pariuri 888 banner photo
Blog  /   PARIURI SPORTIVE  /   august 17, 2020   /   Mihai Babciuc

Pariuri 888 Sport – Ghidul Complet

Pariuri 888 înseamnă mai mult decât un portal online unde îți poți testa puterea de anticipare și unde poți câștiga bani mulți mizând pe cele mai bune echipe. 888 pariuri sportive te premiază pentru persistența ta și îți dă cele mai bune opțiuni de joc. Îți arătăm pe larg cum stă treaba cu acest bookmaker, trecând prin ofertele pentru noii veniți, dar și prin promoțiile pentru jucătorii.

Îți exemplificăm pas cu pas cum faci verificare cont 888 pariuri online, apoi vorbim de pariuri live, de pariuri pe mai multe sporturi (fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață, volei, sporturi cu motor). Nu uităm nici de modul în care îți construiești – pas cu pas – un bilet online la acest bookmaker. După ce vei trece acest pas, nimic nu ți se va mai părea greu cu acest operator.

Călătoria de pariuri sportive 888 continuă cu calculatorul de paruri, dar și cu metodele de plată. La final ne uităm cu mare atenție la ce înseamnă joc responsabil,  dar și la reprezentarea internațională a Grupului 888. Să înceapă jocul cu 888 pariuri live.

Totul despre bonusuri la 888 pariuri online

Ce face diferența între o casă de pariuri obișnuită și una care știe să-și aprecieze jucătorii fideli și să-i integreze pe cei noi? Răspunsul universal ar fi bonusurile. Fie că sunt de bun venit sau că sunt construite să îți aducă anumite avantaje (priceperea ta la anumite sporturi, de exemplu) sau să celebreze un anumit moment (un număr de ani de la deschiderea contului), aceste bonusuri înseamnă crrearea unei legături speciale între operator și jucătorii fideli. E foarte important să înțelegi că proiectele sunt separate în grupul 888. Astfel, există site-uri separate pentru pariuri sportive, cazinou și poker.

La momentul scrierii acestei recenzii, existau nu mai puțin de cinci bonusuri 888 pariuri sportive:

 • Bonusul de bun venit
 • Bonus Super 8 – care te ajută să câștigfi până la 5.000 de lei
 • Bonus WIN-WIN
 • Bonus pe sporturi americane
 • Funcția Creează-ți pariul

Bonus de Bun Venit Pariuri Sportive

100% Bonus Până la 1000 RON

 • 100% până la 1000 RON la primul depozit – ex. depui 50 RON și joci de 100 RON
 • Cote bune
 • Avantaje jucători înregistrați

Bonus de bun venit pentru pariuri 888

Bonusul este de 100% până la 1.000 de lei, ceea ce situează pariuri 888 în topul celor mai importanți bookmakeri de pe piața autohtonă. Poți fi recompensat și cu un alt bonus, pe care să-l folosești la cazinou. Acesta este un motiv în plus să vii în echipa 888 pariuri online. Condițiile de rulaj sunt favorabile, asta însemnând că bonusul va fi aplicat după de suma depusă va fi rulată o dată la o cotă de minim doi.

În ceea ce privește bonusul, acesta va fi mizat de zece ori la aceeași cotă de doi. Nu paria bonusul de de pariuri la cazinou, pentru că nu va conta în rulajul respectiv de la pariuri 888.

Ai suficient timp pentru a câștiga bonusul, intervalul fiind de 60 de zile. Poți plasa pariuri interesante pe meciurile din Champions League sau pe cele de la Cupa Mondială sau te poți antrena cu marile turnee de tenis. 

Motivul pentru care pariurile sub cotă 2 nu intră în condiții de rulaj 888 ale bonusului sunt explicate de operator: în vederea respectării unui joc corect, pariurile lansate cu un risc scăzut (cote sub 2,0) nu vor fi calculate ca pariu valabil cu privire la cerințele de retragere ale politicii de acordare a bonusurilor 888sport.

Bonus: Super 8 – 5000 RON

A venit timpul să îți testezi calitățile de parior. Dacă intri alături de 888 pariuri online în promoția Super 8, poți câștiga în joacă sume de până la 5.000 de lei în bani cash. Campania are în centru ligile importante de fotbal din Europa. Te poți trezi cu partide disputate de Juventus Torino, Real Madrid, FC Barcelona, Liverpool, Chelsea, Borussia Dortmund, Bayern sau chiar PSG sau Marseille. Vei avea parte de opt meciuri în care ar putea fi implicate și aceste super-echipe.

Sunt doar trei pași extrem de simpli pe care îi ai de parcurs ca să ajungi starul săptămânii alături de 888 pariuri live.

 1. Intri cu user și parolă în contul tău 888 pariuri sportive;
 2. Ghicește toate cele 8 pronosticuri în prelive. Vorbim de un joc 1X2, nu de rezultatele exacte, cum ar fi 2-1, 2-4 sau 3-0.
 3. La sfârșit afli cât ai câștigat, dacă ești singurul care s-a descurcat săptămâna respectivă sau dacă vei împărți premiul cu mai mulți pariori.

Premiile cash vor fi creditate în contul jucătorului calificat în maximum 3 zile  de la confirmarea tuturor celor 8 rezultate ale meciurilor. Există și situații în care jocul Super 8 este îngreunat din motive obiective (meciuri amânate pe motive de vreme rea, incidente cauzate de suporteri care duc la blocarea meciurilor).  Astfel, pariuri 888 are următoarele reguli pentru promoția de față:

 • Daca 1 sau 2 evenimente sunt amânate, Super 8 va fi stabilit cu evenimentele rămase, mai exact cele șase;
 • Daca 3 evenimente sunt amânate, toate selecțiile vor fi anulate și nu vor fi acordate premiile pentru perioada de timp în care promotia a fost activa.

Bonus: Promoția WIN-WIN

Cum arată o situație în care toată lumea câștigă? E vorba de pariul WIN-WIN de la pariuri sportive 888. Sintagma the winner takes it all se porivește și acestui operator, astfel că un prim câștig nu vine niciodată singur. Iată cum:

 1. Pariul tău este câștigător la o miză de minimum 50 de lei și la o cotă de minimum 5. Poate fi vorba de orice echipe din orice sport. Alege fotbal, baschet sau sporturi cu motor. Sky is the limit la promoția WIN-WIN.
 2. Pentru performanța ta și pentru cunoștințele tale de sport, 888 pariuri live te premiază cu un free bet ded 25 de lei.
 3. Promoția este valabilă zilnic, iar free bet-ul va fi creditat în maxim 72 de ore, expirând în șapte zile de la acordare.

Iată câteva dintre reguliel care se aplică aici:

 1. Nu vor fi considerate eligibile pariurile efectuate cu Biletele de Majorarea a Profitului.
 2. După ce a câștigat cu pariul eligibil, utilizatorul va primi un e-mail sau un mesaj pop-up pe 888sport, inclusiv un link pentru a revendica pariul gratuit.
 3. Valoarea Pariului Gratuit oferit zilnic este specificată în e-mailul personalizat trimis jucătorului.
 4. Pariul Gratuit expiră în termen de 7 zile și este destinat utilizării într-un pariu pe orice eveniment sportiv, cu o valoare maximă specificată în e-mailul personalizat. Nu rămâne decât să fii atent la mesajele primite de la operator.

Bonus: Trăiește visul american

Fiecare dintre noi și-a dorit, cel puțin o dată,să trăiască visul american. Pentru că visul american înseamnă să ai succes, iar un parior adevărat este întotdeauna un jucător de succes. Deviza pariuri 888 în ceea ce privește sporturile americane este aceea că primiți banii înapoi, dacă pierdeți pariurile combinate. Ne referim desigur la promoția Trăiește visul american.

Bonusul face referire la competițiile sportive desfășurate în Statele Unite. Vorbim de baschet (NBA), fotbal european (MLS), fotbal european (NFL), baseball (MLB) sau hochei pe gheață (NHL).

Iată cum stă treaba cu visul american la 888 pariuri sportive:

 1. Alege cel puțin cinci evenimente sportive de pe teritoriul SUA și adaugă-le pe un bilet multiplu virtual. Cota minimă pentru fiecare selecție va fi de 1,3.
 2. Dacă unul dintre meciuri este pierzător, vei primi înapoi o sumă de până la 100 de lei;
 3. Pentru a fi eligibil, pariul tău trebui plasat cu bani din balanța reală și să aibă o miză de cel puțin 20 de lei;
 4. Poate fi vorba atât de 888 pariuri live, cât și de evenimente prelive, atât timp cât se respectă condiția competițiilor din America de Nord. 
 5. Pariurile voidate (care primesc cota 1) și cele pentru care ai optat pentru cashout nu fac obiectul promoției Trăiește visul american.
 6. Banii restituiți în urma acestei campanii pariuri sportive 888 vor trebui rulați de șase ori înainte de a putea fi retrași. De exemplu, dacă ți se returnează 80 de lei, vei putea retrage după ce ai rulat 480 de lei. Timpul pentru a îndeplini condiția este de 60 de zile, astfel că  nu te vei grăbi și vei juca doar acele combinații de la pariuri 888 care te pun în avantaj.

Bonus: Creează-ți pariul

Este o variantă special gândită pentru pariorii de fotbal de la pariuri sportive 888. Te poți gândi la orice scenariu dorești și vei putea să-l transformi în realitate. Dacă până acum nu puteai să joci mai mult evenimente pe un singur meci, acum poți primi un preț instantaneu de la operatorul tău favorit, 888 pariuri sportive. Iată pașii pe care îi vei urma pentru crearea pariului:

 1. Intri în contul tău;
 2. Alege orice meci îți dorești. De la Liga I, la Serie A Italiană, de la Europa League, la Bundesliga germană.
 3. Alege din meniu funcția Creează-ți pariul.
 4. Alege din variantele propuse:Total goluri, timp regulamentar, primul marcator în meci
 5. Vei primi cotații pentru alegerile tale și astfel vei alcătui un bilet inedit cu pariuri 888.

Bookmakerul oferă și un exemplu: meciul de Liga 1 dintre Viitorul Constanța și FCSB. Un utilizator a mers pe 2 (victorie FCSB), over 2.5 goluri în meci (peste 2.5 goluri) + GG (ambele marchează). Funcția Creează-ți pariul a generat un curs final de 7.5, o cotă de-a dreptul spectaculoasă, de care poți profita.

Importanța procesului KYC (Know Your Customer)

Verificarea contului înseamnă pentru tine că joci 100% legal alături de acest operator de top. Ai la dispoziție 30 de zile pentru a trece cu bine de procedura KYC. Pariuri 888 propune o procedură simplă în doar trei pași extrem de simpli:

Pasul 1

Alege între cartea de indentitate (buletin, CI), permis de conducere și pașaport;

Pasul 2

Realizează o fotografie digitală cu un telefon mobil sau cu un aparat foto. O alternativă este și să scanezi unul dintre cele trei documente.

Pasul 3

Click pe Reîncărcare, unde vei primi acces către secțiunea Confirmare identitate. Aici documentul poate fi salvat sau încărcat. Lternativa la această opțiune este trimiterea unui mail cu subiectul verificare identitate la adresa suport@888.ro.

Procedura e mai simplă decât la alte case de pariuri, unde ți se va cere și o factură recentă (nu mai veche de 3 luni) de utilități (curent, gaze, telefonie mobilă, internet, cablu TV) și dovada plății (poză sau scanare după cardul bancar sau după documentul prin care ai făcut transferul bancar) Profită de simplificarea procedurii KYC (Know Your Customer) alături de pariuri sportive 888.

888 pariuri live

888 pariuri sportive se adresează și celor care preferă adrenalina din live jocului așezat și tactic din prelive. În live, totul se întâmplă extrem de rapid, iar deciziile se iau în unități de timp mai mici decât o secundă. În parta superioară a paginii de live de la pariuri 888, vei găsi grupate meciurile din live grupate după sporturi. Simbolul sportului respectiv va apărea acolo doar dacă sunt în desfășurare dispute din respectiva disciplină. De cele mai multe ori vei găsi fotbal, tenis, baaschet și mai rar șah, snooker sau sporturi cu motor. Operatorul compară experiența pariatului live cu mersul pe stadion, la meciul echipei favorite.

Sigur îți vei aminti emoția trăită atunci când ai fost prima dată pe stadion atunci când pariezi cu 888 pariuri live. Poți încerca pe fotbal, pe tenis sau pe baschet sau te poți specializa pe o anumită ligă dintr-un anumit sport. De exemplu, poți să mergi doar pe Bundesliga germană și să aplici o strategie over/under pe meciurile din fiecare etapă. În altă ordine de idei, poți urmări urmări pentru pariuri live tot sezonul de tenis pe zgură, să vezi care sunt specialiștii acestui joc și cum se comportă ei în jocul live. Tu ești pregătit să mergi pe linia pariurilor live alături de pariuri sportive 888?

Universul pariuri sportive 888 online

Se poate paria pe foarte multe discipline sportive aici la 888 pariuri online. Poți merge pe fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață, sporturi cu motor, fiecare dintre aceste jocuri presupunând o anumită strategie și o anumită coordonare. Totuși, construirea unui bilet de pariuri este asemănătoare indiferent de ramura sportivă pentreu care plasezi miza.

E mult mai ușor să joci online decât în agenție. Ai liniștea de a construi cele mai bune combinații, nu vei sta la coadă și, cel mai important, nu vei rata un pariu în prelive pentru că ai ajuns mult prea târziu, iar casierul sau casiera au greșit un cod. Dacă vei urma pașii de mai jos, vei putea să te bucuri de o satisfacție deplină cu 888 pariuri sportive. Fiecare pas contează, așa că ai grijă să nu arzi nicio etapă.

Cum construiesc un bilet online la acest bookmaker

Pasul 1

Alegi primul meci sau prima competiție de pe bilet virtual la 888 pariuri sportive. Apoi te poți opri (mergând pe un pariu single, apeși PLASAȚI PARIUL) sau poți continua procesul.

Pasul 2

Selectezi marketul/piața din meciul pe care vrei să plasezi pariul doar cu un simplu click. De cele mai multe ori, poți alege un singur tip de pariu per fiecare eveniment. De exemplu, pe Barcelona vs. Real nu poți juca la pariuri 888 și Over/Under și rezultat de egalitate.

Pasul 3

Urmează să alegi dintre variantele propuse. Fiecare market are cel puțin două opțiuni de pariere (over/under 2.5, 1X2, câte cartonașe vor fi, over/under cornere, cine începe meciul, primul marcator);

Pasul 4

Aceștia sunt pașii în cazul în care vrei să joci un bilet single, însă pentru un joc multiplu sau sistem, vei trece încă o dată prin pașii de la 1 la 3. Nu e complicat, sistemul 888 pariuri sportive excelând la capitolul intuitivitate. Doar alegi miza pe care vrei să o ai pe bilet, de la un minimul de 1 leu, până la un maxim reprezentat de suma pe care o ai în cont sau până la valoarea maximă pe care o poate oferi respectivul eveniment

Pasul 5

După ce ai adăugat și al doilea eveniment, al treilea, al patrulea (ș.a.m.d), vei opta pentru un combo sau pentru pariu sistem. Poți citi mai mult despre cum se joacă fiecae chiar pe site-ul 888 pariuri online.

Pasul 6

Poți merge pe 2/3, 3/5, 7/9, 11/13 sau orice altă opțiune consideri că te-ar putea ajuta să obții profitul pe care îl aștepți. Vorbim aici doar de pariuri sistem.

Pasul 7

La final, nu uita să apeși butonul PLASAȚI PARIUL. Chiar dacă pare intuitiv, fără această ultimă operație nu te vei putea bucura de meci și de banii ce ar putea fi generați de un rezultat favorabil.

Pasul 8

Savurează-ți cafeaua în fotoliul tău din sufragerie și urmărește meciurile pe care ai pariat în contul de la 888 pariuri sportive.

Pariuri populare

Secțiunea de pariuri populare este una extrem de volatilă și ține foarte mult de trendurile de la un anumit moment. De exemplu, tradițional, în luna mai, pariurile de la Roland Garros, turneul de tenis, devin pariuri populare. De asemenea, la momentul scrierii acestei recenzii, pariuri 888 pusese Bundesliga în zona de pariuri populare, competiția aceasta fiind prima dintre campionatele puternice europene care se reia după blocajul cauzat de COVID-19.  În zona de popular, mai sunt plasate și sporturile cele mai pariate, precum fotbalul, tenisul, baschetul și mai nou e-sports.

Pornind de la pariurile populare, poți obine combo-uri interesante, cu care poți câștiga sume frumoase de la operatorul de gambling 888 pariuri sportive. Secțiunea popular este mereu aproape de cele mai fierbinți evenimente sportive ale planetei, făcând partea de research cu care altfel te-ai fi chinuit o vreme. Nu-ți rămâne decât să studiezi problema și să alegi pariurile single sau multiple pe care te poți baza. Pariuri populare înseamnă calea sigură spre câștig alături de operatorul tău favorit, 888 pariuri online.

Pariuri pe fotbal

Este foarte greu de determinat care este cea mai populară opțiune pentru cei care joacă constant cu 888 pariuri sportive bilete de fotbal. Să fie Liga I din România, să fie Liga a II-a din țara noastră, foarte apropiată de comunitățile locale? Să fie Liga Campionilor sau puternicele campionate de fotbal din Europa (Spania, Italia, Franța, Germania, Anglia, Olanda, Rusia, Ucraina, Turcia sau Belgia)? Să fie vorba la pariuri 888 de meciuri între echipele naționale. Desigur că ne referim la Campionatul European, Cupa Mondială, Copa America sau Liga Națiunilor Europene. 

Indiferent care este răspunsul la această întrebare, te vei bucura dublu dacă echipa ta favorită câștigă și dacă i-ai avut pe un bilet single sau pe o combinație multiplă. Nu mai e nevoie să faci drumul până la agenția stradală și să plasezi un bilet. Ai tot ce e nevoie în confortul casei tale, unde poți plasa combinații spctaculoase de pe mobil 888, tabletă sau laptop. Poți să fii eficient în prelive sau poți fi printre cei mai buni jucând live.

Alege over-under, handicap asiatic, handicap european, marcatori (primu, ultimul, în orice moment marchează un gol, înscrie două goluri, marchează un hattrick), cornere, cartonașe galbene sau roșii. Fii pe fază, antrenează-te și remarcă-te printre campionii de la 888 pariuri live.

Pariuri pe tenis

Tenisul este al doilea cel mai pariat sport din lume, fiind la fel de popular atât pe meciurile live, cât și pe meciuri din prelive. În mod clar cele căutate competiții sunt cel patru turnee de Grand Slam (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open), Turneul Campionilor, Turneul Campioanelor, turneele de Masters la masculin (Indian Wells, Miami, Monte Carlo, Madrid Open, Italian Open, Canadian Open (Toronto sau Melbourne), Cincinnati, Shanghai, Paris), turneele feminine Premier Mandatory (Indian Wells, Miami, Madrid, and Beijing) și turneele feminine Premier 5 (Doha, Rome, Cincinnati, Toronto/Montreal, and Wuhan). 888 pariuri sportive este în lupta din prima linie cu pariurile din tenis.

Pe lângă aceste turnee, se mai adaugă și întâlnirile inter-țări din Cupa Davis (masculin) și Fed Cup (feminin). Pe lângă clasicele pariuri 12 (învingătoare sau învingător), over/under pe game-uri sau pe seturi, mai ai și alte opțiuni interesante cu care poți deveni unul dintre câștigătorii de la pariuri 888. Un pariu inedit ar fi acela de miza pe numărul de servicii-ace/as în tenisul masculin. Este vorba de acei jucători înalți, cu o forță peste medie, care excelează pe suprafețele rapide, cum ar fi iarba. Exemple de astfel dde turnee sunt în primul rând Wimbledon, Halle (unul dintre campionatele favorite ale lui Roger Federer), Stuttgart sau Queens Londra.

Alte pariuri foarte bune din punctul de vedere al raportului de succes sunt cele antepost. Câștigătorii de turnee, finaliștii, semifinaliștii și sfert-finaliștii pot fi toți anticipați prin pariurile outright. De asemenea, poți miza pe performanțele unor anumiți jucători sau jucătoare, precum Simona Halep, Rafael Nadal sau Ashleigh Barty. 

Pariuri pe baschet

Să fie baschetul cel mai iubit sport peste Ocean? Unii ar spune că da, iar multitudinea de jucători de la pariuri 888 care s-a specializat pe aceste competiții nu face decât să confirme aceste idei. Știm deja că cea mai pariată copmpetiție de baschet este desigur LIga Nord-Americană, pe care toți o cunosc drept NBA. Fie că vorbim de pariuri live sau pariuri prelive, ai toate șansele să te numeri printre îmvingători la finalul partidei din sezonul regulat sau din playoff.

Dacă nu te simți comod cu NBA, poți oricând să te bucuri de Euroleague, EuroCup, FIBA Champions League, FIBA Europe Cup, Euroleague Women, EuroCup Women, FIBA SuperCup Women sau Next Generation Tournament.

Indiferent de ce competiție alegi, ai grijă să studiezi statisticile. LInia de over/under din NBA este cu totul și cu ttoul diferită de cea din campionautl Spaniei. De asemenea, și regulile dinferă între Europa și continentul nord-american, unde se desfășoară două reprize (împărțite în total în patru sferturi a câte 12 minute. În Euroligă de exemplu, sferturile au doar 10 minute, deci linia de over/under mai jos decât în NBA). 

De asemenea, timeout-urile cerute de antrenorii din campionatul de baschet nord-american sunt mult mai multe și mai lungi decât la meciurile de pe bătrânul continent. Astfel că un meci de baschet din NBA poate ajunge să treacă de două ore și jumătate. Pariază responabil pe baschet cu pariuri sportive 888.

Pariuri pe hochei pe gheață

Vorbim de unul dintre cele mai populare sporturi din lume, el reușind să atingă primele cinci locuri în preferințele. Acest fapt se datorează în principal campionatului nord-american, NHL. Acest turneu nemaipomenit atrage noi și noi adepți an de an, ceea ce se traduce în sute de mii sau chiar milioane de noi și noi pariuri pe această disciplină. 888 pariuri sportive intră în această horă și îți propune să joci live și prelive pe hochei pe gheață.

Cum ziceam și mai sus cele mai tentante competiții sunt NHL (National Hockey League), dar și KHL (Kontinental Hockey League), unde evoluează echpe din Belarus, China, Finlanda, Letonia, Kazahstan și Rusia, fiind a doua cea mai puternică competiție la nivel mondial pe sistemul intercluburi. Nu uita nici de cmapionatele mondiale, europene și mai ales nu uita de Jocurile Olimpice. E și una din mizele celor de la 888 pariuri online. 

Poți paria 1X2 pe timp regulamentar (asta înseamnă trei reprize a câte douăzeci de minute), poți juca over/under (linia se stabilește pentru fiecare meci în parte, în funcție de nivelul defensivielor și ofensivelor), dar poți experimenta și cu pariurile antepost, ele fiind cele care te duc mai aproape de ghicirea campioanei din NHL, de exemplu. Însă, posibilitățile sunt practic nemărginite, poți încerca prin pariurile antepost să intuiești câștigătoarea unei conferințe, a unei divizii sau a unui campionat pe care l-ai aprofundat în ultima vreme. 888 pariuri sportive te pune la treabă!

Pariuri pe volei

Deși un sport de nișă, voleiul are mulți adepți între pariorii români care preferă comoditatea pe care o oferă mediul online. Cu 888 pariuri, poți miza pe cele mai populare competiții de volei din România, dar și din lume. Și ne referim la Cupa României, Campionatul European, Capionatul Mondial, Jocurile Olimpice, Liga Campionilor. Frumusețea jocului este aceea că merge la dublu:masculin și feminin. Pariuri pe volie mai înseamnă și prelive, dar și live. De asemenea, poți folosi orice dispozitiv te gândești pentru a-ți face jocul pariuri 888 mai fascinant: Android pe mobil, iOS pe iPad sau iPhone, desktop sau laptop.

Cele mai populare competiții la nivel mondial pentru volei sunt Liga Mondială (anual, pentru masculin) și Grand Prix-ul de Volei (anual, feminin). Ambele turnee sunt acoperite pe live și prelive de 888 pariuri sportive.

Ca și în fotbal, și pentru volei cele mai populare pariuri online (dar și offline) sunt cele de tipul 1X2, cu specificul că nu poate exista un meci egal, deci 12. Mai corect spus, parierea pe volei seamănă cu cea pe tenis. Poți paria și mai complex de atât, încercând variante precum handicapuri pe meci, handicapuri pe set, Over/under pe puncte (pe o anumită echipă sau pe meciul în general) sau pe seturi. Suntem siguri că vei găsi ritmul ideal pentru a câștiga bani frumoși din pariurile pe volei la 888 pariuri online.

Pariuri pe handbal

Un sport care are o istorie foarte interesantă în România este handbalul. Ai noștri au avut rezultate extraordinare atât la feminin, cât și la masculin. Echipa de băieți este de patru campioană mondială, chiar dacă acea epocă a apus de multă vreme (1961, 1964, 1970, 1974). Rezultate formidabile au avut și fetele, campioană mondială în 1962 și mai recent vicecampioană mondială în 2005. Pariurile pe handbal la 888 pariuri live sunt extrem de spectaculoase.

Poți alege jocul pe câștigătoarea partidei, cel pe hanbdicap european sau asiatic (care echilibrează raportul de forțe), poți juca fără griji over/under goluri (pe echipă, pe repriză, pe întreaga ăntâlnire) și poți să studiezi tabelele de pariuri antepost. Liga Campionilor la masculin și feminin, Campionatele masculine din Spania și Germania, dar și campionatele nordice de handbal feminin pot să-ți ofere șansa unui outright neașteptat. 

Pariuri sportive 888 te primește în universul campionilor acestui joc special. Jocul poate începe chiar acum. Un aspect foarte interesant la acest tip de joc este faptul cădacă mizezi pe egal, vei putea obține cote spectaculoase, chiar dacă cele două echipe au nivel foarte apropiat

Pariuri 888 pe sporturi cu motor

Pasionații de curse (fie ele de Formula 1 sau de motociclism) sunt niște pariori mult mai atenți și devotați. Sunt sporturile care se bazează cel mai mult pe avansul tehnologic, existânddiferențe uriașe între ce se întâmpla în 1960 și ce se întâmplă astăzi. La capitolul sporturi cu motor intră:

 • MOTO GP;
 • Formula 1;
 • Campionatul nord-american NASCAR (încă nu atât de popular în rândul jucătorilor din România);
 • Campionatul Mondial de Raliuri;
 • Alte competiții de moto, mașini sau alte vehicule motorizate.

Recomandările noastre în ceea ce privește sporturile cu motor sunt acelea de a te baza mai mult pe live decât pe prelive. E posibil ca un pariu prelive să fie dat la o parte doar pt faptul că favoritul tău a abandonat cursa, din cauza unei probleme tehnice. Extrem de utilă pentru o tactică eficientă la cursele cu motor este funcția cash-out. Asta pentru că tu simți momentele cheie ale cursei și știi când trebuie să te oprești.

888 pariuri online te sfătuiește să ții cont pentru fiecare cursă de următorii factori externi pilotului pe care ai pariat:

 • Condițiile meteorologice (ploaie, vânt, soare);
 • Caracteristicile pistei (lungime, curbe, regimul de viteză, recordul per tur;
 • Numărul de alimentări la boxe (cât de buni sunt inginerii, cât durează schimbarea pneurilor și alimentarea cu combustibil);
 • Strategia fiecărei echipe (care dintre piloți primește întâietate, cum vor opri la boxe în fucnție de acest factor);

Pariuri 888 pe alte evenimente

Aici, pariuri 888 propune o paletă foarte largă, ce acoperă domeniul nesporturilor. De la The Voice, la Eurovision, de la cel mai în vogă serial și până la alegerile din SUA, Franța sau alegeri locale 2020 din România. Nu uităm desigur nici premiile Oscar, Grammy sau Nobelul. Toate acestea vin la pachet la pariuri sportive 888 sub forma unor anteposturi atent gândite. Suntem sigur că aștepți episoade noi din show-urile Netflix (Stranger Things, Dark), HBO sau Amazon Prime. La cerere sau direct de la operator, poți primi cote customizabile pe narativa din aceste filme.

Un mare succes în acest sens l-au avut episoadele din ultimul sezon din Urzeala tronurilor de pe HBO. De asemenea, sunt tot mai la modă și pariurile pe filmele noi din universul Marvel. De asemenea, în fiecare an există evenimente electorale pe care se pot plasa pariuri care mai de care. 

Cine va fi viitorul președinte al SUA? Cine va fi primarul Bucureștiului? Dar al Timișoarei? Nu sunt de neglijat nici scenariile financiare, existând posibilitatea de a paria pe mulți factori macroeconomici, pe care va fi nevoie să îi studiezi pentru a fi în temă cu pariul respectiv. La momentul scrierii acestui material, 888 pariuri online oferea pariuri interesante pe show-ul de televiziune Britain’s Got Talent. Verifică cu atenție cotele și ia o decizie care să te punăă în pole-posiition pentru câștig.

Pariuri speciale se pot plasa și pe evenimente extrasportive care au legătură cu sportul. De exemplu, care va fi sexul copilului unui fotbalist sau care va fi numele fetiței liderului mondial din circuitul ATP. Aceste pariuri apar în momente cheie, pe care e bine să nu le ratezi. 

Calculator pariuri

Aceasta este o unealtă extraordinară și un produs exzclusiv de la pariuri 888, pe care merită să o testezi. Calculatorul de pariuri îți permite să estimezi valoarea pariului ce tocmai l-ai lansat. Poți calcula câștigurile pentru biletele single, dar și pentru multe alte variațiuni. Pentru pariurile double, calculatorul va determina un câștig doar dacă ambele selecții sunt câștigătoare. Calculatorul propus de operator este ușor de utilizat și pentru cei care joacă cu predilecție de pe telefonul mobil.

Nu ignora calculatorul nici pentru treble bet (trei selecții, funcționează și cu Each Way de la cursele de cai, Rule 4, dar și Dead Hearts). Alte tipuri de pariuri pe care le poate estima calculatorul sunt:

Cum funcționează calculatorul de pariuri

 • Trixie Bet (trei selecții constând din patru pariuri separate: 3 double și un treble);
 • Patent Bet (trei selecții constând din 7 pariuri separate: 3 single, 3 double și un treble);
 • Yankee Bet (patru selecții constând din 11 pariuri separate: 6 double, 4 treble și un acumulator cvadruplu);
 • Lucky 15 (patru selecții constând din 15 pariuri separate: 4 single, 6 double, 4 treble și un acumulator cvadruplu);
 • Accumulator calculator (licitația acumulator);
 • Canadian sau Super Yankee (Calculatorul Canadian vă permite să calcuați miza, veniturile și profitul pentru Canadian, prognosticat din maximum 20 de selecții, dacă este necesar);
 • Lucky 31 (toate combinațiile de 5 posibile – 5 single, 10 double, 10 treble, 5 cvadruple și 1 cvintuplu.
 • Heinz (oate combinațiile posibile de șase selecții din 57 de pariuri separate: 15 double, 20 treble, 15 cvadruple, 6 cvintuple și un acumulator sextuplu);
 • Luck 63 (Calculatorul de pariuri Lucky 63 vă ajută să calculați profitul la un pariu multiplu constând din toate combinațiile posibile de șase selecții din 63 de pariuri separate: 6 single, 15 double, 20 treble, 15 cvadruple, 6 cvintuple și un acumulator sextuplu);
 • Super Heinz (toate combinațiile posibile de șapte selecții din 120 de pariuri separate: 21 double, 35 treble, 35 cvadruple, 21 cvintuple, 7 sextuple și un acumulator septuplu);
 • Goliath (toate combinațiile posibile de opt selecții constând din 247 de pariuri separate: 28 double, 56 treble, 70 cvadruple, 56 cvintuple, 28 sextuple, 8 septuple și un acumulator octuplu).

Metode de depunere și retragere cu 888 pariuri sportive

Deși meciurile și alegerile tale de pe biletele de joc vor rămâne pe primul plan, nu trebuie să ignorăm importanța metodelor de plată. Fie că ne referim la depuneri sau la retrageri de fonduri din contul tău pariuri 888, important e să simți constant că păstrezi controlul. Și aici vei avea parte de sisteme extrem de sigure și foarte bine criptate.

Acest lucru se va întâmpla în oricare din situațiile în care apelezi la carduri bancare (debit / credit, VISA / MasterCard), la portofelele eelctronice (varianta mai modernă și virtuală a cardurilor bancare), la transferul bancar, la Trustly sau chiar la metoda pe care doar 888 pariuri sportive o are în portofoliu de pe piața românească, modernul ApplePay. 

Ne uităm cu atenție la fiecare dintre aceste metode, pentru a-ți oferi varianta cea mai bună pentru modul tău de a te raporta asupra jocului de pariuri online. Pentru orice problemă pe care o întâmpini la depunere 888 sau la retragere 888 pariuri live are soluția pentru tine. Intră în contact cu echipa de support de la bookmaker pentru mai multe detalii.

Carduri bancare

Vorbim de carduri produse de VISA și de MASTERCARD. Este una dintre cele mai îndemână metode existente. Depunerea minimă cu aceste modalități de plată este de 40 de lei, iar cea maximă ajunge la 100.000 RON. E un interval extrem de generos, care acoperă o plajă foarte largă de useri. De asemenea, suma minimă pe care o poți retrage la acest operator cu un card bancar este de 20 de lei. Sumele maxime de retragere sunt în concordanță cu practicile bancare în vigoare, dar și cu legislația activă.

Reţine și faptul că în funcţie de metoda de plată aleasă şi de valuta contului tău, depunerea poate fi supusă unei conversii valutare. Iată pașii necesari pentru orice depunere, indiferent că vorbim de card sau transfer bancar.

 1. Deschide site-ul principal (pariuri, cazinou sau poker. În cazul nostru, pariuri).
 2. Vei introduce user și parolă, după cum le-ai stabilit deja.
 3. Click pe Casierie.
 4. Click pe Depunere.
 5. Aici vei alege metoda de plată. În cazul nostru, card bancar VISA sau MasterCard.

Portofele electronice

Varianta mai modernă a cardurilor bancare, practic versiunea lor electronică, sunt portofelele electronice sau e-walleturile. Neteller, Skrill și Paysafe Card sun toricând disponibile pentru depunere, în timp ce Neteller și Skrill funcționează și la retragere. Limitele de depunere sunt cuprinse de această dată între 40 de lei și 60.000 de lei. Despre diferențele ce apar la Paysafe am mai vorbit, acolo se pe depune doar sume mici. 

Ca la mai toate variantele de depunere, banii vor intra în cont instantaneu, ceea ce înseamnă că jocul va deveni piperat imediat.  Pariuri 888 îți creează mediul propice pentru ca jocul să fie singura ta preocupare.O chestiune interesantă se referă la faptul că îți poți alimenta contul tău Neteller prin toate metodele principale de plată, dar și Bitcoin sau aparatele de plată cum ar fi iDEAL sau giropay. Nu e departe nici ziua când vei putea juca pariurile favorite pe Premier League cu monede crypto de tip bitcoin.

ApplePay

Acestă modalitate de plată (depunere și retragere) este un beneficiu sau un bonus pe care îl oferă 8888 pariuri sportive posesorilor de dispozitive Apple. Vorbim desigur de iPhone, iPad, Apple Watch, computerul Mac, fără să ai  nevoie de card fizic sau numerar. Iată de ce ai nevoie pentru a putea folosi serviciul ApplePay, inclusiv cu operatorul pariuri 888.

 • Să locuiești într-o țară sau o regiune acceptată;
 • Să ai un dispozitiv eligibil cu cea mai recentă versiune de iOS, iPadOS, watchOS sau macOS;
 • Să ai un card acceptat de la un emitent de carduri participant;
 • Să ai un ID Apple autentificat în iCloud.
 • Să locuiești într-o țară sau o regiune acceptată;
 • Să ai un dispozitiv eligibil cu cea mai recentă versiune de iOS, iPadOS, watchOS sau macOS;
 • Să ai un card acceptat de la un emitent de carduri participant;
 • Să ai un ID Apple autentificat în iCloud.

Poți folosi serviciul Apple Pay pentru cumpărturi în magazine, din aplicații, de pe web în Safari, dar și pentru a călători pentru mijloacele de transport în comun. Poți folosi și aplicația Apple Cash. Există asemănări importante între Apple Pay și cardurile bancare. Când plătești folosind Apple Pay, vei beneficia în continuare de recompensele, avantajele și securitatea pe care le oferă cardurile tale de credit, de debit sau preplătite. 888 pariuri sportive înseamnă și această opțiune nouă și super-spectaculoasă.

Grupul 888 la nivel internațional

Deși în România, 888 pariuri sportive nu are încă notorietatea pe care și-o dorește, la nivel internațional lucrurile stau cu totul și cu toul altfel. 888 Holdings Public Limited Company (888) este unul dintre cei mai furnizori de soluții de gaming și entertainment din lume. Proiectul a luat ființă încă din 1997, având parte de un avans tehnologic important, necesar întâmpinării nevoilor tot mai crescute ale jucătorilor pretențioși din online.

Userul simplu este în centrul oricărei acțiuni pe care grupul o întreprinde, pariuri 888 lucrând zi și noapte pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite. Pentru a vorbi încă și mai mult despe prestigiul acestui gigant al gamblingului, vom menționa că avem de a face cu o companie listată la London Stock Exchange. Nu rata momentul și intră în echipa celor puternici, alături de 888 pariuri online.

Joc responsabil

Indiferent de cât de bine te descurci cu pariurile de la 888 pariuri sportive, o pauză este mereu bine venită. Ține cont neapărat (nu e un lucru opțional) de jocul responsabil, pe care orice cazinou și casă de pariuri responsabile sunt obligate legal să îl promoveze. Cum bine știm, minorilor le este interzis accesul la orice activitate organizată de gambling. De aceea, 888 pariuri a pregătit o listă cu sfaturi pentru părinții copiilor care ar fi tentați să joace bilete de pariuri în mod ilegal (de exemplu din contul părinților). Iată lista:

 • Nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi în apropierea calculatorului atunci când rulează/funcționează software-ul casei de pariuri, cazinoului sau aplicației de poker sau atunci când participați la orice jocuri de noroc la distanță. Trebuie să luaţi măsuri speciale pentru a vă asigura că minorii nu accesează serviciile noastre de pe dispozitivele dumneavoastră.
 • Protejaţi-vă programele de jocuri de noroc cu parole. Folosiți combinați puternice, nu 1234 sau varianta recognoscibile.
 • Nu permiteţi persoanelor cu vârsta sub 18 ani să participe la niciun joc de noroc, nici măcar dacă îi supravegheați.
 • Nu lăsaţi la îndemâna copiilor numele de utilizator, parola, precum şi detaliile privind metoda de efectuare a depozitelor.
 • Educaţi-vă copiii cu privire la legalitatea şi la daunele potenţiale pe care le pot produce jocurile de noroc asupra minorilor. Citiți-le legile în vigoare și explicați-le consecințele faptelor lor.
 • Limitaţi perioada de timp pe care copiii dumneavoastră o petrec navigând pe Internet.
 • Fiţi atenţi în special la utilizarea de către minori a facilităţilor precum dispozitivele mobile.

Concluzii – 888 Pariuri

Recenzia noastră pentru pariuri sportive 888 a acoperit toate promoțiile propuse de acest operator. De asemenea, am prezentat pe larg pariurile live și pariurile pe foarte multe sporturi (fotbal, tenis, baschet, handbal, sporturi cu motor, hochei pe gheață sau volei). Am vorbit și de metodele de plată (depuneri și retrageri) de la pariuri 888, cu o mențiune specială pentru ApplePay, o opțiune extrem de inovativă. Nu am ratat nici modul în care construim un bilet de pariuri și nici etapele pe care le parcurgi în verificarea contului tău de jucător la 888 pariuri live. 

Am prezentat și chestiunile ce unicizează acest operator în comparație cu celelalte case de pariuri cu licență de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc: calculatorul de pariuri, promoția cu sporturi americane sau plattfoerm difeirte gândite pentru sport, cazinou și poker. Nu am uitat nici de reprezentarea grupului 888 la nivel internațional și nici de jocul responsabil.

Bonus de Bun Venit Pariuri Sportive

100% Bonus Până la 1000 RON

 • 100% până la 1000 RON la primul depozit – ex. depui 50 RON și joci de 100 RON
 • Cote bune
 • Avantaje jucători înregistrați

Alte Articole

ruletă betano

Ruletă Betano online – încearcă-ți norocul

Chiar dacă nu ai mai jucat la ruletă până acum, nu este niciodată prea târziu să faci primul pas. Atât timp cât respecți regulile și ești un pic atent la strategiile de pariere cunoscute, vei vedea că ruleta este chiar un joc de noroc simplu și distractiv. Și nici măcar nu e nevoie să fii […]

Citeste mai mult
plante care aduc noroc

Plante care aduc noroc – tot ce trebuie să știi

1. Bonsai Peepal – copacul sfânt cu proprietăţi benefice Despre Bonsaiul “Peepal” sau Ficus Religiosa (denumirea ştiinţifică) se spune că este un copac sfânt şi că însuşi Buddha ar fi avut un astfel de copac și face parte din categoria plante care aduc noroc. În Budism sau Hinduism, poartă noroc să ai în grădină sau […]

Citeste mai mult
oferta superbet 199 rotiri

Superspin Superbet – 199 Rotiri Sizzling Hot + Premii

Deschide-ți un cont Superbet, validează-l și primești 199 de rotiri Sizzling Hot cu rulaj 1x! Joacă apoi zilnic la Roata Norocului pentru premii suplimentare! Cum primești rotirile gratuite Iată ce trebuie să faci pentru a primi rotirile gratuite la Sizzling Hot! Asta e tot! Vei primi automat rotirile gratuite după ce contul este validat, în […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă