banner sloturi winmasters Blog   /   19 aprilie 2021   /   Paul Anghelescu

Sloturi Winmasters 2024 – Ce Jocuri Găsești Online?

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 3 octombrie 2023

5/5 - (2 votes)

Atunci când cauți o soluție simplă de a te distra și de a câștiga bani, jocurile de tip slot reprezintă cea mai bună variantă. Dacă până acum te bucurai la ele la sala de jocuri de cartier, e momentul să descoperi un mod mult mai comod de a-ți încerca sloturile preferate: Winmasters cazino. Află în continuare tot ce e bine de știut despre oferta de jocuri Winmasters, de la producători și sloturi populare până la bonusul primit pentru înregistrarea contului.

winmasters logo

Până la 205 Rotiri Gratuite Bonus

Cod bonus: TOME-FREE, TOME-95, TOME-100

  • Primești 205 rotiri gratuite fără rulaj la înregistrare
  • Bonus valabil la primele 2 depuneri
  • Depunerea minimă este de 50 RON

Sloturi Winmasters – Ce jocuri te așteaptă online?

La Winmasters, oferta de sloturi este foarte variată, așa că nu te vei plictisi niciodată de sloturile pe care le găsești online. În plus, poți juca de pe orice device și oriunde te-ai afla, fie că preferi calculatorul sau telefonul mobil.

Portofoliul de jocuri Winmasters cuprinde sloturi de la cei mai mari producători din domeniu – EGT, NetEnt, Play'n GO, iSoftBet, Microgaming, Synot și Red Rake. Jucătorii înregistrați beneficiază constant de oferte atractiv, dedicate fiecărui producător.

Tot din punct de vedere al varietății, în oferta de sloturi Winmasters ai la dispoziție peste 500 de jocuri, ceea ce înseamnă că poți încerca mereu ceva nou. Vei găsi sloturi inspirate din istorie și legende, vei intra în lumea filmelor preferate sau te vei putea bucura de jocuri clasice – indiferent de ce ai alege, experiența va fi cu siguranță una demnă de un casino veritabil.

Dacă te întrebi de ce buget ai nevoie pentru a te bucura de jocurile din gama de sloturi Winmasters, e util să știi că investiția nu trebuie să fie foarte mare – miza minimă este de 10 bani/ linia de plată.

Citește și despre jocuri cu dublaje aparate!

Jocuri Winmasters populare – recomandările noastre

Te asigurăm că orice sloturi Winmasters ai alege, te vei distra de minune, însă dacă ai nevoie de câteva sugestii pentru început, ți-am pregătit câteva jocuri foarte populare, care sigur te vor binedispune:

1. Game of Thrones

sloturi winmasters got

Game of Thrones – E un slot extrem de bine realizat, atât din punct de vedere vizual, cât și audio.

Te va transporta instantaneu în atmosfera celebrului serial cu același nume, mai ales că simbolurile au fost alese după principalele case regale din Westeros care se înfruntă pe parcursul serialului.

Jocul are 5 role și 243 de linii de plată, așa că posibilitățile de câștig sunt mari.

Pe lângă Scatter, care în acest slot aduce premii surpriză în cash, atunci când apare de două ori, simbolurile caselor regale îți aduc rotiri gratuite. RTP-ul Game of Thrones este de 94.86%.

2. Immortal Romance

winmasters jocuri romance

Immortal Romance – Este un joc inspirat din filmele cu vampiri, iar cel mai mult îți va aminti de celebrul serial american Vampire Diaries.

Atmosfera plină de tensiune și personajele atrăgătoare și misterioase sunt completate de coloana sonoră, care te transpune într-o lume de poveste. Dacă vrei să afli valoarea unui simbol, este de ajuns să dai click pe acesta.

Scatterul este vizibil încă de când deschizi jocul, la fel ca simbolul Wild, pe care îl vei recunoaște după sigla Immortal Romance.

Slotul are 5 role, 243 de linii de plată și un RTP de 96.86%. Pe lângă rotirile obișnuite, Immortal Romance vine și cu 4 jocuri bonus, ce se deblochează pe parcurs.

Sloturi Winmasters NetEnt

1. Gonzo's Quest

Este genul de slot pe care îl poți juca oricând ai poftă de o aventură, pentru că te va duce în inima junglei, unde vei explora împreună cu Gonzo simbolurile vechi și misterioase, căutând comori. Jocul are 5 role și 20 de linii și oferă două funcții distractive și aducătoare de premii – Avalanche şi Free Falls, unde simbolurile cad pe role și îți pot aduce multiplicatori de câștig. Din punct de vedere al ratei de plată a slotului, Gonzo’s Quest are un RTP de 95%, ceea ce înseamnă șanse mari de a câștiga.

2. Jumanji

Un alt joc plin de acțiune, slotul este inspirat din filmul cu același nume. Ecranul de joc este unul original și nonconformist, semănând cu tabla pe care personajele filmului joacă Jumanji. Înainte de a începe rotirile, poți alege nivelul, ținând cont de faptul că un nivel mai mare înseamnă și o creștere a mizei, dar și câștiguri mai consistente. Slotul are 5 role și 4 funcții aleatorii – Sticky Vines, Monsoon Wilds, Monkey Mayhem, Wild Stampede – ce pot fi activate în cadrul jocului. De asemenea, dacă pe ecran îți apar cel puțin 3 simboluri Scatter, poți beneficia de bonusul Board Game. Jocul are un RTP de 96.33%.

3. Wild Wild West

Este un joc care îmbină câștigurile cu distracția și cu pofta de aventură. Încă de când vei auzi coloana sonoră și vei vedea imaginile desprinse parcă dintr-un western, vei fi cucerit de acest slot vesel și plin de suspans, cu pistolari și jafuri ca în Vestul Sălbatic. Jocul are 5 role, 3 rânduri și 10 linii fixe de plată. Din punct de vedere caracteristici speciale, ai la dispoziție 4 funcții Wild, rotiri gratuite, declanșate de Scatter, precum și funcția Pick and Click, care e activată ca bonus și îți permite să alegi un simbol de pe ecran, pentru a primi un extra câștig. Wild Wild West are o rată de plată de 96.70%.

[gamesmultiple game_title_1=”Jumanji” game_title_2=”Wild Wild West” game_title_3=”Gonzos Quest” game_title_4=”Burning Hot”]

Vezi și articolul despre cazinouri NetEnt la care poți juca aceste sloturi!

Jocuri Winmasters EGT

1. Burning Hot

Este un slot clasic, ce îți va aduce cu siguranță aminte de jocurile din Vegas și de cele pe care le găsești și la sălile de jocuri de cartier. Simbolurile sunt sub formă de fructe, dispuse pe 5 role, cu 5 linii fixe de plată. Pe lângă simbolurile obișnuite, ai la dispoziție un simbol Expanding Wild și două Scatter. După fiecare mână câștigată, ai acces la funcția Gamble, unde trebuie să ghicești culoarea unei cărți de joc, pentru a-ți dubla câștigul deja obținut. RTP-ul slotului Burning Hot este de 96.45%

2. Supreme Hot

Un alt slot cu aspect clasic, foarte simplu de jucat, Supreme Hot are numai 3 role și 9 simboluri. Deși slotul nu oferă bonusuri suplimentare, rata de câștig este una foarte bună – 96.24% – iar multiplicatorii pariului îți pot aduce sume tentante, prin funcția Reel Ways Pay. De asemenea, poți câștiga oricând Jackpot-ul automat, iar pe parcursul jocului ai posibilitatea de a accesa funcția Gamble, prin care îți dublezi câștigurile. Dacă vrei un joc simplu, dar profitabil, Supreme Hot e o alegere excelentă.

3. Shining Crown

Un slot cu aspect plin de culoare, Shining Crown e alegerea perfectă pentru momentele în care îți dorești pur și simplu să te relaxezi cu un joc simplu și vesel, care să îți aducă premiile la care visezi. Slotul are 5 role și 10 linii fixe de plată, iar cele 11 simboluri sunt sub formă de fructe. Orice joc câștigat deblochează funcția specială de dublaj Gamble, în cadrul căreia îți poți multiplica suma deja obținută. Ca rată de plată, Shining Crown are un RTP care te avantajează, de 96.37%.

Află și la ce cazinouri EGT poți revendica bonusuri cu rotiri gratuite la jocurile acestea!

Jocuri Winmasters iSoftBet

1. Basic Instinct

winmasters sloturi instinct

Basic Instinct – Este un joc plin de adrenalină și de emoție, cu o ușoară atmosferă vintage, care îți va aduce imediat aminte de filmul Instinct Primar.

Slotul are 5 role și 243 de posibilități de câștig. Pe role vei vedea simboluri precum cătușele, pistolul sau o mașină de lux.

Ca funcții speciale, vei avea posibilitatea să te bucuri de câștiguri suplimentare, precum jocul bonus, atunci când un simbol Wild Bonus e complet vizibil pe rolă, și până la 50 de rotiri gratuite prin simbolul Wild.

RTP-ul Basic Instinct e de 95.76%.

2. Jackpot Rango

sloturi winmasters rango

Jackpot Rango – Îți va smulge cu siguranță un zâmbet, așa că merită să îl încerci.

Intră în atmosfera Mexicului cu câteva personaje de desene animate hazlii, care apar ca simboluri pe ecranul de joc, apoi bucură-te de funcțiile care îți sporesc șansele de câștig:

Jackpot progresiv, pe care îl primești la 5 simboluri jackpot pe o linie activă
2 runde gratuite Rango și 10 runde de rotiri gratuite cu multiplicatori Wild, declanșate de 3 sau mai multe simboluri Scatter.
RTP-ul acestui slot este de 95.41%

Sloturi Winmasters Play'n GO – Riches of Ra

Din recomandările noastre nu putea lipsi și un joc enigmatic și plin de istorie, de inspirație egipteană, precum Riches of Ra. Intră într-o lume misterioasă a comorilor păstrate de faraoni, în care muzica și simbolurile te vor transporta în Egiptul antic. Slotul este structurat pe 5 role, cu 15 linii de plată, și îți oferă acces la două caracteristici speciale: rotirile gratuite și un bonus ce îți poate multiplica de până la 150 de ori pariul total. Riches of Ra are o rată de plată de 94%.

Vezi și ce bonusuri Play n Go poți revendica!

Unde găsești jocurile de tip slot pe Winmasters?

Pentru a vizualiza întreaga ofertă de jocuri Winmasters, este suficient să intri pe site și să mergi la zona de Cazino, pe care o poți accesa din partea de sus a ecranului.

Odată ce ai dat click pe Cazino, ți se va deschide un submeniu cu selecții de top, jocuri populare, jocuri NetEnt, jocuri noi și sloturi Jackpot, alături de partea de cazino live și de jocurile de masă – ruletă, blackjack.

De aici, ai două variante: fie navighezi prin categoriile de jocuri, fie mergi la lupa de pe care efectuezi căutarea și scrii numele jocului preferat, pentru a ajunge direct la acesta. Poți alege să ordonezi fiecare categorie de sloturi Winmasters alfabetic sau după cele mai noi jocuri.

Bonusuri pentru sloturi Winmasters

Pentru a te bucura de toată oferta de jocuri Winmasters, este necesar să fii înregistrat ca utilizator al site-ului. Înregistrarea se face foarte simplu: după ce îți completezi datele solicitate și stabilești un user și o parolă, îți confirmi identitatea, apoi depui și joci.

Bonusul pe care îl primești pentru înregistrarea unui cont Winmasters de pe SuperCazino este în valoare de 100% din suma depusă, până la 1000 RON, plus 330 de rotiri gratuite. Nu uita să faci depunerea folosind codul bonuscazino, pentru a ți se oferi ulterior bonusul Winmasters.

Concluzie – Sloturi Winmasters

Când dorești să te distrezi și să uiți de problemele din viața de zi cu zi, câștigând totodată bani, vizitează pagina de jocuri Winmasters și bucură-te de sloturile preferate, cu ajutorul cărora vei simți adrenalină, emoție și multă bună dispoziție. Le poți juca oricând și de oriunde, iar constant ai acces la promoții atractive, pentru jocurile oferite de producătorii de top din domeniu. Încearcă și tu!

winmasters logo

Până la 205 Rotiri Gratuite Bonus

Cod bonus: TOME-FREE, TOME-95, TOME-100

  • Primești 205 rotiri gratuite fără rulaj la înregistrare
  • Bonus valabil la primele 2 depuneri
  • Depunerea minimă este de 50 RON

Citește și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
banner cerinte rulaj game world

Cerințe de Rulaj Game World – Cum Rulezi Bonusurile?

19 ianuarie 2024

Aproape toate bonusurile au unele cerințe de rulaj și condiții care trebuie îndeplinite pentru a putea retrage suma câștigată. Acesta este cazul și aici, unde sunt câteva condiții rulaj Game World pe care trebuie să le îndeplinești înainte de a putea retrage câștigul dobândit în urma bonusului. Astăzi îți vom arăta tot ce trebuie să […]

Citeste mai mult
princess casino mobil

Princess Casino Aplicație, Lumea Cazinourilor pe Android și iOS

11 ianuarie 2024

În acest articol, îți vom arăta cum poți naviga ușor în lumea jocurilor de noroc și promoțiilor în varianta Princess Casino mobile. Vei afla cum să plasezi pariuri la jocurile preferate atât pe Princess Casino app Android, cât și iOS, dar și cum să realizezi pas cu pas Princess Casino download. Astfel, cu Princess Casino […]

Citeste mai mult
validare cont efbet

Validare cont Efbet – Ghid de verificare Efbet

22 septembrie 2020

Articolul de astăzi a fost conceut pentru a-ți explica pas cu pas procesul de validare cont Efbet, care sunt documentele de care ai nevoie, dar și pentru a răspunde celor mai frecvente întrebări ale jucătorilor în legătură cu Efbet validare cont. Iar pentru că Efbet este un cazino licențiat ONJN care pune pe primul loc […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!