensând astfel posibila lipsă de satisfacție de la birou. Pentru a nu avea probleme sentimentale, Maimuța ar trebui să se bazeze mai mult pe stabilitatea emoțională și mai puțin pe dorința de libertate și aventură. Călătoriile nu vor lipsi în noul an și vor fi chiar și în interes profesional. Sănătatea îi poate da de furcă Maimuței, dacă se expune prea mult stresului, dar cu o doză de optimism lucrurile pot merge mult mai bine.

Anii în care s-au născut persoanele care fac parte din zodia Maimuței sunt: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016.

Anul nou chinezesc 2021 pentru Cocoș

Nativii din zodia Cocoșului se pot pregăti pentru un an al extremelor, în care pot ajunge pe culmile succesului sau se pot lovi de provocări, din care însă vor ieși mai puternici și mai experimentați. Cocoșul este în general o natură plină de forță și de ambiție, care nu se lasă până nu își atinge scopurile. Dacă va colabora cu persoanele pe care deja le cunoaște – chiar și cunoștințe îndepărtate – are șanse mari de reușită în anul nou chinezesc 2021. Chiar și provocările suplimentare, asumate pe parcursul anului, se pot dovedi surse de venit și de ascensiune profesională, dacă sunt tratate cu seriozitate.

Persoanele aflate în zodia Cocoșului pot avea în acest an parte de o viață fericită de familie, atâta timp cât își dau interesul, își ascultă partenerul și au răbdarea de a construi relații durabile, bazate pe încredere și pe o bună comunicare. Se întrevăd și călătorii, inclusiv alături de familie, ceea ce va fi un motiv de bucurie după un an zbuciumat și destul de sărac în astfel de evenimente plăcute.

Zodia Cocoșului cuprinde persoanele care s-au născut în următorii ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017.

Horoscop chinezesc 2021 pentru Câine

Câinele poate avea un an bun în 2021, dacă își propune să fie echilibrat, realist și tolerant, chiar și cu persoanele care nu îi dau dreptate. Până la urmă, o bătălie poate fi câștigată nu doar prin forță, ci și prin înțelepciune, iar nativii Câine știu cum să își folosească abilitățile pentru a avea succes. Anul nou chinezesc 2021 va aduce lucruri bune pe plan profesional pentru persoanele care nu se dau bătute și rămân loiale cauzei în care cred și colaboratorilor cu care lucrează. Micile obstacole și eșecuri pot fi evitate prin decizii bine gândite și prin distanțarea de conflicte. Câinii pot pierde bani, dar nu sume importante, dacă nu își calculează mișcările înainte de a acționa. Totuși, nu se întrevăd mari pierderi, nativii din această zodie știind de obicei cum să ia decizii inspirate.

Pe plan personal, Câinele este un om fidel, însă va trebui să investească timp și puțin efort suplimentar în relațiile cu cei dragi, pentru a se asigura că aceștia nu se îndepărtează. Nu sunt recomandate intrigile sau manipulările, pentru că pot genera conflicte și confuzii în cuplu.

Nativii din zodia Câinelui sunt născuți în următorii ani: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018.

Anul 2021 pentru Porc

Porcul va avea parte de un an plin de succes și de câștiguri pe plan profesional, fie că este angajat sau deține o afacere. Anul nou chinezesc 2021 va aduce multe șanse pentru cei din zodia porcului, permițându-le să își crească profitul și să se bucure de oportunități cu rezultat pozitiv. Chiar dacă la muncă pot apărea conflicte cu șefii sau cu colegii care au mai multă experiență, Porcul poate traversa cu bine aceste situații, dacă dă dovadă de tact și nu se lasă atras în discuții contradictorii. Pe de altă parte, zodiacul chinezesc arată o înclinație a Porcului către socializare și lărgirea cercului de cunoștințe.

Familia și partenerul de viață pot genera relații tensionate de-a lungul anului 2021, însă Porcul ar putea controla aceste neplăceri prin răbdare și multă stăpânire. Chiar dacă nu se întrevăd schimbări importante, relațiile pot fi păstrate la un nivel satisfăcător sau chiar îmbunătățite, deși pentru asta este nevoie și de efort suplimentar, pe care nativii din zodia Porcului nu sunt mereu dispuși să îl facă.

Anii în care s-au născut persoanele care fac parte din zodia Porcului sunt: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019.

Final

Indiferent de zodia din care faci parte și de ceea ce spune horoscopul despre anul nou chinezesc 2021, îți dorim ca anul care începe să fie unul plin de momente frumoase și de evenimente reușite. Nu uita că, dincolo de orice predicție, ești propriul stăpân al destinului tău și îți poți schimba viața peste noapte, crezând în șansa ta și luând decizii inspirate.

Citește și articolul despre horoscop 2021 pentru zodii europene!

Încearcă-ți norocul gratis la casino

100 RON gratis fără depunere la Maxbet Casino

Alte Articole

Winner contact – Serviciu de asistență Winner

5/5 – (1 vote) Nu ezita să contactezi echipa Winner contact atunci când ai nelămuriri sau dacă ai nevoie să fii ghidat pas cu pas în anumite etape ale călătoriei tale Winner! În următoarele paragrafe îți vom prezenta variantele de contact Winner, iar la finalul articolului vei putea alege cea mai potrivită variantă pentru întrebările […]

Citeste mai mult
verificare bilet winner

Verificare bilet Winner – Ghid pas cu pas

5/5 – (1 vote) Atunci când plasezi bilete de pariuri la o casă de pariuri, este important să știi și cum să verifici dacă ai câștigat de pe urma acelor bilete. Citește acest articol pentru a afla ce metode ai la dispoziție pentru a face o verificare bilet Winner, dar și informații despre avantajele pariurilor […]

Citeste mai mult
winner loto

Winner Loto – Ghid de pariere la Loto Winner

3.5/5 – (2 votes) Winner este o casă de pariuri de top, mai atunci când vine vorba de secțiunea Loto. În acest articol îți vom prezenta totul despre Winner Loto – ce bonus Loto poți revendica, la ce loterii internaționale poți juca, precum și detalii despre plasarea unui bilet de pariu pas cu pas. Bonus […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă