banner pariuri formula 1 Blog   /   23 noiembrie 2021   /   Matei R. Vladoiu

Pariuri pe Formula 1 – Tipuri de pariuri Formula 1 & sfaturi

5/5 - (1 vote)

Dintre toate întrecerile cu motor ce se desfășoară pe mapamond, cele care se bucură de cea mai mare popularitate sunt cursele de Formula 1. Află în continuare din acest articol cum poți să plasezi pariuri Formula 1!

500 RON Bonus Bun Venit

Bonus Pariuri Sportive

  • Înregistrează-te și primești un bonus bun venit pariuri!

Tipuri de pariuri Formula 1

Sunt o mulțime de pariuri pe care le poți face la case pariuri. Mai jos vei găsi o listă cu unele dintre cele mai populare dintre care poți alege.

Câștigător cursă

Presupune să plasezi o miză pe pilotul care crezi că va trece primul linia de sosire. Unele case de pariuri oferă și posibilitatea de a miza pe “câștigător cursă each way”, pariu care-ți asigură un câștig chiar dacă pilotul pe care ai mizat nu iese învingător, dar termină în primii 3 sau în primii 6.

Pariuri Formula 1 pe monopost – mașina câștigătoare

O cursă de Formula 1 este și un duel între constructorii mașinilor din circuit. Dintre tipurile de pariuri la Formula 1, acesta îți oferă posibilitatea să mizezi pe constructorul care va câștiga cursa. Pariul tău va fi câștigător indiferent care dintre cei doi piloți ai săi va câștiga. Prin urmare, aceste tipuri de pariuri sunt destul de flexibile și îți oferă șanse destul de bune, mai ales dacă pariezi pe o echipă puternică.

Termină pe locurile 1-3

Aceste pariuri pe Formula 1 se bazează pe clasamentul final al cursei. În cazul în care ai mai mulți favoriți la câștigarea respectivului eveniment, poți plasa un pariu de acest tip. Mizezi pe fiecare și câștigi dacă termină cursa pe podium.

Termină pe locurile 1-6

Poți miza că un anume pilot încheie cursa între primii 6. Pentru un “ outsider”, adică un pilot mai slab evaluat, cota oferită de casele de pariuri va fi desigur mare. În cazul în care va reuși această performanță, câștigul tău va fi unul substanțial.

Pariuri Formula 1 de tip Termină în puncte

La sfârșitul cursei, se oferă un punctaj piloților participanți, în funcție de locul pe care s-au clasat la finalul ei. Asta e valabil doar pentru primii 10 care trec linia de sosire. În cazul în care concurentul pe care ai pariat se află printre ei, pariul tău este câștigător.

Cel mai rapid tur

Îți oferă posibilitatea să plasezi o miză pe concurentul care crezi că va scoate cel mai bun timp într-un tur de circuit. Dacă pilotul pe care ai mizat realizează cel mai rapid tur de circuit din cursă, câștigul tău este asigurat.

Duel clasare

Ai oportunitatea să pariezi că un anumit pilot se va clasa mai bine ca altul la finalul cursei. La aceste tipuri de pariuri Formula 1 este bine sa ții cont de clasările anterioare ale celor 2 piloți și de performanțele lor pe circuitele respective.

Număr de piloți clasați

Este un pariu de tip sub/peste și se referă la numărul de piloți care vor încheia cursa, cu alte cuvinte, vor trece linia de sosire. Spre deosebire de alte sporturi, la care suprafața pe care se desfășoară întrecerea este strict stabilită prin regulament, la cursele de Formula 1 lucrurile stau puțîn diferit. Circuitele diferă prin gradul lor de dificultate. Deci la acest tip de pariuri e necesar să ții cont de gradul de dificultate al circuitului. Numărul piloților care vor termina cursa depinde în primul rând de acest aspect.

Pariuri Formula 1 de tip Sa se clasifice

Poti plasa o miză pe faptul ca un anumit pilot va reuși să termine cursa. Dacă pilotul respectiv reușește să treacă linia de sosire, indiferent de locul obținut, pariul tău va fi câștigător. Aici trebuie sa ții cont de rezultatele anterioare ale acelui pilot pe circuitul respectiv.

Pole-position

Se referă la cursele de calificare care preced întrecerea propriu-zisă. Piloții se vor alinia la startul cursei în funcție de rezultatele din calificări. Cel care va câștiga aceste calificări va pleca din pole-position. La acest tip de pariuri Formula 1 ai posibilitatea să pariezi pe concurentul care crezi că va fi cel mai rapid in calificari.

Poți beneficia de bonusuri sport la Superbet pariuri!

Sfaturi utile pentru pariuri la Formula 1

Există câteva lucruri pe care e bine să le cunoști înainte de a pune pariuri la Formula 1. Urmează sfaturile următoare, ca să îți crești șansele de a câștiga:

Concluzie

Așa cum observi, nu este dificil să pariezi la Formula 1, mai ales dacă deja te atrag cursele de mașini. Încearcă să rămâi la curent cu ceea ce se întâmplă în domeniu și familiarizează-te cu tipurile de pariuri enumerate mai sus. Vei reuși astfel să intuiești cât mai bine finalul cursei, exceptând situațiile neașteptate. Plasează și tu pariuri pe Formula 1!

500 RON Bonus Bun Venit

Bonus Pariuri Sportive

  • Înregistrează-te și primești un bonus bun venit pariuri!

Vezi și:

Alte Articole

unibet contact

Contact Unibet 2023 și Serviciul de Relații cu Clienții

19 octombrie 2021
Citește articolul nostru pentru a afla cum te poți adresa serviciului de relații cu clienți de la Unibet prin metodele Unibet Contact puse la dispoziție! Sunt mai multe metode de a lua legătura cu operatorul pentru a rezolva probleme Unibet, iar aici ți le vom prezenta. Contact Unibet – Care sunt modalitățile? Pentru Unibet ro […]
Citeste mai mult
campionat european judo banner logo

Campionat European Judo – Tipuri de Pariuri & Sfaturi

20 aprilie 2022
În perioada 29 aprilie – 1 mai, anul acesta, se va desfăşura în capitala Bulgariei, la Sofia, Campionatul European de Judo. Va aduce cu sine multă adrenalină, dar şi ocazia de a miza pe favoriţi. Află în continuare mai multe despre acest sport şi cum poţi plasa pariuri pentru Campionatul European Judo la case pariuri. […]
Citeste mai mult
patroni cazinouri online

Cine sunt patronii marilor cazinouri online?

30 martie 2019
[text6]Te-ai întrebat vreodată ce patroni conduc în ziua de astăzi cazinourile tale preferate? Platformele de gambling precum Vlad Cazino, Fortuna şi Maxbet au reuşit să intre în inimile jucătorilor prin evoluţie continuă, un portofoliu excelent de jocuri de noroc şi bineînţeles, foarte multă dedicare. În articolul de azi vom afla împreună detalii despre patroni cazinouri […]
Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!