Gambling românia
Stiri  /   octombrie 9, 2020   /   Dan Dumitru

Industria de gambling din România se află într-un moment dificil

Credeai că ești singurul care a avut de pierdut din pricina pandemiei din acest an? Ei bine, tocmai am vizualizat câteva dintre datele Centrului Național de Statistică, iar pentru industria de gambling din România, lucrurile nu sunt deloc roz. Și cred că nu e vorba de nicio culoare, deoarece veniturile celor mai mari furnizori de astfel de servicii din sectorul de gambling România au raportat venituri aproape de 0 în lunile Aprilie și Mai. În acest articol vom vorbi despre ce provocări au avut de înfruntat toți furnizorii de servicii de gambling și care au fost cei care au avut de câștigat.

Industria de gambling din România și cum a decurs acest an pentru cele mai mari cazinouri

Nu este deloc ușor să menții un nivel ridicat al profiturilor și al încasărilor într-o afacere care depinde foarte mult de publicul ei țintă. Dacă legi acest aspect al publicului cu faptul că banii sunt principalul material folosit în această activitate și contextul pandemic, este posibil ca cineva să aibă foarte multe de pierdut. Lucru care s-a și întâmplat într-un fel sau altul. Conform unor surse sigure și a unor declarații ale oficialilor operatorilor de jocuri de noroc din România, industria a experimentat una dintre cele mai severe scăderi ale veniturilor din ultimii 30 de ani.

Toată perioada care a reușit să depășească acest record este cea începând din Martie și până în luna Mai a acestui an. Comparativ cu aceeași perioadă ca în anul 2015, Martie a anului 2020 a fost cu 24% mai scăzută din punct de vedere al veniturilor. În luna Martie, toate statisticile încasărilor au fost privite cu foarte mare reținere de către toți operatorii. Martie a fost cu 57% mai slabă decât Februarie ale acestui an.

100% Bonus Până la 500 RON + 1000 Rotiri Gratis

Ofertă exclusivă

1000 de rotiri gratuite fără cerințe de rulaj cadou la prima depunere
Tot la prima depunere primești și 100% până la 500 RON – ex. Depui 100 RON și joci cu 200 RON
Distracție nelimitată la sloturi online și jocuri de masă

Ce spune directorul World Game România

Evident, cât timp lucrurile s-au mișcat mai încet, toate acțiunile s-au mutat pe partea organizatorică, operatorii fiind mai deschiși la comunicarea cu toți clienții și la informarea acestora în toate privințele serviciilor și programului de lucru. Ba chiar, accentul mare a fost pus pe siguranța jucătorilor în ceea ce privește sănătatea acestora și garanția unui mediu prielnic din punct de vedere al siguranței în timpul pandemiei.

Declarațiile oficiale ale domnului director Attila Torok au fost pe măsură funcției pe care dânsul o ocupă. Acesta a declarat că toate resursele și atenția sunt îndreptate spre obiectivul principal pe care acești operatori îl au și anume, clienții și jucătorii fideli, dar și siguranța acestora pe tot parcursul situației dificile în care se află acum industria. Strategiile de business cu obiective setate pe termen lung au fost păstrate și menținute fără a se reduce deloc intensitatea acțiunilor.

Pe plan organizatoric, întreaga industrie s-a adaptat foarte repede aplicând soluții care să se potrivească în contextul pandemic. De exemplu, toate cazinourile a suferit destule modificări în ceea ce privește programul acestora, iar dacă la început totul era închis datorită condițiilor impuse de lege, mai apoi toate sediile au fost deschise urmând ca programul să fie limitat numai până la orele 23:00. În tot acest timp, operatorii de jocuri de noroc speră ca totul să revină la normal că să își poată relua programul non-stop așa cum s-au obișnuit.

Câți operatori sunt activi în acest moment în România

Nici mai mult nici mai puțin de 250 de operatori de jocuri de noroc activi au fost afectați. În fiecare an, acești 250 de operatori contribuie la bugetul statului cu mai bine de 600 de milioane de euro. Ba chiar, o informație și mai importantă este că industria de gambling din România găzduia la începutul anului 2020 aproximativ 45.000 de angajați, iar alte câteva mii erau angajați în regim independent în domeniul privat. Altă statistică foarte importantă obținută de Institutul Național de Statistică ne arată că valoarea pe piața generală pentru industria de gambling din România este de 5 ori mai mică decât cea reprezentată de sistemul de consum obișnuit al Hotelurilor, Restaurantelor sau Cafenelelor.

Cât valorează industria de Gambling din România?

gambling romania situatie

La sfârșitul anului trecut, industria de gambling din România atinsese o valoare destul de frumoasă de 1.2 miliarde de euro fiind compusă din 12.000 de unități de joc și peste 70.000 de jocuri de sloturi fizice. Regulile din țara noastră spun că o companie cu acte în regulă trebuie să dețină măcar 75 de astfel de mașini de slot și să plătească o taxa anuală de licențiere de 3000 de euro.

Media de venituri a unei mașinării de slot este aproape de 8000 de euro pe luna. Această cifră te miră? Știai că toți pariorii cheltuie în jur de 100 de euro pe pariuri în fiecare lună? De aceea va spun mereu să aveți grijă câți bani cheltuiți și câți câștigați. Setarea unui buget este imperios necesară.

Concluzie

Tind să cred că în contextul pandemic al anului 2020, cei mai câștigați operatori de jocuri de noroc au fost cei care dețin astfel de afaceri de gambling România în mediul online. Este și normal, dacă nu ai voie să ieși din casă să mergi într-un cazino fizic sau la o agenție de pariuri fizică, sigur vei intra pe internet pentru a-ți satisface nevoia. Până atunci, încearcă să pariezi moderat și să susții industria de gambling din România pentru că valorile ei sunt în creștere. Succes!

100% Bonus Până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratis Cu Depunere

Oferta exclusiva

Cod bonus: OFERTA100

Primești 100 de rotiri gratuite fără depunere dacă folosești codul bonus OFERTA100 la înregistrare
Primești până la 300 de rotiri gratuite și 2000 RON dacă folosești codurile NB1, NB2 și NB3 la primele 3 depuneri
Bonus în trepte

Află și despre:

Alte Articole

top pay

TopPay – o nouă metodă de plată

TopPay disponibil la operatorii din România Pe cât de nouă este metoda de tranzacționare a celor de la Top Pay, la fel de repede a fost și introdusă în sistem de către cele mai cunoscute agenții din România. TopPay va putea fi folosit ca metodă principală de depunere la Unibet, Superbet sau NetBet. Fiecare dintre […]

Citeste mai mult
calendar sportiv 2021

Calendar sportiv 2021 – Top 5 evenimente sportive

Concluzia pentru evenimente sportive Ca să recapitulăm topul cu evenimente sportive din acest calendar sportiv 2021, avem următoarele: Campionatul mondial de handbal bărbați – 14-31 Ianuarie 2021 Jocurile olimpice mondiale de iarnă – Varianta specială – 6-12 Februarie 2021 Super Bowl – 7 Februarie 2021 Australian Open – 8-21 Februarie 2021 Campionat mondial de Ski […]

Citeste mai mult
highlight games

Highlight Games intră pe piața din România

Declarații oficiale de la Highlight Games Steven Holmes este un nume pe care îl vom mai întâlni de acum înainte în industria de pariuri sportive, deoarece împreună cu partenerii, a reușit să pună pe picioare un nou mod de pariere la sporturile noastre preferate. Acesta a declarat că este foarte fericit pentru comunitatea din România […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă