tree of light slot
Stiri  /   decembrie 11, 2020   /   Dan Dumitru

Tree of light slot – joc nou de la Evoplay

Dacă tot a început sezonul cadourilor, cei de la Evoplay sloturi s-au gândit să participe și ei la valul de surprize care acaparează comunitatea de jucători la sloturi. Tree of light slot a fost lansat oficial în secțiunea specială Evoplay sloturi, iar noi am reușit să aflăm toate detaliile despre cel mai magic joc de sloturi lansat în această iarnă. Iată care sunt cele mai interesante aspecte despre Tree of light slot:

Tree of light slot – Detalii grafice ale ecranului de joc

Detaliile sunt extrem de bine executate, iar dacă ești cumva un pasionat de jocuri video, vei avea toate șansele să te îndrăgostești de acest slot care arată 100% ca un joc video.

Înainte de a trece la detaliile grafice, trebuie neapărat să îți spunem și despre povestea din spatele acestui joc de slot. Tree of light este bazat pe o aventură imersiva în care niște personaje adorabile vor lua fiecare jucător în aventura lor fantastică. Fii pregătit să faci parte din echipa lui Lupine și a lui Mino. Ecranul de joc împreună cu grafica sunt ceva ce nu ai mai văzut până acum la vreun joc de slot. Tree of light slot nu este compus doar dintr-un ecran de joc obișnuit în care există rânduri și tamburi, iar la fiecare rotire vezi o animație clasică. Aici vei fi introdus direct într-un cadru de poveste foarte asemănătoare cu un joc video. Ecranul de joc este împărțit în 2 puncte de interes. Primul este personajul principal, iar al doilea este reprezentat de simbolurile slotului. Apăsarea butonului de rotire îl va face pe personajul tău să avanseze în planul din ecran spre noile simboluri.

Promoții Zilnice Unibet Crăciun

În fiecare zi este sărbătoare

La Unibet, luna decembrie până la Crăciun îți aduce surprize zilnice de care să te bucuri. Ai parte de bonusuri, rotiri gratuite, premii și multe alte suprize de care să te bucuri.

Evoplay sloturi – Detalii tehnice despre Tree of light slot

Tree of light slot este un joc foarte colorat care excelează la capitolul graficii și al poveștii spuse foarte ușor cu ajutorul efectelor. Cel mai mare multiplicator de câștig pe care îl poți obține este de 1800x. La un bet maxim de 50 de dolari, premiul acumulat cu cea mai mare valoare poate ajunge până la 90.000 de dolari.

Totuși, acel ecran de poveste unde sunt așezate și simbolurile la fiecare SPIN, sunt organizate într-un sistem de 5×3, câștigurile putând fi realizate pe 10 linii. În timpul sesiunii de joc vei întâmpina fel și fel de simboluri magice, animale mistice, rune secrete și simboluri WILD.

Plăți, pariuri și premii

Ca în orice alt slot de la Evoplay sloturi, în Tree of light slot ai posibilitatea de a paria pe un interval valutar între 10 cenți și 500 de dolari pe rotire. Acest lucru ne indică faptul că poți paria până la 50 de dolari pe fiecare linie. De cealaltă parte a liste de indici pe care noi îi folosim pentru a recomanda sloturi se află valoarea RTP-ului.

RTP-ul este criteriul care ne indică cât de mult din suma investită în slot se va întoarce la jucătorii care pariază, pe termen lung. 96.10% este valoarea RTP-ului din Tree of light slot. Adică la un total de 100.000 de euro, pe termen lung, 96.100 de euro se vor întoarce la jucători. Ce este mai interesant este că 50.000 de euro dintre aceștia pot ajunge la tine. Sau orice altă sumă. Algoritmul este matematic și aleator deci nu se știe niciodată când poți câștiga. Cu cât RTP-ul este mai aproape de 100%, cu atât mai bine.

Funcțiile speciale de la Evoplay sloturi

  • Nu doar că te vei întâlni foarte des cu simbolurile WILD, dar pe măsură ce vei trece dintr-un SPIN în altul ei vedea că ocazional, lângă personajul tău va apărea și un semn al întrebării. Acesta va porni o funcție specială care va înlocui aleator două simboluri de pe ecranul de joc și le va înlocui cu două simboluri WILD.
  • Pe lângă această animație pornită de semnul întrebării, este posibil să mai întâlnești și un simbol de Scroll sau Pergament. Acesta va însemna că funcția de rotiri gratuite a va începe. Vei putea beneficia de 7 rotiri gratuite.
  • Este posibil ca înainte de rotirile gratuite să fie nevoie să alegi una dintre opțiunile oferite de Tree of light. Poți să nimerești un multiplicator de 2x sau unul de 4x. Alegând aceste multiplicatoare, le vei activa pentru toate rotirile gratuite ce tocmai le-ai câștigat.

Concluzie – Evoplay sloturi

În Tree of light vei putea să experimentezi cele mai noi modele de grafici și interacțiuni cu jocul. Evoplay sloturi are încă un produs inovator și foarte diferit de toate sloturile cu care am fost obișnuiți. Nu doar că merită să îl joci pentru RTP-ul de 96.10%, dar merită să îl încerci pentru că nu ai mai experimentat așa ceva până acum. Este un joc de slot rezonabil care se va potrivi perfect într-o zi liniștită de iarnă.

Câștigă 100 Rotiri Gratis fără depunere

Bonus fără depunere

100 de rotiri gratuite cadou la slotul Burning Hot
Joci mai multe runde, din partea casei

Află și despre:

Alte Articole

Bonus bingo Unibet fără depunere

Highlight Games intră pe piața din România

Declarații oficiale de la Highlight Games Steven Holmes este un nume pe care îl vom mai întâlni de acum înainte în industria de pariuri sportive, deoarece împreună cu partenerii, a reușit să pună pe picioare un nou mod de pariere la sporturile noastre preferate. Acesta a declarat că este foarte fericit pentru comunitatea din România […]

Citeste mai mult
frost queen jackpots slot

Frost Queen Jackpots slot nou de la Yggdrasil

Frost Queen Jackpots slot – Ecran de joc și grafică Personajul principal din Frost Queen Jackpots slot este regina de gheață, iar regatul nu putea fi altul decât unul îndepărtat unde temperaturile sunt negative. În spatele ecranului de joc vei vedea adesea fulgi de nea și o ninsoare permanentă. Depărtările sunt reprezentate de un peisaj […]

Citeste mai mult
Pragmatic Play

Pragmatic Play într-o nouă colaborare cu Betway

Serviciile de calitate se pot menține numai oferind produse de care jucătorii se pot bucura. De data aceasta, Betway a ales să facă echipă cu unul dintre producătorii de software care merg pe același principiu. Pragmatic Play alege să își distribuie produsele pe platforma celor de la Betway. Noul slot Wolf Gold Wolf Gold este […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă