verificare cont winboss Blog   /   26 mai 2023   /   Alex Simionescu

Verificare Cont Winboss – Cum Faci Validare Cont Winboss

5/5 - (1 vote)

Ca să poți să te bucuri de toate beneficiile contului la cazinou, noi îți oferim un ghid de verificare cont Winboss. Aici afli de ce documente ai nevoie pentru validare cont la Winboss, cum le trimiți și de ce este necesar acest proces. Îți spunem de la început că operațiunea este mult mai simplă decât pare la prima vedere și oricine o poate face în câțiva pași simpli.

winboss logo

150% Bonus Până la 1.500 RON + 150 Rotiri Gratuite

  • 150% bonus până la 1.500 RON + 150 rotiri gratuite
  • Depozit minim 100 RON
  • Rotirile gratuite sunt la Beast Mode, Money Train 3 sau Dead Riders trail

Ce documente îți trebuie pentru Winboss verificare?

Documentele pe care operatorul le cere pentru verificare cont Winboss sunt pentru următoarele aspecte:

Așadar, 3 documente sunt necesare pentru Winboss verificare. Este nevoie de toate trei astfel încât procesul să fie complet. Mai departe, vezi exact cum efectuezi procesul de validare cont Winboss.

Care sunt pașii pentru verificare cont Winboss?

Procesul de verificare KYC Winboss poate fi făcut din profilul tău sau cu ajutorul adresei de e-mail. Ca să trimiți documentele direct pe site-ul Winboss, vezi mai jos care sunt pașii:

  1. Loghează-te în cont Winboss de jucător.
  2. În mod normal, în partea de jos, apare un mesaj care îți recomandă să-ți verifici contul. Apasă pe butonul „Verifică”. Alternativ, poți intra în această secțiune dacă apeși pe adresa ta de e-mail din dreapta sus.
  3. Încarcă toate documentele cerute la verificare, conform capitolului de mai sus.
  4. Așteaptă până când operatorul confirmă documentele. Apoi, poți folosi toate funcțiile contului tău.

Dacă vrei să faci procesul de validare cont Winboss cu adresa de e-mail, trebuie să atașezi documentele la adresa suport@online.winboss.ro.

Cât durează verificarea la Winboss?

Operatorul confirmă autenticitatea contului în maxim 2 zile lucrătoare. Dacă este vreo problemă cu documentele trimise, va fi necesar să refaci procesul de verificare. De aceea, este bine să te informezi cât mai exact cu privire la modul în care trebuie să arate documentele. 

Ca idei generale, documentele trebuie să fie lizibile, iar în imagine să apară toate cele 4 colțuri ale documentelor. Pentru informații punctuale, poți consulta secțiunea site-ului de termeni și condiții sau poți pune o întrebare în live chat. Astfel, afli direct de la departamentul de relații cu clienții răspunsul la toate întrebările.

Este procesul de validare cont Winboss unul sigur?

Da, procesul Winboss verificare este 100% sigur și legal. Informațiile care ți se cer sunt folosite numai în scopul verificării contului. Nu vei primi materiale promoționale la adresa de domiciliu. Datele tale nu vor fi transferate către alte companii.

Operațiunea verificare KYC Winboss respectă toate legile și politica de confidențialitate. Este un proces similar cu cel în care prezinți buletinul la un amanet, bancă sau casă de schimb valutar.

Totodată, securitatea site-ului este una foarte bună. Sunt folosite tehnologii de criptare SSL, astfel că datele tale nu pot fi văzute de către terți.

Bonusul la verificarea contului Winboss

După ce finalizezi cu succes procesul Winboss validare cont, vei primi 50 de rotiri gratuite la slotul Power Stars al furnizorului Greentube Novomatic. Ca să primești oferta, trebuie să depui și cel puțin 30 de lei. 

Promoția este foarte avantajoasă pentru că cerința de rulaj este de numai 1x. Altfel spus, ca să retragi câștigul rezultat din rundele gratuite, trebuie să-l rulezi numai o singură dată.

Ce trebuie să mai știi despre Winboss validare cont?

Mai departe, îți prezentăm câteva informații importante pentru verificare cont Winboss. Acestea te ajută să înțelegi mai bine procesul:

Concluzii

Operațiunea de verificare cont Winboss este un proces simplu, dar trebuie să fii atent la calitatea documentelor. De asemenea, acordă o atenție deosebită cerințelor de documente. Trebuie trimise exact documentele cerute, în locul indicat din profilul tău. După ce îl finalizezi, ai parte și de un bonus cu rotiri gratuite de care poți să te bucuri. Poți face depuneri fără vreo limită și poți profita la maxim și de bonusul de bun venit cu depunere!

winboss logo

150% Bonus Până la 1.500 RON + 150 Rotiri Gratuite

  • 150% bonus până la 1.500 RON + 150 rotiri gratuite
  • Depozit minim 100 RON
  • Rotirile gratuite sunt la Beast Mode, Money Train 3 sau Dead Riders trail

Citește mai mult:

Alte Articole

america express castigatori

America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători

24 august 2023

Emisiunea Antena 1 America Express oferă telespectatorilor posibilitatea să vadă țări exotice. În ediția America Express 2024, am putut vedea trei țări: Columbia, Ecuador și Argentina. În acest articol, vei afla tot ce trebuie să știi despre modul de desfășurare la America Express emisiune, precum când începe America Express, concurenți America Express și cine va […]

Citeste mai mult
promoții winner fără depunere

Promoții Winner Fără Depunere – Winner 50 Rotiri Gratuite

21 noiembrie 2022

Un nou bonus gândit special pentru tine de către cei de la Winner te așteaptă. Winner 50 de rotiri gratuite fără depunere pot fi ale tale foarte ușor după verificarea contului, iar noi îți explicăm exact pașii. Citește mai departe pentru a afla cum poți profita de astfel de promoții Winner fără depunere! Winner 50 […]

Citeste mai mult
pariuri rainbow six

Pariuri Rainbow Six

16 aprilie 2021

Jocul a fost dezvolatat și lansat la nivel mondial pentru platformele Windows, Playstation 4 și Xbox One, iar acum producătorii le oferă gamerilor și o variantă de Playstation 5 și Xbox X / S. Titlul pune un accent foarte mare pe jocul în echipă și distrugerea inamicilor, iar fiecare jucător primește un rol precum atacator […]

Citeste mai mult
50 ron gratis esports

Maxbet 50 RON Gratis eSports – Fără Depunere

30 martie 2020

Pariurile eSports se numără printre cele mai interesante activități online. Dacă vrei să încerci și tu acest tip de pariuri, trebuie să știi că la Maxbet poți juca 100% gratuit. Îți vom arăta în cele ce urmează în ce constau aceste pariuri și ce trebuie să faci pentru a primi 50 RON fără depunere eSports! […]

Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!