olimpiada 2020
februarie 24, 2020   /   Mihai Babciuc

Pariuri Olimpiadă 2020

Rating Slot

Jocurile Olimpice sunt cel mai mare eveniment sportiv al planetei. Toată lumea așteaptă cu nerăbdare perioada olimpiadei pentru a își încuraja sportivii din propria țară sau favoriții.

Așa cum știm cu toții primele Jocuri Olimpice au avut loc în Atena în perioada antichității. După o pauză de aproximativ 1500 de ani, Olimpiada a fost reluată și cel mai mare merit în acest lucru l-a avut francezul Pierre de Coubertin. Jocurile olimpice sunt un eveniment unic și astfel au o serie de caracteristici ce ne arată măreția acestui eveniment desfășurat o data la patru ani. Printre simbolurile olimpice trebuie să enumerăm: Steagul olimpic  ce este format din cinci cerculețe, fiecare reprezentând câte un continent. Flacăra olimpică este aprinsă înte de fiecare ediție a jocurilor olimpice. Aprinderea torței olimpice are loc de fieacre dată în localitatea Olympia din Grecia după care este purtată de cei mai mari sportivi până în orașul în care vor avea loc jocurile. Așa cum era de așteptat, cel mai mare eveniment sportiv de pe planetă trebuia să aibă și o deviză caracteristică: „Citius, Altius, Fortius” (Mai repede, mai sus, mai puternic). Această deviză suntem siguri că o cunoști ca iubitor ar sportului.

Olimpiada de vară este cel mai mare eveniment sportiv în care va fi implicată toată lumea. Acest eveniment nu avea cum să lipsească nici din oferta agențiilor de gambling datorită subiectului de pariuri Olimpiada 2020, care face subiectul articolului nostru de astăzi.

Olimpiada din această vară va avea loc la Tokyo în perioada 24 iulie – 9 august. Aceasta este ediția cu cu nmărul 32 a Jocurilor olimpice moderne.În această vară vei vedea evenimente sportive din 33 de sporturi diferite care vor cuprinde 50 de discipline.În această perioadă nu trebuie să îți ridici privirea de pe micul ecran și va trebui să încurajezi sportivii români în încercarea lor de a câștiga medalii. Cu toții ne dorim întreceri sportive cât mai puternice și mai interesante. Atletismul, gimnastica, fotbalul, handbalul, baschetul, canotajul, scrima ne vor ține aproape de micul ecran. Pentru olimpiada de la Tokyo

Pariuri Olimpada 2020

Așa cum era de așteptat, pentru acest articol o să vorbim și despre pariuri olimpiada Tokio. Fiind unul dintre cele mai mari evenimente sportive nu avea cum să lipsească din oferta celor mai mari case de pariuri. Unele case de pariuri au afișat în oferta lor tipuri de pariuri chiar dacă, încă sunt în toi calificările.Noi, o să îți prezentăm cele mai importante pariuri deja existente și îți recomandăm să te gândești să pariezi din timp deoarece în această perioadă poți beneficia de cote mărite pentru pariuri olimpiada 2020 din Tokyo.

Un pariu destul de comun tuturor pariorilor este cel bazat pe numărul de medalii. Acest tip de pariuri olimpada 2020 se referă la națiunea ce va avea cel mai mare număr de medalii la sfârșitul competiției. Favorită în acest moment pentru a câștiga cel mai mare număr de medalii este SUA. Cota pe care o are Statele Unite ale Americii pentru a reuși să câștige cele mai multe medalii este de aproximativ 1.20. Chiar dacă nu este o cotă foarte mare sfatul nostru este să pariați din timp deoarece această cotă va scădea ținând cont de forța americanilor.

Simona Halep la Tokyo

Pariuri Olimpada Tokyo ce ne interesează în mod direct pe noi sunt deja afișate. În oferta caselor de pariuri olimpiada 2020, există un pariu bazat pe cine va caștiga medalia de aur la tenis feminin. Cu toții, cum era și normal, ne-am gandit la Simona Halep, care a declarat de multe ori că își dorește că câștige acea medalie și este obiectivul ei pentru acest an. Cota pe care o are sportiva noastră pentru a câștiga medalia de aur la pariuri olimpada Tokio este de 8.00. Practic această cotă îți va aduce de 8 ori suma pariată. Favorită să câștige aurul la tenis feminin este Bianca Andreescu urmată de Ashleigh Barty. Simona Halep este a treia favorită conform cotelor pariuri olimpada 2020 din Tokyo dar în opinia noastră și conform declarațiilor sportivei nu ar trebui să ratezi această cotă. Tenisul masculine ne va aduce și el dueluri interesante în care Novak Djokovic va încerca să își treacă în palmares și un aur olimpic. Cota pentru ca sârbul să câștige aurul este de 2.40 în acest moment. Forma arătată de el la turneele din acest an dar și prin prisma faptului că este posibil să lipsească unii adversari ai lui, îl fac pe Djokovic mare favorit.

Pariuri Olimpiada 2020 – Turneul olimpic de fotbal

Turneul de fotbal îți aduce și el pariuri extreme de interesante. Cu toții suntem atrași de pariuri olimpiada Tokyo deoarece printre reprezentate este și naționala de fotbal a țării noastre. Echipa României a obținu calificarea în urma turneului de la Campionatul European când tineretul țării noastre a ajuns până în semifinale. Pentru turneul de fotbal au fost deja afișate cotele la câștigarea pariuri olimpada Tokio. Principalele favorite la câștigarea titlului olimpic sunt echipe foarte puternice în fotbalul mondial. Este vorba despre naționalele Under 23 ale Braziliei, Germaniei, Franței și Spaniei. Toate cele patru naționale au cota 7.00 pentru a reuși să obțină medalia de aur. Cu siguranță aceste cote vor suferi modificări în funcție de loturile ce vor fi deplasate de către țările participante. Încă nu se știe dacă cei mai importanți jucători vor participa la turneul olimpic. Referitor la echipa României, noi avem o cotă la pariuri olimpadă 2020 de 17.00. La prima vedere pare o cotă destul de mare dar nu trebuie să uităm că băieții noștrii au arătat că se pot bate de la egal la egal cu orice adversar.

Pariuri pe atletism

O altă luptă memorabilă ce va fi la Tokyo în această vară, va fi cursa de sprint pe 100 de metri. După retragerea lui Usain Bolt, cel mai mare sprinter din toate timpurile, lupta este deschisă pentru medalia de aur. Chiar dacă această cursă va dura doar câteva secunde nu trebuie să o ratezi deoarece vei rămâne cu amintiri deosebit de frumoase de la această cursă. Pariuri olimpada 2020 pentru cursa de 100 de metri îl prezintă ca favorit la medalia de aur pe Christian Coleman. Acest sportiv este cel mai în formă sprinter și suntem siguri că va avea un cuvânt greu de spus la Tokyo. Sfatul nostru este să pariezi cât mai devreme pe Coleman, la o cotă de 1.75 deoarece odată cu trecerea timpului această cotă va scădea.

Concluzii – Pariuri Olimpiada 2020

În acest articol am încercat să îți prezentăm cele mai interesante pariuri olimpada Tokyo ce se va desfășura în această vară. Sperăm ca sportivii noștrii să ne bucure cu performanțele ce le vor realize și să ne facă mândrii. Site-ul Supercazino te va ține la curent cu cele mai interesante pariuri dar și cu articole foarte interesante despre olimpadă. Pariază cu noi!

Urmărește ofertele la case de pariuri precum Netbet, Maxbet, Unibet sau Fortuna!

netbet romania logo

Netbet

100% Bonus Până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratis Cu Depunere

Alte Articole

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă