închidere cont SlotV
Blog  /   martie 11, 2022   /   Andrei Dogaru

Închidere Cont SlotV – Sfaturi Joc Responsabil SlotV

5/5 - (1 vote)

Dependența de jocuri de noroc poate deveni o problemă gravă, dar la SlotV poate fi evitată, din fericire. De aceea, în articolul de față îți prezentăm tot ce trebuie știut despre joc responsabil SlotV. Ai la dispoziție mai multe opțiuni, de la limite până la închidere cont SlotV. Citește articolul nostru pentru a vedea cum te poți distra responsabil!

100% Bonus Până La 5000 RON + 500 Rotiri Gratis

 • Joacă mai mult la prima depunere
 • Până la 5000 RON + 500 rotiri
 • Multiple variante de bonusuri

Opțiuni pentru joc responsabil SlotV

Jocurile de noroc sunt doar pentru distracție, iar pentru asigurarea acesteia, este bine să ții cont de câteva aspecte și să apelezi la opțiunile pe care urmează să le prezentăm. Acestea sunt, într-o măsură, graduale, începând de la prevenție, adică limite de timp și depunere și terminând cu închidere cont SlotV, temporară sau definitivă. De asemenea, pentru a aborda problema, îți recomandăm și câteva platforme de consiliere de specialitate.

1. Autoexcludere SlotV

Aceasta este o opțiune mai serioasă pentru închidere cont SlotV. Iată ce presupune această variantă:

 • Poți închide contul pe o perioadă de minimum 6 luni, dar și pentru o perioadă de un an sau chiar nedefinit.
 • Poți elimina setarea doar după cel puțin 6 luni.
 • Este recomandat să închizi toate conturile de jucător de la toate cazinourile dacă ai ales această opțiune.
 • Atunci când optezi pentru SlotV închidere cont, e bine să instalezi și niște aplicații care blochează accesul la site-uri cu jocuri de noroc.
 • Atât perioada de pauză, cât și cea de autoexcludere SlotV trebuie confirmate cu parola ta.
 • Dacă ai întrebări despre această opțiune, poți apela oricând la cei de la SlotV contact.

2. Limite

Limitele reprezintă o măsură foarte bună de prevenire, iar fiecare jucător trebuie să le folosească pentru a controla bugetul și timpul de joc. În această secțiune ai la dispoziție 2 opțiuni principale: limite depuneri și verificarea realității.

 • Depuneri: poți stabili limite zilnice, săptămânale și lunare. Este indicat să stabilești pentru fiecare perioadă, astfel putând contabiliza mai ușor bugetul folosit pentru jocuri de noroc.
 • Verificarea realității: impune o perioadă de timp la care vei primi notificare. Perioadele sunt 10, 20, 30, 40, 50 și 60 de minute. Nu vei fi deconectat din joc, ci doar va apărea un mesaj de tip pop-up care te va înștiința că ai atins perioada de joc.

Înainte de a folosi o opțiune de închidere cont SlotV, contul tău de jucător îți permite să impui câteva limite: de depunere și de timp. Pentru a ajunge la acestea, trebuie să urmezi pașii de mai jos:

 1. Loghează-te în contul tău de jucător.
 2. Apasă pe avatarul tău din colțul din dreapta sus.
 3. Apasă pe „Limite” pentru a intra în secțiune.

În cele ce urmează, vom discuta despre alte măsuri de joc responsabil SlotV la care poți apela, în afară de închidere cont SlotV. Mai apoi poți citi și despre joc responsabil Gets Bet și joc responsabil NetBet.

3. Ia o pauză în loc de SlotV închidere cont

Cea mai puțin drastică metodă de închidere cont SlotV este cea de pauză. Iată în ce constă luarea unei pauze:

 • Aceasta se găsește în secțiunea de Joc Responsabil a profilului, despre care am discutat mai sus.
 • Perioada de pauză poate fi de o zi, o săptămână, o lună, 3 luni sau chiar 6 luni.
 • Selectează perioada dorită și bifează motivul deciziei.
 • Multe dintre aceste motive enunțate nu au legătură cu jocul responsabil, deci poți folosi opțiunea și în alte cazuri.
 • După ce ai selectat și motivul, nu uita să apeși pe „Aplică modificările” pentru ca acestea să aibă efect.

4. Consiliere pentru joc responsabil SlotV

Închidere cont SlotV tratează efectul. Pentru a trata cauza, este bine să folosești și site-urile puse la dispoziție pe pagina „Play Safe” pe care o găsești în subsolul paginii SlotV. Acestea oferă consiliere psihologică de specialitate pentru persoanele afectate de jocuri de noroc.

O platformă în limba română este www.jocresponsabil.ro. Folosește-o pentru consiliere telefonică și online. De asemenea, poți folosi două platforme în limba engleză care oferă consiliere și pentru jucătorii români: www.gamblingtherapy.org și www.gamblersanonymous.org.

Sfaturi suplimentare

Pe lângă opțiunile SlotV închidere cont, mai poți să ții cont de o serie de sfaturi simple care te vor ajuta să joci cu moderație:

 • Nu uita că jocurile de noroc nu reprezintă o sursă de venit, ci sunt pentru divertisment.
 • Joacă mereu cu moderație și impune limite de buget și de timp. Banii pentru chirie, utilități și alte lucruri importante nu trebuie folosiți la jocurile de noroc.
 • Dacă te confrunți cu probleme financiare, nu juca jocuri de noroc.
 • Apelează cu încredere la consiliere ori de câte ori simți că este necesar acest lucru.
 • Nu te împrumuta pentru jocuri de noroc.
 • Dacă ai pierdut o sumă de bani la jocuri, nu trebuie să încerci să o recuperezi imediat. Respectă limitele impuse și joacă data viitoare.

Atunci când ești pregătit să joci din nou, consultă ofertele cu rotiri gratuite și sloturi online!

Concluzii SlotV închidere cont

Secțiunea de joc responsabil SlotV cuprinde opțiunile importante, inclusiv închidere cont SlotV permanentă sau autoexcludere SlotV temporară. Așadar, impune limite de timp și buget, cere ajutor când ai nevoie și nu uita să te distrezi cu jocurile SlotV!

100% Bonus Până La 5000 RON + 500 Rotiri Gratis

 • Joacă mai mult la prima depunere
 • Până la 5000 RON + 500 rotiri
 • Multiple variante de bonusuri

Citește și despre:

Alte Articole

supercazino holder

Promoții Zilnice ContiCazino – Oferta Zilei ContiCazino

5/5 – (1 vote) Vremea caldă vine cu oferte speciale de neratat la ContiCazino. Profită de promoții zilnice ContiCazino și obține super bonusuri și rotiri gratuite. Citește în continuare pentru a afla ce poți câștiga în fiecare zi a săptămânii! Ce poți câștiga la promoții zilnice ContiCazino Dacă vrei să te simți ca într-o continuă […]

Citeste mai mult
stud poker reguli

Stud Poker Reguli – Ghid Complet de Joc

5/5 – (1 vote) În acest articol vom discuta despre Stud Poker reguli și alte detalii pe care trebuie să le știi despre joc. Este un gen de poker mai puțin cunoscut decât Texas Holdem, dar cel puțin la fel de captivant, după cum vei vedea mai departe. Stud Poker reguli – tot ce trebuie […]

Citeste mai mult
reguli tabinet

Reguli Tabinet Joc de Cărți – Cum se Joacă Tabinet?

5/5 – (1 vote) Tabinetul este unul dintre acele jocuri de cărți fără vârstă, iubite inclusiv de părinții și bunicii noștri. În cazul în care nu ai mai jucat de mult timp sau nu l-ai încercat niciodată, a sosit momentul să descoperi cum se joacă Tabinet. Află din acest articol totul despre setul de reguli […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă