banner winmasters pariuri sportive
Blog  /   PARIURI SPORTIVE  /   august 18, 2020   /   Dan Dumitru

Winmasters Pariuri Sportive – Ghid Complet

Winmasters este un brand international de renume, care nu face compromisuri în materie de calitate a serviciilor. Pentru a fi siguri că un jucător se bucură de pariuri Winmasters, aceștia s-au concentrat foarte mult pe modul în care te vei simți pe platforma lor. Mai mult decât atât, cotele atractive sunt încă un aspect care te va ține legat de Winmasters pentru o lungă perioadă de timp.

Aceste două criterii au făcut ca Winmasters Pariuri Sportive să fie un loc unde toți jucătorii se pot bucura de o sesiune de pariere online foarte productivă și relaxantă. Vei fi încântat să afli și că nu există taxe suplimentare la retragerea câștigurilor, asta dacă ești interesat să obții câștiguri pe termen lung. Sigur nu vei avea de pierdut de pe urma tranzacțiilor realizate în contul tău.

Un serviciu de streaming live este mai mult decât necesar, iar cei de la Winmasters garantează calitatea unei experiențe de pariere live cum nu ai mai întâlnit. Am observat că poți realiza pariuri Winmasters și să te poți bucura în același timp de promoții frecvente, premii de loialitate pentru jucătorii care sunt alături de ei pentru o perioadă îndelungată și timpi rapizi de retragere a câștigurilor. Ce îți poți dori mai mult decât atât? Câștiguri obținute ușor, iar banii vor ajunge la tine repede. În această recenzie SuperCazino, îți vom vorbi despre toate beneficiile pe care le vei avea dacă te hotărăști să începi o sesiune de pariuri Winmasters, în ce modalități poți paria și cum poți depune și retrage bani în contul tău online. Rămâi cu noi!

Ce bonusuri poți câștiga la Pariuri Winmasters?

110% Bonus până la 555 RON

Bonus la înregistrare Winmasters Pariuri Sportive

110 % bonus la înregistrare până la 550 RON

Fără cerințe de rulaj

Depune acum și câștigă!

Casa de pariuri Winmasters este cunoscută pentru numărul de promoții și bonusuri pe care o oferă. Sunt destul de multe, iar pentru a profita la maxim de ele trebuie să înțelegi cum funcționează. Le vom lua pe rând începând cu cel mai convenabil bonus Winmasters Pariuri.

bonus winmasters pariuri sportive

Bonus de înregistrare la pariuri Winmasters

Bonusul de înregistrare de la Winmasters este probabil unul dintre cele mai atrăgătoare bonusuri din România. De ce? Nu trebuie rulezi bonusul pentru sute sau zeci de ori astfel încât să îl poți retrage. Iată care sunt condițiile pentru a profita de până la 550 RON bonus Winmasters Pariuri Sportive!

Pasul 1

În primul rând trebuie să te înregistrezi la casa de pariuri Winmasters și să nu mai fi avut niciodată un cont la ei pe website. Pentru a te înregistra, tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe website și să cauți în partea dreapta a ecranului butonul „Înregistrare” Mai multe detalii despre cum poți face acest lucru în siguranță am scris mai jos în această recenzie.

Pasul 2

Prima ta depunere are o limită minimă destul de decentă, iar tu nu va trebui să depui decât 75 RON pentru a porni bonusul. Vei primi un pariu gratuit care este reprezentat de 30% din suma pe care tu ai depus-o în prima ta tranzacție de depunere.

Pasul 3

Acum ai pornit valul de premii pentru că ai deblocat alte patru pariuri gratuite. Pentru a beneficia de următorul pariu gratuit care este egal cu 20% din suma depusă, trebuie să pariezi jumătatea valorii sumei depuse.

Pasul 4

Pentru următorul pariu trebuie să efectuezi pariuri Winmasters în valoare de 1.5 x suma depusă.

Pasul 5

Pentru următoarele două pariuri gratuite în valoare de 20% din suma depusă trebuie să efectuezi pariuri de 3x suma depusă și încă unul de 5x suma depusă. În total primești 5 pariuri gratuite. Așteaptă-te la premii mari!

Rulajele Winmasters pot fi efectuate pe absolut orice cote începând cu 1.01, ai la dispoziție un număr exact de 60 de zile pentru a îndeplini toate condițiile.

Ține minte că pariurile gratuite trebuie jucate integral pe un singur bilet plasat. Astfel, când vei câștiga, tot profitul va rămâne în bani reali în contul tău de jucător.

Winmasters Pariuri acumulator cu bonusuri pe fiecare bilet

Acest bonus Winmasters Pariuri Sportive este valabil pentru pariuri Winmasters realizate pe meciuri de fotbal din majoritatea campionatelor importante. Bonusul crește în funcție de numărul de selecții pe care le va avea biletul tău. Astfel, iată care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a beneficia de bonusul acumulator.

Pasul 1

Bonusul pentru pariul acumulator este valabil numai pentru biletele care conțin minim 4 selecții.

Pasul 2

Fiecare eveniment de pe bilet trebuie să aibă minim o cotă de 1.35.

Pasul 3

Orice pariu care este inclus în categoria de handicap Asiatic nu este valabil pentru acest bonus acumulator

Pasul 4

Bonusul acumulator nu este valabil nici pentru pariuri Winmasters primite gratuit din alte promoții sau bonusuri.

Pasul 5

Dacă biletul tău va avea un eveniment anulat sau vei avea o miză mixtă pe bilet, bonusul acumulator se anulează. Miza mixtă este compusă dintr-un pariu cu bani reali și un pariu gratuit.

Bonusul acumulator crește procentual în funcție de numărul de evenimente prezente pe biletul tău. Ține minte că numărul minim de selecții trebuie să fie 4, iar pentru acesta bonusul acumulator este de 5%. Cu fiecare selecție adăugată în plus, bonusul acumulator la pariuri Winmasters crește cu 5 procente. La mai mult de 14 selecții pe un bilet, procentul bonusului acumulator este de 60%.

Exemplu: Lyon vs PSG. Pentru acest meci, ai posibilitatea să alegi un pariu de tip 1×2 Final Lyon, să plasezi și un pariu de tip „Peste 1,5” la Total goluri, dar să alegi și ce jucător va înscrie. Pariul tău devine arma ta secretă, cotele cresc, iar toată încrederea în meciul tău îți poate aduce câștiguri consistente.

Propriul tău mod de a paria

Când vine vorba de pariuri Winmasters personalizate, flexibilitatea în pariere nu are limite dacă ești înscris pe această platformă de gambling. La Winmasters, îți poți construi propriul pariu personalizat care poate fi apoi aplicat pe orice meci de fotbal. Cum funcționează?

Înainte de toate trebuie să alegi un meci pe care ești sigur că îl poți pronostica într-un mod cât se poate de corect. După ce ai selectat meciul pe care îl dorești, apasă pe butonul „Creează Pariul Tău”.

Aici începe distracția. Cu ajutorul acestei funcții, vei putea plasa pe același meci mai multe pariuri diferite creând astfel, un pariu personalizat. Singura condiție este să alegi cel puțin două selecții de pariuri Winmasters.

Sporturi pe care poți plasa pariuri Winmasters

winmasters pariuri sportive fotbal

Pentru o imagine de ansamblu cât mai bună asupra tuturor sporturilor pe care poți paria când ești pe platforma celor de la Winmasters, selectează butonul „Sporturi” din bara de meniu principală a website-ului. Selecția este una cât se poate de vastă, dar Winmasters știu cum să îți facă experiența mai distractivă și cum să ai pariuri Winmasters cât mai exacte atunci când ești logat pe platforma lor.

În stânga paginii, vei putea observa o coloană de „Link-uri Populare” unde poți vedea câteva meciuri și pariuri Winmasters recomandate. Aceste evenimente sunt cele mai pariate sau sunt cele mai importante din acea zi. Pentru Fotbal poți vedea „Meciurile Zilei”. Poți vedea care sunt cele mai importante ligi ce se află în desfășurare. Belarus Premier League de exemplu. Tot în această coloană găsești și comenzi rapide pentru a ajunge la jocuri de Cazino, Blackjack și Ruletă sau Live casino Winmasters.

Sporturi pe care le îndrăgești

Aproape că nu vei avea timp să verifici ofertele tuturor sporturilor și pentru a gândi o strategie de plasare pariuri Winmasters pentru cât de multe sporturi sunt disponibile pe platformă. Începând de la preferatele tuturor cum sunt Fotbalul, Tenisul, Baschetul și până la Darts, Badminton, MMA și Crichet.

Pentru fiecare sport în parte vei putea plasa pariuri cu foarte multe selecții și variante de pariere, dar ai disponibilă și o secțiune cu statistici. Pentru a putea alege cel mai potrivit pariu de la evenimentul ales, Winmasters Pariuri Sportive îți pune la dispoziție statistici despre toate sporturile din toate țările și din toate ligile disponibile pe platformă.

Exemplu: Dă click pe butonul „Statistici” care poate fi găsit foarte ușor în pagina „Sporturi”. Ți se va deschide o fereastră ce conține toate sporturile disponibile pentru pariuri Winmasters. Alege Fotbal de exemplu, alege țara(Anglia), avem la dispoziție toate ligile care sunt acum în desfășurare în Anglia. Selectăm Premier League și Voila! Avem clasamente, informații despre meciuri, victorii, înfrângeri, puncte, în ce forme sunt echipele, care jucători nu vor putea fi prezenți la următoarele meciuri, arbitri și istoricul ultimelor 6 meciuri.

Ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a paria eficient și corect pe toate sporturile pe care le îndrăgești.

Plasează pariuri Winmasters la sporturi virtuale

În meniul principal al website-ului celor de la Winmasters vei găsi un buton „Sport Virtual” care pentru cei pasionați, este ca un colțișor de rai. Îți vom spune imediat și de ce.

Într-o singură pagină, ai acces la cele mai populare și importante tipuri de pariuri la sporturi virtuale pe care le cunoști. Fotbal virtual, Baschet virtual, vestitele curse de cai și cursele de câini.

Pariuri Winmasters la fotbal

winmasters pariuri sportive fotbal

În secțiunea de Fotbal Virtual îți vei putea petrece foarte bine sesiunea de pariere deoarece poți plasa pariurile inteligente în liniște din propria locuință în timp ce privești live toate meciurile. Winmasters Pariuri Sportive îți oferă oportunitatea de a plasa pronosticul dorit chiar și cu 12 meciuri în avans. Interfața este foarte simplu de folosit. Vei putea vedea toate meciurile care urmează, iar pentru fiecare ai la dispoziție mai multe variante de pariere.

Pariuri Winmasters la baschet

winmasters pariuri sportive baschet

Pentru Baschet, interfața este una asemănătoare, doar că ai acces și la un tabel complex unde poți urmări scorurile meciurilor și clasamentul. La Baschet vei putea paria pe principala ligă NBA, dar vei avea acces și la ligi din Europa precum cele din Suedia sau Lituania. O surpriză plăcută este disponibilitatea pariului de tip „Final de Campionat” unde vei putea plasa un pariu la începutul campionatului cu pronostic legat de cine va fi câștigătorul campionatului.

Oferta pariuri la curse de cai

winamsters pariuri sportive curse cai

Înainte de începerea curselor, poți să urmărești care au fost câștigătorii curselor anterioare, poți plasa pariuri până în ultima secundă înainte de începerea cursei. Foarte important pentru experiența ta de jucător este că în timpul cursei, vei putea urmări live cum se desfășoară aceasta.  La final, vei avea clasamentul complet cu locurile ocupate de fiecare cal, vei avea acces la un meniu rapid de pariere în caz că nu ai plasat pariurile în timpul cursei.

Oferta pariuri la curse de câini

winmasters pariuri sportive caini curse

Asemănător curselor de cai, cursele de câini se desfășoară în aceeași manieră interactivă, cu același nivel de detalii și eficiență în pariere. Nu uita că la biletele plasate la meciurile de fotbal din majoritatea ligilor și campionatelor disponibile, poți să beneficiezi de bonusul de pariu acumulator. Poți reciti toate detaliile despre acest bonus Winmasaters pariuri mai sus.

Pașii plasării unui bilet la Winmasters Pariuri Sportive

La fel ca la orice altă casă de pariuri, Winmasters a făcut întreg procesul de pariere pe cât de simplu posibil. Cu toate acestea ți-am împărțit toată acțiunea de plasare a unui bilet în mai mulți pași pentru a fi sigur că nu vei avea probleme la plasarea biletului câștigător.

 • Pasul 1 – Alege evenimentul

Poate cel mai important pas fără de care nu ai putea să plasezi un bilet cu șanse mari de câștig. Trebuie să găsești evenimentul sau evenimentele sau meciurile în care ai cea mai mare încredere. Vom lua din nou ca exemplu un meci dintre Lyon și PSG.

Pentru a plasa un pariu pe acest eveniment trebuie să mergi la secțiunea „Sporturi” din meniul principal și să selectezi meciul și liga de unde aparține acest meci. După cum probabil vei observa foarte ușor, ai disponibile foarte multe tipuri de pariuri și este decizia ta să îl alegi pe cel pe care îl consideri cel mai potrivit.

 • Pasul 2 – Winmasters pariuri simple

Și la Winmasters pariuri poți plasa bilete simple. După ce ai selectat un singur eveniment, poți trece la următoarea secțiune din dreapta paginii, acolo unde s-a generat deja un bilet Simplu și să introduci suma pe care îți dorești să o pariezi. După ce ai făcut și acest lucru, poți apăsa butonul „Plasare Pariuri”.

 • Pasul 3 – Winmasters pariuri Combo

Dificultatea nu crește deloc nici în cazul biletelor care conțin mai multe evenimente. După ce ai selectat toate meciurile și toate pariurile pe care îți dorești să le faci, probabil varianta de bilet „Combo” a fost selectată automat, dacă nu, fă acest lucru.

După ce ai stabilit cu exactitate care sunt pronosticurile meciurilor, poți să introduci suma pe care îți dorești să o pariezi, apasă butonul „Plasare Pariuri” și urmărește meciurile și scorurile live tot pe platforma celor de la Winmasters Pariuri Sportive.

 • Pasul 4 – Un bilet cu pariuri de tip sistem

Nu vom intra în detalii tehnice, dar îți vom spune ce avantaje ai cu un astfel de bilet cu pariu de tip sistem. În principiu, folosești un Sistem atunci când ai îndoieli legate de unul sau mai multe evenimente. Acest lucru îți garantează că biletul tău tot va fi câștigător la final, chiar dacă un eveniment nu a avut un final pe care l-ai pariat. Cu toate acestea, câștigul generat de bilet, va fi mai mic.

Acest tip de bilet este destinat jucătorilor mai experimentați care cunosc mai în detaliu tot procesul de pariere și modul în care sistemul te poate ajuta să îți reduci din pierderi. Selectează butonul „Sistem” din meniul în care s-a generat biletul.

Aici vei putea selecta tipul de Sistem pe care îl vrei aplicat biletului tău. Acesta poate să varieze astfel:

 1. 2/6 – 15 pariuri
 2. 3/6 – 20 pariuri
 3. 4/6 – 15 pariuri
 4. 5/6 – 6 pariuri
 5. Heinz – 57 pariuri
 6. Lucky – 63 pariuri

110% Bonus până la 550 RON

Bonus la înregistrare Winmasters Pariuri Sportive

110% Bonus la înregistrare până la 550 RON

Fără cerințe de rulaj

Depunere și câștigă acum!

 

Tipuri de pariuri Winmasters

winmasters pariuri minge fotbal

Îți recomandăm să te înregistrezi pe website-ul celor de le Winmasters pentru că deși au foarte multe sporturi, jocuri de cazino și multe bonusuri și promoții active mereu, aceștia îți pun la dispoziție și foarte multe tipuri de pariuri de care te poți bucura mereu. Uite care sunt acestea:

În această categorie intră toate tipurile de pariuri care sunt disponibile pe platforma Winmasters.

Cu toate acestea, vrem să îți vorbim despre ceva ce ți s-ar putea părea interesant să încerci. Pre Live-ul și live-ul la diferite sporturi este stăpânit de majoritatea pariorilor, iar Winmasters garantează că tu vei avea acces la acele pariuri. Dar ce oferă Winmasters în plus?

Aici sunt incluse, evident: Pariurile pre-live și live la Fotbal, Pre-live și live la Tenis, pre-live și live la Baschet.

Pariuri Antepost

Deși Winmasters Pariuri Sportive include o vastă gamă de posibilități de pariere din nișa sportivă, este posibil ca în mod frecvent să găsești și alte tipuri de pariuri care să îți mai bage în buzunar câteva premii. Câteva pariuri de acest gen au fost o surpriză plăcută pentru mine atunci când m-am intersectat cu ele.

Genul de pariuri Antepost include pariuri precum: „Cine va câștiga Eurovisionul?” „Cine va fi următorul președinte al Statelor Unite?” sau „Care va fi următorul personaj care va deceda în serialul Game of Thrones. Toate aceste pariuri au fost disponibile pe Winmasters și sigur vor fi și altele care vor apărea în mod constant.

Pariuri de la utilizatori

Casa de pariuri winmasters este printre puținele care oferă această funcție. Pariurile jucătorilor sunt mai mult decât crezi. La Winmasters, poți să pariezi pe orice îți dorești la evenimentul pe care l-ai ales. Ce înseamnă acest lucru? Că poți inventa practic un pariu.

Vrei să pariezi că Lyon va avea 3 cornere în primele 12 minute? Poți face acest lucru. Vrei să pariezi pe faptul că portarul de la PSG va bloca șuturi pe poartă până la finalul meciului? Poți face și acest lucru.

Singură condiție pentru ca acest lucru să se întâmple este să trimiți un mesaj electronic celor de la Winmasters folosind adresa: pariuri@winmasters.ro prin care tu vrei să primești o cotă pentru un pariu care nu se află în acest moment în oferta lor.

Pariul tău va fi apoi disponibil în secțiunea de speciale de la casa de pariuri Winmasters pentru ca și alți jucători să poată să beneficieze de cota pe care tu ai obținut-o la propriul tău pariu. Incitant, nu-i așa?

Pariuri E-sports

Winmasters mulțumește toate categoriile de pariori. De această dată este vorba despre cei care sunt pasionați de jocurile pe calculator și practicanții sporturilor de acest tip. Winmasters actualizează mereu oferta de jocuri atât live cât și pre-live pentru cele mai populare campionate de E-sports din lume.

Poți construi bilete și folosi peste 5 variante de pariere pentru meciuri din Dota 2, League of Legends, Counter Strike: Global Offensive. Principalele pariuri de acest gen din casa de pariuri Winmasters sunt cele pe victoria uneia dintre echipe, dar în funcție de jocul care este în derulare, poți alege de exemplu pentru Dota 2, care echipă va câștiga pentru una dintre cele mape de joc.

Depunerea și retragerea la Winmasters Pariuri

winmasters pariuri sportive înregistrare

Pentru a face prima ta depunere, pentru a lua un bonus Winmasters pariuri, de înregistrare, dar și pentru a putea să retragi câștiguri în condiții de siguranță, trebuie să urmezi câțiva pași importanți pe care i-am detaliat în această recenzie. Iată cum poți face tranzacții la Winmasters.

1. Trebuie să te înregistrezi

Așa cum îți spuneam și mai sus când îți vorbeam despre bonusuri și promoții disponibile pe Winmasters Pariuri Sportive, pentru a putea să beneficiezi de toate promoțiile, dar și să efectuezi tranzacții de depunere și retragere, trebuie să înregistrezi un cont. Poți face asta apăsând butonul „Înregistrare” Winmasters din dreapta paginii a website-ului.

Apoi să completezi cu datele tale personale în ordinea în care acestea îți sunt cerute. Va trebui să introduci toate datele corect pentru a putea desfășura o activitate financiară în siguranță pe platformă. Ți se vor cere date precum: Adresa de e-mail care trebuie neapărat să fie introdusă corect deoarece o vei folosi pentru a-ți activa contul, dar tot aceasta va fi calea de comunicarea prin care Winmasters Pariuri Sportive îți va trimite noutăți legate de bonusuri și promoții noi.

Apoi vei completa câmpuri cu date precum:

 • Nume
 • Prenume
 • Gen
 • Data nașterii

În partea a doua a înregistrării trebuie să introduci date cu un grad mai ridicat de importanță. Acestea trebuie de asemenea să fie introduse corect pentru a nu avea probleme atunci când retragi sau depui bani. Acestea vor fi informații legate de:

 • Adresă, așa cum este prevăzută în buletin.
 • Codul poștal care trebuie să corespundă adresei.
 • Țara de proveniență.
 • Număr de telefon.
 • Numele de utilizator care va fi afișat pe platformă și sub care tu vei fi identificat în calitate de jucător.
 • Parola care trebuie să fie suficient de complicată încât să nu poată fi spartă, dar nici să nu o uiți pentru a te putea conecta oricând la contul tău.

Trebuie să alegi pentru contul tău și moneda în care vei efectua depuneri și retrageri. Îți recomandăm să alegi leul românesc deoarece ești cetățean al României. În cazul în care ești cetățean cu acte în regulă ale altor țări în care Winmasters este disponibil, te rugăm să alegi moneda aferentă.

Ultimul pas este să accepți termenii și condițiile și să citești regulamentul.

Într-un final, accesează-ți căsuța de e-mail și activează-ți contul.

2. Prima ta depunere

winmasters pariuri sportive card credit

Și nu doar atât, îți poți revendica și primul tău bonus Winmasters pariuri. Dacă vei apăsa butonul „Depunere” vei fi redirecționat către un meniu în care vor fi listate toate metodele prin care tu poți să depui bani în contul de pe Winmasters Pariuri. Deși toate metodele sunt eficiente și sigure, inclusiv cele prin Skrill, Neteller, Vouchere, Paysafecard, cea despre care îți vom vorbi aici este și cea pe care ți-o recomandăm pentru că e folosită cel mai frecvent. Depunerea folosind cardul bancar.

Pentru a efectua o depunere Winmasters cu cardul bancar trebuie să completezi formularul necesar cu următoarele informații:

Pasul 1

Furnizorul de card bancar (VISA/ Mastercard/Maestro).

Pasul 2

Numărul cardului – Este acel număr format din 4 secțiuni a câte 4 cifre de pe prima față a cardului.

Pasul 3

Data de expirare a cardului.

Pasul 4

Numele deținătorului cardului (Trebuie să scrii numele exact în forma în care acesta apare inscripționat pe card).

Pasul 5

Codul CVV – Acesta este format din ultimele trei cifre care apar pe spatele cardului.

Pasul 6

Suma pe care îți dorești să o depui.

Pasul 7

Apasă butonul „Confirmare”.

3. Verifică-ți contul

Acum ar trebui ca în contul tău să apară suma pe care ai depus-o.

Retragerea câștigurilor de pe Winmasters

În cazul retragerilor, lucrurile stau asemănător, dar pentru a putea retrage trebuie să respecți câteva condiții esențiale. Nu poți retrage niciun câștig dacă pe contul tău nu a fost efectuată nicio depunere în ultimele 180 de zile(Valabil pentru retragere prin Card bancar)

Timpul necesar pentru ca toată suma să fie virată în contul tău bancar este de 3-5 zile.

Dacă vorbim despre platforme precum Paysafecard, Skrill sau Neteller, tranzacția se va efectua instant.

Joc responsabil pe Winmasters Pariuri Sportive

winmasters pariuri sportive joacă responsabil

Cei de la Winmasters Pariuri Sportive au un regulament foarte strict în ceea ce privește siguranța mediului de gambling și se implică activ în combaterea dependenței de jocuri de noroc. Aceștia au dezvoltat o strategie de responsabilizare care se bazează după cum spun ei, pe trei piloni principali:

La Winmasters se respectă cu strictețe limita minimă de vârstă necesară pentru desfășurarea acestui tip de activități, iar nicio persoană nu poate intra în mediul de pariere datorită regulilor stricte de securitate și verificare a identității.

Fiecărei persoane care va intrat în mediul de pariere de la Winmasters și nu a respectat limita minimă de vârstă, va pierde orice câștig acumulat și va pierde și accesul la platformă.

 • Siguranța clientului
 • Siguranța jocului
 • Protecția împotriva dependenței jocurilor de noroc

Pentru a te ajuta să rămâi în siguranță și pentru a-ți da seama dacă te îndrepți spre o problemă legată de dependența de pariere, iată câteva simptome ale acestei afecțiuni:

 • Simți nevoia de a ține secret faptul că pariezi regulat?
 • Ai probleme în a-ți controla impulsurile legate de plasarea unui bilet sau a oricărui pariu?
 • Joci la pariuri chiar și când ai probleme financiare?
 • Familia sau prietenii sunt îngrijorați de felul în care tu te comporți vis-a-vis de fenomenul de pariere?

În același timp, aceste simptome sunt și câteva întrebări pe care ți le poți pune singur pentru a confirma sau infirma o posibilă dependență.

Recomandări pentru sesiuni de pariere controlate și relaxante

Ia o decizie și asumă-ți banii pe care este posibil să îi pierzi. Nu te gândi la câștiguri ci la banii pe care ești dispus să îi pierzi. Astfel, nu îți vei face așteptări cu privire la banii câștigați.

Timpul. De obicei, gândul zboară la pariere atunci când timpul nu este umplut cu alte activități. Găsește-ți un hobby care să îți aducă la fel de multă plăcere.

Evită să circuli în apropierea caselor de pariuri sau blochează pe browser anumite website-uri de pariere. Aceasta poate fi o decizie destul de aspră, dar la nevoie, măsurile trebuie luate.

Dacă nu îți poți controla impulsurile, cere ajutorul familiei sau a prietenilor pentru gestiunea banilor. Ține departe de tine cardurile de credit și banii.

În concluzie

În încheiere, sper că am reușit să îți oferim toate informațiile importante și detaliile de care ai avut nevoie pentru a obține bonusurile oferite de Winmasters Pariuri Sportive, pentru a paria pe sporturile și modurile în care îți dorești, dar și cum poți avea parte de o experiență de pariere calitativă.

Alege să pariezi în siguranță și fă-o numai ca să te relaxezi. Spor la câștiguri.

Află și despre:

Alte Articole

aviator superbet

Aviator Superbet – Slotul Exclusiv Superbet

Aviator Superbet – Jocul care a depășit toate așteptările Scriem această recenzie în luna Februarie, lună în care a fost și lansat Superbet Aviator. Este incredibil faptul că până să apucăm să înțelegem bine tot sistemul de joc din Aviator Superbet, jucătorii ne-au luat-o înainte și au dus jocul în topul primelor trei cele mai […]

Citeste mai mult
poker ca la aparate betano

Pariază la poker ca la aparate Betano

Ce ne atrage pe noi la jocurile de video poker online sunt ratele de plată super profitabile. Iar dacă ești începător și nu ai mai jucat până acum poker ca la aparate online poți să încerci jocurile și varianta demo. Cu o strategie eficientă de joc și cu puțină practică, ai toate șansele să generezi […]

Citeste mai mult
baccarat betano

Baccarat Betano – Gama de Jocuri

Dacă ești fan jocuri de masă, atunci jocurile Betano baccarat vor fi tocmai bune pentru tine. Având în vedere că acestea nu sunt prea cunoscute publicului din România, vom începe cu o descriere scurtă a modului de joc. Reguli de joc la Baccarat Betano Fiecare mână va avea maxim trei cărți, iar valoarea lor este […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă