...

Hugo 2

Autor: Alina Isac

Actualizat: 25 iunie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xHugo 2

Nume Joc
Hugo 2
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
play n go
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Hugo 2 gratis poate deveni rapid jocul tău preferat, mai ales dacă ești o fire veselă și pregătită de aventură. Hai să cunoști și tu toate detaliile despre aceste păcănele Hugo 2 și încearcă jocul în versiunea gratuită pe SuperCazino!

Ecran de Joc Hugo 2 Gratis

Hugo 2 gratis este despre trollul Hugo, eroul îndrăgit al jocurilor video din anii ‘90 cu același nume. Așadar, dacă ai fost fanul acestor jocuri, grafica îți poate inspira deja nostalgie. Furnizorul Play’n Go a păstrat numeroase caracteristici ale jocurilor Hugo. Așadar, distracția ta la Hugo 2 slot este asigurată!

hugo 2 gratis

Grila de joc de la Hugo 2 demo este clasic 5×3. Pe role vei vedea o sumedenie de simboluri caracteristice acelui univers, precum lingouri de aur, chei, castori și chiar personajul negativ Afskylia, femeia periculoasă cu care Hugo are un război deschis. Desigur, și personajul principal își face apariția pe rolele jocului. Fundalul este specific temei jocului și ilustrează calea ferată care duce în mină.

Pentru oportunități suplimentare de distracție, verifică portofoliul nostru de sloturi noi!

Linii de Plată și RTP Hugo 2 Slot

Hugo 2 free are 10 linii de plată fixe, iar simbolurile plătesc numai de la stânga la dreapta, pe role adiacente. Ai nevoie de cel puțin 3 simboluri la fel ca jocul să-ți aducă un câștig.

Hugo 2 gratis nu este făcut numai pentru nostalgie. Jocul chiar îți poate aduce plăți foarte bune, așa cum arată și RTP-ul său. Rata de plată este de 96%, una foarte bună dacă ne raportăm la alte sloturi mai populare. Volatilitatea este ridicată, deci plătește mai rar, dar câștigurile sunt mari, de până la 5.000x miza.

Cum Joci Hugo 2 Demo

Este foarte simplu și distractiv în același timp să te joci la Hugo 2 gratis. Jocul este compatibil pe orice dispozitiv, inclusiv pe mobil și tabletă. Funcțiile de joc se adaptează fără vreo dificultate, așa cum poți vedea imediat după simpla pornire a slotului. Ca să evităm orice dubii și nelămuriri, hai să vezi care sunt pașii de joc la Hugo 2 free:

Vezi ce simplu este să te joci la Hugo 2 slot? În esență, va trebui să stabilești miza dorită și să dai spin. Apoi, rolele vor face restul pentru tine. Hugo 2 demo este mult mai simplu decât celebrele jocuri video de acum 3 decenii. Și da, anii ‘90 sunt la 30 de ani distanță.

Dacă vrei să încerci și câteva sloturi clasice cu fructe, îți recomandăm 20 Joker Reels, 20 Dazzling Hot sau Fire Joker.

Simboluri Hugo 2 Online

Jocul de păcănele Hugo 2 are 8 simboluri clasice. Acestea plătesc în modul standard, pe cele 10 linii de câștig despre care am amintit mai sus. Simbolurile de la Hugo 2 gratis îți generează câștiguri la 3, 4 și 5 simboluri de-un fel, după cum vezi mai jos:

Toate simbolurile de la Hugo 2 demo sunt în ton cu tema și îți pot aduce plăți peste miza pe care ai plasat-o. Bineînețels, vei urmări să ai 5 simboluri de-un fel, pentru că o asemenea combinație la Hugo 2 online îți aduce până la 35x pariul plasat.

Funcții Speciale Hugo 2

Hugo 2 gratis nu plătește doar prin simbolurile sale clasice. La specialele jocului, își intră în rol și personajele Hugo și Afskylia. Mai mult, apare și castorul în seria de simboluri speciale. Jocul mai are și secvențe bonus palpitante care trimit cu gândul la jocurile clasice. Hai să-ți arătăm tot ce trebuie să știi despre specialele Hugo 2 slot:

Cu aceste funcții speciale de la Hugo 2 slot, vei avea parte de foarte multă aventură. Chiar seamănă cu mecanismul jocurilor originale, deci poți retrăi acea experiență la Hugo 2 gratis. Specialele sunt destul de ușor de declanșat. Nu a trebuit să jucăm prea mult ca să ajungem la secvențele Troll Race și Skull Cavern. Și castorul apare destul de des la rotirile gratuite.

Părerea SuperCazino

Atunci când am rotiri jocul de păcănele Hugo 2, nu putem spune că ne-am plictisit. Ba din contră. Ne-a făcut să ne aducem aminte de acele jocuri simple și simpatice. Grafica seamănă destul de mult, iar combinat cu modul intuitiv al sloturilor Play’n Go, a rezultat un joc care ne-a captivat de la primele runde. Cele două secvențe speciale au rotiri gratuite și un joc bonus care te ține pe muchie de cuțit. Ca să te convingi, joacă Hugo 2 gratis pe SuperCazino!

Joacă și:

redroo gratis logo
5/5 - (1 vote)

Redroo

Joaca Gratis
logo legend of the golden monkey gratis
5/5 - (2 votes)

Golden Monkey

Joaca Gratis
book of ra bingo online logo
5/5 - (1 vote)

Book of Ra Bingo

Joaca Gratis
joc sloturi online Frog Story
2.7/5 - (4 votes)

Frog Story

Joaca Gratis

Autori

Autor

Alina Isac

Senior Content Writer

Linkedin Icon