logo gets bet pariuri sportive
Blog  /   PARIURI SPORTIVE  /   ianuarie 31, 2022   /   Alex Simionescu

Gets Bet Pariuri Sportive – Primul pariu la Gets Bet

5/5 - (2 votes)

Azi îți prezentăm tot ce înseamnă oferta Gets Bet de sport. Vorbim de bonusuri, de cum plasezi un bilet de pariuri online și cum verifici dacă ai câștigat biletul. Ne uităm la aplicația mobilă, vedem pe ce sporturi poți plasa pariuri la acest operator. Analizăm pariurile live și prelive pe fotbal, tenis și baschet. Nu în ultimul rând, aruncăm un ochi și asupra secțiunilor de customer support, de depuneri și retrageri și vorbim despre agențiile stradale, locul în care a început povestea acestei case de pariuri.

100% Bonus Până la 600 RON + Pariu Gratis 25 RON

 • Avantaje la primele 5 depuneri
 • Bonus valabil pentru pariuri pe cote minim 1.5
 • Pariu Gratis 25 RON cadou

Gets Bet pariuri sportive – bonusuri sport disponibile

Pentru a atrage jucători noi, pariuri sportive Gets Bet a pregătit câteva bonusuri extrem de tentante. Printre cele mai interesante opțiuni se numără și pariul Puls, dar și SuperCombo Money Back de la pariuri sportive Gets Bet. Noi le luăm la rând pe fiecare, pentru ca tu să iei cea mai bună decizie în ceea ce privește bonus pariuri Gets Bet.

Bun venit la bonus pariuri Gets Bet

Și începem cu bonus de bun venit de la acest operator. Acest bonus îți oferă multe avantaje, deci merită să iei în considerare propunerea celor de la Gets Bet pariuri sportive. Astfel, primele 5 depuneri la sport sunt suplimentate de pariuri Gets Bet cu 50%, după cum urmează:

 • Bonus la depunerea 1 : 50%, până la 100 de Lei.
 • Bonus la depunerea 2: 50%, până la 100 de Lei.
 • Bonus la depunerea 3: 50%, până la 200 de Lei.
 • Bonus la depunerea 4: 50%, până la 100 de Lei.
 • Bonus la depunerea 5: 50%, până la 100 de Lei.

Condițiile de rulare ale bonusului sunt următoarele la Gets Bet pariuri sportive:

 • Sumele trebuie jucate de patru ori, atât sumele depuse, cât și bonusul propriu-zis.
 • Pentru pariurile single e nevoie de o cotă de minim 1,50, iar la biletele acumulator fiecare eveniment de pe bilet trebuie să aibă o cotă de 1,50.
 • Gets Bet pariuri sportive cu miza de peste 50 RON nu vor fi luate în considerare la calculul rulajului necesar.
 • Gets Bet pariuri sportive cu cash-out nu vor contribui la îndeplinirea condițiilor de rulaj.

Te invităm să citești tot ceea ce trebuie să știi despre cerințe rulaj Gets Bet!

Gets Bet pariuri sportive – bonus Șansă 5 la logare

La Gets Bet pariuri sportive ești premiat când intri în contul tău de jucător. Pariul Șansă 5 este oferit de pariuri Gets Bet în fiecare zi. Vedem mai jos condițiile de eligibilitate pentru această super-promoție:

 • Combo cu minim 5 evenimente pe bilet, la o cotă pentru fiecare de minimum 1,35.
 • Pariurile plasate cu Gets Bet pariuri sportive trebuie să aibă o miză minimă de 20 de lei. Freebet-ul se acordă când ai pierdut biletul pentru o singură selecție.
 • Doar pariuri Gets Bet pre-match se califică în această promoție, cele live nu sunt luate în calcul.
 • Gets Bet pariuri sportive bonus Șansa 5 la logare se poate folosi în prelive pe orice sport diponibil în ofertă.
 • Freebet-ul de la Gets Bet pariuri sportive va fi egal cu 100% din miza totală. Cuatumul maxim este de 200 lei.

Pariuri Gets Bet – SuperCombo Money Back

Gets Bet pariuri sportive oferă și a doua șansă pariurilor sportive necâștigătoare, dacă acestea se încadrează în secțiunea SuperCombo. Dar cum funcționează? Joci cu Gets Bet pariuri sportive fără niciun fel de griji. Dacă partida pe care ai jucat se încadrează în secțiunea SuperCombo și se încheie cu scor alb, 0-0, tu primești miza înapoi sub forma unui freebet.

Ca să te califici pentru această variantă avantajoasă ai nevoie să îndeplinești câteva condiții simple în contul tău de jucător pariuri sportive Gets Bet:

 • Contul de jucător a fost verificat – ai trimis documentele necesare operatorului.
 • Cota minimă pentru eveniment – 1,50. Meciurile să fie din secțiunea fotbal marcate cu SuperCombo.
 • Valoarea maximă a Pariului Gratuit din oferta Gets Bet este de 200 de lei, iar cea minimă este de 10 lei.
 • E bine să știi și condițiile pentru care este acordat freebet-ul. Bonus pariuri Gets Bet sub forma unui pariu gratuit va fi folosit în cel mult 72 de ore de la data creditării, la o cotă minimă de 1.50 pentru pariurile simple, respectiv 2.25 pentru pariurile combo (1.50 per eveniment).

Gets Bet pariuri – Bonus 50%

Gets bet pariuri sportive este un reper important când vine vorba de bonusuri care să te inspire. Pe un bilet cu selecții multiple primești mereu un bonus interesant. Pentru a primi bonificația ai nevoie de cel puțin 3 selecții pe combo-ul tău spectaculos de la pariuri Gets Bet.

Sunt eligibile pentru bonificație următoarele bilete:

 • Pariurile simple (nu cele sistem) pe orice sport, orice ligă și orice tip de pariu
 • Cota minimă per eveniment – 1,35
 • Freebet-urile nu se califică pentru promoția cu bonus de până la 50%
 • Cash-out-urile nu intră nici ele în calcul pentru Gets Bet pariuri sportive
 • 18 sau mai multe evenimente pe combo îți aduc o bonificație de 50% la cota finală de la pariuri Gets Bet

Oferta Gets Bet – pariul Puls

Pariuri Gets Bet te provoacă și la runde fulger de pariere, în care îți testezi viteza de reacție în meciurile extrem de importante. Cu pariul Puls de la Gets Bet pariuri sportive poți să mizezi că se va înscrie un gol în următoarele 30 de secunde, 1 minut, 5 minute sau 10 minute. Dacă se înscrie în intervalul selectat, ai câștigat, însă cu cât se marchează mai târziu, cu atât mai mult câștigi! Pariul Puls e un tip de promoție care se adresează mai ales jucătorilor care preferă live-ul și adrenalina fiecărui moment.

SuperCombo – mai multe pariuri pe același eveniment

Pariuri Gets Bet înseamnă și mai multe pariuri pe același eveniment din același bilet acumulator. Poți alege până la 6 tipuri de pariuri pe același meci. De exemplu, pariezi pe Liverpool vs Chelsea că londonezii înscriu măcar un gol, cormoranii au peste 4,5 cornere și Chelsea va primi 3 cartonașe galbene. Important este să nu avem parte de combinații contradictorii. Poți avea parte de cote competitive când alegi mai multe marketuri pe aceeași partidă de fotbal.

Pariuri sportive Gets Bet – cum plasezi un pariu single sau multiplu

Mulți pariori se întreabă cum plasezi un bilet Gets Bet, astfel că le vom răspunde în această secțiune la toate întrebările referitoare la acest subiect. În primul rând, trebuie să știi că ai nevoie de cont activ la pariuri sportive Gets Bet. Dacă îndeplinești această condiție, lucrurile sunt extrem de simple în continuare. Urmează pașii următori pentru a plasa biletele care fac diferența:

 • Intri în contul de pariuri sportive Gets Bet, folosind userul și pariola știute doar de tine.
 • Alegi sportul pe care dorești să pariezi din oferta bonus pariuri Gets Bet.
 • Selectezi varianta de pariere de la evenimentul respectiv. De exemplu ai ales fotbal, un meci din campionatul Italiei și bifezi Over 2,5 goluri în prelive. La fel procedezi și pentru pariurile din live.
 • Alegi suma pe care vrei să o pui în joc. Important e ca aceasta să fie mai mică sau egală cu totalul din contul tău. Dacă vrei un bilet single, apeși imediat ‘’Plasează pariuri’’.
 • Dacă vrei un bilet acumulator, vei repeta pașii anteriori, adăugând mai multe meciuri live sau prelive pe sportul dorit de tine din oferta pariuri Gets Bet.
 • Când am testat jocul, miza minimă Gets Bet per bilet era de 1 leu. Tot direct pe site-ul operatorului sau direct în aplicațiile mobile poți proceda la verificare bilet Gets Bet. Introduci codul de pe tichetul tău de joc și vezi dacă ai câștigat la pariuri sportive Gets Bet.

Pe ce sporturi putem paria la Gets Bet

La pariuri sportive Gets Bet ai o gamă variată de sporturi pe care să mizezi. Pe lângă clasicele pariuri live și prelive pe fotbal, tenis și baschet, poți alege și alte sporturi cu care îți poți duce biletele pe verde. Handbal, volei, atletism, baseball, crichet, ciclism, darts și pariuri eSports sunt doar câteva dintre alegerile pe care le poți face cu Gets Bet pariuri sportive. Pentru sporturile electronice ai variante avantajoase precum League of Legends, Rainbox Six, Call fo Duty, Dota 2 sau Counter-Striker. Există multe turnee oferite pe eSports, însă variantele de pariere sunt destul de limitate la pariuri Gets Bet.

100% Bonus Până la 600 RON + Pariu Gratis 25 RON

 • Avantaje la primele 5 depuneri
 • Bonus valabil pentru pariuri pe cote minim 1.5
 • Pariu Gratis 25 RON cadou

Aplicația mobilă de pariuri Gets Bet

Ca să nu îți scape niciun pariu din care poți face profit, Gets Bet pariuri sportive s-a echipat cu aplicații Gets Bet mobile pentru Android, iOS, dar și cu o versiune pentru browserul mobil. La fel ca pentru desktop, și în app poți să depui, să retragi, să pariezi prelive și live la aceeași ofertă de pariere pariuri Gets Bet. Aplicația de iOS o poți descărca direct din AppStore, în timp ce dacă ai un telefon cu Android vei lua aplicația direct de pe site-ul operatorului. Toate funcțiile de pe desktop le vei găsi și în varianta browser mobil, asta dacă nu vrei să-ți instalezi aplicația dedicată de iOS sau Android.

Gets Bet pariuri sportive – oferta de fotbal live și prelive

Trăiești emoția celor mai mari meciuri doar cu jocul spectaculos din live și prelive cu Gets Bet pariuri sportive. Ai toate meciurile din Liga 1, din campionatele de top europene, din Liga Campionilor. Nu sunt omise nici ligile mai mici, pe care te poți specializa la pariuri Gets Bet.

Dacă ai nedumeriri legate de joc, poți consulta oricând secțiunea cu reguli de pariere de la Gets Bet pariuri sportive. Aici vei găsi și cele mai bune sfaturi pentru fotbal live și prelive. Nu rata nici secțiunea de statistici pentru fotbal de la pariuri Gets Bet. Vei găsi date relevante pentru campionatele care te interesează pentru sezonul în curs.

Dacă ai rămas în pană de idei în ceea ce privește pariurile pe fotbal live și prelive, vei avea întotdeauna categoria de meciuri azi de la Gets Bet pariuri sportive. Vei găsi zeci sau chiar sute de opțiuni pentru fiecare meci în live și în prelive, doar la pariuri Gets Bet. La partidele extrem de importante, precum jocurile spectaculoase de Liga 1 sau partidele din Seria A, vei putea paria clasicele over/under, GG, handicapuri, dar și pariuri extrem de speciale marca Gets Bet pariuri sportive. Alege marcatori, pasatori și chiar cartonașe galbene cu pariuri Gets Bet.

Pariuri sportive Gets Bet – oferta de tenis live și prelive

Tenisul e un alt sport foarte important pentru echipa de la pariuri Gets Bet. Fie că e vorba de live tenis sau prelive tenis, Gets Bet pariuri sportive înțelege foarte bine cum stau lucrurile când vorbim de tenis de WTA, ATP, dar și de nivel inferior, din zona ITF și Challenger. Ai zeci de variante pentru meciurile de la turneele mici și sute de pariuri la marile turnee de Grand Slam (Wimbledon, Ronald Garros, US Open sau Australian Open).

Alege total game-uri, handicap pe un anumit jucător și chiar dacă un set sau altul va avea sau nu tie-break. Cu pariuri Gets Bet ești mereu în prim planul meciurilor de tenis. Turneele de tenis sunt împărțite în subcategorii în funcție de țara în care se joacă meciurile. Trebuie să studiezi stufoasa ofertă pe tenis live și pelive Gets Bet pariuri sportive.

Gets Bet pariuri – oferta de baschet live și prelive

Nici iubitorii baschetului nu sunt uitați de pariuri Gets Bet. Fie că vorbim de NBA, baschet nord-american sau de baschet european din Euroligă, aici poți paria cu încredere pe meciurile din live și prelive. Există foarte multe opțiuni pentru cei care au studiat cu atenție anumite campionate de baschet din Europa sau de peste Ocean. Gets Bet pariuri sportive le propune jucătorilor cu cont diverse variante de handicap ajustabil, diverse opțiuni de total puncte, dar și pariuri speciale pe jucători. Pariuri Gets Bet este o opțiune foarte bună pentru iubitorii baschetului.

Pentru a putea paria corect este important să ai câteva cunoștințe de baza ale sporturilor precum durata meciuri sportive.

Getsbet pariuri sportive – sporturi virtuale

Getsbet pariuri sportive s-a gândit și la cei care preferă mai degrabă sporturile virtuale. Sunt oferite opțiuni asemănătoare cu oferta de sport pe baschet virtual, curse de cai virtuale, fotbal virtual. Acestea pot fi o bună idee în momentele în care oferta de fotbal sau baschet este una neatractivă sau nu te simți inspirat să joci pe ligi pe care nu le cunoști. Gets Bet pariuri sportive ia în calcul toate tipurile de jucători.

Pentru agențiile de tip bet-shop, pariuri Gets Bet oferă și celebrele curse de câini (din 5 în 5 minute), dar și loteria virtuală GetSix, pariu în cotă fixă.

Oferta Gets Bet și în agențiile stradale

Strategia Gets Bet pariuri sportive s-a axat mult timp pe betting-shopuri, jucătorii din agenții fiind foarte fideli acestui operator. Există deschise câteva sute de agenții pariuri sportive Gets Bet în toate județele din România și în majoritatea orașelor importante. Numai în București există câteva zeci de betting-shopuri de la acest bookmaker. Oferta Gets Bet poate fi consultată în agențiile stradale din Arad, Brașov, Ilfov, Teleorman, Constanța, Prahova și alte județe importante ale țării. Operatorul anunță pe site-ul oficial că există peste 450 de agenții stradale la momentul scrierii acestei recenzii.

Modalități de contact – echipa de suport tehnic

La pariuri Gets Bet poți avea parte de support când întâmpini o situație chiar dacă joci online sau în agenție. Operatorul are linii de contact separate pentru ambele tipuri de joc. Iată cum poți să soliciți ajutor foarte ușor de la pariuri sportive Gets Bet. Pentru jocul offline direct în agenții vei folosi următoarele variante:

 • Prin email: agentii@getsbet.ro
 • Prin telefon: 031 630 2090

Dacă preferi să joci online, ai la dispoziție trei variante de contact pentru reglarea problemelor cu care te-ai confruntat în contul tău de Gets Bet pariuri:

 • Formular de contact – acesta cuprinde nume, prenume, adresa de mail și mesajul propriu-zis
 • Email: suport@getsbet.ro
 • Telefon: 031 630 2883

Pe site-ul casei de pariuri nu există deocamdată informații privitoare la intervalul orar în care funcționează serviciul de asistență clienți al echipei contact Gets Bet.

Depuneri și retrageri la Gets Bet pariuri sportive

Metodele de plată de la pariuri sportive Gets Bet includ și depunerea direct în agenții, opțiune pe care nu o întâlnim la operatorii cu licență care nu au o rețea de betting-shopuri. Aici se pot face depuneri cuprinse între 10 lei și 10.000 de lei. Vorbim de sume similare și la retrageri direct în agenții.

Totuși, în materie de depuneri și retrageri din cont Gets Bet pariuri sportive mai are multe de îmbunătățit. În momentul de față, pe lângă casieriile din agențiile stradale, metodele de plată disponibile sunt următoarele:

 • Cardurile bancare de debit sau credit Visa și Mastercard (se pot depune sume cuprinse între 20 și 10.000 de lei). Retragerile sunt cuprinse între aceleași intervale.
 • Portofelele electronice: Paysafe Card (valabil doar la depunere) și Skrill (se pot depune sume cuprinse între 20 și 10.000 de lei. Retragerile sunt cuprinse între aceleași intervale.

Retragerea, care nu depinde de casa de pariuri Gets Bet, ci de instituțiile bancare și financare, poate dura între 2 și 5 zile.

Concluzii Gets Bet pariuri sportive

Am prezentat astăzi toate tipurile de bonus pariuri sportive Gets Bet, sporturile pe care se poate paria. Ne-am uitat atent și la sporturile virtuale, dar și la bettingul live și prelive pe tenis, fotbal și baschet. Nu am omis nici aplicația mobilă de iOS și Android de la pariuri Gets Bet. Am trecut în revistă și agențiile stradale, metode de plată Gets Bet (inclusiv depunerea direct în agenție) și cum intri în contact cu echipa de comunicare de la Gets Bet pariuri sportive. Alege smart oferta care ți se potrivește cel mai bine. Supercazino e mereu cu ochii pe ce se întâmplă pe piața pariurilor sportive.

100% Bonus Până la 600 RON + Pariu Gratis 25 RON

 • Avantaje la primele 5 depuneri
 • Bonus valabil pentru pariuri pe cote minim 1.5
 • Pariu Gratis 25 RON cadou

Citește mai mult:

Alte Articole

supercazino holder

Jocuri Ruletă Las Vegas Casino – Info Despre Ruletă Las Vegas

5/5 – (1 vote) În ghidul de astăzi, vedem tot ce trebuie să știi despre jocuri ruletă Las Vegas casino. Află care sunt tipurile de ruletă prezente, câteva exemple și mesele live pe care le găsești la Las Vegas casino. De asemenea, pentru a profita la maxim de ruletă online Las Vegas casino, îți prezentăm […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Poker Las Vegas – Cele Mai Cunoscute Jocuri de VideoPoker

5/5 – (1 vote) În ghidul de față vei afla tot ce trebuie știut despre jocurile de poker Las Vegas. Îți arătăm ce poți juca, unde găsești jocurile Las Vegas Poker și cât de bine câștigi la acestea. Vom descrie și câteva dintre cele mai bune jocuri de videopoker online Las Vegas casino pentru a-ți […]

Citeste mai mult
supercazino holder

Reguli Mahjong – Cum Se Joacă Mahjong

5/5 – (3 votes) În acest articol îţi vom spune secretele unui joc îndrăgit la nivel internaţional. Dezbatem împreună care sunt cele mai cunoscute reguli Mahjong, ce trebuie să ştii despre semnificaţia pieselor şi câteva curiozităţi. Vei învăța totul despre istoria de jocuri Mahjong, inclusiv despre joc Mahjong cu fructe sau Mahjong Classic. Descoperă cum […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă