jocuri online si superstitii despre noroc

Superstiții la jocuri online

Când vorbim despe jocuri online deja nu mai există limită la ceea ce poți juca. Plăcerea este maximă, adrenalina îți pulsează în vene, uneori îți simți inima bătând cu putere neștiind ceea ce urmează să se întâmple. Acțiunea e cu atât mai palpitantă cu cât ai mai puțin control, cu cât există mai multe variabile și cu cât începi să simți gustul victoriei. În ciuda faptului că plăcerea de a juca jocuri online constă tocmai în imposibilitatea de a controla desfășurarea lui în totalitate, bucurându-te de surpriză în fiecare moment, oamenii sunt ființe care își doresc conștient sau nu, să fie pe poziții, în control absolut. Totul trebuie să aibă o explicație rațională. Cât de raționale, în adevăratul sens al cuvântului sunt superstițiile de mai jos, nu știu să vă spun, însă cu siguranță putem înțelege nevoia cuiva de a găsi explicații și cumva să amestece în ecuație și câteva aspecte mai puternice decât ei însuși.

Superstiții despre noroc

La jocuri online și în special la cele de cazinou, norocul are un rol important. Știm. Dar noi credem că nu e vorba doar despre acest aspect, fiind și altele demne de luat în considerare. Abilitatea, calcularea șanselor de câștig în funcție de tabelul de plată al fiecărui joc în parte, calcularea mizei în funcție de ce caracteristici au aceste jocuri online și altele.

În jurul norocului s-au format numeroase supestiții iar românii sunt experți în așa ceva. Să nu verși sarea pe masă că ai ghinion, să nu spargi oglinda pentru că altfel te pândesc șapte ani de ghinion, pisici, scări sau alte obiecte încărcate de misticism aduc ghinionul în viețile noastre. Pe de altă parte, avem și super-eroi, prevestitori de lucruri bune. Ne mănâncă palma stângă, ni se zbate ochiul drept și, preferata mea îți cade un păianjăn în brațe.

Trecând peste aceste superstiții care sunt deja generale și ținând cont de faptul că industria de jocuri online este extrem de activă de ani buni și practic toți am încercat macar o dată un joc online, au apărut informații noi legate de controlul acestor jocuri. Sigur, ele sunt bazate pe observații atente și verificate alte jucătorilor.

Superstiții la jocuri online

Dacă vorbim despre sloturile din cazinourile reale, atunci trebuie să știți că totul are importanță și poate aduce câștiguri sau din contră, vă poate face să ieșiți pe minus. Cei mai superstițioși dintre noi iau în considerare locul în care aparatul de slot este poziționat în sală sau chiar modul în care arată personalul cazinoului.

Revenind la jocuri online, v-ați putea înterba de ce anume se pot lega superstițioșii? Ei bine, de viteză. Unii dintre ei consideră că dacă intră într-un tipar norocos, trebuie să apese foarte repede pe butoane pentru a nu alunga norocul. Cine spune că există și forțe misterioase în online?

În orice caz, noi credem că norocul ți-l mai faci si singur. Cu alte cuvinte credem că dacă pleci cu mentalitate de învingător și ești convins că poți reuși, astrele se vor alinia altfel, vei fi mai relaxat și vei lua decizii mai bune și astfel vei reuși să câștigi!