închidere cont Winmasters
Blog  /   februarie 23, 2022   /   Laurențiu Obadă

Închidere Cont Winmasters – Cum Să Joci Responsabil

5/5 - (2 votes)

Nu este greu să practici joc responsabil Winmasters, mai ales cu atâtea opțiuni pe care Winmasters ți le pune la îndemână. Pe lângă închidere cont Winmasters, mai există multe acțiuni pe care le poți face ca să joci în siguranță. Citește mai departe pentru a afla care sunt acestea!

100% Bonus Până la 1000 RON + 330 Rotiri Gratis

Cod bonus: WBONUS330

 • 330 rotiri la prima depunere
 • Depozitul îți este dublat în limita a 1000 RON – ex. depui 100 RON și joci de 200 RON
 • Cod Promo: WBONUS330

Opțiuni pentru joc responsabil Winmasters

Cu toate că jocurile de noroc pot fi o formă de divertisment foarte atractivă, nu trebuie să-ți controleze viața. De aceea, Winmasters și-a propus să-ți ofere metode prin care să joci responsabil. Astfel, te vei bucura mai mult de joc și de câștigurile obținute.

Atunci când pasiunea pentru jocurile de noroc începe să-ți afecteze treburile de zi cu zi, este bine să iei în considerare închidere cont Winmasters sau alte metode. Poți face autoexcludere Winmasters sau poți seta limite financiare, dar mai sunt și alte variante. Află mai jos care sunt opțiunile de joc responsabil Winmasters!

1. Autoexcludere Winmasters

Atunci când dorești să renunți pe o perioadă lungă de timp sau permanent, poți face autoexcludere Winmasters. Iată ce presupune această opțiune:

 • Pentru a face închidere cont Winmasters, poți să trimiți un e-mail la adresa support@winmasters.ro.
 • O altă variantă este să fii autentificat și să accesezi „Contul meu”, apoi secțiunea „Joc responsabil”. Astfel, autoexcluderea are loc instant.
 • Autoexcluderea poate dura 7 zile, 6 luni sau poate fi permanentă.
 • Dacă optezi pentru autoexcludere din secțiunea „Contul meu”, nu poți să anulezi setarea pentru cel puțin 6 luni.
 • După 6 luni, ai posibilitatea de a trimite un e-mail la adresa menționată ca să soliciți acces la contul tău.
 • De asemenea, la autoxcludere Winmasters poți primi înapoi fondurile din cont.

Află și despre joc responsabil Unibet!

2. Autolimitare

Un alt mod de joc responsabil Winmasters este să setezi o autolimitare pentru sumele pe care le depui sau pierzi. Asta presupune să setezi o sumă maximă de depunere/retragere pe care să n-o poți depăși. Cum funcționează această variantă?

 • Poți opta pentru autolimitare încă de la configurarea contului de jucător. Ca să faci acest lucru, mergi la secțiunea „Informații personale”, apoi la „Joc responsabil”.
 • Poți seta limite de depunere sau pierdere zilnice, săptămânale sau lunare.
 • Limitele pe care le stabilești sunt valabile în moneda contului tău.
 • Atunci când setezi prima limită de depunere sau o limită de depunere mai mică, aceasta se activează instant.
 • Limitele de depunere mai mari se activează după 48 de ore. De asemenea, dacă vrei să elimini o limită pe care ai stabilit-o anterior, setarea va fi valabilă tot după 48 de ore.

Citește totul despre depunere Winmasters!

3. Întârzie închidere cont Winmasters și ia pauză

Dacă nu vrei să faci direct autoexcludere Winmasters, poți să faci pauze mai mici de la joc ca să te obișnuiești. Acest lucru presupune blocarea temporară a contului. Atunci când te simți pregătit, poți reveni la Winmasters pariuri sau la jucat sloturi Winmasters. Iată cum poți să iei o pauză de la joc:

 • La fel ca la autoexcludere Winmasters, trebuie să trimiți un e-mail la support@winmasters.ro.
 • Mai poți și să faci această setare din „Contul meu”, secțiunea „Joc responsabil”.
 • Poți alege între o pauză scurtă de 24 de ore sau o autoexcludere Winmasters de minimum 7 zile.

4. Ajutor specializat

Ajutorul de specialitate pentru joc responsabil Winmasters poate fi folosit în combinație cu orice altă metodă de restricționare. Acest lucru presupune să apelezi la specialiști pentru a rezolva orice eventuală tendință spre dependența de jocuri. Acest tip de consiliere te poate ajuta să rezolvi problema de la sursă și să găsești metode de auto-control potrivite pentru tine.

Pe site-ul Winmasters găsești o serie de site-uri cu resurse și consiliere de specialitate. Acestea sunt Dependenta.ro, Gambling Therapy, Gambcare și Gamblers Anonymous. Pe aceste site-uri găsești și linii de asistență la care poți suna pentru a cere sprijin și sfaturi. De asemenea, mereu te poți adresa celor de la contact Winmasters dacă ai nelămuriri legat de restricționarea contului.

Sfaturi închidere cont Winmasters

Dacă vrei să mai apelezi și la alte metode înainte de închidere cont Winmasters, există o serie de sfaturi pe care le poți urma:

 • Poți să-ți faci teste de profil de parior pentru a vedea dacă ești tentat să joci sau să pariezi prea mult. Un astfel de test găsești și pe site-ul Winmasters. Dacă răspunzi cu „Da” la foarte multe întrebări sau rezultatul arată că joci prea mult, apelează la ajutor specializat.
 • Fii foarte atent la bugetul de pariuri. Stabilește sume maxime pe care să le depui și respectă-le.
 • Dacă se întâmplă să ai pierderi la un joc, cel mai bine este să nu încerci imediat să recuperezi banii pierduți.
 • Ia pauze regulate de la jocurile de noroc și folosește metodele de limitare disponibile pe site.
 • Începe cu restricționări mici, de exemplu de 24 de ore dacă încă nu ești pregătit să faci o autoexcludere Winmasters permanentă.
 • Nu uita că jocurile de noroc sunt o formă de divertisment, nu o sursă de venit stabilă.

Concluzii

Acum știi toate metodele de limitare pe care le poți folosi pe lângă închidere cont Winmasters. Puse în aplicare, aceste sfaturi și măsuri te pot ajuta să practici joc responsabil Winmasters. Joacă responsabil și în siguranță!

100% Bonus Până la 1000 RON + 330 Rotiri Gratis

Cod bonus: WBONUS330

 • 330 rotiri la prima depunere
 • Depozitul îți este dublat în limita a 1000 RON – ex. depui 100 RON și joci de 200 RON
 • Cod Promo: WBONUS330

Află și despre:

Alte Articole

promoții maxbet

Promoții Maxbet cu Premii – Maxbet Săptămâna Câștigurilor

4.6/5 – (16 votes) Începutul lunii octombrie vine cu promoții la Maxbet care te vor surprinde și te vor pune în avantaj când joci la sloturi. Așa că ce-ar fi să continui sezonul rece cu niște rotiri gratuite la Maxbet Săptămâna Câștigurilor? Află mai jos câte rotiri poți să primești și ce ai de făcut […]

Citeste mai mult
superbet promotie euro cu premii

Promoție Superbet – 50 Rotiri Gratuite Superbet

5/5 – (8 votes) Ultima lună de vară începe în forță la cazinoul Superbet, astfel că echipa a decis să le ofere jucătorilor o super promoție Superbet cu premii. Continuă să citești pentru a afla cum revendici cele 50 rotiri gratuite Superbet puse în joc! În ce constă această promoție Superbet? În perioada 3 – […]

Citeste mai mult
betano promotii sport

Betano Promoții Sport – Betano 52 RON Free Bet

5/5 – (5 votes) Pasionații de pariuri sportive au acum propria pagină dedicată promoțiilor sport de la Betano! Vei fi mereu la curent cu cele mai noi Betano promoții sport care apar în secțiunea de oferte a operatorului. Așadar, revino mereu pe SuperCazino și revendică promoții sport Betano ! Betano Free Bet 52 Lei la […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă