câștigă o mașină în tombola betano
Blog  /   OFERTE SPECIALE  /   iunie 12, 2020   /   Cristian Rotaru

Câștigă o mașină de lux cu pariurile sportive de la Betano

Veștile bune se țin lanț: reluarea campionatului de fotbal intern este însoțită de o super-tombolă la Betano. Câștigă o mașină sau unul din pariurile free bet cu valoare totală de 50.000 lei! Citește mai departe pentru a afla cum poți intra în cursa pentru o mașină de lux și pariuri gratuite la casa ta de pariuri preferată!

Cum poți câștiga o mașină Mercedes CLA Coupé la Betano

Pentru a participa la promoția Betano și a intra în cursa pentru câștiga o mașină, ai de îndeplinit 3 pași simpli:

Pasul 1

Dă click pe oferta de mai jos

Pasul 2

Înscrie-te în promoție pe pagina Betano

Pasul 3

Plasează un bilet de cel puțin 50 lei și cotă 1.5 la pariuri sportive live sau pre-live

Câștigă o mașină Mercedes CLA Coupé și Pariuri Gratis la Betano

Intră în cursa pentru o mașină de lux și pariuri gratuite la Betano plasând bilete de minim 50 de lei și cotă 1.5 în perioada 10 – 30 iunie 2020!

Premiile oferite în tombolă

Această campanie promoțională va avea 100 de câștigători. Premiul cel mare este o mașină Mercedes CLA Coupé în valoare estimată de 173.000 lei de lei.

Premiile secundare sunt reprezentate de pariuri gratuite (free bet) cu valoare între 400 și 6000 de lei. Ai mai jos tabelul cu toate premiile:

Marele PremiuMercedes CLA Coupé
Premiul 2Free bet de 6000 lei
Premiul 3Free bet de 3000 lei
Premiul 4Free bet de 2000 lei
Premiul 5Free bet de 1000 lei
Premiile 6 – 100Free bet de 400 lei
tombola mașină betano

Câștigă o mașină sau free bets în promoția lunii iunie la Betano!

Promoția are loc în perioada 10.06.2020 – 30.06.2020, câștigătorii urmând a fi extrași live în secțiunea Cazino Live de pe Betano, în data de 3.07.2020 la ora 16.00. Lista câștigătorilor va fi publicată ulterior și pe site. În cazul în care câștigi, vei fi contactat pe mail sau telefonic pentru a intra în posesia premiului.

Pentru a participa la promoția cu premiu mașină + free bet, va trebui să plasezi cel puțin un bilet cu valoare de minim 50 lei și cotă minim 1.50. Poți plasa atât un pariu single (un singur pariu pe bilet), cât și un pariu multiplu (cu mai multe meciuri pe bilet). Reține că biletul trebuie să aibă o cotă totală de cel puțin 1.50.

Fiecare bilet înregistrat respectând condițiile promoției reprezintă o șansă în plus de câștig. Câștigă o mașină pariind la casa ta de pariuri preferată! Pentru fiecare bilet vei primi un cod unic de participare. Codul va fi transmis atât în contul de jucător Betano, cât și pe mail. Vei putea primi maximum 10 coduri de participare pe zi. În plus, în fiecare zi de vineri (12 iunie, 19 iunie, 26 iunie) și de marți (16 iunie, 23 iunie, 30 iunie), vei primi o evidență a codurilor înscrise, astfel încât să știi câte șanse ai la tombolă.

Vezi aici mai multe promoții!

premiu mașină betano

Tombolă cu premiu mașină

După cum spuneam și mai sus, premiul cel mare este un Mercedes CLA Coupé, în valoare de 173.000 de lei. Vorbim despre o mașină cu design aerodinamic extrem de elegant și roți de 19 inch, dotată cu cele mai inteligente tehnologii ale momentului.

Mercedes CLA Coupé este dotată cu MBUX Augmented Reality pentru sistemul de navigație, astfel încât mașina poate reține rutele efectuate cel mai frecvent sau melodiile preferate, putând face totodată recomandări pentru un drum mai rapid. Camerele video integrate redau zona limitrofă pe ecranul Media, oferind asistență suplimentară. Sistemul învață în fiecare zi pentru a te cunoaște mai bine și a-ți anticipa cerințele.

De asemenea, mașina este dotată și cu tehnologia pentru comandă vocală LINGUATRONIC. E de ajuns să spui „Hey, Mercedes“, iar mașina ascultă comenzile tale. Poți trimite mesaje text, afla starea vremii, schimba canalul radio sau alege ruta cea mai scurtă spre birou sau spre casă. Mașina devine asistentul tău personal.

Iar pentru că totul devine smart, vei putea deschide mașina folosind o cheie digitală prin intermediul tehnologiei NFL. Vei putea integra și smartphone-ul pentru a avea acces la o serie extinsă de comenzi direct de pe ecranul telefonului.

De reținut

Reține că trebuie să optezi pentru participarea la tombolă dând click pe oferta din acest articol și apoi în pagina promoției de pe site-ul Betano. Pentru fiecare bilet de minim 50 de lei și cotă 1.5 vei primi un cod de participare. Mai multe bilete, mai multe șanse de câștig. Extragerea va avea loc în data de 3 iulie, în secțiunea Cazino Live de pe site-ul Betano. Pariază și demarează și tu într-o mașină de lux!

Mult succes!

 

Alte Articole

banner cu unibet ofertă august

Promoții Unibet cu depunere – 50 rotiri gratuite săptămânal

Promoțiile Unibet sunt vânate de către toți jucătorii din România datorită premiilor mari și diversității pe care acestea o oferă. Mai nou, Unibet a hotărât că toată săptămâna, toți jucătorii pot avea câteva zile în care să se bucure de promoții Unibet cu depunere și cu premii rapide. Articolul va fi actualizat în mod constant […]

Citeste mai mult
horoscop totemic

Horoscop Totemic – Înțelepciunea amerindienilor

În funcție de fenomenele și elementele din jurul lor, amerindienii delimitau momentele zilei, anotimpurile sau evenimentele care urmau să se întâmple. De aceea, nu este de mirare că amerindienii au pus bazele unui horoscop totemic, care le permitea să înțeleagă personalitatea și destinul oamenilor din trib. Profită și tu de înțelepciunea nativilor americani și află […]

Citeste mai mult
blackjack betano

Blackjack Betano – gamă de jocuri online

Jocurile de blackjack câștigă din ce în ce mai multă popularitate în rândul jucătorilor din România. De aceea, mulți operatori își diversifică oferta și încearcă să țină pasul. Mediul online este tocmai bun pentru această diversificare, iar în acest articol îi vom prezenta tot ce trebuie să știi despre secțiunea Betano blackjack. Vom discuta despre […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă