summit gaming MARE Balticum
Stiri  /   mai 30, 2019   /   Cristian Rotaru

Summitului de gaming MARE Balticum – A 2-a Ediție

Dacă îţi aminteşti de Summit-ul de jocuri MARE BALTICUM, care a avut loc anul trecut, pe 9 mai, la Hotelul Radisson Blu Royal Astorija din Vilnius, atunci ştii ce înseamnă un summit de gaming cu succes răsunător în toată lumea.

Evenimentul are durata de o zi şi aduce la un loc acționari din industria de gaming, pentru a dezbate subiecte importante legate de ultimele tendințele în materie de tehnologie, dar şi alte teme de interes din zona Scandinaviei. În plus, la evenimentul anterior, din 2018, summitul de jocuri a inclus şi o ceremonie de premiere, în cadrul căreia au fost  premiaţi unii dintre cei mai de succes operatori și furnizori de servicii de profil din Lituania, Letonia, Estonia, Suedia și Danemarca.

MARE BALTICUM Gaming Summit, cunoscut și sub numele de Baltic and Scandinavian Gaming Award, oferă oportunitatea atât pentru noile companii, cât și pentru cei deja faimoşi în nişă, să învețe despre tot ce e nou şi eficient în industrie, dar şi să fie parte dintr-un grup de top al jocurilor de noroc din industria scandinavă.

A doua ediție a summit-ului de gaming Mare Balticum  a avut loc pe 9 mai la Vilnius – și a stabilit un record fără precedent în regiune, fiind singura conferință din regiune care a reuşit să adune un număr impresionant mare de delegați și să ofere un eveniment de profil cu conținut de calitate şi organizat fără cusur.

Anul acesta, peste 100 de părți interesate din industria jocurilor  au participat la summitul de gaming , dublând numărul autorităților de reglementare, experților juridici, reprezentanților industriei și operatorilor din companiile din Letonia, Estonia și Lituania – care au participat la summitul de anul trecut, găzduit de Riga.

Programul Summit-ului de gaming Mare Balticum 2019

Programul conferinței din acest an a inclus dezbateri, discuţii despre cele mai noi analize ale pieţei de gaming, prezentări video informative, un Master-Class exclusivist, o serie de oportunități de networking și, în cele din urmă, lansarea Baltic and Scandinavian Gaming Award, ceremonia prin care au fost premiaţi cei mai dedicaţi furnizori şi realizatori din industria de gaming din regiunea scandinavă.

S-au dezbătut problematici precum raportul de calitate privind activitatea industriei din Lituania, Letonia, Estonia, Danemarca și Suedia, dezvoltarea conceptului de Inteligenţă artificială, dar s-a discutat, desigur, şi despre eSports şi Gambling, şi îmbunătăţirea serviciilor europene de gaming. O astfel de iniţiativă este binevenită în regiunea scandinavă, spun participanţii şi organizatorii, pentru că oferă numeroase oportunităţi de noi relaţii profesionale, networking şi dezvoltarea unor strategii de marketing tot mai puternice şi mai originale, astfel încât să atragă şi să fidelizeze jucătorii, dar şi să le ofere o experienţă de joc plăcută şi sigură.

“Summitul de jocuri MARE BALTICUM din 2019 a fost o oportunitate enormă pentru noi să ne întâlnim cu alţi oameni dedicaţi ai industriei, să cunoaştem persoane noi, să legăm noi relaţii profesionale şi să ne extindem în regiunea baltică și scandinavă. Suntem foarte fericiți să vedem că evenimentele MARE BALTICUM au fost primite atât de bine de către industrie. Credem că acest summit este ca o gură de aer proaspăt şi o sursă extraordinară de informaţie pentru industria jocurilor. Promitem să revenim în 2020…cu o conferinţă şi mai mare, dar şi mai interactivă, încercând permanent să creştem şi să îmbunătăţim aceste întâlniri anuale.” a declarat Zoltán Tűndik, Co-fondator, co-proprietar şi leader al European Media şi Gaming Events, companie lider de prestigiu în organizarea de evenimente media. Principalul scop al companiei – pentru anul 2020 –  este acela de a se extinde şi a pătrunde şi în regiunea Europei Occidentale, precum şi de a-și  folosi cunoştinţele acumulate şi ideile – pentru a organiza şi mai multe evenimente locale de gaming.

Sponsorii principali ai evenimentului BSG 2019 (Summitul de gaming Mare Balticum)

Bineînţeles, un eveniment de o astfel de amploare nu putea avea loc fără sprijinul unora dintre cele mai importante nume din industria de gaming, în topul listei sponsorilor prinicpali fiind celebra companie NetEnt, urmată de:

Tom Horn Gaming – sponsor de argint

SBTech – Sponsor Lanyards

NSoft – Sponsor general

Compania de avocatură Tal Ron, Drihem și Co. – Sponsor legal și bancar

PLANZER LAW, Zurich – sponsor european de reglementare

BETEGY – Sponsor tehnologic

ConnectPay – sponsor de plăți

Play’n GO – sponsor general

Ondato – sponsor general

Hyperon Tech – sponsor tehnologic

Premiile BSG 2019 – Premiile pentru jocuri de noroc din regiunea Scandinavă

În cadrul celei de-a doua ediții a summit-ului de jocuri Mare Balticum, premiile BSG au venit să recompenseze munca, dedicarea şi eforturile neîncetate ale companiilor de jocuri care activează în regiunea baltică și scandinavă.

NetEnt, UltraPlay, Sportradar, Optibet, Bet365, BetConstruct, Altenar, SBTech, numit cel mai bun furnizor de pariuri sportive din regiunea scandinavă, Tom Horn Gaming, ConnectPay, Nsoft şi Play’n GO sunt doar câteva dintre numele aflate pe lista premiaţilor BSG – în cadrul Summitului de gaming Mare Balticum.

Mai mult decât atât, Play’n GO este şi cel mai recent sponsor al conferinței, o companie înfiinţată în 2005, care, încă de la începutul activităţii sale s-a dovedit un dezvoltator de încredere şi creator de jocuri inovatoare pentru unele dintre cele mai cunoscute cazinouri din industrie. Play’n Go oferă o varietate de  jocuri de calitate superioară, disponibile inclusiv pe mobil. Evoluţia lor constantă le-a permis să devină un nume premiat în lumea cazinourilor şi să se alăture cu succes listei fruntaşilor din domeniu.

În România vei putea găsi jocuri de la NetEnt și Play n Go în următoarele cazinouri online: Netbet, Maxbet, Vlad Cazino, Unibet, Betano, Fortuna, Baumbet, Winmasters.

Summit-urile de gambling acoperă majoritatea zonelor din Europa cu evenimente internaționale în domeniul industriei jocurilor, optimizează oportunitățile de conectare la rețea și propun periodic dezbateri pe temele de cel mai mare interes pentru public şi furnizori.

„Mare Balticum reunește sute de delegați de la operatorii și furnizorii cei mai mari și mai de succes din Lituania, Letonia, Estonia, Suedia și Danemarca. Așteptăm cu nerăbdare evenimentul de anul viitor, când ne vom întâlni din nou cu  toată lumea”, a declarat pe pagina să oficială compania SBTech.

Cum Summitul de gaming a avut numai review-uri pozitive, ne aşteptam ca întâlnirea din 2020 să fie una şi mai surprinzătoare, mai inovatoare, cu un plan şi mai complex de networking şi evoluţie în domeniul jocurilor.

Alte Articole

celebrate & win together

Novomatic România și campania Celebrate & Win Together

Știm despre un dezvoltator de programe și software de gambling că în momentul în care acesta se întoarce la o ofertă pentru a o putea face și mai atractivă, aceast sigur merită cel puțin atenția noastră. Novomatic România a lansat noi beneficii în oferta CELEBRATE & WIN TOGETHER, beneficii care vor avea un impact destul […]

Citeste mai mult
EGR Power 50 series

Totul despre EGR Power 50 Series 2021

EGR Power 50 Series este unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen și se pare că va fi de o anvergură destul de copleșitoare. De obicei evenimentele care găzduiesc subiecte și tematici de gambling la care participă nume importante din industrie se concluzionează cu soluții pe termen lung, produse noi și strategii care […]

Citeste mai mult
vlad cazino stand up

Vlad Cazino se parteneriază cu Global Headliners

Susţinerea divertismentului românesc vine ca un pas firesc pentru Vlad Cazino stand up, primul cazino online din România. Pe de altă parte, parteneriatul cu Global Headliners era de aşteptat având în vedere poziţia acestei companii în industrie. Astfel, două companii de top în domeniile lor se “aliază” pentru a oferi fanilor săi experienţe care mai […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă