Witches Charm

Joacă acum Witches Charm cu oferta* Admiral

* 100% Bonus Pana la 800 RON + 200 RON Gratis + 75 Rotiri Gratis Fără Depunere

sloturi online Witches Charm
Witches-Charm

Apasă START pentru a începe
Witches Charm

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

EGT este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de sloturi online. Witches’ Charm este un slot video lansat de aceștia. Jocul este format din 5 role, 3 rânduri și 15 linii de plată.

Sloturi online cu simboluri speciale

Simboluri misterioase apar pe role, aducându-ți super câștiguri. Simbolul Wild înlocuiește toate simbolurile, exceptând simbolul Scatter, și dublează la fiecare substituire in sloturi online . 3 sau mai multe simboluri Scatter vor declanșa 15 rotiri gratuite alături de multplicarea x3 din sloturi online . În timpul acestor rotiri gratuite, jucătorul poate câștiga 15 rotiri gratuite noi, toate jucate folosind pariul și numărul de linii declanșatoare. Se va folosi un set alternativ de role.

În cazul simbolului Wild, un câștig format dintr-o singură linie și care conține mai mult decât un simbol Wild va fi dublat doar o singură dată. Dacă această linie este formată numai din simboluri Wild, atunci câștigul nu se va dubla.

Funcța Gamble se activează prin apăsarea butonului Gamble și parierea pe culoarea roșu sau negru. Dacă selecția este corectă, suma pariată se va dubla. Toate plățile sunt acordate de la stânga la dreapta, pe role alăturate de sloturi online și pe liniile selectate.

Experiență mai bună de joc

Puteți juca jocuri de noroc gratis pe Super Cazino sau puteți profita de ofertele exclusive oferite de noi în cazinourile partenere. Vorbim aici despre rotiri gratuite și bonusuri casino exclusive. Acestea sunt promoții pe care cazinourile le oferă la înregistrare, iar cele recomandate de Super Cazino oferă aceste promoții pe toată durata de viața a contului respectiv în cazinou.

Rotirile gratuite vă pot oferi oportunitatea de a testa un cazinou gratis, având șansa de a câștiga bani reali fără să faceți nicio investiție! Este o modalitate excelentă prin care să vă relaxați și să testați ce vă poate oferi un cazinou! Bonusurile de înregistrare sunt în general bonusuri de dublare a depozitului inițial, însă unele cazinouri oferă bonusuri fără depunere! Este bine de știut că fiecare cazinou are condiții speciale de rulare a bonusurilor așa că vă recomandăm să cițiți informațiile furnizate de fiecare cazinou în parte, înainte de înregistrare. Puteți verifica promoțiile oferite de Super Cazino în secțiunea de Bonusuri respectiv Spins.

Vă dorim mult noroc!