...
-172 zile
-20 ore
-28 min
-39 sec
-172 zile
-20 ore
-28 min
-39 sec

ÎNVÂRTE ȘI REVENDICĂ

OFERTE EXCLUSIVE ȘI ȘANSE LA PREMII

img-prizes.png

Te așteptăm zilnic cu oferte exclusive la cazinouri online de top și cu șanse de câștig pentru unul dintre cele 3 premii săptămânale: PlayStation 5, TV Samsung Smart 4K UltraHD sau Iphone 15 Pro Max.

REVENDICĂ ACUM

Cum participi?

În perioada 16.11.2023 - 09.12.2023, la Black Freeday Giveaway SuperCazino, te așteaptă oferte exclusive cazinouri online de top și premii epice. Sunt puse în joc 3 dintre cele mai căutate produse din oferte Black Friday 2023: PlayStation 5, TV Samsung sau Iphone 15 Pro Max. Apasă butonul SPIN și ai șansa să te înscrii pentru extragerea unuia dintre marile premii săptămânale sau să revendici o ofertă exclusivă de cazino.

Extragerea Câștigătorilor

Vor fi selectați trei norocoși câștigători, câte unul singur pentru fiecare premiu săptămânal pus în joc. Aceștia vor fi desemnați aleatoriu, prin tragere la sorți, pe canalul nostru de YouTube SuperCazino. Înscrie-te, urmărește live stream-urile din data de 24 noiembrie, 2 decembrie și 10 decembrie, și află dacă ai câștigat unul dintre cele trei premii.

img-livestream-xxl

Premii săptămânale

Descoperă oferte exclusive

Ai parte de și mai multă disctracție! Pe întreaga perioadă a campaniei te așteaptă bonusuri atractive la cazinourile online de top din România. Revendicarea unei oferte exclusive nu este necesară pentru participarea la extragerile săptămânale pentru unul dintre cele 3 premii: PS 5, TV Samsung sau iPhone 15 Pro Max.

Înscrie-te pentru premii săptămânale

Ai apăsat butonul SPIN și ți-a apărut formularul de înscriere? Completează-l și ai șansa să intri în cursa pentru unul dintre cele 3 premii săptămânale: PS 5, TV Samsung sau iPhone 15 Pro Max. Acum nu îți mai rămâne decât să intri pe live stream la data extragerii și să vezi dacă ești chiar tu norocosul câștigător.

  • Perioadă de desfășurare: 16.11.2023, ora 14:00 - 09.12.2023, ora 23:59.
  • Pot participa la concurs doar utilizatorii care au împlinit vârsta de 18 ani și au domiciliul stabil în România.
  • Pentru a te înscrie la Giveaway, trebuie să accepți termenii și condițiile de participare.
  • Participanții au dreptul la un singur premiu, indiferent de numărul de înscrieri.
  • Sunt declarați câștigători doar utilizatorii care au putut fi contactați în termen de maxim 3 zile de la data extragerii și care sunt eligibili pentru atribuirea câștigului.
  • Odată ce câștigătorul a fost contactat în urma extragerii acesta are 24 de ore la dispoziție pentru a furniza organizatorului datele de contact complete prin reply la emailul de confirmare a câștigului.
  • Premiile vor fi expediate printr-o firmă de curierat și vor ajunge la câștigători în maxim 60 de zile de la validare.

Pentru mai multe detalii, consultă întregul regulament de concurs.