trailer imparatia lui septar
Blog  /   VIDEO  /   iulie 30, 2021   /   Paul Anghelescu

Marcel și Împărăția Lui Șapte

5/5 - (2 votes)

Un jucător norocos și un șeptar și-au intersectat drumurile într-o zi. Iar restul e poveste. Te invităm să urmărești aventurile lui Marcel și Șeptar în cel mai tare serial. E cu lovele, decizii importante, dragoste, viață bună, aparate, cu de toate.

Marcel e un mare personaj. Genul ăla care are tot felul de povești. Să vezi cum e acum, că sigur s-a întâmplat ceva important, dar nu-și mai amintește. S-a trezit de dimineață și nimic nu mai e la fel. Nu știe nimic, dar cert e că e dat pe spate și cu visele devenite realitate. Sunt șeptari peste tot în jurul lui, mai ales unul…special. 

Marcele, tu ce ai spune despre serial?

citat marcel video

Păi, faza aia cu ,,Norocul bate la ușă o singură dată’’ e vrăjeală. Altfel nu îmi pot explica ce caută Șeptar lângă mine. El și gașca lui mi-au schimbat viața. În bine sau în rău? Asta aștept și eu să aflu. 

Mă simt picat din cer și vreau să pun cap la cap ce îmi amintesc. Pare că totul a început într-o atmosferă ca de film Lara Croft și apoi cumva am ajuns la ceea ce seamănă cu viața mea de zi cu zi. Însă…nu m-am întors singur. 

La fiecare pas, am pe cineva căruia nu-i tace gura pe umărul meu. Ba vrea curse cu BMW-uri, ba pariuri pe tot ce ne înconjoară. Dar culmea, eu sunt cel norocos. Ceva misterios se întâmplă și nu pot înțelege ce. Cine este Șeptar și cum a ajuns lângă mine? Și cel mai important, de ce? 

Sunt sigur că te-am făcut curios…până și eu sunt. Am nevoie doar să-mi amintesc exact cum a început totul. 

Urmărește canalul de Youtube și ia parte la aventură!

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă