conticazino închidere cont Blog   /   19 decembrie 2023   /   Paul Anghelescu

ContiCazino Închidere Cont – Joc Responsabil & Sfaturi

5/5 - (3 votes)

Pentru jocul în siguranță, îți recomandăm să treci prin secțiunea de joc responsabil disponibilă pe ContiCazino. Acolo vei vedea care sunt instrumentele pe care le poți folosi pentru a preveni apariția dependenței de jocuri de noroc. În articolul de față îți prezentăm opțiunile disponibile, de la autoexcludere ContiCazino până la ContiCazino închidere cont.

conticazino logo

100% Bonus până la 4500 RON + 300 Rotiri Gratuite

Cod bonus: CONTI1, CONTI2, CONTI3

 • Optează acum pentru acest bonus în 3 etape
 • Depune minim 50 RON
 • Depune de 3 ori pentru a lua tot bonusul

Opțiunile Pentru Joc Responsabil ContiCazino

Platforma pune la dispoziție o serie de opțiuni pe care le poți folosi în funcție de caz. Astfel, vom discuta despre măsurile de prevenire și de cele care au scopul de a trata/rezolva problema dependenței de jocuri de noroc. Noi am intrat pe site și am verificat fiecare metodă de joc responsabil în parte, ca să vedem cum funcționează mai exact. Îți putem spune de pe acum că procesul este destul de simplu și că e ușor să setezi limite sau să iei pauze de la joc.

1. Autoexcludere ContiCazino

Opțiunea de ContiCazino autoexcludere este o pauză mai lungă, cu o durată de maximum 6 luni. Noi îți recomandăm să urmezi pașii de mai jos:

 1. Mergi la „Profilul meu”, la secțiunea de joc responsabil, la „Autoexcludere”. Aici vei vedea toate informațiile despre această metodă de joc responsabil. 
 2. Trimite un e-mail la Asistență Clienți (adresa este suport@conticazino.ro) în care soliciți autoexcluderea.

Această metodă de dezactivare de cont ContiCazino este o măsură mai drastică. De aceea, pentru început, îți recomandăm să folosești metode mai puțin drastice. În tot timpul de autoexcludere ContiCazino, nu poți folosi contul și nu vei primi notificări cu privire la bonusuri.

Să știi că este necesar să contactezi serviciul de relații cu clienții ContiCazino prin e-mail indiferent de opțiunea aleasă. Pe site e menționat că operatorii îți vor analiza și procesa cererea în curs de 24 de ore, doar în timpul programului lor de lucru.

Îți recomandăm ca în mail-ul pe care îl scrii să incluzi următoarele informații: nume și prenume, nume de utilizator, opțiunea de autolimitare pe care vrei s-o folosești și perioada. Astfel, operatorii vor ști exact cum să-ți identifice contul și îți vor procesa cererea mai ușor. Dacă nu dai informațiile acestea de la început, oricum este posibil să ți le ceară și întregul proces va dura mai mult.

meniu contul meu conti

2. Închidere Cont ContiCazino

O opțiune și mai drastică decât autoexcluderea este cea de ContiCazino închidere cont. Ca să îți închizi contul, trebuie să iei legătura tot cu serviciul de Asistență Clienți și să le scrii un e-mail (la suport@conticazino.ro) unde să soliciți închiderea contului.

Ca la autoexcludere, ei îți vor analiza cererea în maximum 24 de ore. Contul va rămâne dezactivat pe perioadă nedeterminată. Ai și posibililitatea de a-ți redeschide contul, iar ca să faci asta trebuie să iei legătura cu echipa de suport.

autoexcludere screen conti

3. Limite

Limitarea depunerilor, timpului și jocului reprezintă o opțiune bună pentru orice jucător. La primele 3 tipuri de limitare, ai la dispoziție următoarele:

Le poți folosi pe toate 3 limite în același timp, astfel că nu poți sări, lunar, de 1.000 RON pentru jocurile de noroc. De asemenea, nici nu poți face o depunere ContiCazino într-o singură zi 500 RON pentru că ești limitat zilnic la 50 RON.

Tot în acea secțiune găsești și opțiunea de limitare a pierderilor. Poți să setezi o limită maximă de bani pe care să o pierzi într-un anumit interval de timp. Momentan, am observat că poți face setarea asta doar zilnic. Pentru a folosi această opțiune, trebuie să faci următorii pași:

 1. Mergi în contul tău de jucător. Selectează „Cont” din dreapta sus.
 2. Din meniul din stânga, mergi la „Joc responsabil”.
 3. În secțiunea de limite, alege perioada pe care vrei limitarea și introdu suma de bani.

Am testat și noi această opțiune și, într-adevăr, poți să setezi câte o limită pentru fiecare perioadă în parte. Am aflat că, dacă o limită este în curs de actualizare, nu poți să o modifici. În plus, când faci vreo modificare, de exemplu ca să mărești limita, schimbarea are loc în 48 de ore.

limite depunere screen conti

4. Pauză de Joc

În cazul în care consideri că există unele probleme cu dependența de jocuri de noroc, platforma îți pune la dispoziție o opțiune extrem de utilă. Poți lua o pauză de la jocuri ContiCazino pentru o perioadă determinată. Această perioadă poate fi de închidere cont ContiCazino pentru 24 de ore, 7 zile sau 30 de zile. Iată ce trebuie făcut pentru a impune una dintre aceste limite:

 1. Mergi în contul tău, secțiunea de „Joc responsabil”, conform pașilor expuși și mai sus.
 2. Vezi secțiunea „Pauză”.
 3. Selectează perioada dorită pentru ContiCazino închidere cont.
 4. Apasă butonul „Pune-mi pauză”.

În cel mai scurt timp, contul tău va fi dezactivat. În toată această perioadă selectată, nu poți intra în contul tău și nici nu vei primi materiale promoționale din partea ContiCazino.

Cu ajutorul acestor opțiuni te poți bucura în siguranță de ContiCazino bonus bun venit și ContiCazino bonus fără depunere!

pauza screen conti

5. Consiliere

Pentru a merge la sursa problemei, este bine să apelezi la consilierea psihologică. Cazinoul îți pune la dispoziție o recomandare de platformă: jocresponsabil.ro. Intră pe acest site pentru consiliere gratuită, dar și pentru alte instrumente, cum ar fi autotestare. Cu aceste chestionare, poți vedea unde te afli și dacă ai o problemă cu dependența de jocuri de noroc.

Sfaturi Pentru ContiCazino Joc Responsabil

Joc responsabil ContiCazino are și o secțiune informativă. Aceasta se găsește în subsolul paginii web, la „Joc Responsabil”, sub „Informații”. Aici vei găsi numeroase detalii despre opțiunile descrise și câteva sfaturi excelente:

Alături de aceste recomandări, secțiunea de joc responsabil ContiCazino pune câteva întrebări importante adresate jucătorilor. Hai să citim câteva dintre acestea:

Dacă ai răspuns afirmativ la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, este nevoie să apelezi la opțiunile descrise în acest articol.

Concluzii

Opțiunile de joc responsabil ContiCazino te ajută să folosești platforma în scopul în care a fost creată: pentru distracție. Nu uita că jocurile de noroc nu reprezintă o sursă stabilă de venit, ci ele sunt pentru divertisment. În cazul în care întâmpini probleme de dependență, ai o mulțime de variante care te pot ajuta, de la ContiCazino închidere cont și până la consiliere.

conticazino logo

100% Bonus până la 4500 RON + 300 Rotiri Gratuite

Cod bonus: CONTI1, CONTI2, CONTI3

 • Optează acum pentru acest bonus în 3 etape
 • Depune minim 50 RON
 • Depune de 3 ori pentru a lua tot bonusul

Citește mai mult:

Alte Articole

admiral blackjack

Admiral Blackjack – Învinge Dealerul și Câștigă

4 martie 2021

Când trebuie să te oprești pentru a vedea cărțile dealer-ului sau când trebuie să mai ceri o carte în speranța că vei primi un Blackjack la Admiral? Acestea sunt întrebările fundamentale din jocul de Blackjack despre care vom vorbi astăzi și nu doar că vom dezbate tipuri de jocuri de Blackjack, dar vom avea în […]

Citeste mai mult
baumbet cu depunere

Promoții Baumbet cu Depunere – 500 RON Freebet Baumbet

1 octombrie 2021

Înregistrează-te și revendică acum 500 RON freebet Baumbet! Promoția vizează numai categoria de pariuri sportive, iar recompensa este un Baumbet bonus depunere sport. Mai departe află totul despre promoții Baumbet cu depunere ! 500 RON Freebet Baumbet – Cum Revendici? „Loialitatea ta este recompensată – Până la 500 ron pariu gratuit”. Titlul spune multe, că […]

Citeste mai mult
Mega Wheel online

Cel mai nou joc Roata Norocului: Mega Wheel Online

16 noiembrie 2020

Mega Wheel Online Mega Wheel Online nu este un joc obișnuit. Ceea ce Pragmatic Play a reușit să lanseze la sfârșitul acestui sezon de toamnă depășește orice imaginație. Astfel, avem acum un nou joc Pragmatic Play Roata Norocului care este organizat ca un spectacol live bazat pe un principiu foarte simplu: Rotirea unei roți gigantice. […]

Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!