închidere cont fortuna
Blog  /   februarie 25, 2022   /   Alex Simionescu

Închidere cont Fortuna – Sfaturi pentru joc responsabil

5/5 - (2 votes)

Una dintre modalitățile preferate de relaxare pentru o categorie mare de persoane o reprezintă jocurile de noroc. Popularitatea acestora a dus la promovarea măsurilor de joc responsabil în rândul cazinourilor, iar dintre acestea face parte și Fortuna. Citește în continuare pentru a afla mai multe despre jocul responsabil și chiar despre cum poți realiza o închidere cont Fortuna!

100% Bonus Până la 2000 RON

 • Cod bonus FORTUNA1 pentru 2000 RON la primele 3 depozite

Opțiuni pentru joc responsabil Fortuna

Pentru că țin la experiența de joc a pariorilor care îi vizitează, cei de la Fortuna le pun acestora o mulțime de variante prin care ei își pot controla comportamentul de joc. În continuare, noi îți vom prezenta pe larg opțiunile pe care le ai, de la limitele pe care le poți seta și până la opțiunea de dezactivare cont Fortuna.

1. Autoexcludere Fortuna

Una dintre cele mai eficiente metode, și totuși cea mai drastică am putea spune, o reprezintă cea de închidere cont eFortuna pe o perioadă îndelungată de timp sau chiar definitiv. Autoexcluderea poate fi folosită pentru un anumit serviciu pus la dispoziție de agenție sau pentru toate serviciile disponibile.

Închidere cont Fortuna se poate realiza pe o perioadă de 7 zile, o lună, 3 luni, 6 luni, 12 luni sau 24 de luni. Pentru a realiza această acțiune trebuie să te adresezi unui operator al echipei de contact Fortuna sau poți face setarea din propriul tău cont.

Ține cont că această acțiune este ireversibilă, iar pe perioada de timp selectată nu vei mai avea acces la contul tău de jucător. Fondurile pe care le ai în balanță la momentul autoexcluderii îți vor fi returnate. De asemenea, după întreprinderea acestui proces nu vei mai primi știri sau materiale de marketing.

Atenție! Ai dreptul doar la 3 autoexcluderii cu perioadă de timp stabilită de tine. După a treia autoexcludere contul tău va fi închis definitiv și nu îl vei mai putea redeschide.

2. Limite de joc

O altă opțiune populară în rândul pariorilor o reprezintă setarea de limite. Astfel, cazinoul îți pune la dispoziție posibilitate de a-ți seta limite de depunere, pentru ca tu să te bucuri într-o manieră responsabilă și controlată de promoții Fortuna cu depunere.

Poți seta o limită de depunere zilnică, săptămânală sau lunară, în funcție de bugetul și preferințele tale. Limita pe care o setezi pentru a nu ajunge la închidere cont eFortuna va intra în vigoare imediat după salvarea opțiunii, în timp ce o majorare a acestei limite va fi disponibilă după 48 de ore de la optare pentru ea.

De asemenea, operatorii platformei au dreptul de a seta un timp de inactivitate permis jucătorilor. La expirarea acestui timp, pariori vor fi atenționați printr-un mesaj și vor fi deconectați automat din cont Fortuna.

3. Ia pauze – alternativa pentru închidere cont Fortuna

După cum ți-am menționat mai sus, ai opțiunea de a apela de dezactivare cont eFortuna și pe perioade mai scurte de timp, precum 7 zile, o lună sau chiar 3 luni. Deși acest proces este tot unul de autoexcludere, fiind o perioadă scurtă de timp, poți considera că este doar o vacanță departe de jocurile de noroc.

Nu uita totuși că după a treia autoexcludere, contul tău va fi închis definitiv și nu îl vei mai putea redeschide! Te încurajăm să apelezi și la celelalte opțiuni de joc responsabil eFortuna înainte de a opta pentru închidere cont eFortuna.

Ține cont că toate opțiunile pentru care poți opta sunt valabile atât pentru jocul de pe browserul web, cât și pentru Fortuna aplicație!

4. Apelează la consiliere

Pe mulți oameni îi ajută să știe că nu sunt siguri când au astfel de probleme, motiv pentru care Fortuna își sfătuiește jucătorii să apeleze la ajutor de specialitate dacă aceștia simt că i-ar putea ajuta.

În secțiunea „Joc responsabil” al site-ului poate fi găsită o serie de întrebări pentru a determina gravitatea situației unui parior. Dacă răspunsurile oferite de tine la aceste întrebări sunt majoritar pozitive, poate o discuție cu un consilier te-ar putea ajuta.

De asemenea, poți citi mai multe și despre joc responsabil Pokerstars!

Sfaturi pentru joc responsabil Fortuna

 • Nu apela la jocurile de noroc decât dacă ai împlinit deja vârsta de 18 ani.
 • Uită-te în permanență la Ceasul Serverului pentru a nu pierde contactul cu realitatea și pentru a nu te lasă furat de trecerea timpului.
 • Nu uita că jocurile de noroc sunt doar un mod de a te distra și nu constituie o sursă de venit.
 • În cazul în care ai pierdut o sumă considerabilă de bani, nu încerca să o câștigi înapoi pariind și mai mult.
 • Respectă un buget prestabilit, astfel încât să știi că îți poți permite să pierzi acei bani și să îți achiți chiria, utilitățile și alte costuri vitale unui trai decent.
 • Alternează între activitățile de recreere. Asigură-te că există un echilibru al timpului pe care îl aloci pentru fiecare.
 • Nu juca dacă te simți trist, deprimat, anxios sau dacă ești în stare de ebrietate sau sub influența medicamentelor. Este posibil ca în aceste situații să nu ai control deplin asupra acțiunilor tale.
 • Optează pentru variantele de joc responsabil prezentate mai sus, inclusiv închidere cont Fortuna.
 • Apelează la ajutorul unui consilier în cazul în care consideri că te-ar putea ajuta.

Concluzie

Există o mulțime de modalități de a te distra, iar jocurile de noroc se numără printre ele. Însă, este important de ținut minte că acestea nu pot deveni o sursă de venit stabilă, motiv pentru care trebuie să te asiguri mereu că joci responsabil și controlat.

100% Bonus Până la 2000 RON

 • Cod bonus FORTUNA1 pentru 2000 RON la primele 3 depozite

Citește mai mult:

Alte Articole

supercazino holder

Promoții Zilnice ContiCazino – Oferta Zilei ContiCazino

5/5 – (1 vote) Vremea caldă vine cu oferte speciale de neratat la ContiCazino. Profită de promoții zilnice ContiCazino și obține super bonusuri și rotiri gratuite. Citește în continuare pentru a afla ce poți câștiga în fiecare zi a săptămânii! Ce poți câștiga la promoții zilnice ContiCazino Dacă vrei să te simți ca într-o continuă […]

Citeste mai mult
stud poker reguli

Stud Poker Reguli – Ghid Complet de Joc

5/5 – (1 vote) În acest articol vom discuta despre Stud Poker reguli și alte detalii pe care trebuie să le știi despre joc. Este un gen de poker mai puțin cunoscut decât Texas Holdem, dar cel puțin la fel de captivant, după cum vei vedea mai departe. Stud Poker reguli – tot ce trebuie […]

Citeste mai mult
reguli tabinet

Reguli Tabinet Joc de Cărți – Cum se Joacă Tabinet?

5/5 – (1 vote) Tabinetul este unul dintre acele jocuri de cărți fără vârstă, iubite inclusiv de părinții și bunicii noștri. În cazul în care nu ai mai jucat de mult timp sau nu l-ai încercat niciodată, a sosit momentul să descoperi cum se joacă Tabinet. Află din acest articol totul despre setul de reguli […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă