Andrei Dogaru- redactor SuperCazino

Andrei Dogaru este numele meu și sunt redactor pe SuperCazino pentru secțiunea de Loto.

Despre mine

M-am născut la Câmpulung, dar cursul vieții m-a adus la București. Am absolvit Facultatea de Electronică la Politehnică și am lucrat ceva timp în domeniu, după care m-am îndreptat spre scris pentru a avea o flexibilitate mai mare. Am colaborat cu fel de fel de site-uri din România și din afară, până când am nimerit acest proiect pentru SuperCazino unde scriu despre loto.

Experiența în domeniu

Obișnuiesc să plasez bilete la loteriile europene, cel mai des fiind Grecia Keno. De-a lungul anilor am ales diferite combinații, dar acum joc mai mult două numere pe bilet și o miză mai mare. Joc aceleași numere de foare mulți ani și diferă doar ora extragerii. Mă pot lăuda și cu un câștig de 42.000 de lei în 2019 la Keno Grecia, atunci când am reușit să prind nu mai puțin de cinci numere cu o miză de 30 de lei. Cel mai mult îmi place să pariez la Superbet, fiind o casă de pariuri cu o ofertă bogată, dar și serioasă. Retragerile prin agenție merg foarte bine și optez pentru această variantă întrucât am una la colțul blocului.

Ce scriu pe SuperCazino

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce înseamnă zona de Loto, poți să mă urmărești pentru a afla diverse sfaturi, ponturi și strategii. Găsești textele mele pe blog și în secțiunea Loto Online din meniu.

Eu v-aș recomanda tuturor să jucați doar banii pe care vă permiteți să îi pierdeți, deoarece veți juca sănătos ca să zic așa. În momentul în care joci fără presiune, succesul vine de la sine. În general merg pe ideea a două numere pe care le pariez câteva luni, dar aleg și sisteme la Grecia Keno și uneori Polonia. De exemplu, în ultima perioadă am ales să merg pe sistem 3 din 5 la Grecia Keno cu o miză de 30 de lei pe bilet. Câștigul minim este de 200 de lei, în timp ce câștigul maxim poate ajunge la câteva zeci de mii de lei. Pentru SuperCazino am realizat mai multe ghiduri de pariere pe loterii și te invit să le citești și tu pentru afi la curent cu tot ce înseamnă pariurile pe loto.

Ce mă recomandă

• Joc constant la loto și am testat diverse strategii
• Urmăresc mereu noutățile de la casele de pariuri și cazinouri

Pentru a reuși în această activitate am realizat că am nevoie de câteva abilități, precum răbdarea, calmul și simțul anticipației. Nu îți garantează nimeni că vei câștiga zilnic și trebuie să știi acest lucru foarte bine. O problemă foarte mare este că jucătorii care pariază la loto nu au răbdare. Calmul și liniștea îți pot limpezi ideile și te pot tempera.

Pariurile Loto sunt o sursă de distracție, dar pot deveni și o sursă secundară de venit. Important este să joci relaxat și doar sumele de bani pe care îți permiți să le pierzi. Eu te invit să mă urmărești zilnic pe platforma noastră pentru a afla informații și sfaturi utile despre loto, rămânând să completezi tu cu partea de noroc!

Un bonus ideal pentru jucătorii noi:

Pariuri loto Fortuna

Joacă la peste 60 loterii loto

Ai acces la 60 loterii din aproape 25 de țări.

Miza minimă este 1 RON.