300 rotiri gratuite Netbet
Blog  /   februarie 10, 2021   /   Catalin Ieremia

Netbet Bonus Bun Venit – 300 rotiri și 3000 RON

Rating Slot

Dacă ești un jucător nou care vrea să încerce experiența cazinoului Netbet, de astăzi poți revendica noua ofertă de bun venit care constă în 300 rotiri gratuite Netbet și un bonus de 3000 RON la primele depuneri. Vezi mai jos cum poți profita de noua promoție!

300 rotiri gratuite Netbet + 3000 RON

Bonus exclusiv

Cod bonus: NB01, NB02, NB03, NB04, NB05

Câștigă 300 rotiri gratuite și 3000 RON Netbet cu bonusul de bun venit!

De când a intrat pe piață, Netbet Cazino ne-a obișnuit cu cele mai mari bonusuri de bun venit pentru jucătorii care decid că vor să-i încerce serviciile, în special, celebra gamă de sloturi, însă noua ofertă întrece orice așteptare întrucât este vorba de un total de 300 rotiri gratuite Netbet, care vin la pachet cu încă 3000 RON cadou.

În plus, condițiile pe care trebuie să le îndeplinești sunt foarte ușoare, fiind vorba de o depunere minimă și folosirea codurilor promoționale: NB01, NB02, NB03, NB04, NB05, în momentul în care realizezi depozitul. Mai mult decât atât, poți prinde și 100 rotiri gratuite Netbet fără să depui bani! Acestea fiind spuse, în acest articol vei afla toate detaliile despre Netbet 300 rotiri gratuite la înscriere, care sunt pașii necesari și unde poți folosi rundele!

Bonus în 5 pași simpli – 300 rotiri gratuite Netbet + 3000 RON

Noul pachet de bun venit este, la momentul actual, cel mai mare bonus oferit jucătorilor care își deschid un cont la Netbet și care nu se oprește după prima depunere, ci îți oferă rotiri gratuite și bani cash pe parcursul celor cinci depuneri.

Astfel, poți observa că Netbet urmărește în primul rând oferirea unei experiențe de pariere profitabile care să îți multiplice câștigurile din cont și să îți ofere cât mai multe șanse de reușită prin cele 300 rotiri gratuite Netbet. Bonusul este împărțit în cinci etape care vor fi detaliate separat mai jos, după cum urmează:

#1 – 100% până la 1000 RON + 50 rotiri gratuite Netbet

Primul pas pe care trebuie să îl realizezi pentru a intra în cursa celor 300 rotiri gratuite Netbet este accesarea ofertei de mai sus și apăsarea butonului ,,Înregistrează-te’’, urmat de completarea formularului standard cu date personale de tip email, parolă, nume, prenume, CNP, adresă, cu scopul de a-ți crea un cont de jucător valid. Procesul durează maxim 3 minute și vine la pachet cu accesarea rapidă a tuturor promoțiilor Netbet și multe alte beneficii.

După ce ți-ai deschis contul, trebuie să realizezi o depunere minimă de 50 RON folosind codul promoțional NB01, doar așa vei putea accesa primul bonus de 100% până la 1000 RON, alături de 50 rotiri gratuite Netbet la unul dintre cele mai populare sloturi, 40 Burning Hot. Trebuie specificat că pentru a primi rotirile gratuite și cei 1000 RON e nevoie să îți validezi contul, în caz contrar vei putea primi o sumă mai mică, de doar 800 RON. Pentru mai multe informații despre procesul de validare cont Netbet accesează link-ul atașat.

Pentru a fi totul clar, vom lua ca exemplu o depunere minimă de 100 RON, care îți va fi dublată, astfel vei putea juca un total de 200 RON la orice joc dorești, însă pentru a profita din plin de ofertă, doar o depunere de 500 RON îți va aduce în cont 1000 RON gratis Netbet.

Tot acum primești și 50 rotiri gratuite Burning Hot, valabile timp de trei zile și ale căror câștiguri vor fi creditate sub forma unui bonus. Referitor la rundele gratis, acestea îți vor fi trimise automat la accesarea directă a jocului după ce parcurgi procesul de înregistrare și efectuezi depunerea, iar banii obținuți după folosire trebuie supuși unor condiții de rulaj minime de x40.

De asemenea, ca orice altă ofertă, și banii rezultați după utilizarea bonusului de 100% până la 1000 RON trebuie rulați de x40 înainte de a fi retrași. Aceaste cerințe sunt minime și nu trebuie să te pună pe gânduri întrucât se pot îndeplini foarte ușor și rapid chiar dacă ești începător având în vedere că se vor calcula atât câștigurile, cât și pierderile.

Ba mai mult, vei avea la dispoziție 7 zile pentru acceptarea și rularea bonusului, disponibil pe mobil și deskpot la aceeași calitate.

Netbet 50 rotiri gratuite sunt valabile doar la 40 Burning Hot, un joc clasic, cu fructe, oferit de EGT, cu un RTP impresionant de 96.45% care nu te va lăsa să pierzi. Slotul are o grafică plăcută vizual, 4 role și 100 linii de câștig, alături de simboluri speciale, precum Scatter, WILD, Gamble sau Jackpot Cards.

#2 – 100% Bonus până la 500 RON + Netbet 50 rotiri gratuite

Și după ce devii jucător Netbet, cazinoul are grijă de tine oferindu-ți un al doilea bonus dacă faci încă o depunere de minim 50 RON. De această dată trebuie să folosești codul promoțional NB02 care îți va aduce încă 50 rotiri gratuite Netbet la slotul 20 Super Hot, valabile timp de 3 zile de la acordare.

Câștigul maxim pe care îl poți obține este de 500 RON, astfel dacă faci o depunere de 250 lei te-ai asigurat cu suma maximă, pe care o poți juca la orice joc de tip cazino. Poți revendica oferta de pe orice dispozitiv, aceasta fiind optimizată atât pentru desktop, cât și pentru mobil.

De asemenea, bonusul și rotirile trebuie să respecte anumite condiții de rulaj, mai exact x40, înainte să retragi câștigurile rezultate după folosire, pe care e esențial să le îndeplinești în maxim 7 zile de la revendicare.

În ceea ce privește slotul selectat în această etapă, Super Hot este tot un joc cu fructe, cu un RTP de 95.79%, având 5 role și 20 linii de plată. Șeptarii, simbolurile Scatter, Wild, pepenii și cireșele îți vor aduce multe câștiguri și o sesiune de pariere relaxantă, fără prea multe pierderi.

E important să menționăm încă de la început că oferta se adresează doar jucătorilor care au împlinit vârsta minimă de 18 ani și își deschid un cont pentru prima dată la Netbet.

#3 – 100% până la 700 RON + 50 rotiri gratuite Netbet

Surpizele te urmăresc pe parcursul tuturor sesiunilor de pariere la Netbet și apar sub forma unui bonus de 100% până la 700 RON la a treia depunere, alături de alte 50 rotiri gratuite Super Hot. Regulile râmân în general aceleași ca la primele depuneri, diferența constă în codul promoțional care va fi NB03 și slotul inclus în această ofertă, 40 Super Hot.

În această etapă trebuie să realizezi încă o depunere de 50 RON care îți va fi din nou dublată sau dacă vrei să revendici întreaga sumă de 700 RON, e necesar un depozit de 350 RON. Banii pot fi folosiți la sloturi, casino live sau jocurile de masă, iar atât câștigurile bonusul, cât și cele obținute după folosirea celor 50 runde gratis Netbet trebuie rulate de x40.

40 Super Hot este asemănător cu varianta de mai sus, singura diferență constă în numărul liniilor de plată, 40, după cum arată și denumirea jocului. Portocale, lămâi, simboluri speciale, jackpot-uri și multe runde gratis vor fi regăsite în cadrul slotului online. Toate aceste funcții vor contribui la obținerea cât mai multor combinații câștigătoare. Jucătorii care au încercat până acum rotiri gratuite Super Hot îl recomandă pentru simplitatea modului de joc și șansele ridicare de câștig.

Pentru a descoperi întreaga gamă de sloturi Netbet ți-am pregătit un articol complet pe care îl poți accesa printr-un simplu click.

#4 – 100% până la 800 RON + Netbet 50 runde gratis

Suntem siguri că primele trei bonusuri ți-au adus mulți bani în cont, însă Netbet nu se oprește aici. Dacă te pregătești să faci și depunerea cu numărul 4 de minim 50 RON, vei fi recompensat cu încă un bonus de 100% cu un potențial de 800 RON și alte Netbet 50 rotiri gratuite la slotul 100 Burning Hot.

Condițiile de rulaj și cele pentru retragere rămân aceleași ca și în etapele anterioare, însă e important să folosești codul promoțional Netbet NB04 când realizezi depunerea.

Cele 50 rotiri gratuite te vor ajuta să pui mâna pe câștiguri neașteptate, fără a fi nevoie să mai depui alți bani, având în vedere ca sunt de fapt cadoul cazinoului pentru jucătorii pasionați. Și aceastea vor fi creditate automat, tot ce trebuie să faci este să accesezi slotul.

Dublarea depozitelor se face la celelalte cazinouri de cel mult o data sau de două ori la o primă depunere, dar la Netbet acest lucru se întâmplă de patru ori, fapt ce ne determină să afirmăm că pachetul de bun venit este cea mai bună alegere pentru jucătorii începători.

Citește și articolele despre ruletă Netbet și blackjack Netbet pentru a vedea ce alte opțiuni de joc îți oferă cazinoul !

#5 – 100 rotiri gratuite Netbet

Norocul te urmărește până la a cincea depunere, când mai primești încă un boost de rotiri gratuite, mai exact, 100 runde la slotul EGT, Shining Crown. De această data depunerea trebuie să fie de minim 100 RON și la realizarea acesteia introdu codul promoțional NB05.

Atât, cerințele de rulaj de x40, cât și perioada de valabilitate de 3 zile în care poți juca rotirile gratis Shining Crown rămân valabile. Slotul Shining Crown este dotat cu un RTP 96.37, 10 linii de plată și multe simboluri cu fructe si funcții speciale, fiind renumit în rândul jucătorilor ca jocul cu cele mai mari șanse de câștig.

Ultima etapă a bonusul de bun venit îți aduce atât de multe rotiri încât e imposibil să nu pui mâna pe niște bani gratis.

Spre final e important să menționăm că fără a îndeplini condițiile de rulaj nu vei putea retrage câștigurile, iar bonusul va fi anulat.

La capitolul metode de plată, Skrill și Nettler nu au fost incluse în promoție, dar ți-au rămas multe variante de depunere Netbet la care poți să apelezi, precum transferurile bancare sau plata prin card.

Netbet cod bonus – când trebuie introdus?

Pachetul de bun venit descris mai sus poate fi revendicat integral doar prin introducerea anumitor coduri bonus în momentul realizării depunerii. După cum am menționat mai sus, bonusul se acordă în trepte, iar tu va trebui să introduci în secțiunea Cod Bonus Gratuit următoarele coduri:

  • Depunerea 1 – Netbet cod bonus NB01
  • Depunere 2 – Cod Netbet NB02
  • Depunere 3 – Netbet cod bonus NB03
  • Depunere 4 – Cod Netbet NB04
  • Depunere 5 – Cod rotiri Netbet NB05

Verdict300 rotiri gratuite Netbet

Dacă ar fi să facem o recapitulare, în urma revendicării ofertei noastre vei putea beneficia de 300 rotiri gratuite Netbet și un total de cel puțin 3000 RON, fără a menționa câștigurile pe care le vei obține de pe urma rundelor gratis. Tot ce îți rămâne de făcut e să accesezi oferta din acest articol și în doar câteva minute, cazinoul îți va oferi șansa de a pune mâna numeroase câștiguri și 300 rotiri gratis Netbet! Mult succes!

300 rotiri gratuite Netbet și 3000 RON

Bonus bun venit

Cod bonus: NB01, NB02, NB03, NB04, NB05

Câștigă 300 rotiri gratuite și 3000 RON Netbet cu bonusul de bun venit!

Află mai multe și despre:

Alte Articole

Cum contactezi operatorii Fortuna contact

Rating Slot Cazinoul Fortuna prinde popularitate pe zi ce trece. La contact eFortuna, poți găsi rezolvare la toate problemele tale legate de jocurile de noroc de pe această platformă. Citește articolul nostru pentru a afla tot ce trebuie știut despre eFortuna contact! Modalități pentru eFortuna contact & date de contact Serviciul de contact eFortuna este […]

Citeste mai mult

Revendică Mr Bit 100 rotiri gratuite – Bonus Exclusiv SuperCazino

Rating Slot Cel mai tare casino Cyberpunk, Mr Bit, a lansat o ofertă exclusivă pentru SuperCazino: Mr Bit 100 rotiri gratuite la bonusul de bun venit. Citește articolul pentru a afla toate detaliile oferte, și cum poți pune cât mai repede mâna pe 100 rotiri Mr Bit! În ce constă oferta Mr Bit 100 rotiri […]

Citeste mai mult

Betano Contact: Info serviciul de relații clienți

Rating Slot Când vine vorba de cazinouri online, operatorul Betano este unul dintre cele mai populare și îndrăgite. În acest text, îți prezentăm toți pașii pe care trebuie să-i faci pentru contact Betano. Ia legătura cu serviciul de relații cu clienții pentru a rezolva orice problemă pe care o întâmpini! Care sunt datele de contact […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă