bonus pariuri fortuna de 5 stele
Blog  /   PARIURI SPORTIVE  /   august 6, 2020   /   Dan Dumitru

Bonus pariuri Fortuna de 5 stele

După o absență destul de îndelungată, cea mai urmărită competiție sport se reîntoarce pe ecranele telespectatorilor. Și pentru că știm că ai așteptat de mult timp acest moment și anume televizarea meciurilor din optimile Champions League și Europa League, SuperCazino ți-a pregătit o surpriză neașteptată: un bonus pariuri Fortuna de 5 stele.

Champions League Fortuna și Europa League Fortuna se anunță a fi evenimente memorabile pentru iubitorii de pariuri sportive, pentru că la final și ei vor fi câștigătorii unor premii spectaculoase, alături de echipele lor favorite. Echipa SuperCazino și eFortuna ți-au pregătit un bonus de 5 stele. Da, ai înțeles bine, pentru că te așteaptă cinci bonsuri eFortuna în fiecare etapă a campionatului din intervarul 05.08.-23.08.2020.

În acest articol vei afla cum poți revendica bonus pariuri eFortuna de 5 stele, în ce constă acesta, care sunt condițiile de rulaj și tot ce ai nevoie pentru a beneficia pe deplin de oferta noastră.

Pașii revendicării – bonus pariuri Fortuna

Pentru a te înscrie în cursa pentru cele cinci bonusuri Fortuna, trebuie să respecți, în primul rând, criteriul vârstei și să ai peste 18 ani. De asemenea, iubitorii de pariuri sportive trebuie să parcurgă patru etape simple, pe care le vom detalia mai jos:

Pasul 1

Pentru început, accesează oferta de mai joc dând click pe butonul Pariază Acum!

Pasul 2

Pentru a fi eligibil, trebuie să ai un cont valid Fortuna, prin urmare, înregistrează-te, completează formularul cu datele personale și verifică-ți contul de jucător.

Pasul 3

Încarcă o poză cu un act de identitate pentru a-ți valida contul de jucător.

Pasul 4

Efectuează depunerea minimă menționată pentru fiecare bonus și bucură-te de noua ofertă.

Bonusuri de 5 stele la eFortuna

Ai parte de cinci bonusuri în galaxia meciurilor europene prin care poți câștiga până la 250 lei în aplicație

Profită acum de bonus pariuri Fortuna și poți beneficia de patru bonusuri speciale, plus un voucher din partea casei.

Intră în aplicația, plasează pariurile și câștigă până la 250 RON.

Oferta este valabilă în perioada 05.08.-23.08.2020.

După cum observi procesul este unul simplificat și constă în validarea unui cont de jucător pentru a beneficia de toate promoțiile prin acceptarea condițiilor de GDPR, în special a comunicărilor de tip marketing, care îți oferă eligibilitate pentru a putea beneficia de bonus pariuri Fortuna. Doar parcurgând acești pași simpli poți profita de bonusul de 5 stele destinat și pariuri la meciurile Champions League Fortuna și Europa League Fortuna.

În cazul în care întâmpini probleme la înregistrare Fortuna sau validare cont Fortuna, venim în ajutorul jucătorului cu articole despre fiecare proces, trebuie doar să accesezi link-urile atașate cuvintelor de mai sus.

Despre bonus pariuri eFortuna

Oferta constă în cinci bonusuri progresive, de tip risk free bet Fortuna, pentru a avantaja în special jucătorul. Astfel, și dacă nu te afli printre norocoși, bonusul va intra într-un sistem de rulaj, ușor de îndeplinit pentru a nu pierde șansa unor câștiguri la evenimentele sportive preferate. Mai mult, acest bonus pariuri eFortuna este destinat a fi plasat doar din aplicația mobilă, pentru a încuraja participanții să adopte jocul de oriunde și oricând.

Noul bonus îți oferă patru oportunități de a fi câștigător în campionatele Champions League Fortuna și Europa League Fortuna, finalizate cu un bonus special, din partea casei, fără condiții de rulaj. Prin urmare, având în vedere condițiile avantajoase, nu mai aștepta niciun minut în plus și accesează oferta exclusivă.

bonus pariuri fortuna - imagine mobil teren fotbal

Poți realiza un risk free bet Fortuna la meciurile din UCL Fortuna și UEL Fortuna în perioada 5.08-23.08.2020, în patru intervale specifice, după cum urmează:

Primul bonus pariuri eFortuna se poate utiliza în perioada 5.08.-08.08.2020 și te poți înscrie printr-o depunere de minim 1000 RON, iar valoarea bonusul este de 50 RON risk free bet Fortuna, în timp ce câștigătorul poate revendica premiul pe data de 10.08.2020. Al doilea bonus pariuri Fortuna este asemănător cu primul, diferă doar perioada de participare care se realizează între 10.08.-14.08.2020, tot cu un bonus de 50 lei risk free bet Fortuna, iar tu poți intra în posesia bonusului pe 15.08.2020.

Crezi că asta e tot?! Nici pe departe. Te așteaptă un al treilea bonus pariuri eFortuna pentru perioada 15.08.-19.08.2020, cu o depunere minimă de 650 lei, jucătorului primind un bonus de 50 lei risk free bet eFortuna, care poate fi revendicat pe 20.08.2020. La fel și în cazul celui de al patrulea bonus cu un interval de pariere între 20.08-23.08.2020, cu aceleași valori de pariere și bonus, cu ridicarea bonusului pariuri Fortuna pe data de 24.08.2020.

Un lucru important de menționat pentru a beneficia de întreg pachetul promoțional este faptul că jucătorul trebuie să îndeplinească condițiile de rulaj minim, respectând fiecare interval de pariere. După acceptarea bonusului pariuri eFortuna, acesta trebuie să fie utilizat în maxim două zile. În ceea ce privește cota, cea minimă pentru fiecare eveniment trebuie să fie 1.3, iar cota minimă pe bilet 2.

Condiții rulaj – bonus pariuri eFortuna

Respectând jucătorii pasionați de pariuri sportive au fost realizate anumite condiții de rulaj pentru a descuraja pariorii cu intenții mai puțin cinstite. În cazul acestui bonus pariuri eFortuna, lucrurile sunt foarte simple și favorabile în special pentru participanți.

Astfel, o prima condiție constă în faptul că fiecare bonus trebuie realizat la orice eveniment sportiv din oferta Fortuna, dar trebuie să fii atent ca evenimentul să se fi terminat la finalul intervalelor menționate mai sus. Oferta este valabilă pentru:

 • Bilete simple;
 • Selecții multiple;
 • Live sau prematch;
 • Excepție fiind cele early-cash-out;

Prin urmare, timpul de rulare este limitat și din acest motiv trebuie să fii atent la datele menționate anterior. În situația în care nu ai îndeplini rulajele minime pentru fiecare bonus, nu mai poți beneficia de ele la viitoarele pariuri. Un aspect esențial de menționat este faptul că dacă nu câștigi, bonusul este valabil în continuare, după îndeplinirea altor condiții de rulaj foarte ușor de îndeplinit. Citește mai mult despre cerințe rulaj eFortuna aici.

Pe scurt – Bonus pariuri Fortuna

 • Bonusul pariuri eFortuna este exclusiv pentru jucătorii care se înregistrează prin SuperCazino.
 • Oferta constă în patru bonusuri, plus un bonus pariuri eFortuna din partea casei la final, pentru a câștiga până la 250 RON în aplicație
 • Bonusul trebuie plasat din aplicații mobilă pentru a fi valabil.
 • Perioada de desfășurare este 05.08.-23.08.2020.
 • Oferta necesită depuneri minime pentru fiecare bonus în perioade bine delimitate, după cum le-am amintit mai sus.
 • Pentru a beneficia de bonusul de 5 stele, trebuie să te asiguri că ai un cont valid de jucător.
 • Referitor la câștiguri, acestea pot fi ridicate la câteva zile de la încheierea evenimentului sportiv pariat.

Concluzii – bonus pariuri Fortuna

Fortuna este una dintre cele mai performante și respectate case de pariuri din România, iar cu ajutorul echipei SuperCazino punem de fiecare dată pasiunea jucătorilor pentru pariurile sportive pe primul loc, oferindu-le un bonu pariuri eFortuna de 5 stele. Dacă ți-am stârnit curiozitatea, nu mai aștepta și intra în lumea pariurilor, accesând oferta noastră mai jos. Bonusul te ajută să fii alături de echipele tale preferate pe întreaga perioadă a campionatului UCL Fortuna și UEL Fortuna, oferindu-ți posibilitatea unor câștiguri impresionante.

Echipa SuperCazino îți urează spor la câștiguri! Nu uita! Fii cu ochii pe noi pentru cele mai actuale promoții și bonusuri.

Bonusuri de 5 stele la eFortuna

Ai parte de cinci bonusuri în galaxia meciurilor europene prin care poți câștiga până la 250 lei în aplicație

Profită acum de bonus pariuri Fortuna și poți beneficia de patru bonusuri speciale, plus un voucher din partea casei.

Intră în aplicația, plasează pariurile și câștigă până la 250 RON.

Oferta este valabilă în perioada 05.08.-23.08.2020.

Află și despre:

Alte Articole

Bonus bingo Unibet fără depunere

Ponturi Pariuri Astralis vs Misfits Gaming – LEC Summer 2021

Ziua de sâmbătă, 19 iunie aduce încheierea celei de-a doua săptămâni a turneului League of Legends European Championship ediția de vară, LEC Summer 2021 și un nou set de meciuri. Astralis vs Misfits Gaming se anunță un meci plin de surprize, pentru că aceste două echipe au înșelat așteptările tuturor și au lăsat în urma […]

Citeste mai mult
Bonus bingo Unibet fără depunere

Ponturi Pariuri Rogue vs Misfits Gaming – LEC Summer 2021

Cel de-al doilea ‘’derby’’ al zilei de vineri, 18 iunie se va juca la ora 21:00 GMT+3, iar combatanții vor fi două echipe cu istorie și greutate pe scena europeană, două echipe prezente și în ediția de primăvară a LEC 2021. Rogue vs Misfits Gaming, două nume prezente în lumea Esport-ului incă din anul 2016 […]

Citeste mai mult
premii Admiral

Promoții Admiral – 100 RON Admiral Bonus Recomandare

Dacă ești deja un jucător care deține un cont pe platforma de gambling a celor de la Admiral, ți-am pregătit un cadoul pentru pasiunea ta. Câștigă 100 RON Admiral Bonus Recomandare dacă inviți un prieten să înceapă o sesiune de pariere. Toate detaliile le găsești mai jos: Turnee, festivaluri, tombole Admiral și multe alte detalii […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă