Frog Story

Joacă acum Frog Story cu oferta* Admiral

* 100% Bonus Pana la 800 RON + 200 RON Gratis + 75 Rotiri Gratis Fără Depunere

joc sloturi online Frog Story
Frog-Story

Apasă START pentru a începe
Frog Story

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Frog Story este un joc sloturi video produs de cei de la Euro Games Techonology.  Acest joc sloturi este format din 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Tematica este inspirată din povestea clasică de basm, în care broscoiul cel urât se transformă în prințul fermecător atunci când este suficient de norocos încât să primească un sărut adevărat. Norocul se va transfera asupra jucătorilor care vor obține premii cu adevărat importante.

Joc sloturi cu super simboluri

Simbolurile speciale sunt reprezentate de castel, simbol pentru Scatter iar broscoiul este

Simbolurile Wild apar pe rolele 2, 3 și 4, extinzându-se pe toate pozițiile de pe rolă și înlocuind toate simbolurile, exceptând simbolurile Scatter. O funcție importantă a acestui joc online este Multiplicatorul Toppling Reels. Acesta înmulțeste noile combinații câștigătoare care apar după umplerea pozițiilor goale și crește cu 1 la fiecare funcție Toppling Reels consecutivă.

Funcția Gamble se activează prin apăsarea butonului Gamble și selectarea unei culori: roșu sau negru. Dacă selecția respectivă este corectă, atunci jucătorului i se va dubla suma pariată prin joc sloturi in funcția Gamble. În caz contrar, suma se pierde, iar jocul se termină.

O altă funcție este Jackpot, care se desfășoară pe 4 niveluri și este ilustrată printr-o culoare de cărți de joc. Plățile sunt acordate de la stânga la dreapta, pe role alăturate, începând cu prima rolă din stânga și pe liniile selectate in joc sloturi.

Rotiri gratuite

Super Cazino vă recomandă să citiți întotdeuna tabela de plată aferentă fiecărui joc sloturi. Astfel veți știi cum să vă ajustați sumele pariate și veți obține câștiguri și mai mari. Puteți juca Frog Story pe Super Cazino gratis, sau puteți profita de ofertele exclusive de rotiri gratuite în cazinourile partenere. Rotirile gratuite sunt promoții pe care cazinourile le oferă la înregistrare. În general ele sunt alocate anumitor jocuri și trebuiesc îndeplinite niște condiții. Profitând de aceste promoții puteți să jucați la cazinou gratis având posibilitatea de a câștiga bani reali!

Super Cazino actualizează în permanență ofertele pentru rotiri gratuite și bonusuri în cazinouri, așa că nu ezita să ne faci de fiecare dată o vizită atunci când vrei să te bucuri de cea mai bună experiență de joc într-un cazinou de top!