oferta bun venit cu bonus 20 rotiri gratuite betano
mai 18, 2020   /   Mihai Babciuc

Noua Ofertă Betano – 20 Rotiri Gratuite Fără Depunere

5/5 - (1 vote)

Betano ne-a obișnuit deja cu oferte foarte avantajoase pentru jucătorii săi, astfel au reușit să își creeze o comunitate puternică, dar și implicată. Astăzi vom vorbi despre noua ofertă fără depozit care îți va oferi 20 de rotiri gratuite fără depunere la Betano.

Vei afla în acest articol toate informațiile despre această ofertă, cum poți profita de ea, unde te poți folosi de rotirile gratuite, dar și multe alte detalii importante care te vor ajuta să ai câștiguri maxime de pe urma acestei oferte de 20 rotiri gratuite fără depunere la Betano.

Pașii Revendicării Ofertei

Pasul 1

Accesează oferta de mai jos apăsând pe butonul “Profită Acum

Pasul 2

Dă click pe butonul “PRINDE ACUM OFERTA!” și creează-ți un cont la Betano

Pasul 3

Cele 20 de rotiri gratuite vor fi virate în contul tău următoarea zi

Ofertă Fără Depunere

Bonus de 20 Rotiri Gratuite fără Cerințe de Rulaj

Începe jocul la Betano cu 20 de rotiri gratuite fără depunere și fără cerințe de rulaj!

Așa cum poți observa, pașii de revendicare pentru cele 20 de rotiri gratuite fără depunere Betano sunt foarte simpli, însă, în cazul în care întâmpini probleme la înregistrarea sau validarea contului tău Betano, ți-am pregătit două ghiduri care te vor ajuta să parcurgi pas cu pas aceste procese, le poți accesa dând click pe: înregistrare/validare.

Perioada de desfășurare a acestei campanii promoționale este 18.05.2020 – 24.05.2020, astfel că ai timp o săptămână să prinzi cele 20 rotiri gratuite fără depunere Betano. Totodată trebuie să știi faptul că această ofertă este una repetitivă, vom actualiza mereu acest articol cu noile perioade de desfășurare, astfel că, în cazul în care nu ai avut timp să revendici rotirile, vei avea încă o șansă.

În ce constă oferta de 20 rotiri gratuite fără depunere Betano?

Rotirile gratuite sunt în valoare de 0.2 RON fiecare și pot fi folosite exclusiv la slotul Shining Crown, celebrul slot de care fiecare jucător de păcănele cu siguranță a auzit, plin de coroane, simboluri speciale și câștiguri pe măsura notorietății slotului.

Așa cum ai observat, noua ofertă lansată de Betano îți aduce 20 de rotiri gratuite fără depunere direct la înregistrarea unui cont nou. Nu trebuie să plătești nimic, te joci 100% gratuit la unul dintre cele mai tari sloturi din gama Betano.

Poți încerca gratuit slotul Shining Crown chiar pe SuperCazino pentru a te putea familiariza cu jocul înainte să profiți de ofertă. Recomandăm acest pas pentru ca tu să poți profita la maxim de acele rotiri gratuite, pentru a știi cum să le folosești strategic.

Condiții de rulaj – Betano Rotiri Gratuite

Am menționat anterior faptul că acest bonus care constă în 20 de rotiri gratuite fără depunere la Betano este unul fără depozitare, practic nu trebuie să introduci nici măcăr un leu pentru a te putea bucura de ele. Betano a venit în ajutorul noilor jucători cu această ofertă pentru a se putea bucura și testa experiența platformei Betano.

IMPORTANT

O altă veste bună pe care ți-o oferim este faptul că cele 20 free spins fără depunere Betano nu prezintă condiții de rulaj, acest lucru înseamnă că nu va trebui să rulezi nimic din câștigurile tale obținute din urma rundelor gratuite, toți banii obținuți îi vei primi și îi vei putea retrage instant.

Despre slotul Shining Crown

Shining Crown este un slot pe format clasic, cu simboluri de fructe. Slotul se joacă pe 5 role și ai parte de 10 linii de plată fixe. Totodată, pentru acest slot, și majoritatea sloturilor EGT, ai parte de funcția Gamble, practic, după fiecare rotire, dacă din aceasta a rezultat un câștig, poți risca să joci dublu sau nimic, alegând culoarea unei cărți de joc (roșu sau negru).

Cele mai valoroase semne din acest joc sunt cu sigurață șeptarii norocoși care îți pot aduce chiar și un câștig de 100000x miza ta, practic dacă folosești o rotire gratuită de 0.2 lei și ai parte de această rotire norocoasă, vei avea un câștig de 10000 RON. Slotul prezintă și celebrul simbol Wild care ia forma unei coroane, dacă acesta apare pe rolele 2, 3 și 4 acoperă imediat întreaga rolă. Pe lângă aceste semne fii cu ochii și pe simbolurile scatter care îți pot aduce mai multe rotiri gratuite, acestea fiind steluța norocoasă și dolarul american.

Slotul prezintă și jackpot-uri de tip progresiv, acestea sunt în număr de 4 și își măresc valoarea cu fiecare rotire a jucătorilor, vei avea șansa, cu puțin noroc, să câștigi oricând unul dintre aceste patru jackpot-uri.

Oferta 20 Rotiri Gratuite Fără Depunere Betano – PE SCURT

  • Noua ofertă Betano îți oferă 20 de rotiri gratuite fără depozit
  • Rotirile gratuite sunt oferite exclusiv noilor jucători care accesează oferta noastră
  • Rotirile gratuite sunt în valoare de 0.2 RON fiecare
  • Rundele gratis pot fi folosite exclusiv la slotul Shining Crown
  • Bonusul nu prezintă condiții de rulaj
  • Cele 20 free spins fără depunere Betano vor fi virate în cont următoarea zi
  • Perioada de desfășurare a campaniei promoționale este 18.05-24.05.2020

Concluzii – 20 Free Spins fără depunere Betano

Betano lansează o super ofertă pentru noii jucători care îi vor încânta cu siguranță, noul bonus de 20 free spins fără depunere Betano reprezintă un început perfect pentru orice jucător, pentru a avea timp și resurse să testeze platforma, dar și să prindă niște câștiguri considerabile datorită faptului că nu trebuie să depună nici măcăr un leu pentru a profita de rotiri, totodată neexistând nici condiții de rulaj.

Echipa SuperCazino îți urează succes la joc!

Ofertă Fără Depunere

Bonus de 20 Rotiri Gratuite fără Cerințe de Rulaj

Începe jocul la Betano cu 20 de rotiri gratuite fără depunere și fără cerințe de rulaj!

Alte Articole

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă