depunere stanleybet
Blog  /   INFO CAZINOURI ONLINE  /   august 5, 2021   /   Paul Anghelescu

Metode de plată – Depunere și Retragere Stanleybet

Rating Slot

În articolul de astăzi îți vom oferi toate informațiile necesare despre metode de plată Stanleybet, atât la depunere, cât și la retragere. Vei afla cum să faci o depunere Stanleybet, care sunt sumele minime și maxime, dar și ce comision se aplică!

1500 RON și 600 rotiri gratis

Bonus la depunere

Revendică 1500 lei și 600 rotiri la prima depunere!

Stanleybet se numără printre cazinourile cu cele mai atractive bonusuri oferite, atât la activarea unui cont de jucător, cât și la primele 3 depuneri realizate. Dacă și pe tine te-au convins bonusurile să îți deschizi un cont de jucător, următorul pas pe care trebuie să îl faci este realizarea unei depuneri. Deși operatorul și-a format un renume, fiind prezent pe piața din România încă din anul 2004, în industria pariurilor sportive, atunci când vine vorba de modalități de depunere și de retragere a banilor, mai există loc de îmbunătățiri și vei vedea în cele ce urmează de ce spunem asta.

Metode pentru depunere Stanleybet

stanleybet depunere

Mulți jucători sunt dezamăgiți atunci când află că pentru a face o depunere Stanleybet au la dispoziție doar următoarele 3 variante:

  • Card de credit/debit: Visa/Mastercard
  • Transfer bancar
  • Portofele electronice: Paysafecard
  • Top-pay
  • Agențiile stradale Stanleybet

Nu știm dacă cei de la Stanleybet au de gând să îmbunătățească acest lucru, însă până atunci, orice depunere Stanleybet se face doar prin intermediul acestor metode de plată. Indiferent dacă alegi să faci depunerea cu ajutorul unui card, a unui portofel electronic sau a unei agenții stradale, depunerea minimă este de 20 lei, iar banii intră în cont automat. Un lucru important de menționat este faptul că operatorul nu percepe niciun comision la nicio Stanleybet depunere realizată – majoritatea cazinourilor percep o taxă de 1% din valoarea depunerii, faptul că Stanleybet nu percepe nicio taxă este cu siguranță un mare atuu.

Înregistrează-te la Stanleybet și realizează o depunere!

Pașii pentru Stanleybet depunere?

stanleybet retragere pasi

Dacă vrei să faci o depunere online, tot ce trebuie să faci este să intri în contul tău, în secțiunea ”Depozit”, să selectezi metoda de plată pe care vrei să o folosești, să introduci suma pe care vrei să o depui și să finalizezi tranzacția. Dacă nu ai mai făcut până acum vreo depunere Stanleybet, ar trebui să știi că atunci când alegi cardul de credit/debit, trebuie să furnizezi anumite informații de pe card: numele deținătorului cardului, numărul cardului, date de emitere și cea de expirare și codul CVV2. Dacă alegi să faci depunerea prin intermediul unui portofel electronic, trebuie să introduci doar adresa de e-mail asociată contului Skrill, Neteller sau PaySafeCard.

Dacă alegi să faci o depunere Stanleybet într-o agenție stradală, tot ce trebuie să faci este să prezinți în cea mai apropiată agenție cu actul de identitate. Bineînțeles, prima dată trebuie să îți deschizi un cont de jucător pe numele tău. Când ajungi în agenția Stanleybet specifici suma pe care vrei să o depui în contul tău și banii intră instant, cu excepția cazului în care este prima depunere pe care o faci în numerar – în acest caz durează puțin mai mult procesarea cererii pentru că trebuie mai întâi să se realizeze conectarea contului online cu agenția în care vrei să faci depunerea.

Revendică bonusul Stanleybet la primele 3 depuneri și câștigă 2000 lei și 350 rotiri!

Metode pentru Retragere Stanleybet

retragere stanleybet ghid

Retragerile Stanleybet se fac prin aceleași metode prin care se fac și depunerile: card de credit/debit, portofele electronice și agenții stradale. Retragerea minimă este de 20 lei și nu ai voie să faci mai mult de 2 retrageri online pe zi. Nu există comision perceput pentru nicio retragere Stanleybet, acesta fiind văzut drept un avantaj major mai ales de către jucătorii care fac retrageri mai mari (în general, comisionul perceput pentru o retragere la celelalte cazinouri este de 1% din valoarea retragerii).

Înainte de a trece la pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a face o retragere Stanleybet, trebuie să menționăm cele 2 situații în care nu poți face o retragere:

  • Nu poți face o retragere Stanleybet dacă nu ai parcurs procesul de verificare Stanleybet a identității KYC – orice jucător este obligat prin lege să își verifice identitatea în termen de 30 zile de la deschiderea contului, iar acest lucru presupune transmiterea unei copii după actul de identitate. Dacă nu parcurgi procesul KYC, nu poți face nicio retragere, iar dacă trec cele 30 zile, contul tău este închis, iar suma de bani este transferată automat în conturile statului.
  • Nu poți face o retragere Stanleybet a câștigurilor obținute din rularea bonusului dacă nu îndeplinești condițiile de rulaj – în cazul bonusului la depunere, există anumite condiții de rulaj pe care trebuie să le bifezi înainte de a solicita o retragere. Spre exemplu, în cazul primei depuneri realizate, ca să poți retrage câștigurile, trebuie mai întâi să rulezi de 30 ori valoarea bonusului primit. Verifică dacă ai îndeplinit condițiile de rulaj înainte de a cere o retragere pentru a fi sigur că aceasta îți va fi acceptată.

Acum că am lămurit și aceste lucruri, putem trece la pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a face orice Stanleybet retragere.

1500 RON și 600 rotiri gratis

Bonus la depunere

Revendică 1500 lei și 600 rotiri la prima depunere!

Pași pentru Stanleybet retragere

Dacă alegi să faci o retragere online, adică prin intermediul cardului de credit/debit sau a portofelelor electronice, trebuie să intri în contul tău, în secțiunea ”Retragere”, să selectezi metoda de plată dorită și suma pe care vrei să o retragi. Timpul de așteptare diferă în funcție de metoda de plată aleasă – în cazul cardului de credit/debit poate să dureze 2-3 zile lucrătoare până ce vor intra banii în contul tău, iar în cazul portofelelor electronice, banii intră în cont în 24 ore.

Dacă în schimb alegi să îți ridici banii dintr-o agenție stradală, trebuie mai întâi să faci o cerere de retragere din contul tău, să selectezi agenția din care vrei să ridici banii și să programezi retragere. Vei fi notificat în momentul în care ți-a fost acceptată cererea de retragere și poți merge în agenția selectată pentru a-ți ridica câștigurile. Dacă totul este în regulă, cererea de retragere a banilor este aprobată de obicei în maxim 24 ore.

Dacă nu vrei să faci un depozit, poți alege bonusul fără depunere Stanleybet!

Concluzii Metode de Plată Stanleybet

Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le cunoști despre aceste metode de plată Stanleybet. Acum poți face fără emoții prima ta depunere, te poți bucura de jocurile din oferta cazinoului, iar la final, îți poți retrage câștigurile!

Citește și despre:

Alte Articole

promotii betano cu depunere 2021

Promoții Betano cu Depunere – Betano Marea Păcăneală și 30% Cashback

5/5 – (4 votes) Marea Păcăneală Betano este în toi. În fiecare zi, o felie de pepene savuroasă îți deblochează o serie de surprize și o colecție de promoții de care poți profita pentru a mai suplimenta câștigurile pe care le obții zilnic la păcănelele tale favorite. Un Calendar Betano Zilnic găzduiește promoțiile pe care […]

Citeste mai mult
Marcel la mare

Epopeea lui Marcel – Sezon 2 Ep. 2

5/5 – (7 votes) Iată că am ajuns și la episodul 2 din al doilea sezon Epopeea lui Marcel! Ghici unde îl duce aventura pe eroul nostru? Un indiciu ar fi nisip fierbinte sub picioare și soare torid… Da, ai ghicit! Marcel și Șeptarul pleacă într-un concediu de neuitat la mare și bineînțeles că lucrurile […]

Citeste mai mult
jocuri de carti in 2

Jocuri de Cărți – Idei de Jocuri Pentru Serile cu Prietenii 2022

5/5 – (4 votes) Descoperă cele mai bune jocuri de cărți pentru serile cu prietenii! ✅ Vezi lista de idei de jocuri cu cărți pentru 1, 2, 3 sau mai mulți jucători! Înainte de apariția internetului, jocurile de cărți erau unul dintre cele mai populare moduri de petrecere a timpului liber. Pentru nostalgici și cei […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă