Cătălin Ieremia - redactor SuperCazino

Sunt Cătălin Ieremia, 28 de ani, și sunt redactor pentru pariurile de Bingo pe site-ul Supercazino.

Despre mine

În ultimii ani am scris pentru mai multe publicații sportive și nu numai din România. Începând cu 2021 m-am alăturat echipei Supercazino, iar aici încerc să împărtășesc din experiența mea în ceea ce privește jocul de Bingo. De-a lungul anilor am încercat diferite scheme și variante pentru acest tip de joc. Bingo m-a ajutat să îmi achiziționez inclusiv o mașină în urma unui câștig de peste 10.000 de lei.

Experiența și sisteme

Am ales să folosesc sisteme diferite pentru Bingo. În general mizez pe două sau trei culori cu o miză de 5 lei pentru fiecare variantă. Cred că la Bingo se pot câștiga sume importante cu o miză mică. De exemplu, cei 10.000 de lei au fost câștigați cu doar 10 lei mizați.

Ce scriu pe SuperCazino

Am scris în ultimii ani mai multe articole despre Bingo și am reușit să ajut mai mulți urmăritori să câștige sume importante la acest joc de noroc. În plus, pe siteul Supercazino am scris și analize, dar și alte articole care te-ar putea ajuta în momentul în care pariezi la Bingo. Poți să citești despre modul în care îți poți deschide un cont la casele de pariuri, dar și cum poți să beneficiezi de cele mai interesante bonusuri și promoții .

Mai nou, casele de pariuri îți oferă șansa să pariezi la alegere pe număr par, impar, suma totală a primeleor 5 numere, dar și alte variante. Eu am rămas un împătimit al variantelor clasice și din acest motiv aleg varianta pe culoare.

Ce mă recomandă

Joacă responsabil la Bingo

Bineînțeles, fiecare este liber să aleagă propriile numere, însă e bine să ai o strategie bine stabilită și la Bingo. Nu miza banii pe care nu îți permiți să-i pierzi, deoarece poți ajunge în orice moment într-o situație delicată.

Bingo este tot un joc de noroc, la fel ca și slot machine sau pariurile sportive. Din acest motiv îți recomand să joci responsabil, indiferent de cât de sigur ești pe propriile tale alegeri. Jocurile de noroc nu trebuie să fie o sursă de venit, ci un mod de a te distra.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce este nou la jocurile de tip Bingo, eu te invit să mă urmărești pe Supercazino pentru a avea toate datele la dispoziție. Nu uita, poți câștiga zilnic premii importante la Bingo, dar poți la fel de bine să pierzi sume importante fără să realizezi acest lucru.

Un bonus ideal pentru jucătorii noi:

Bonusuri bingo la Unibet

La Unibet Bingo te poți bucura de diverse oferte care mai de care mai avantajoase pentru tine.