Dragoș Manea - redactor SuperCazino

Salut! Numele meu este Dragoș și sunt redactor pe SuperCazino în secțiunile de sloturi și recenzii pe site.

Despre mine și pasiunea de jocuri

Pasiunea a pornit din plăcere sinceră acum mulți ani când am ajuns într-o sală de cazino fără intenția de a juca vreun ban. Scriu deja de ani buni pentru SuperCazino și consider că sloturile reprezintă cea mai importantă componentă dintr-un cazino de succes. Scrierea unui ghid în care recomand 10 sloturi gratis necesită destul de multă muncă, deoarece acestea funcționează pe principii matematice, iar pe termen lung, sloturile respectă o rată de plată.

Toate jocurile de slot oferă plăți simple, linii de plată, procente RTP pe termen lung, funcții speciale și multe altele. Identificarea sloturilor echilibrate și care vor oferi câștiguri, dar și o partidă distractivă este o provocare care mie îmi aduce satisfacții.

De ce merită să citești ceea ce scriu?

Interacționez cu această industrie încă din ziua în care am băgat prima bancnotă într-un aparat de Sizzling Hot. Susțin principiul practicii pentru dezvoltare. Nu poți fi un specialist într-un domeniu dacă nu ești direct activ și implicat în inima activității lui. Asta am făcut eu de 9 ani.

Am început printr-un blog personal unde scriam despre propriile opinii legate de sloturi, mă documentam pentru ore în șir pentru a pune la punct topuri de sloturi care chiar aveau să fie jucate de pasionați la fel ca mine. Cele mai mari satisfacții le aveam când primeam mesaje prin care eram încurajat să mai scriu despre sfaturi sau trucuri.

Aceea a fost confirmarea că munca mea ajută pariorii să aibă rezultate. Dacă nu ai timp să joci sloturile suficient de mult pentru a decide dacă merită sau nu sau dacă nu ai timp să cauți sloturi noi atunci când te plictisești de cele vechi, eu sunt aici să fac asta pentru tine. 

Pe lângă asta, vorbesc foarte des și despre bonusurile pe care le oferă cazinourile. Vei observa că foarte des poți obține rotiri gratuite la toate sloturile.

Ce scriu pe SuperCazino?

Ce mă recomandă?

Îmi place să investesc mult timp în identificarea celor mai bune sloturi pentru cititorii mei și consider că studiile din domeniul economic mă ajută la fel de mult pe cât mă ajută și mâinile să scriu. Sloturile sunt ansambluri de procente pe care le recunosc atunci când merită atenția jucătorilor.

Urmărește-mă și vei deveni un pariori și un spiner mai bun decât ai fost ieri.

Un bonus ideal pentru jucătorii noi:

100 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusiv

Cod bonus: BONUSCASINO

Echipa mea ți-a pregătit un bonus exclusiv fără depunere la Maxbet! Joacă cele mai tari sloturi, clasice sau moderne, cu acest super bonus de bun venit!