turnee de poker
Stiri  /   aprilie 12, 2019   /   Cristian

4 turnee mari de poker live românesc în 2019

Primele 4 luni ale acestui an au fost extrem de palpitante pentru iubitorii de turnee poker. PokerFest România se poate lăuda deja cu 4 festivaluri de poker de succes organizate împreună cu 3 dintre cei mai mari operatori la nivel mondial din acestă industrie: NetBet, 888poker și Unibet.

NetBet Open – premii de peste 100.000 de euro

Seria celor mai mari turnee poker live românesc a fost deschisă anul acesta de NetBet Open, în perioada 14-20 ianuarie 2019.

Acest turneu a avut un Main Event de 450.000 lei (100.000 Euro) și un buy-in de 1.500 lei (330 Euro), dar participanții s-au putut bucura și de alte side-eventuri interesante, cum ar fi un High Roller de 660 Euro, sateliți live sau partide de cash. Evenimentul a avut loc avut loc în București, în noua sală a clubului Poker Room și a marcat reintrarea pe piața pokerului online românesc a unei rețele destul de populare – iPoker, adusă în România chiar de către operatorul online NetBet. Jucătorul Mihai Bogdan Gheonu a plecat acasă de la NetBet Open cu un premiu de 19.386 Euro, cel mai mare premiu câștigat într-un astfel de turneu în acest an. Îți recomandăm cu încredere să joci la Netbet cazino România.

Unibet Open – premii de peste 366.000 Euro

Cel de-al doilea turneu a avut loc în februarie, mai exact în perioada 12-18 februarie, organizat în premieră la Sinaia, de către PokerFest și Unibet.

Unibet Open este unul dintre cele mai apreciate și așteptate turnee poker, iar ediția din acest an a urmat aceeași structură ca și cele din anii precedenți: un Main Event de 1.100 Euro, un High Roller de 2.200 Euro, sateliți de calificare, side-eventuri și jocuri de cash non-stop.

Dacă la ultima ediție a acestui festival, Anton Vinokurov a plecat acasă cu 103.060 Euro, la ediția din februarie de anul acesta, marele câștigător a fost cehul Martin Soukup, cu un premiu de 71.000 Euro, urmat de Marius Gicovanu, cu un premiu de 45.310 Euro și Traian Bostan cu un premiu de 33.960 Euro. Unibet cazino România este unul dintre cei mai buni operatori de poker.

888poker Live Bucharest – premii de peste 387.638 Euro

Circuitul de 888 Live a revenit în București anul acesta pentru o nouă ediție, în perioada 4-10 martie.

Cel mai așteptat a fost Main Eventul cu o intrare de 888 Euro și fond de premii garantat de 300.000 Euro. Nelipsiți de la aceste eveniment au fost ambasadorii 888poker: Dominik Nitsche, Chris Moorman, Vivian Saliba, Martin Jacobson și Ana Marquez. Finala acestui turneu s-a disputat între doi dintre cei mai buni jucători români: Bogdan Nicolae și Darius Neagoe, câștigătorul fiind Darius Neagoe, cu un bankroll de 62.300 Euro. Pe lângă acest premiu, câștigătorul Main Eventului a plecat acasă și cu un pachet în valoare de 12.600 Euro la unul dintre cele mai importante turnee poker din lume – Main Eventul World Series of Poker din Las Vegas.

NetBet Warm-Up – premii în valoare de 50.000 Euro

Tot în luna martie a avut loc un mini-festival de 5 zile – NetBet Warm-Up, desfășurat în perioada 20-24 martie.

Acest festival a fost, după cum îi spune și numele, un warm-up care anticipează seria NetBet Open din perioada 8-14 aprilie. NetBet Warm-up a fost văzut ca unul dintre acele turnee poker accesibil tuturor jucătorilor, chiar și celor cu bugete mai mici, pentru că Main Eventul a avut o intrare de doar 230 Euro și a fost precedat de doi sateliți live de câte 35 de Euro și de o campanie de calificări online plecând de la 0 Euro. Marele câștigător al acestui turneu a plecat acasă cu premiu de 11.849 Euro.

Te invităm să încerci un joc de Joker Poker gratis!

Ce alte turnee poker live românesc urmează în anul 2019?

Netbet Open

Zilele acestea este în desfășurare o nouă ediție a festivalului NetBet Open, care se încheie în data de 14 aprilie. Acest eveniment are în centru un Main Event de 33 Euro și premii de peste 100.000 Euro, și a fost precedat de 4 super-sateliți live cu câte 10 tichete garantate și sateliți online pe Netbet.

Festivalul Netbet a debutat cu un turneu Monster Stack de 115 Euro, un High Roller de 660 Euro și 3 side-eventuri.

Pe toată durata turneului se defășoară partide de cash non-stop. Main Eventul va avea 3 flight-uri de start în zilele de 11 și 12 aprilie, fiind și cel mai așteptat eveniment din cadrul turneului.

888poker Live Local București

Un alt turneu la fel de așteptat este 888poker Live Local București, care se va desfășura în perioada 13-19 mai și va avea un Main Event cu o intrare de 550 Euro și premii în valoare de peste 150.000 Euro. Ca și la edițiile trecute, se așteaptă o participare numeroasă în cadrul acestui turneu, sateliții online fiind deja în plină desfășurare în această perioadă.

Calificările online sunt destinate doar jucătorilor români și au în centru un supersatelit săptămânal de 55 Euro cu câte două locuri de 550 Euro garantate. Poți participa și tu la aceste calificări online în lobby-ul 888poker, căutând după tag-ul ”Bucharest”.

888Live Mamaia

Luna iunie este una destul de palpitantă din acest punct de vedere, pentru că iubitorii acestor turnee se vor reuni la malul mării, într-un festival în Mamaia ce va avea un Main Event de 550 Euro. Vorbim desigur de 888Live Mamaia, un festival ce se va desfășura la Hotel Bavaria Blu, în perioada 18-24 iunie, și va avea un fond de premii garantat de 231.000 Euro.

Caelia Beach VIP Poker Tournament

Vara continuă cu un eveniment inedit – Caelia Beach VIP Poker Tournament, ce va avea loc în perioada 16-19 iulie, într-una din cele mai exclusiviste locații din țară, Caelia Beach Bar&Lounge din Mamaia. Acest turneu are o limită de înscrieri de 100 de jucători, un buy-in de 1.100 Euro și un fond de premii de peste 100.000 Euro.

La această competiție vor avea acces cele mai selecte nume din show-biz, sport, afaceri și mass-media, scopul acestui eveniment fiind de fapt de a pune față în față influencerii cu jocul de poker și de a le arăta că la un astfel de joc, socializarea este mai intensă decât în orice alt domeniu, după cum declara chiar CEO-ul PokerFest, Sorin Constantinescu.

Privind lucrurile în perspectivă, putem spune că vom avea o vară palpitantă, cu multe premii și confruntări incendiare.

Vezi și evenimentele de poker live din toamnă!

Alte Articole

Rage of the Seas Slot

Rage of the Seas Slot – joc nou de la Netent

Grafica din Rage of the Seas Slot și ce experiențe îți oferă ecranul de joc Grafica se ridică la standardele anului 2020 și îți dovedește încă de la primul loading screen că ești pe baricadele unui produs premium marca Netent sloturi. Vei fi întâmpinat de un craniu imens într-un ecran de încărcare unde deja îți […]

Citeste mai mult
888 sport

888 Sport a devenit principalul partener la NFL UK și Irlanda

888 Sport a devenit principalul partener la NFL UK și Irlanda 888 Sport a reușit să încheie un contract destul de atractiv, iar în condițiile parteneriatului este specificat că 888 va apărea ca și partener în difuzările Playoff-urilor, la Super Bowl, dar și în zilele de Duminică și Luni la evenimentul Night Football. Guy Cohen, […]

Citeste mai mult
Yggdrasil sloturi

Slot nou de la Yggdrasil – 2 Gods: Zeus vs Thor Slot

Yggdrasil sloturi a lansat 2 Gods: Zeus vs Thor Slot Au fost destule bătălii grandioase în istorie, dar la așa ceva nu s-a așteptat nimeni. Zeus a avut parte de inamici fioroși, Thor a avut și el parte de bătălii destul de aprige, dar niciodată nu au fost puși față în față. Probabil pentru că […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă