epopeea lui marcel 3
Blog  /   VIDEO  /   ianuarie 21, 2022   /   Paul Anghelescu

Epopeea lui Marcel – Ep. 3

5/5 - (5 votes)

În cazul în care îți era dor să vezi ce mai fac Marcel și Șeptar, așteptarea ta a luat sfârșit! Vezi în cadrul celui mai nou episod din serial ce năzdrăvănii mai pun la cale cei doi prieteni!

Data trecută ai putut vedea cum Șeptar suferă dupa iubita sa care a decis să îl părăsească și își amintește de vremurile în care erau împreună.

Aventura lui în căutarea Specialei continuă acum cu o nouă boacănă. E complicat cu dragostea asta! Fiind băiat bazat, Șeptar are deja o întâlnire cu Speciala și pune la cale toate detaliile ca s-o recucerească. 

Lucrurile nu ies însă cum trebuie și se recurge la o soluție inedită pentru a ajunge din nou la Specială. Îi convine lui Marcel situația? Desigur că nu. Are de ales? Nicio șansă, asta dacă vrea să mai vadă vreodată vreo specială la slotul Book of Ra.

Marcel își ia rolul de tovarăș bun și pornește o nouă rundă de suspans. Spin! 

Se va întoarce norocul de partea lui Șeptar? Fii pe fază pentru a afla în episodul următor!

Episoadele din Epopeea lui Marcel sunt disponibile pe canalul de Youtube SuperCazino. Stai cu ochii în patru și cu notificările pornite pentru a vedea dacă va reuși Șeptarul să transforme iubirea dintre el și Lucky Lady din neagră în roșie!

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă