promoții gets bet fără depunere
Blog  /   aprilie 22, 2022   /   Andrei Dogaru

Promoții Gets Bet Fără Depunere – Gets Bet 35 Lei

5/5 - (1 vote)
 • Oferta disponibilă: 35 lei pariu gratuit
 • Mod de revendicare: cod SMS la înregistrare
 • Tip bonus: fără depunere
 • Valabililtate: 23.04.2022-06.05.2022

Ai nevoie de un motiv în plus să te înregistrezi pe Gets Bet? Află că poți primi Gets Bet 35 lei pariu gratuit, ușor de revendicat doar cu ajutorul telefonului. Dacă te-am făcut curios, citește mai departe pentru a afla cum participi în cadrul acestei promoții Gets Bet fără depunere!

Gets Bet 35 lei pariu gratuit fără depunere

 • Completează cu numărul de telefon la înregistrare
 • Introdu codul bonus primit prin SMS pe telefon
 • Primești 35 lei pariu gratuit fără depunere

 

În ce constă Gets Bet 35 lei pariu gratuit fără depunere?

gets bet 35 lei promotie

SuperCazino are mereu grijă să-i atragă pe jucătorii noi cu cele mai tentante oferte de bonus de bun venit. Și de data aceasta am pregătit o ofertă Gets Bet pe care trebuie s-o revendici dacă vrei un bonus sport pe care să-l folosești la evenimentele favorite. În cadrul acestei promoții Gets Bet fără depunere, ai șansa să primești 35 lei pariu gratuit fără depunere. Trebuie doar să-ți completezi numărul de telefon la înregistrare, iar cei 35 lei sunt ai tăi cu ajutorul codului bonus primit prin SMS.

Oferta este disponibilă în perioada 23.04.2022-06.05.2022, până la ora 23:59. Dacă ești jucător nou, îți recomandăm să profiți cât mai repede de această ofertă și să devii participant al acestei promoții Gets Bet. Vei primi Gets Bet 35 lei perfecți pentru secțiunea Sport cu pariuri la evenimentele din fotbal pre-meci. Dacă ești convins că vrei să revendici, îți prezentăm mai jos și ce pași ai de urmat mai exact.

Cum revendici Gets Bet 35 lei?

Este important să respecți întocmai procesul de revendicare al acestei promoții Gets Bet fără depunere. Astfel, vei fi 100% eligibil pentru a primi 35 lei fără depunere la Gets Bet pariuri sportive. Procesul de înregistrare este unul simplu, așa că hai să vedem împreună pașii de urmat:

 • Pasul 1: Accesează oferta Gets Bet apăsând pe butonul „Profită Acum” pentru a începe procesul de înregistrare. Îți arătăm și cum se face înregistrare Gets Bet.
 • Pasul 2: În timpul procesului de înregistrare, completează cu numărul tău de telefon și vei primi un cod bonus prin SMS.
 • Pasul 3: Introdu codul bonus primit prin SMS și bifează că ești de acord să primești materiale promoționale înainte de a apăsa pe „Creează cont”.

În doar trei pași și doar cu ajutorul telefonului, Gets Bet 35 lei își vor face apariția în contul tău de jucător. Te vei putea bucura de ei în secțiunea Sport, la evenimentele preferate din lumea fotbalului. Totuși, mai sunt câteva informații de care ai nevoie dacă vrei să te bucuri la maximum de Gets Bet pariuri sportive.

Ce mai trebuie să știi despre ofertă?

Doar câteva detalii în plus te mai despart de cei 35 lei pe care urmează să-i revendici. Iată ce mai trebuie să știi pentru a profita de această promoție Gets Bet:

 • Oferta este valabilă doar pentru utilizatorii noi care se înregistrează prin butonul pus la dispoziție pe SuperCazino.
 • Este obligatoriu să folosești cod bonus pe care-l vei primi prin SMS pentru a beneficia de 35 lei la Gets Bet pariuri pe fotbal. Nu uita că trebuie să fii de acord și cu primirea materialelor promoționale de la Gets Bet!
 • Poți să activezi această promoție doar o singură dată.
 • Bonusul este valabil timp de 3 zile din momentul în care se activează.
 • Dacă ai un alt bonus activ în contul de jucător, bonusul Gets Bet 35 lei nu este disponibil.
 • Poți să folosești cei 35 lei la evenimentele fotbal pre-meci, plasând pariuri simple cu o cotă minimă de 1.50 sau pariuri combo cu o cotă minimă de 2.25. La pariurile combo, fiecare selecție trebuie să aibă cota minimă 1.50.
 • Pariul Gets Bet fără depunere trebuie folosit integral la Gets Bet pariuri sportive.
 • Se acceptă o cotă de cel mult 50 la pariurile simple sau combo.
 • Dacă ești câștigător la pariul plasat, vei primi câștigul net.
 • Poți retrage orice câștig obținut din Gets 35 lei pariu gratuit dacă ai efectuat o depunere minimă în cont.
 • Revendică pariul gratuit din cadrul acestei promoții Gets Bet fără depunere folosind un singur cont! Bonusul este limitat la o singură persoană, familie, adresă e-mail sau adresă IP. În caz contrar, bonusul și câștigurile obținute din el pot fi anulate!
 • Pentru verificarea suplimentară a identității, Gets Bet poate solicita documente în plus. Mai multe despre verificare cont Gets Bet poți citi în ghidul nostru.

Pentru orice alte întrebări despre promoții Gets Bet fără depunere, nu uita că operatorii Gets Bet contact îți stau la dispoziție cu răspunsuri!

Concluzii promoții Gets Bet

După cum vezi, dacă ești jucător nou, te așteaptă promoții Gets Bet generoase și ușor de revendicat. Completezi cu numărul de telefon și introduci codul bonus SMS la înregistrare, iar cei 35 lei sunt ai tăi. Profită și tu chiar acum de Gets Bet 35 lei pariu gratuit la fotbal!

Gets Bet 35 lei pariu gratuit fără depunere

 • Completează cu numărul de telefon la înregistrare
 • Introdu codul bonus primit prin SMS pe telefon
 • Primești 35 lei pariu gratuit fără depunere

 

Profită și de:

Alte Articole

supercazino holder

Promoții Zilnice ContiCazino – Oferta Zilei ContiCazino

5/5 – (1 vote) Vremea caldă vine cu oferte speciale de neratat la ContiCazino. Profită de promoții zilnice ContiCazino și obține super bonusuri și rotiri gratuite. Citește în continuare pentru a afla ce poți câștiga în fiecare zi a săptămânii! Ce poți câștiga la promoții zilnice ContiCazino Dacă vrei să te simți ca într-o continuă […]

Citeste mai mult
stud poker reguli

Stud Poker Reguli – Ghid Complet de Joc

5/5 – (1 vote) În acest articol vom discuta despre Stud Poker reguli și alte detalii pe care trebuie să le știi despre joc. Este un gen de poker mai puțin cunoscut decât Texas Holdem, dar cel puțin la fel de captivant, după cum vei vedea mai departe. Stud Poker reguli – tot ce trebuie […]

Citeste mai mult
reguli tabinet

Reguli Tabinet Joc de Cărți – Cum se Joacă Tabinet?

5/5 – (1 vote) Tabinetul este unul dintre acele jocuri de cărți fără vârstă, iubite inclusiv de părinții și bunicii noștri. În cazul în care nu ai mai jucat de mult timp sau nu l-ai încercat niciodată, a sosit momentul să descoperi cum se joacă Tabinet. Află din acest articol totul despre setul de reguli […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă