bonus esports efortuna
Blog  /   Pariuri eSPORTS  /   septembrie 27, 2019   /   Cristian

Bonus eSports Fortuna – pariuri DOTA, CS și League of Legends

Pe site-urile de jocuri de noroc online, fiecare are parte de un bonus atractiv. Dacă ești gamer și cunoști bine jocuri precum DOTA, CS sau League of Legends, atunci trebuie să știi că există și bonusuri speciale pentru tine. Astăzi îți prezentăm unul dintre ele și anume bonusul de 100% până la 500 RON de la Fortuna.

Oferta de bonus eSports Fortuna la prima depunere îți oferă posibilitatea de a paria de două ori mai mult pe meciuri la jocurile tale preferate. Iată ce trebuie să faci pentru a primi bonusul:

  1. Dă click pe oferta din această pagină
  2. Înregistrează-te la Fortuna
  3. Efectuează o depunere
  4. Rulează de 4 ori valoarea depunerii la pariuri eSports
logo-ul fortuna românia

Fortuna

100% până la 500 RON. Depui 50 RON și primești încă 50 din partea casei

După ce îndeplinești acești pași, vei primi valoarea sumei depuse drept bonus. De exemplu, dacă depui 100 RON, vei primi 100 RON din partea operatorului. Oferta este ideală pentru amatorii de pariuri eSports, asigurând un buget dublu pentru joc.

Alte informații despre oferta eSports eFortuna

pariuri esports fortuna

Un jucător poate beneficia de un singur bonus la înregistrare. Asta înseamnă că dacă ai ales bonusul eSports eFortuna, nu vei mai putea profita de un altul de bun venit. Vei putea însă beneficia de ofertele pentru jucătorii deja înregistrați.

În cazul în care optezi pentru acest bonus eSports Fortuna, va trebui să îl accepți (confirmi) în contul de jucător.

Spre deosebire de alte bonusuri eSports, vei avea de rulat întâi suma depusă. Să luăm un exemplu concret. Depui, să zicem, suma de 50 RON. Aceasta va trebui rulată de 4 ori (50 RON x 4 = 200 RON) înainte de a primi bonusul de 100%. Rulajul trebuie efectuat pe bilete la o cotă minimă de 1.5. Vei putea paria atât live, cât și pe meciuri pre-live. Reține că rulajul trebuie efectuat în maximum 14 zile de la efectuarea depunerii.

Vezi și ghidul nostru pas cu pas pentru a face o înregistrare eFortuna.

Octombrie – lună plină de evenimente DOTA, CS Go și LOL

cote pariuri esports fortuna

Luna octombrie este plină de evenimente e-Sports la eFortuna. Ai posibilitatea de a alege din zeci de meciuri, iar competițiile includ CS:GO DreamHack, LoL World Championship sau DOTA 2 ESL One. Este momentul oportun pentru a începe să joci la pariuri eSports Fortuna!

DreamHack este cel mai mare festival de gaming din lume, organizat de două ori pe an în Suedia. În competiția de CS:GO pe meciuri între mai multe echipe, precum și pe marele câștigător. Îți recomandăm să urmărești participanții și evoluția lor, pentru a putea anticipa cât mai bine rezultatele.

CS:GO (Counter Strike Global Offensive) este un shooter multiplayer lansat în 2012. În joc există două tabere (teroriști și contra-teroriști). Fiecare tabară are o anumită misiune de îndeplinit (ex. să salveze ostatici, să distrugă o zonă), iar cealaltă trebuie să o oprească.

Dacă ești la rândul tău jucător, vei ști mult mai bine regulile și vei putea anticipa mai ușor mișcările. Pentru a prinde câștiguri la pariuri CS GO Fortuna, e util să urmărești jucătorii și echipele din competițiile pe care pariezi. La fel ca la pariurile pe fotbal sau tenis, va trebui să ai informații despre istoricul jucătorilor, strategiile folosite și stilul de joc. De asemenea, ajută să cunoști hărțile, armele și modul în care se desfășoară jocul.

Competiția League of Legends World Championship se desfășoară la fel precum orice alt campionat mondial. Au avut calificări, iar în cadrul evenimentului se vor întrece 24 de echipe. Finala va avea loc la Paris, iar toate meciurile se desfășoară cu spectatori. Fanii League of Legends își pot cumpăra bilete pentru a vedea live competiția.

League of Legends sau LOL este un joc de tip multiplayer online battle arena (MOBA). Fiecare jucător are o serie de eroi pe care îi folosește pentru a distruge Nexus-ul celorlalți și a cuceri harta.

La fel precum la CS Go, ai un avantaj dacă știi jocul și înțelegi cum funcționează și cum pot acționa jucătorii. Vei putea plasa pariuri LOL Fortuna pe fiecare meci în parte, precum și pe câștigătorul final.

DOTA 2 ESL este un eveniment ce va avea loc în Hamburg, Germania. 12 echipe se vor lupta pentru premii de 300.000 de dolari.

DOTA 2 este tot un joc de tip MOBA, de altfel destul de asemănător cu LOL. În cadrul pariurilor disponibile la Fortuna vei putea paria pe fiecare etapă, de la calificări și până la finală.

Metode de plată la eFortuna

metode de plată fortuna

Bonusul pentru pariuri eSports eFortuna este unul la depozit, așa că va trebui să faci o depunere după înregistrare. La acest operator poți opta pentru plata prin card, transfer bancar, paysafecard sau plata cash în agenții.

  • Plata prin card funcționează la fel precum la orice magazin online. Va trebui să completezi numărul cardului, numele tău, data de expirare și codul CVV de pe spate.
  • Plata prin transfer bancar o poți face prin intermediul aplicației tale de internet banking sau printr-o vizită la bancă. Vei găsi numărul de cont și datele bancare ale celor de la Fortuna atunci când selectezi această metodă de plată.
  • Paysafecard este un procesator de plăți la distanță care îți permite să îți alimentezi un cont online cu bani cash. Poți cumpăra PIN-uri cu diferite valori, acestea fiind apoi introduse în contul paysafecard și conectate apoi la contul tău Fortuna în momentul plății.
  • Plata prin agenție (cashpoint) funcționează foarte simplu și este ideală pentru cei care îmbină jocul online cu cel offline. Pentru această metodă vei avea nevoie de numele de utilizator, buletin și suma pe care dorești să o depui. Banii vor fi transferați în contul tău de jucător.

După cum vezi, este foarte ușor să efectuezi plăți la eFortuna.

Concluzii

Profită și tu de acest bonus eSports eFortuna și joacă mai multe bilete pe meciurile sezonului! Cu 100% până la 500 RON vei putea beneficia de un buget destul de generos pentru a-ți testa predicțiile. Vei putea plasa pariuri CS GO Fortuna, pariuri League of Legends sau DOTA, în cadrul diferitelor campionate. Ai posibilitatea de a paria atât live, cât și pre-live, pe cote foarte bune. Nu rata ocazia de a-ți începe activitatea de parior la Fortuna în forță! Mult noroc!

logo-ul fortuna românia

Fortuna

100% până la 500 RON. Depui 50 RON și primești încă 50 din partea casei

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă