bonus pariuri fortuna de 5 stele
Blog  /   PARIURI SPORTIVE  /   august 6, 2020   /   Dan Dumitru

Bonus pariuri Fortuna de 5 stele

Dup─â o absen╚Ť─â destul de ├«ndelungat─â, cea mai urm─ârit─â competi╚Ťie sport se re├«ntoarce pe ecranele telespectatorilor. ╚śi pentru c─â ╚Ötim c─â ai a╚Öteptat de mult timp acest moment ╚Öi anume televizarea meciurilor din optimile Champions League ╚Öi Europa League, SuperCazino ╚Ťi-a preg─âtit o surpriz─â nea╚Öteptat─â: un bonus pariuri Fortuna de 5 stele.

Champions League Fortuna ╚Öi Europa League Fortuna se anun╚Ť─â a fi evenimente memorabile pentru iubitorii de pariuri sportive, pentru c─â la final ╚Öi ei vor fi c├ó╚Ötig─âtorii unor premii spectaculoase, al─âturi de echipele lor favorite. Echipa SuperCazino ╚Öi eFortuna ╚Ťi-au preg─âtit un bonus de 5 stele. Da, ai ├«n╚Ťeles bine, pentru c─â te a╚Öteapt─â cinci bonsuri eFortuna ├«n fiecare etap─â a campionatului din intervarul 05.08.-23.08.2020.

├Än acest articol vei afla cum po╚Ťi revendica bonus pariuri eFortuna de 5 stele, ├«n ce const─â acesta, care sunt condi╚Ťiile de rulaj ╚Öi tot ce ai nevoie pentru a beneficia pe deplin de oferta noastr─â.

Pa╚Öii revendic─ârii – bonus pariuri Fortuna

Pentru a te ├«nscrie ├«n cursa pentru cele cinci bonusuri Fortuna, trebuie s─â respec╚Ťi, ├«n primul r├ónd, criteriul v├órstei ╚Öi s─â ai peste 18 ani. De asemenea, iubitorii de pariuri sportive trebuie s─â parcurg─â patru etape simple, pe care le vom detalia mai jos:

Pasul 1

Pentru început, accesează oferta de mai joc dând click pe butonul Pariază Acum!

Pasul 2

Pentru a fi eligibil, trebuie s─â ai un cont valid Fortuna, prin urmare, ├«nregistreaz─â-te, completeaz─â formularul cu datele personale ╚Öi verific─â-╚Ťi contul de juc─âtor.

Pasul 3

├Äncarc─â o poz─â cu un act de identitate pentru a-╚Ťi valida contul de juc─âtor.

Pasul 4

Efectueaz─â depunerea minim─â men╚Ťionat─â pentru fiecare bonus ╚Öi bucur─â-te de noua ofert─â.

Bonusuri de 5 stele la eFortuna

Ai parte de cinci bonusuri ├«n galaxia meciurilor europene prin care po╚Ťi c├ó╚Ötiga p├ón─â la 250 lei ├«n aplica╚Ťie

Profit─â acum de bonus pariuri Fortuna ╚Öi po╚Ťi beneficia de patru bonusuri speciale, plus un voucher din partea casei.

Intr─â ├«n aplica╚Ťia, plaseaz─â pariurile ╚Öi c├ó╚Ötig─â p├ón─â la 250 RON.

Oferta este valabilă în perioada 05.08.-23.08.2020.

Dup─â cum observi procesul este unul simplificat ╚Öi const─â ├«n validarea unui cont de juc─âtor pentru a beneficia de toate promo╚Ťiile prin acceptarea condi╚Ťiilor de GDPR, ├«n special a comunic─ârilor de tip marketing, care ├«╚Ťi ofer─â eligibilitate pentru a putea beneficia de bonus pariuri Fortuna. Doar parcurg├ónd ace╚Öti pa╚Öi simpli po╚Ťi profita de bonusul de 5 stele destinat ╚Öi pariuri la meciurile Champions League Fortuna ╚Öi Europa League Fortuna.

În cazul în care întâmpini probleme la înregistrare Fortuna sau validare cont Fortuna, venim în ajutorul jucătorului cu articole despre fiecare proces, trebuie doar să accesezi link-urile atașate cuvintelor de mai sus.

Despre bonus pariuri eFortuna

Oferta const─â ├«n cinci bonusuri progresive, de tip risk free bet Fortuna, pentru a avantaja ├«n special juc─âtorul. Astfel, ╚Öi dac─â nu te afli printre noroco╚Öi, bonusul va intra ├«ntr-un sistem de rulaj, u╚Öor de ├«ndeplinit pentru a nu pierde ╚Öansa unor c├ó╚Ötiguri la evenimentele sportive preferate. Mai mult, acest bonus pariuri eFortuna este destinat a fi plasat doar din aplica╚Ťia mobil─â, pentru a ├«ncuraja participan╚Ťii s─â adopte jocul de oriunde ╚Öi oric├ónd.

Noul bonus ├«╚Ťi ofer─â patru oportunit─â╚Ťi de a fi c├ó╚Ötig─âtor ├«n campionatele Champions League Fortuna ╚Öi Europa League Fortuna, finalizate cu un bonus special, din partea casei, f─âr─â condi╚Ťii de rulaj. Prin urmare, av├ónd ├«n vedere condi╚Ťiile avantajoase, nu mai a╚Ötepta niciun minut ├«n plus ╚Öi acceseaz─â oferta exclusiv─â.

bonus pariuri fortuna - imagine mobil teren fotbal

Po╚Ťi realiza un risk free bet Fortuna la meciurile din UCL Fortuna ╚Öi UEL Fortuna ├«n perioada 5.08-23.08.2020, ├«n patru intervale specifice, dup─â cum urmeaz─â:

Primul bonus pariuri eFortuna se poate utiliza ├«n perioada 5.08.-08.08.2020 ╚Öi te po╚Ťi ├«nscrie printr-o depunere de minim 1000 RON, iar valoarea bonusul este de 50 RON risk free bet Fortuna, ├«n timp ce c├ó╚Ötig─âtorul poate revendica premiul pe data de 10.08.2020. Al doilea bonus pariuri Fortuna este asem─ân─âtor cu primul, difer─â doar perioada de participare care se realizeaz─â ├«ntre 10.08.-14.08.2020, tot cu un bonus de 50 lei risk free bet Fortuna, iar tu po╚Ťi intra ├«n posesia bonusului pe 15.08.2020.

Crezi că asta e tot?! Nici pe departe. Te așteaptă un al treilea bonus pariuri eFortuna pentru perioada 15.08.-19.08.2020, cu o depunere minimă de 650 lei, jucătorului primind un bonus de 50 lei risk free bet eFortuna, care poate fi revendicat pe 20.08.2020. La fel și în cazul celui de al patrulea bonus cu un interval de pariere între 20.08-23.08.2020, cu aceleași valori de pariere și bonus, cu ridicarea bonusului pariuri Fortuna pe data de 24.08.2020.

Un lucru important de men╚Ťionat pentru a beneficia de ├«ntreg pachetul promo╚Ťional este faptul c─â juc─âtorul trebuie s─â ├«ndeplineasc─â condi╚Ťiile de rulaj minim, respect├ónd fiecare interval de pariere. Dup─â acceptarea bonusului pariuri eFortuna, acesta trebuie s─â fie utilizat ├«n maxim dou─â zile. ├Än ceea ce prive╚Öte cota, cea minim─â pentru fiecare eveniment trebuie s─â fie 1.3, iar cota minim─â pe bilet 2.

Condi╚Ťii rulaj – bonus pariuri eFortuna

Respect├ónd juc─âtorii pasiona╚Ťi de pariuri sportive au fost realizate anumite condi╚Ťii de rulaj pentru a descuraja pariorii cu inten╚Ťii mai pu╚Ťin cinstite. ├Än cazul acestui bonus pariuri eFortuna, lucrurile sunt foarte simple ╚Öi favorabile ├«n special pentru participan╚Ťi.

Astfel, o prima condi╚Ťie const─â ├«n faptul c─â fiecare bonus trebuie realizat la orice eveniment sportiv din oferta Fortuna, dar trebuie s─â fii atent ca evenimentul s─â se fi terminat la finalul intervalelor men╚Ťionate mai sus. Oferta este valabil─â pentru:

 • Bilete simple;
 • Selec╚Ťii multiple;
 • Live sau prematch;
 • Excep╚Ťie fiind cele early-cash-out;

Prin urmare, timpul de rulare este limitat ╚Öi din acest motiv trebuie s─â fii atent la datele men╚Ťionate anterior. ├Än situa╚Ťia ├«n care nu ai ├«ndeplini rulajele minime pentru fiecare bonus, nu mai po╚Ťi beneficia de ele la viitoarele pariuri. Un aspect esen╚Ťial de men╚Ťionat este faptul c─â dac─â nu c├ó╚Ötigi, bonusul este valabil ├«n continuare, dup─â ├«ndeplinirea altor condi╚Ťii de rulaj foarte u╚Öor de ├«ndeplinit. Cite╚Öte mai mult despre cerin╚Ťe rulaj eFortuna aici.

Pe scurt – Bonus pariuri Fortuna

 • Bonusul pariuri eFortuna este exclusiv pentru juc─âtorii care se ├«nregistreaz─â prin SuperCazino.
 • Oferta const─â ├«n patru bonusuri, plus un bonus pariuri eFortuna din partea casei la final, pentru a c├ó╚Ötiga p├ón─â la 250 RON ├«n aplica╚Ťie
 • Bonusul trebuie plasat din aplica╚Ťii mobil─â pentru a fi valabil.
 • Perioada de desf─â╚Öurare este 05.08.-23.08.2020.
 • Oferta necesit─â depuneri minime pentru fiecare bonus ├«n perioade bine delimitate, dup─â cum le-am amintit mai sus.
 • Pentru a beneficia de bonusul de 5 stele, trebuie s─â te asiguri c─â ai un cont valid de juc─âtor.
 • Referitor la c├ó╚Ötiguri, acestea pot fi ridicate la c├óteva zile de la ├«ncheierea evenimentului sportiv pariat.

Concluzii – bonus pariuri Fortuna

Fortuna este una dintre cele mai performante ╚Öi respectate case de pariuri din Rom├ónia, iar cu ajutorul echipei SuperCazino punem de fiecare dat─â pasiunea juc─âtorilor pentru pariurile sportive pe primul loc, oferindu-le un bonu pariuri eFortuna de 5 stele. Dac─â ╚Ťi-am st├órnit curiozitatea, nu mai a╚Ötepta ╚Öi intra ├«n lumea pariurilor, acces├ónd oferta noastr─â mai jos. Bonusul te ajut─â s─â fii al─âturi de echipele tale preferate pe ├«ntreaga perioad─â a campionatului UCL Fortuna ╚Öi UEL Fortuna, oferindu-╚Ťi posibilitatea unor c├ó╚Ötiguri impresionante.

Echipa SuperCazino ├«╚Ťi ureaz─â spor la c├ó╚Ötiguri! Nu uita! Fii cu ochii pe noi pentru cele mai actuale promo╚Ťii ╚Öi bonusuri.

Bonusuri de 5 stele la eFortuna

Ai parte de cinci bonusuri ├«n galaxia meciurilor europene prin care po╚Ťi c├ó╚Ötiga p├ón─â la 250 lei ├«n aplica╚Ťie

Profit─â acum de bonus pariuri Fortuna ╚Öi po╚Ťi beneficia de patru bonusuri speciale, plus un voucher din partea casei.

Intr─â ├«n aplica╚Ťia, plaseaz─â pariurile ╚Öi c├ó╚Ötig─â p├ón─â la 250 RON.

Oferta este valabilă în perioada 05.08.-23.08.2020.

Află și despre:

Alte Articole

aviator superbet

Aviator Superbet – Slotul Exclusiv Superbet

Aviator Superbet – Jocul care a dep─â╚Öit toate a╚Ötept─ârile Scriem aceast─â recenzie ├«n luna Februarie, lun─â ├«n care a fost ╚Öi lansat Superbet Aviator. Este incredibil faptul c─â p├ón─â s─â apuc─âm s─â ├«n╚Ťelegem bine tot sistemul de joc din Aviator Superbet, juc─âtorii ne-au luat-o ├«nainte ╚Öi au dus jocul ├«n topul primelor trei cele mai […]

Citeste mai mult
poker ca la aparate betano

Pariaz─â la poker ca la aparate Betano

Ce ne atrage pe noi la jocurile de video poker online sunt ratele de plat─â super profitabile. Iar dac─â e╚Öti ├«ncep─âtor ╚Öi nu ai mai jucat p├ón─â acum poker ca la aparate online po╚Ťi s─â ├«ncerci jocurile ╚Öi varianta demo. Cu o strategie eficient─â de joc ╚Öi cu pu╚Ťin─â practic─â, ai toate ╚Öansele s─â generezi […]

Citeste mai mult
baccarat betano

Baccarat Betano – Gama de Jocuri

Dac─â e╚Öti fan jocuri de mas─â, atunci jocurile Betano baccarat vor fi tocmai bune pentru tine. Av├ónd ├«n vedere c─â acestea nu sunt prea cunoscute publicului din Rom├ónia, vom ├«ncepe cu o descriere scurt─â a modului de joc. Reguli de joc la Baccarat Betano Fiecare m├ón─â va avea maxim trei c─âr╚Ťi, iar valoarea lor este […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă