bonus weekend maxbet
Oferta valabila doar in zilei de: duminica, sambata

CÂND?
În fiecare SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ

CE?
100% până la 1.000 RON BONUS

100 de ROTIRI GRATUITE

100% până la 1000 RON sau 100 rotiri gratuite

În fiecare zi de weekend, la Maxbet îți poți alege bonusul. 100% până la 1000 RON sau 100 de rotiri gratuite.

Atenție! Poți alege doar unul dintre bonusurile de mai sus!

Cum poți profita de ofertă

Pasul 1

Pentru bonusul în bani: Depui minim 100 RON cu codul „WEEKEND100”

Pasul 2

Pentru 100 Rotiri Gratuite: Depui minim 100 RON cu codul „ROTIRI100”

UNDE?
Bonusul de 100% este disponibil doar la următoarele jocuri și tot la acestea se poate efectua și cerința de rulaj: Ozzy Osbourne, Narcos, Book of Ra, Sizzling Hot Deluxe, Dolphin’s Pearl Deluxe, Lucky Lady's Charm, Game of Thrones, Power Stars, Dead or Alive II, Viking Runecraft, Shining Crown, Burning Hot, Starburst, Dazzle Me, Wild Ape, Million Coins Respin, Duck of Luck, Treasure Hill

Rotirile Gratuite pot fi folosite doar la următoarele jocuri: Pyramid: Quest for Immortality, Gonzo's Quest, Mercy of the Gods, Ozzy Osbourne, Jungle Spirit, Jack Hammer 2

CINE?
Jucătorii care NU au o altă promoție activă în cont

Jucătorii care NU au o tranzacție de retragere în așteptare

Jucătorii care NU se află la prima depunere

Termeni și condiții extinse

 1. Pentru a beneficia de promoția la depunere, clienții trebuie să depună minim 100 RON sau 20 EURO și să introducă Codul Bonus ”WEEKEND100” sau ”ROTIRI100”, în funcție de bonusul dorit.
 2. Clienții pot accesa doar unul dintre cele două bonusuri, o singură dată în zilele de Sâmbătă și Duminică.
 3. În cazul în care jucătorii au activat Sâmbătă oferta care constă în Rotiri Gratuite, vor putea accesa Duminică doar același bonus la depunere.
 4. Această promoție este disponibilă doar în secțiunea Cazino și nu este disponibilă pentru clienții noi, care fac prima depunere.
 5. Bonusurile NU sunt disponibile în cazul în care o tranzacție de retragere este în așteptare.
 6. Bonusul procentual are o cerință de rulaj de 35 de ori, bonus plus depunere; Bonusul este disponibil doar la următoarele jocuri și tot la acestea se poate efectua cerința de rulaj: Ozzy Osbourne, Narcos, Book of Ra, Sizzling Hot Deluxe, Dolphin’s Pearl Deluxe, Lucky Lady's Charm, Game of Thrones, Power Stars, Dead or Alive II, Viking Runecraft, Shining Crown, Burning Hot, Starburst, Dazzle Me, Wild Ape, Million Coins Respin, Duck of Luck, Treasure Hill.
 7. Jucătorii nu pot primi mai mult de 1000 RON sau 200 EURO bonus procentual zilnic.
 8. Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma pariată nu poate fi mai mare de 80 RON sau 16 EURO. Orice sumă pariată, mai mare de aceste sume, nu va fi luată în considerare pentru îndeplinirea rulajului.
 9. Rotirile Gratuite pot fi utilizate doar la următoarele jocuri, în termen de maxim 3 zile: Pyramid: Quest for Immortality, Gonzo's Quest, Mercy of the Gods, Ozzy Osbourne, Jungle Spirit, Jack Hammer 2.
 10. Câștigurile rezultate din rotirile gratuite sunt disponibile la orice joc din Cazino și au o cerință de rulaj de 40 de ori a sumei câștigate înainte de a putea fi retrase. Acestea au o perioadă de rulaj de 7 zile. La sfârșitul acestei perioade, bonusul și câștigurile din bonus vor fi retrase din balanța jucătorului în cazul în care condițiile de rulaj nu au fost îndeplinite.
 11. Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma pariată nu poate fi mai mare de 25 RON sau 5 EURO. Orice sumă pariată, mai mare de aceste sume, nu va fi luată în considerare pentru îndeplinirea rulajului.
 12. Câștigul maxim care poate fi revendicat după terminarea rulajului este de 3000 RON sau 600 EURO. Orice câștiguri ce vor depăși suma de 3000 RON sau 600 EURO vor fi retrase din cont în momentul finalizării rulajului.
 13. În situația în care un jucător activează un bonus care este disponibil doar în secțiunea Cazino, suma depusă trebuie folosită, dar și rulajul îndeplinit doar în acestă secțiune. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a anula bonusul și eventualele câștiguri obținute din acesta.