bonus vlad cazino cu rotiri gratuite
martie 5, 2020   /   Mihai Babciuc

Bonus Vlad Cazino – Rotiri Gratuite la Ozzy Osbourne

Rating Slot

Vlad Cazino este unul dintre noile cazinouri românești care a luat piața jocurilor de noroc pe sus. Cazinoul se bucură de un succes major în ultima perioadă datorită comunității pe care a reușit să o strângă, platformei optimizate, graficii estetice, dar și a bonusurilor și ofertelor pe care Vlad Cazino le pune la dispoziția jucătorilor săi. Noul bonus Vlad Cazino este cu siguranță pe stilul tău!

În acest articol vom vorbi despre un nou bonus Vlad Cazino care îți poate aduce până la 20 de rotiri gratuite la slotul Ozzy Osbourne săptămânal. Vei afla în ce constă oferta, cum o poți accesa, dar și cum poți profita la maxim de acest bonus Vlad Cazino.

Ce este noua oferta Vlad Cazino rotiri gratuite?

Acest bonus Vlad Cazino este definit prin rotiri gratuite la slotul Ozzy Osbourne în fiecare săptămână, duminca între orele 13:00-16:00. Iată care sunt pașii prin care poți face rost de rotiri gratuite:

Pasul 1

Intră pe oferta de mai jos!

Pasul 2

Deschide slotul Ozzy Osbourne!

Pasul 3

Învârte de roată și vezi câte rotiri gratuite ai prins!

imagine cu logo-ul de la vlad cazino online

Vlad Cazino

Runde Gratis Săptămânal la slotul Ozzy Osbourne

Toate rotirile gratuite sunt fără depunere, astfel că poți face rost de runde fără să depui nici măcar un leu în contul tău de jucător la Vlad Cazino.

Este atât de simplu să faci rost de rotiri gratuite Vlad Cazino în fiecare duminică, însă trebuie să reții faptul că poți învârti de roată doar între orele 13:00-16:00, altfel acest bonus Vlad Cazino va expira. Oferta este pe o perioadă nedeterminată de timp, astfel că ai ocazia să prinzi câștiguri în mod constant.

Vlad Cazino deja ne-a obișnuit cu oferte și bonusuri mari pentru jucătorii săi determinați, dar și pentru cei noi. Astăzi ne invită să intrăm în universul heavy metal cu slotul Ozzy Osbourne prin până la 20 de rotiri gratuite săptămânale de care putem profita la maxim.

Condiții de rulaj Vlad Cazino bonus fara depunere

Poți îndeplini cerințele de rulaj pentru acest bonus Vlad Cazino în termen de 30 de zile de la primirea banilor bonus de pe urma rotirilor gratuite la slotul Ozzy Osbourne.

Pentru această oferta Vlad Cazino prezentată astăzi, condițiile de rulaj sunt de 25 x valoarea banilor bonus primiți de pe urma rotirilor gratuite, spre exemplu: să presupunem că ai câștigat 100 RON din urma rotirilor tale gratuite primite, tu vei trebui să rulezi acești bani de 25 x 100 (2500 RON) pentru ca banii bonus să se poată transforma în bani reali pe care îi vei putea retrage,

Poți reduce treptat această sumă jucând la toate sloturile Netent, astfel că orice miză pariată la aceste sloturi îți vor reduce cerințele de rulaj pentru Vlad Cazino bonus fara depunere. Nu numai mâinile câștigătoare se iau în considerare în vederea completării cerințelor de câștig, dar și pierderile, astfel că, în cazul în care ai mizat 5 RON, dar ai pierdut, aceștia tot te vor ajuta să scapi de condițiile de rulaj ale acestui bonus Vlad Cazino rotiri gratuite.

Despre slotul Ozzy Osbourne

supercazino alt

Este cineva pe această planetă care este pasionat de muzica rock și nu a auzit de Ozzy Osbourne? Slotul pe care producătorul NetEnt l-a lansat a luat jucătorii prin surprindere, în sensul bun. Tehnica de joc este asemănătoare jocurilor clasice, acesta fiind un slot pe 5 role, 3 rânduri și 20 de linii individuale de câștig. Slotul oferă re-spins și free spins pentru jucători prin diverse combinații de simboluri, dar și un RTP de 96,30%, ceea ce nu este deloc mic.

Câteva caracteristici interesante ale slotului:

 • Bonus Bet – Poți activa opțiunea Bonus Bet. Când aceasta este activă vei juca cu 40 de monede per nivel, dar primești mai des Free Spins, iar multiplicatoarele pentru rotirile gratuite se transformă din x2 și x3 în x5 și x7.
 • Încărcarea Simbolului – Înainte de orice re-spin și orice free spin, Încărcarea Simbolului se activează pentru a premia una sau mai multe caracteristici.
 • Re-Spin – Dacă două simboluri de tip Scatter apar pe rolele 1, 3 sau 5, jocul activează opțiunea Re-Spin și vei primi o rundă gratuită.
 • Free Spins – Dacă trei simboluri de tip Scatter apar pe rolele 1,3 sau 5, jocul activează opțiunea de Free Spins. Dacă joci cu pariul de bază, se vor activa 4 rotiri gratuite, iar în cazul în care ai Bonus Bet activat, vei primi 5 rotiri gratuite.
 • Grafica – Grafica jocului este excelentă, modernă și te face să te simți de parcă ești la un concert al lui Ozzy Osbourne. Efectele speciale sunt la un nivel înalt cu acest slot.
 • Muzica – Coloana sonoră este formată din melodii ale celebrului cântăreț loc, astfel că, dacă ești un fan al lui Ozzy, sau a muzicii rock, acest slot este perfect pentru tine.

Vlad Cazino Bonus Fara Depunere – Pe scurt

 • Rotiri gratuite la slotul Ozzy Osbourne săptămânal.
 • Învârte de roată în fiecare duminică între orele 13:00-16:00 și poți primi între 5 și 20 de rotiri gratuite Vlad Cazino.
 • Rotirile gratuite sunt fără depunere.
 • Cerințele de rulaj sunt de 25 x valoarea banilor bonus câștigați (25 x 100 = 2500 RON).
 • Ai timp 30 de zile să îndeplinești condițiile de rulaj.
 • Poți profita de această ofertă în fiecare săptămână.

Concluzii – rotiri gratuite  Vlad Cazino Bonus Fara Depunere

Iată cum din nou, Vlad Cazino vine cu un bonus foarte atrăgător pentru jucătorii care au ales acest site. Bonusul oferit de agenție îți poate aduce până la 20 de rotiri gratuite în fiecare săptămână în zilele de duminică între orele 13:00-16:00 la slotul Ozzy Osbourne. Acest bonus Vlad Cazino este perfect pentru toți jucătorii, fie că ești experimentat, sau de-abia la început, rotirile gratuite sunt benefice pentru orice categorie.

Profită acum de rotirile gratuite Vlad Cazino!

imagine cu logo-ul de la vlad cazino online

Vlad Cazino

Runde Gratis Săptămânal la slotul Ozzy Osbourne

Alte Articole

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă