loto keno
februarie 6, 2020   /   Mihai Babciuc

Ghid de Joc Loto Keno – Winbet

5/5 - (2 votes)

Keno este un joc de noroc incredibil de popular, răspândit în toată lumea. Keno este un joc de tip loto, originar din China secolului al XIX-lea. Pentru un joc cu șanse relativ slabe pentru jucător, a rămas mult timp un joc de cazino îndrăgit.

Keno este unul dintre primele jocuri de noroc inventate vreodată și este considerat și cel mai vechi tip de loterie. Arheologii au găsit dovezi cu urme de bilete de keno care datează din Dinastia Han din China (anii 205 – 187 înaintea erei noastre). Ei sunt de părere că acest joc tip loterie a finanțat construcția Marelui Zid Chinezesc, guvernul chinez redirecționând spre aceste lucrări profitul obținut de keno loto care rămânea după plata câștigurilor. De altminteri și jocul de bingo se revendică oarecum tot din jocul keno, deși există diferențe notabile între cele două tipuri de jocuri de noroc.

Ce este Keno?

loto keno biletef

Keno este un joc care se aseamănă foarte mult cu loto. Dacă adori să joci la loto, este foarte posibil să îți placă să joci keno. La loto keno, ca la majoritatea jocurilor de loterie reale, jucătorii aleg numere completându-le pe un formular. Așa cum știi, la loto, jucătorii trebuie de obicei să aleagă șase numere sau mai puține, în funcție de tipul de joc.

Keno este diferit de loterie și nu este asemănător nici cu jocul de bingo. Principala diferență dintre loto keno și loteria clasică este că jucătorii pot alege câte numere vor să joace.

Într-un cazino obișnuit se joacă keno loto la fiecare cinci sau șase minute. Aici lucrurile diferă clar față de loteria obișnuită. Multe loterii extrag numere în fiecare săptămână. La jocul de keno loto, jucătorii pot juca de mai multe ori în orice moment al zilei sau al săptămânii. Dacă vrei să joci din confortul casei tale, fără să te deplasezi la cazino, este și mai ușor să joci loto keno online.

Poate te întrebi ce este keno și cum se joacă keno. Când joci online, îți alegi simplu numerele preferate și apeși butonul start pentru a participa la keno loto. În acel moment, numerele sunt selectate automat și câștigurile sunt obținute pe loc. Așadar, dacă alegi să joci online, este posibil să te bucuri de keno loto oricând dorești, fără să mai aștepți extragerea periodică de loterie.

Cum se joacă Keno?

supercazino alt

Regulile unui joc Keno sunt cât se poate de simple. Jucătorii aleg între patru și zece numere din intervalul 1-80. Numerele sunt aranjate în 8 rânduri, fiecare rând conținând 10 numere. Imediat ce jucătorii își aleg numerele, generatorul de numere aleatoare (RNG) extrage 20 de bile numerotate cu 80 de posibilități, fiecare bilă reprezentând un număr. Atunci când numerele extrase coincid cu numerele alese de jucător, apare câștigul evidențiat pe tabela de joc. Deci, în esență, keno loto este perfect dacă îți dorești emoții intense și câștig imediat.

Câstigurile la keno loto depind total de șansele de a extrage numerele pe care le joci. Datorită faptului că este strict un joc bazat pe noroc, este important să îți alegi cu grijă bugetul atunci când vrei să joci keno cu bani reali.

Strategii de joc Keno

Jocul keno loto este unul din cele mai des jucate în cazinouri online, pentru că oferă plăți mult mai bune în comparație cu cazinourile reale, dar trebuie să ții cont mereu că acest joc este totuși o loterie bazată pe noroc. Deși nu există nici o strategie dovedită pentru loto keno, există anumite strategii și sfaturi, care îți pot oferi mai multe șanse de câștig.

A vorbi de strategii în cazul jocului keno loto e cumva absurd, pentru că nu poți influența jocul și singura ta sarcina este să alegi un set de numere favorite pe care să pariezi. Nu ai nici o posibilitate de a manipula jocul, deoarece extragerea numerelor este făcută în mod aleator. Nu ai nici o tactică sau metodă sigură de câștig, deși mulți jucători încearcă să găsească o cale de a mări valoarea câștigurilor. Nici o metodă tactică nu este cu adevărat folositoare atunci când joci loto keno. Strategia la jocul de keno nu se poate compara cu cea de poker sau blackjack.

Sfaturi pentru jocul Keno loto

  • Pentru a juca eficient și cu șanse de câștig , trebuie totuși să ții cont de câteva sfaturi simple. Înainte de toate, trebuie să consulți atent tabelul de câștiguri. În general, tabelele de câștiguri diferă de la un cazinou online la altul. Anumite tabele de câștiguri sunt mult mai avantajoase decât altele. Deci etapa de studiere a tabelelor de câștiguri este un prim pas spre întâlnirea cu norocul. Procentajul câștigurilor este de asemenea important.

  • Poți alege să mizezi pe numere care sunt extrase în mod regulat. Alții preferă să aleagă dimpotrivă, numere care sunt extrase mai rar. O strategie bună este să pariezi pe numere consecutive sau poți să menții aceleași numere ca la începutul jocului.

  • Mulți jucători aleg numerele la loterie în funcție de anumite date semnificative pentru ei, dar nimic nu garantează succesul. Oamenii aleg deseori numerele lor norocoase, de exemplu data lor de naștere sau un eveniment important din viața lor. Cel mai indicat este să îți continui strategia pe care ai ales-o.

Cum joacă specialiștii

  • Nici una dintre aceste strategii nu va influența jocul și câștigurile la keno loto, deoarece rezultatele extragerilor de bile sunt aleatorii. Majoritatea cazinourilor online oferă jucătorilor o opțiune de joc gratuit. În acest caz, ai suficient timp pentru a deprinde modul de joc, pentru a te perfecționa și pentru a testa strategii personale. Specialiștii jocului loto keno spun că nu ar trebui să alegi mai mult de 5 sau 6 numere, pentru că șansele de câștig vor scădea cu cât alegi mai multe numere.

  • Nu este simplu să alegi doar 10 numere din 80 de pe bord, dar e bine să te gândești la ce opțiuni ai și poți încerca să alegi numere consecutive. Jucătorii consecvenți la loterie sau la bingo au constatat că deseori ies numere consecutive, iar o astfel de strategie e posibil să funcționeze și atunci când joci loto keno. Anumiți jucători aleg numere recent extrase, iar alții invers, sunt de părere că este bine să aleagă numere care nu au mai fost demult extrase. Indiferent ce strategie alegi, norocul este factorul esențial care decide câștigul tău la keno.

Mai multe despre Keno Franța

Dacă ești un adevărat împătimit al jocului de loto keno, este momentul să încerci și Franța Keno pentru a-ți maximiza șansele de câștig. Acest joc este de tipul 20/70, adică se extrag 20 de bile dintr-o urnă care conține un total de 70 de bile.

La jocul de Franța Keno au loc două extrageri zilnice și anume:

  • Loto Franța Keno 1 – care are loc la ora 14:30
  • Franța Keno 2 – care are loc la ora 21:30

Dacă îți dorești să joci la Keno Franța, îți recomandăm să verifici gama oferită de Netbet, deoarece la aceștia vei găsi o mulțime de varinate de loto keno. Pe lângă Keno Franța, poți paria la alte loterii cunoscute precum Grecia Kino, Italia Keno combinații, Win For Life, Slovacia Keno sau Multi Polonia.

Bonus 50 RON fără depunere la Winbet pentru Loto Keno

Winbet îți aduce acum vești senzaționale dacă îți place să joci Keno. Jucătorii noi primesc 50 RON gratis fără depunere după ce își înregistrează un cont pe site și îl validează. Acum e momentul să te bucuri de jocurile disponibile la Winbet, cu oferta exclusivă disponibilă online. Înscrie-te pe site și vei primi codul bonus pentru a beneficia și tu de oferta specială de bonus fără depunere Winbet: 50 RON gratis

Norocul este alături de tine mereu la Winbet. Numeroși jucători câștigă în fiecare zi premii atractive la casino, iar mulți dintre ei aleg să își încerce șansa la Keno. Oferta de bonus fără depunere Winbet îți da posibilitatea să obții 50 RON încă de la început. Chiar dacă nu ești familiarizat cu jocul de Keno, acum poți juca gratis și vei căpăta experiență. Dacă nu încerci, nu știi ce pierzi. Senzațiile și adrenalina unui joc de loterie atractiv îți sunt acum la îndemână cu oferta Winbet.

Cum primești bonusul de 50 RON la Winbet?

Iată cum trebuie să procedezi pentru a primi cei 50 RON bonus la înscriere:

Pasul 1

Acceasează oferta noastră de bonus la înscriere Winbet

Pasul 2

Deschide-ți un cont la Winbet

Pasul 3

După ce ai verificat contul, introdu codul OG50 în opțiunea de Live Chat

Pentru a intra în posesia acestui bonus Winbet de 50 RON gratis fără depunere va trebui să te înregistrezi pe site, să îți faci cont de utilizator, îl validezi și să folosești codul bonus OG50 pe live chat. Ai la dispoziție 72 de ore pentru a-ți valida contul.

Dacă ai nelămuriri în ceea ce privește înregistrarea pe Winbet, avem un ghid de înregistrare îndetaliat care îți va explica toți pașii necesari înscrierii.

Loto Keno la Winbet

Winbet îți oferă acum jocul de tip loterie Keno, la care poți beneficia de bonusul de 50 RON gratis fără depunere, dacă ești pentru prima dată pe site și abia ți-ai deschis un cont de utilizator.

Keno Universe este prezent online la Winbet într-o versiune grafică atractivă, cu numere albe pe fond verde, iar tabela de plată este marcată în stânga tablei de joc, în așa fel încât vei ști imediat ce câștiguri obții.

Pentru a paria, alegi zece numere între 1 și 80 și le marchezi pe tabela apasând pe căsuța respectivă. După ce ai ales numerele, apeși pe butonul „start” și generatorul de numere rostogolește bilele cu numere câștigătoare. Dacă ghicești de la 4 numere în sus, vei vedea câștigurile în tabela de plată.Numerele norocoase apar evidențiate cu roșu și vei observa ce rezultat are pariul tău dintr-o privire. Opțiunea gamble îți oferă încă o șansă de câștig, alegând cărți de joc roșii sau negre.

Concluzii

Winbet îți oferă versiunea gratis (demo), pentru a testa jocul, iar apoi poți juca pe bani reali, dacă îți deschizi cont și începi să pariezi. Jucătorii noi primesc bonus 50 RON gratis fără depunere după înregistrarea și validarea contului. Iată încă un motiv în plus să alegi Keno și să vezi ce ți-a rezervat norocul. Este foarte simplu să joci și tu Keno, folosind oferta de bonus fără depunere Winbet. Revendică acum bonusul și lasă norocul să îți surâdă.

logo-ul winbet casino romania

Winbet

50 RON gratuit fără depunere. Folosește codul OG50 în Live Chat

Alte Articole

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă