bonus fără depunere

Bonus fără depunere: e cel mai avantajos tip de bonus?

Sigur ați observat că mai toate cazinourile se întrec cu oferte cât se poate de avantajoase pentru a atrage cât mai mulți jucători. Ce trebuie să știți înainte de a începe să jucați este că există multiple tipuri de bonusuri, fiecare capabil să vă sporească câștigurile, însă în moduri diferite. Majoritatea cazinourilor online care oferă bonusuri la înregistrare cer și un anumit depozit pentru ca jucătorul să poată intra în posesia sumei de bani propuse de respectivul joc.  Astfel, la depunerea unei sume, banii for fi dublați sau triplați în funcție de oferta pe care o afișază site-ul de cazinou online. Cu toate acestea, mai sunt și alte tipuri de bonusuri – bonus fără depunere și multe altele.

Bonus fără depunere și jocuri gratuite

Special pentru cei care nu sunt suficient de încrezători și vor să încerce jocuri în varianta gratuită înainte să se aventureze la jocurile care implică și depozit inițial, avem ceea ce se numește bonus fără depunere. Asta înseamnă că jucătorul e liber să încerce un anumit tip de joc având la dispoziție o sumă de bani dată, supranumită bonus fără depunere, cu care să poată paria. O altă metodă, frecvent întâlnită la jocurile de slot, este ca în loc de bani să fie date un număr de rotiri gratuite, iar câștigurile pe care le faci ulterior sunt în bani reali și îți revin ție.

Ar trebui să încerc jocurile cu depozit?

La un bonus fără depunere, există și un dezavantaj pe care sigur l-ați intuit. Anume acela că un cazinou nu poate să ofere o sumă de bani foarte mare fără să primească nimic în schimb, pentru că evident nu ar mai exista profit și s-ar ajunge la faliment. Ceea ce oferă totuți cazinourile în loc de bonus fără depunere este un bonus de până la 100% sau chiar 200% în unele cazuri, indiferent de depunere. Asta înseamnă că pentru suma depusă atunci când un jucător se înregistrează pe un site de jocuri de noroc online, el primește încă pe atât din sumă sau chiar triplu din acea sumă. Beneficiile sunt implicit mai mari atunci când ai acces la mai mulți bani cu care să pariezi. Partea bună e că suma pe care o joci a fost multiplicată prin bonusuri, prin urmare nu trebuie să te preocupi de eventualitatea unei pierderi pe care nu o să o resimți în mod direct. Buzunarul tău e securizat, ceea ce nu poate fi garantat în cazul unui bonus fără depunere.

Bonusuri suplimentare

Probabil te întrebi dacă există bonusuri suplimentare pentru împătimiți ai jocurilor de noroc. Răspunsul este da! Nu sunt numai bonusuri succesive pe care le obții pe măsură ce joci mai des și pariezi sume mari de bani, ci oferte atrăgătoare pentru cei care vor să devină membri VIP. De această dată discutăm de bonusuri oferite periodic, acces la mai multe jocuri precum și la turnee online. Merită să încercați cel puțin o dată!